مهم ترین اخبار فوتبال ایران

ویسا

عضو جدید
گناه دارن دلم واسشون میسوزه

این همه زحمت کشیدن تا به اینجا رسیدن حالا به خاطر یه حرکت باید اینجوری بشن

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایده نداره از جرمش کم نمیشه
قانون اگه قانون باشه واسه حضرت علی هم اجرا میشه چه برسه ادم عادی
.

البته من می دونم این یکی هم قصر در می ره مثه بقیه مثه رییس بانک ملی که الان داره تو تورنتو به ریشمون می خنده

نبایید اینجور آدمها بخشیده بشن
مخصوصا که قبلا هم شوخی مزخرفی تو هواپیما کرده بود
بخشیدنش که اینجوری شد

1000 بارم بگه غلط کردم ................ پذیرفته نمیشه..........

برای این افراد مثل شیث رضایی مجازات دردی رو دوا نمی کنه . این افراد بیماری روحی هستن و ارتکاب این کارها امری انکار نشدنیه . یادمون هست که ایشون چند سال پیش تو هواپیمای مسافربری از بلندگوی هواپیما که در اختار مهمانداران هواپیما بوده برای ترسوندن همه مسافرا میره و اعلام می کنه مسافرین گرامی هواپیما در حال سقوط هست و اون او اوضاع رو درست می کنه و اونجا هم عذرخواهی کردو بخشیدنش . کلا ایشون اگر در حرکاتشون دقت کرده باشید علائم بیمارهای روحی به وضوح هویداست و به نظر شخصی بنده باید دست از مجازات این بیمار کشیده شه و اون رو به سمت یه زندگی آسوده و دور از اجتماع هدایت کنند.

اره منم موافقم باهاتون نباید ببخشنش...

پرسپولیسی جماعت بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت !

این نخاله ها باید از فوتبال مملکت جمه بشن
تا یه پولی میگیرن از خود بی خود میشن

همون بهتر كه از تيم فوتبال انداختنشون بيرون !

اين درس عبرتي ميشه برا بقيه كه با ابروي ملت بازي نكنند !

همين ديگه!!!همه كار ميكنيم آخرش ميگيم ببخشيد همه چي درست ميشه!!!!
من يه پرسپوليسيم كه الان ديگه خجالت ميكشم بگم پرسپوليسيم!!!!

واقعا با این پست ها نشون دادید یک ایرانی هستید, براحتی از کنار مسائل بزرگ میگذرید اما مسایل کوچیک رو بزرگ میکنید. جالبه بعضی ها این مساله رو با دزدی بزرگ 3000 میلیاردی مقایسه کردند. یکی گفت نخاله ها باید از فوتبال کشور بیرون بروند. من در جوابش میگم ایشون از لحاظ فنی فوتبال در سطح خوبی هستند و نخاله نیستند و اگر جرمی مرتکب شدند باید بسزای همون جرم برسند. مثه اینکه دانشجویی فعالیت سیاسی بکنه و از تحصیل محرومش کنند, چه ربطی داره؟ در ضمن در خیلی جاهای اساسی تر در این مملکت آدمای نخاله هست, اگه میخواین مملکت رو درست کنین بهتره از جایگاهای تاثیر گذار شروع کنید. نخاله آدمی هست که در راستای کار و حرفه خودش دچار خطا و فساد میشه. وگرنه همه ماها دچار انحرافاتی در زمینه های مختلف هستیم آیا همه ما نخاله هستیم؟؟

من هم میگم نبخشنش و تنبیه اش کنند - که البته فک کنم این رسانه ای شدن این شوخی به واسطه رسانه شوم و فریبکار 20:30 هزاران بار بدتر از تنبیهی بود که اونا لایقش بودن - اما از طرفی میگم بخشش این شخص هم قابل قبوله. بنده خدا کاری نکرده که.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا با این پست ها نشون دادید یک ایرانی هستید, براحتی از کنار مسائل بزرگ میگذرید اما مسایل کوچیک رو بزرگ میکنید. جالبه بعضی ها این مساله رو با دزدی بزرگ 3000 میلیاردی مقایسه کردند. یکی گفت نخاله ها باید از فوتبال کشور بیرون بروند. من در جوابش میگم ایشون از لحاظ فنی فوتبال در سطح خوبی هستند و نخاله نیستند و اگر جرمی مرتکب شدند باید بسزای همون جرم برسند. مثه اینکه دانشجویی فعالیت سیاسی بکنه و از تحصیل محرومش کنند, چه ربطی داره؟ در ضمن در خیلی جاهای اساسی تر در این مملکت آدمای نخاله هست, اگه میخواین مملکت رو درست کنین بهتره از جایگاهای تاثیر گذار شروع کنید. نخاله آدمی هست که در راستای کار و حرفه خودش دچار خطا و فساد میشه. وگرنه همه ماها دچار انحرافاتی در زمینه های مختلف هستیم آیا همه ما نخاله هستیم؟؟

من هم میگم نبخشنش و تنبیه اش کنند - که البته فک کنم این رسانه ای شدن این شوخی به واسطه رسانه شوم و فریبکار 20:30 هزاران بار بدتر از تنبیهی بود که اونا لایقش بودن - اما از طرفی میگم بخشش این شخص هم قابل قبوله. بنده خدا کاری نکرده که.

داداش من می دونی چیه: اگه من یه کاره ای بودم تمام این فوتبالیستا رو دار می زدم : دی
والا اخه به خدا خاصیتشون چیه ؟ حالا ادم فوتبال خارجی ها رو نگاه می کنه کیف می کنه سر گرم میشه
پا پولی که اینا الکی هدر می دن می دونی تو سال میشه چندتا جوونو بیکارو برد سرکار
میشه چندین کارخانه بزرگ درست کرد
اونم از بازیشون یه سره ایران ابروش رفتس تو مجامع بین المللی 100 سال یه بارم نمیریم جام جهانی. جام جهانی پیش کش به تیم هایی می بازیم که واقعا جای ننگ داره.
خیلی بیچاره ایم که میاییم بحرین بحران زده 3 میلیون نفری را با ایران با این همه امکانات مقایسه می کنیم و وقتی 6 تا بهشون می زنیم اونم چی با کلی نذر و نیاز و صرف میلیاردها پول بابت مربی خارجی اینقدر ... ذوق میشیم که حد نداره

حالا اینا همه کنار اصلا تو خیال کن صدا سیما اینا رو نگرفته بود یه نفرم ندیده بود خوبه خداوکیلی خجالت اور نیست واسه یه انسان که لااقل اونهمه عم کرده الگوی چندین میلیون نفره میاد اونجوری همو ..... می کنن.

بعد داداش ما کی گفتیم اینا با اختلاس 3000 میلیاردی قابل مقایسه هستن اونا یه کار کردن اینام یه کار.اون دزدی بودی این بی فرهنگی پس از دو مقوله جدا هستن.

تو هم نگران اینا نباش اینقدر پارتی پول دارن که واسشون اتفاقی نمی افته قول میدم تنبیهشون خیلی کمتر از چیزی باشه که فکرشو کنی

پس دیگه الکی نیا بگو ایرانی فکر می کنید خیلی درست فکر کردیم شما زاویه دیدتو عوض کن

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش من می دونی چیه: اگه من یه کاره ای بودم تمام این فوتبالیستا رو دار می زدم : دی
والا اخه به خدا خاصیتشون چیه ؟ حالا ادم فوتبال خارجی ها رو نگاه می کنه کیف می کنه سر گرم میشه
پا پولی که اینا الکی هدر می دن می دونی تو سال میشه چندتا جوونو بیکارو برد سرکار
میشه چندین کارخانه بزرگ درست کرد
اونم از بازیشون یه سره ایران ابروش رفتس تو مجامع بین المللی 100 سال یه بارم نمیریم جام جهانی. جام جهانی پیش کش به تیم هایی می بازیم که واقعا جای ننگ داره.
خیلی بیچاره ایم که میاییم بحرین بحران زده 3 میلیون نفری را با ایران با این همه امکانات مقایسه می کنیم و وقتی 6 تا بهشون می زنیم اونم چی با کلی نذر و نیاز و صرف میلیاردها پول بابت مربی خارجی اینقدر ... ذوق میشیم که حد نداره

حالا اینا همه کنار اصلا تو خیال کن صدا سیما اینا رو نگرفته بود یه نفرم ندیده بود خوبه خداوکیلی خجالت اور نیست واسه یه انسان که لااقل اونهمه عم کرده الگوی چندین میلیون نفره میاد اونجوری همو ..... می کنن.

بعد داداش ما کی گفتیم اینا با اختلاس 3000 میلیاردی قابل مقایسه هستن اونا یه کار کردن اینام یه کار.اون دزدی بودی این بی فرهنگی پس از دو مقوله جدا هستن.

تو هم نگران اینا نباش اینقدر پارتی پول دارن که واسشون اتفاقی نمی افته قول میدم تنبیهشون خیلی کمتر از چیزی باشه که فکرشو کنی

پس دیگه الکی نیا بگو ایرانی فکر می کنید خیلی درست فکر کردیم شما زاویه دیدتو عوض کن

اینطور که من میبینم شما از یه چیز دیگه ناراحتین نه از اون شوخی.

بعله منم میگم فوتبال ایران مفت نمیارزه و پول ملت داره حیف و میل میشه. اما این ربطی به این موضوع تاپیک نداره.

من میگم ایرانی جماعت نمیدونه کی ببخشه کی نبخشه. کی یه چیز رو بزرگ کنه کی نکنه. براحتی از بی عدالتی های اطرافمون میگذریم اما در مورد مسایل پیش افتاده کوتاه نمیاییم.

البته مردم ایران دلشون از یه جا دیگه خونه, بعضی وقتها هم خودشون یادشون میره, بعد دق و دلیش سر یه چیز دیگه خالی میشه.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام جرم دادستانی رشت علیه شیث رضائی و نصرتی !

اعلام جرم دادستانی رشت علیه شیث رضائی و نصرتی !

مدیر روابط عمومی دادگستری استان گیلان از اعلام جرم دادستان رشت علیه شیث رضایی و محمد نصرتی خبر داد.

علی اکبری در گفتگو با مهر اظهار داشت: دادستان شهر رشت علیه محمد نصرتی و شیث رضایی به اتهام ارتکاب اعمال خلاف عفت عمومی و جریحه دار شدن افکار عمومی اعلام جرم کرد.

وی ادامه داد: پرونده هم اکنون در شعبه 14 بازپرسی دادسرای رشت در حال رسیدگی است و حکم متخلفان به زودی اعلام می‌شود.

دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هفته گذشته در دیدار با داماش گیلان هنگام شادی پس از گل مرتکب اعمال خلاف منافی عفت عمومی شدند که با واکنش های متفاوتی مواجه شد.

http://www.asriran.com/fa/news/188423/اعلام-جرم-دادستانی-رشت-علیه-شیث-رضایی-و-نصرتی

masoud145

اخراجی موقت
ای انهاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی............. که می آمدید........... تاپیک میزدید........................ میگفتید .........پیروزی برد.................... بیایید .........کجا رفتید .............. بازیکنان تیمتون گل کاشتند.......

hossein_derakhsh

عضو جدید
ای انهاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی............. که می آمدید........... تاپیک میزدید........................ میگفتید .........پیروزی برد.................... بیایید .........کجا رفتید .............. بازیکنان تیمتون گل کاشتند.......
به عنوان یک پرسپولیسی واقعا شرمسارم:redface:

اخبار

ربات
پرسپولیسی‌ها جانشین مدافع اخراجی را پیدا کردند

پرسپولیسی‌ها جانشین مدافع اخراجی را پیدا کردند

مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاشند تا در نیم فصل یک مدافع جدید جذب کنند که چهره آشنا و محبوبی بین هوادارن پرسپولیس و فوتبال است.

بيشتر...

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

تو هم نشان دادی که یک ایرانی که به راحتی میخواهی از مشکلات کوچیک بگذری
همین مشکلات کوچیک بودن که یک روزی بزرگ شدن
همین آقای شیث چند سال پیش بخشیدنش که به خودش اجازه داد که کار زشت دیگری انجام بده
تو این فوتبال هر کسی یاد گرفته تا کار زشتی میکنه میاد معذرت خواهی میکنه و چند میلیونی جریمه میکننش و 2 -3 جلسه هم محروم
میدونی تو فوتبال ما چه هزینه های خرج میشه که پول اختلاس توش هیچ هست
حساب کن ببین چندتا بازیکن در لیگ برتر دارن بازی میکنن و چند سال هم هست که پول وارد این حرفه شده چندتا مربی چندتا پرسنل و............ دارن از کنار این حرفه پول در میارن آخرم فوتبال ایران کجای جهان هست و چند سال تو آرزوی رفتن به جام جهاتی هستیم میبینی که این اختلاس هیچ در برابر این پولها اگر با بی ادبی این بازیکن ها برخورد نشه پولهای بیشتری حیف و میل میشه
تواین باشگاه هم درباره اختلاس تایپیکهای زده شد مردم دست کم نگرفتن و هر کجا میری حرف این اختلاس هست و این تایپیک مربوط به توبه نامه شیث بود بچه ها آمدن نظر دادن نه توبه نامه خاوری و امیر منصور خسروی

Sarp

مدیر بازنشسته
نصرتی:فردوسی پور نابودم کرد/خدای محمد نصرتی هم بزرگ است

نصرتی:فردوسی پور نابودم کرد/خدای محمد نصرتی هم بزرگ است

نصرتی تاکید می کند که در ماجرای بازی پرسپولیس و داماش عمدی در کار نبوده است.

هنوز توی شوک است.سوگند می خورد که عمدی در کارش نبوده و خودش هم نمی داند چرا یک دفعه ورق به ضرر او به زمین برگشت.نصرتی در خصوص رای صادر شده توسط باشگاه پرسپولیس می گوید:«خبرش را شنیدم اما واقعا نمی‌دانم در این باره باید چه چیزی باید بگویم.دیروز شنیدم که برخی از پیشکسوتان هم بیانیه نوشته اند و از من حمایت کردند.من تا به حال کمیته انضباطی هم نرفته ام و سابقه ای هم ندارم.همه پیشکسوتان به من لطف دارند. خدا بزرگ است. فکر می‌کنم عزت دست خداست. نمی‌دانم چه چیزی باید بگویم اما یک‌نفر نیامد از خود من در این زمینه سوال کند. باور کنید من هیچ قصد و غرضی نداشتم. چون یک ‌سر این قضیه شیث است همه فکر می‌کنند اتفاقی افتاده است. »

نصرتی در ادامه اشاره ای هم به بیانیه ای که جمعی از بازیکنان تیم ملی امضا کرده اند می کند و ادامه می دهد:«من با همه آنها همبازی بوده‌ام و همه می‌دانند که اخلاق من چطوری است. ما هم خدایی داریم. عادل فردوسی‌پور مرا نابود کرد اما نمی‌داند از آن طرف خدایی هم وجود دارد.»

وقتی به نصرتی می گوییم که رای اصلی فدراسیون فردا اعلام می شود او کمی سکوت می کند و ادامه می دهد:«خدای من هم بزرگ است.من سابقه ام برای همه مشخص است و همه می دانند که محمد نصرتی چه کسی است.»

عقیده خیلی ها بر این است،اتفاقی که افتاده نشات گرفته از شوخی هایی است که بازیکنان در تمرینات با هم می کنند.عقیده ای که نصرتی این طور جوابش را می دهد:«به والله، به والله من از این شوخی‌ها با کسی ندارم. من مجرد نیستم و یک‌ فرد متاهل هستم. چرا باید از این کارها بکنم. هر کسی به زعم خودش یک ‌چیزی نوشته است. هیچ‌وقت با کسی از این شوخی‌ها نداشته و ندارم.»
اما پیش بینی بازیکن پرسپولیس از سرانجام اتفاقی که افتاده.«نمی‌دانم، فقط این را می‌دانم که خدای من هم بزرگ است.»

251 43

http://www.khabaronline.ir/detail/182104

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرت و پرت گفتن هم حدی دارد! پر رو بازی هم حدی دارد! بدبخت بیچاره، پیشکسوتان حمایت میکنند که خیلی نابود نشی وگرنه انقدر هم ... نیستیم که تشخیص ندیم عمدی بود یا نه! متاهل هستی دلیل نمیشه که این کارو نکرده باشی! این که قضیه بزرگ شد و نباید اینجوری جریمه و تنبیهت کنند درست ولی دیگه پررونشو دیگه! خجالتم خوب چیزیه واللا

Sarp

مدیر بازنشسته
سوتی مدیر عامل پرسپولیس در یک برنامه رادیویی

سوتی مدیر عامل پرسپولیس در یک برنامه رادیویی

مازیار ناظمی در وبلاگ خود نوشت: «در برنامه «ورزش بدون ویرایش» که از شبکه رادیویی «گفت و گو» پخش می شود شنبه شب سردار رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس راجع به اتفاقاتی که بین شیث رضایی و محمد نصرتی، مدافعان تیمش افتاد صحبت می کرد که اشتباهی باورنکردنی مرتکب شد.»

او در مورد لزوم جریمه مالی بازیکنانش که به ترتیب 300 و 250 میلیون تومان است گفت: «این بازیکنان با کاری که کردند به من ضرر مالی زدند. چون من باید جای آن ها بازیکن بیاورم.» تا این جای کار هنوز اتفاقی نیفتاده اما سوتی مدیرعامل پرسپولیس در این لحظه شنوندگان رادیو را شوکه کرد: «به هر حال این دو بازیکن برای ما مهم بودند. یکی از آن ها در خط دفاع و دیگری در خط میانی و حمله!»

معلوم نیست رویانیان کدام یک از دو مدافع خاطی تیمش را مهاجم فرض کرده است.
اما این دست اشتباهات از مدیرعامل پرسپولیس تازگی ندارد. او چندی پیش در برنامه نود به اشتباه امیر حاج رضایی، کارشناس سرشناس فوتبال ایران را محصص خطاب کرده بود که این ها میزان شناخت او از فوتبال را به خوبی نشان می دهند.

http://khabarfarsi.com/ext/1453186

Sarp

مدیر بازنشسته
میدونی چی این بازیکنا رو شد ؟
پول پرستیشون

همینه که میگن خورشید پشت ابر نمیمونه

این همه گپی میومدند که واسه تیم ملی مایه میذاریم و جون میدیم و . . . !
حالا ببین واسه پول حاضرن زیراب همدیگه رو هم بزنند

ببینید اینجا رو :
چون یک ‌سر این قضیه شیث است همه فکر می‌کنند اتفاقی افتاده است
از بدنامی شیث داره واسه توجیه خودش استفاده میکنه

آخرین ویرایش:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چی این بازیکنا رو شد ؟
پول پرستیشون

همینه که میگن خورشید پشت ابر نمیمونه

این همه گپی میومدند که واسه تیم ملی مایه میذاریم و جون میدیم و . . . !
حالا ببین واسه پول حاضرن زیراب همدیگه رو هم بزنند

ببینید اینجا رو :

از بدنامی شیث داره واسه توجیه خودش استفاده میکنه

آره دقیقا، مرد حسابی این نامردیا چیه؟ شیث خودش به اندازه کافی زیر ذره بین هست دیگه، این مظلوم نماییا چیه!!!!!!
بازم میگمف این اتفاقات همه جای دنیا افتاده، حتی بدترش، ولی انقدر که نظام ما (اونم واسه انحراف افکار عمومی از مسائل درجه 1 نظام) روش مانور داد جایی مانور ندادند! ولی دیگه دروغ گویی و زیرآب زنی دیگه واسه چیه؟

• Like
واکنش ها: Sarp

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
100 رحمت به شیث :

متن نامه رضایی به شرح زیر است:

"می‌خواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانه‌های گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی می‌کنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.

هرگز نمی‌خواستیم که افکار عمومی را جریحه‌دار کنیم. ممکن است شوخی‌های ما به دلیل بی‌مبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بی‌احترامی به هنجارهای جامعه و بی‌احترامی به مردم نبوده است. می‌پذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بی‌اطلاع بودیم.

شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخی‌های من قابل رؤیت نیست اما می‌پذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت می‌کردیم ولی بی‌مبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.

ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند می‌پذیرم. اگر محرومیت من می‌تواند اسباب التیام گردد آن را می‌پذیرم اما تکرار می‌کنم قصد بی‌احترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند می‌پذیرم. از خداوند می‌خواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900814001117

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم نشان دادی که یک ایرانی که به راحتی میخواهی از مشکلات کوچیک بگذری
همین مشکلات کوچیک بودن که یک روزی بزرگ شدن
همین آقای شیث چند سال پیش بخشیدنش که به خودش اجازه داد که کار زشت دیگری انجام بده
تو این فوتبال هر کسی یاد گرفته تا کار زشتی میکنه میاد معذرت خواهی میکنه و چند میلیونی جریمه میکننش و 2 -3 جلسه هم محروم
میدونی تو فوتبال ما چه هزینه های خرج میشه که پول اختلاس توش هیچ هست
حساب کن ببین چندتا بازیکن در لیگ برتر دارن بازی میکنن و چند سال هم هست که پول وارد این حرفه شده چندتا مربی چندتا پرسنل و............ دارن از کنار این حرفه پول در میارن آخرم فوتبال ایران کجای جهان هست و چند سال تو آرزوی رفتن به جام جهاتی هستیم میبینی که این اختلاس هیچ در برابر این پولها اگر با بی ادبی این بازیکن ها برخورد نشه پولهای بیشتری حیف و میل میشه
تواین باشگاه هم درباره اختلاس تایپیکهای زده شد مردم دست کم نگرفتن و هر کجا میری حرف این اختلاس هست و این تایپیک مربوط به توبه نامه شیث بود بچه ها آمدن نظر دادن نه توبه نامه خاوری و امیر منصور خسروی

رجوع شود به پست شماره 20 در همین تاپیک

اخبار

ربات
جام قهرمانی به پرسپولیس اهدا شد

جام قهرمانی به پرسپولیس اهدا شد

جام قهرمانی در پایان بازی با استقلال به اعضای تیم فوتبال پرسپولیس اهدا شد.

بيشتر...

اخبار

ربات
نوروزی بهترین بازیکن میدان شد

نوروزی بهترین بازیکن میدان شد

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان بهترین بازیکن بازی با استقلال انتخاب شد.

بيشتر...

mortozpasha

عضو جدید
شرط خیلی خیلی جالب مهرداد اولادی برای رفتن به تراکتور

شرط خیلی خیلی جالب مهرداد اولادی برای رفتن به تراکتور

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]اولادی : اگر تراکتورسازی من را میخواهد 7 - 8 بازیکن به پرسپولیس بدهد [/FONT]​

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]و به خود من هم یک مبلغ زیاد بدهد، [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]سپس در مورد رفتن به تراکتورسازی فکر میکنم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]

ashkyurdi

عضو جدید
آدمى را آدميت لازم است!

آقاى اولادى، بازى كردن در تيم محبوب آذربايجان، افتخاريست كه نصيب هر كسى نميشود. آرزويى است كه بر دل خيلى از فوتباليستها مانده. شما تشويق 90 دقيقه اى را در خواب هم نميتوانيد ببينيد، چه برسد به شنيدن "عيبى يوخ" در استاديوم، امن ترين شهر ايران!
آقاى اولادى، 7-8 بازيكن كه هيچ، ما، شما را با ضعيفترين بازيكن تيم نونهالان تراكتور هم، معاوضه نميكنيم. حتى اگر پول هنگفتى بابت اين نقل و انتقال به حساب باشگاه واريز كنيد. جايگاه خود را بشناسيد و در سخنانتان، پا را فراتر نگذاريد!د
.

heshmat khan

عضو جدید
واقعا با این پست ها نشون دادید یک ایرانی هستید,
- اما از طرفی میگم بخشش این شخص هم قابل قبوله. بنده خدا کاری نکرده که.

با اون جمله اخرت نشون دادي كه جنابعالي يه ايراني هستي !! اخه بنده خدا ! از نظر شما اونا كاري نكردند ؟؟!!! از اين بدتر ديگه قرار بود چيكار كنند ؟؟!! يعني اينكارشون از نظر شما كاري نبوده كه حيثيت اين ملتو در نزد ساير مردم دنيا به باد دادند ؟؟!! جنابعالي كه اينكارو بد نميدوني پس چي رو بد ميدوني ؟؟!! :surprised:

اخبار

ربات
استیلی: با دایی قهر نبودم

استیلی: با دایی قهر نبودم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به اظهارات مظلومی گفت: برای سرمربی استقلال احترام خاصی قائلم اما تکلیف قهرمانی آخر فصل مشخص می‌شود نه با یک، دو و حتی ۱۰ بازی.

بيشتر...

Sarp

مدیر بازنشسته
باز هم اتفاق بی سابقه در فوتبال ایران

باز هم اتفاق بی سابقه در فوتبال ایران

کد خبر: ۲۰۲۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲

به گزارش «24»، اتفاقات عجیب در فوتبال ایران و بویژه در دسته های اول و دوم کم نیستند اما این اتفاق که روز گذشته رخ داد شاید در فوتبال دنیا بی سابقه باشد.

ماجرا از آنجایی شروع شد که تیم سپیدرود رشت از تیم های حاضر در لیگ دسته دوم فوتبال کشور، در خانه و در برابر تیم نفت و گاز گچساران که سوار بر بازی بود صاحب یک ضد حمله شد و مهاجم این تیم توپ را از بالای سر دروازه بان به سمت دروازه فرستاد اما در همین لحظه یکی از بازیکنان ذخیره نفت و گاز که پشت دروازه تیمش مشغول گرم کردن بود عنان از کف داد و به زمین مسابقه دوید و درون دروازه ایستاد تا مانع گل خوردن تیمش شود اما تلاش او نیز حاصلی نداشت و سپید رود به گل پیروزی خود رسید و جالب آنکه داور به بازیکن مذکور فقط یک کارت زرد داد !

http://www.tabnak.ir/fa/news/202876/باز-هم-اتفاق-بی-سابقه-در-فوتبال-ایران

sheys

عضو جدید
کنفرانس مطبوعاتی شیث رضایی فردا برگزار میشود

کنفرانس مطبوعاتی شیث رضایی فردا برگزار میشود

همراه یک وکیل حقوقی دادگستریکنفرانس مطبوعاتی شیث رضایی فردا برگزار می‌شود
خبرگزاری فارس: مدافع محروم تیم فوتبال پرسپولیس فردا ظهر کنفرانس مطبوعاتی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، به دلیل اتفاقات بازی داماش و پرسپولیس شیث رضایی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم است. از همین رو این بازیکن پس از چند روز سکوت و نشان ندادن هیچ گونه عکس‌العملی درباره محرومیتش توسط باشگاه پرسپولیس قرار است فردا ساعت 13 به همراه غلامرضا رفیعی وکیل حقوقی دادگاه جهانی CAS نشست مطبوعاتی برگزار کند.

در این نشست شیث رضایی قرار است از اتهاماتی که به وی وارد شده دفاع کند.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاک بر اون سرت که به خاطر یه شوخی بچه گونه میخواستی مثلا شرط بندی رو ببری شرم بهت باد که اینقدر بچه ای و فکر هیچی رو نکردی که یه سری به خاطر روپوشونی اختلاس که همه گیر شده بود و دنبال سوژه ای بودن که فکر ها منحرف بشه خوب سوژه ای دستشون دادی که بتونش روش مانور برن و قضیه اختلاس رو کمرنگ کن بدبخت ساده

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارشون بد بود ولی دیگه زیادی بزرگش کردن، رسانه ها سعدی شیرازی رو هم خبردار کردن از ماجرا !!

با این حال با تنبیهشون موافقم، تا هم برا خودشون و هم بقیه درس عبرتی بشه...
با این توبه نامه هم در تنبیه شون تخفیف بدن یکم.

اخبار

ربات
گزارش تمرین صبح آبی پوشان

گزارش تمرین صبح آبی پوشان

تمرین نوبت صبح تیم استقلال در حالی برگزار شد که مظلومی، مجیدی و برهانی غایب بودند.

بيشتر...