فایده نداره از جرمش کم نمیشه
قانون اگه قانون باشه واسه حضرت علی هم اجرا میشه چه برسه ادم عادی.
البته من می دونم این یکی هم قصر در می ره مثه بقیه مثه رییس بانک ملی که الان داره تو تورنتو به ریشمون می خنده
نبایید اینجور آدمها بخشیده بشن
مخصوصا که قبلا هم شوخی مزخرفی تو هواپیما کرده بود
بخشیدنش که اینجوری شد
1000 بارم بگه غلط کردم ................ پذیرفته نمیشه..........
برای این افراد مثل شیث رضایی مجازات دردی رو دوا نمی کنه . این افراد بیماری روحی هستن و ارتکاب این کارها امری انکار نشدنیه . یادمون هست که ایشون چند سال پیش تو هواپیمای مسافربری از بلندگوی هواپیما که در اختار مهمانداران هواپیما بوده برای ترسوندن همه مسافرا میره و اعلام می کنه مسافرین گرامی هواپیما در حال سقوط هست و اون او اوضاع رو درست می کنه و اونجا هم عذرخواهی کردو بخشیدنش . کلا ایشون اگر در حرکاتشون دقت کرده باشید علائم بیمارهای روحی به وضوح هویداست و به نظر شخصی بنده باید دست از مجازات این بیمار کشیده شه و اون رو به سمت یه زندگی آسوده و دور از اجتماع هدایت کنند.
اره منم موافقم باهاتون نباید ببخشنش...
پرسپولیسی جماعت بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت !
این نخاله ها باید از فوتبال مملکت جمه بشن
تا یه پولی میگیرن از خود بی خود میشن
همون بهتر كه از تيم فوتبال انداختنشون بيرون !
اين درس عبرتي ميشه برا بقيه كه با ابروي ملت بازي نكنند !
همين ديگه!!!همه كار ميكنيم آخرش ميگيم ببخشيد همه چي درست ميشه!!!!
من يه پرسپوليسيم كه الان ديگه خجالت ميكشم بگم پرسپوليسيم!!!!
واقعا با این پست ها نشون دادید یک ایرانی هستید, براحتی از کنار مسائل بزرگ میگذرید اما مسایل کوچیک رو بزرگ میکنید. جالبه بعضی ها این مساله رو با دزدی بزرگ 3000 میلیاردی مقایسه کردند. یکی گفت نخاله ها باید از فوتبال کشور بیرون بروند. من در جوابش میگم ایشون از لحاظ فنی فوتبال در سطح خوبی هستند و نخاله نیستند و اگر جرمی مرتکب شدند باید بسزای همون جرم برسند. مثه اینکه دانشجویی فعالیت سیاسی بکنه و از تحصیل محرومش کنند, چه ربطی داره؟ در ضمن در خیلی جاهای اساسی تر در این مملکت آدمای نخاله هست, اگه میخواین مملکت رو درست کنین بهتره از جایگاهای تاثیر گذار شروع کنید. نخاله آدمی هست که در راستای کار و حرفه خودش دچار خطا و فساد میشه. وگرنه همه ماها دچار انحرافاتی در زمینه های مختلف هستیم آیا همه ما نخاله هستیم؟؟
من هم میگم نبخشنش و تنبیه اش کنند - که البته فک کنم این رسانه ای شدن این شوخی به واسطه رسانه شوم و فریبکار 20:30 هزاران بار بدتر از تنبیهی بود که اونا لایقش بودن - اما از طرفی میگم بخشش این شخص هم قابل قبوله. بنده خدا کاری نکرده که.
داداش من می دونی چیه: اگه من یه کاره ای بودم تمام این فوتبالیستا رو دار می زدم : دی
والا اخه به خدا خاصیتشون چیه ؟ حالا ادم فوتبال خارجی ها رو نگاه می کنه کیف می کنه سر گرم میشه
پا پولی که اینا الکی هدر می دن می دونی تو سال میشه چندتا جوونو بیکارو برد سرکار
میشه چندین کارخانه بزرگ درست کرد
اونم از بازیشون یه سره ایران ابروش رفتس تو مجامع بین المللی 100 سال یه بارم نمیریم جام جهانی. جام جهانی پیش کش به تیم هایی می بازیم که واقعا جای ننگ داره.
خیلی بیچاره ایم که میاییم بحرین بحران زده 3 میلیون نفری را با ایران با این همه امکانات مقایسه می کنیم و وقتی 6 تا بهشون می زنیم اونم چی با کلی نذر و نیاز و صرف میلیاردها پول بابت مربی خارجی اینقدر ... ذوق میشیم که حد نداره
حالا اینا همه کنار اصلا تو خیال کن صدا سیما اینا رو نگرفته بود یه نفرم ندیده بود خوبه خداوکیلی خجالت اور نیست واسه یه انسان که لااقل اونهمه عم کرده الگوی چندین میلیون نفره میاد اونجوری همو ..... می کنن.
بعد داداش ما کی گفتیم اینا با اختلاس 3000 میلیاردی قابل مقایسه هستن اونا یه کار کردن اینام یه کار.اون دزدی بودی این بی فرهنگی پس از دو مقوله جدا هستن.
تو هم نگران اینا نباش اینقدر پارتی پول دارن که واسشون اتفاقی نمی افته قول میدم تنبیهشون خیلی کمتر از چیزی باشه که فکرشو کنی
پس دیگه الکی نیا بگو ایرانی فکر می کنید خیلی درست فکر کردیم شما زاویه دیدتو عوض کن
پول مفت میگرن ......میشن!
اینا که جلو مردم این طورین ببین تو هتل با هم چیکار میکنن دیگه................![]()
به عنوان یک پرسپولیسی واقعا شرمسارمای انهاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی............. که می آمدید........... تاپیک میزدید........................ میگفتید .........پیروزی برد.................... بیایید .........کجا رفتید .............. بازیکنان تیمتون گل کاشتند.......
تو هم نشان دادی که یک ایرانی که به راحتی میخواهی از مشکلات کوچیک بگذریواقعا با این پست ها نشون دادید یک ایرانی هستید, براحتی از کنار مسائل بزرگ میگذرید اما مسایل کوچیک رو بزرگ میکنید. جالبه بعضی ها این مساله رو با دزدی بزرگ 3000 میلیاردی مقایسه کردند. یکی گفت نخاله ها باید از فوتبال کشور بیرون بروند. من در جوابش میگم ایشون از لحاظ فنی فوتبال در سطح خوبی هستند و نخاله نیستند و اگر جرمی مرتکب شدند باید بسزای همون جرم برسند. مثه اینکه دانشجویی فعالیت سیاسی بکنه و از تحصیل محرومش کنند, چه ربطی داره؟ در ضمن در خیلی جاهای اساسی تر در این مملکت آدمای نخاله هست, اگه میخواین مملکت رو درست کنین بهتره از جایگاهای تاثیر گذار شروع کنید. نخاله آدمی هست که در راستای کار و حرفه خودش دچار خطا و فساد میشه. وگرنه همه ماها دچار انحرافاتی در زمینه های مختلف هستیم آیا همه ما نخاله هستیم؟؟
من هم میگم نبخشنش و تنبیه اش کنند - که البته فک کنم این رسانه ای شدن این شوخی به واسطه رسانه شوم و فریبکار 20:30 هزاران بار بدتر از تنبیهی بود که اونا لایقش بودن - اما از طرفی میگم بخشش این شخص هم قابل قبوله. بنده خدا کاری نکرده که.
نصرتی تاکید می کند که در ماجرای بازی پرسپولیس و داماش عمدی در کار نبوده است.
از بدنامی شیث داره واسه توجیه خودش استفاده میکنهچون یک سر این قضیه شیث است همه فکر میکنند اتفاقی افتاده است
میدونی چی این بازیکنا رو شد ؟
پول پرستیشون
همینه که میگن خورشید پشت ابر نمیمونه
این همه گپی میومدند که واسه تیم ملی مایه میذاریم و جون میدیم و . . . !
حالا ببین واسه پول حاضرن زیراب همدیگه رو هم بزنند
ببینید اینجا رو :
از بدنامی شیث داره واسه توجیه خودش استفاده میکنه
تو هم نشان دادی که یک ایرانی که به راحتی میخواهی از مشکلات کوچیک بگذری
همین مشکلات کوچیک بودن که یک روزی بزرگ شدن
همین آقای شیث چند سال پیش بخشیدنش که به خودش اجازه داد که کار زشت دیگری انجام بده
تو این فوتبال هر کسی یاد گرفته تا کار زشتی میکنه میاد معذرت خواهی میکنه و چند میلیونی جریمه میکننش و 2 -3 جلسه هم محروم
میدونی تو فوتبال ما چه هزینه های خرج میشه که پول اختلاس توش هیچ هست
حساب کن ببین چندتا بازیکن در لیگ برتر دارن بازی میکنن و چند سال هم هست که پول وارد این حرفه شده چندتا مربی چندتا پرسنل و............ دارن از کنار این حرفه پول در میارن آخرم فوتبال ایران کجای جهان هست و چند سال تو آرزوی رفتن به جام جهاتی هستیم میبینی که این اختلاس هیچ در برابر این پولها اگر با بی ادبی این بازیکن ها برخورد نشه پولهای بیشتری حیف و میل میشه
تواین باشگاه هم درباره اختلاس تایپیکهای زده شد مردم دست کم نگرفتن و هر کجا میری حرف این اختلاس هست و این تایپیک مربوط به توبه نامه شیث بود بچه ها آمدن نظر دادن نه توبه نامه خاوری و امیر منصور خسروی
واقعا با این پست ها نشون دادید یک ایرانی هستید,
- اما از طرفی میگم بخشش این شخص هم قابل قبوله. بنده خدا کاری نکرده که.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ترین های تناقض درفوتبال ایران | فوتبال ایران | 0 | |
![]() |
بهترین و محبوب ترین فوتبالیست تاریخ فوتبال ایران کیه ؟؟ | فوتبال ایران | 13 | |
![]() |
► •*♥*•◄ اخبار باشگاه استقلال تهران ► •*♥*•◄ | فوتبال ایران | 2438 |