مهریه....چقدر؟ .......چرا این مقدار؟ ........ لطفا همه شرکت کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوش جون هردوتون ....
امیدوارم بهترین زندگی رو داشته باشین همیشه ...:gol:
مرسي ايشالا همتون زندگي هاي خوب و با سعادتي داشته باشيد و هيچوقت درگير مسائل مزخرفي چون مهريه و طلاق و اينا نشيد كه من از نزدكي ديدم و خيلي وحشتناكه بيشتر از اوني كه كسي بتونه تصورشو بكنه

ghazaliii

عضو جدید
ميشه 60 ميليون كه هيچ اپارتماني به اين قيمت نميشه پيدا كرد يه ماشينم بخواي بخري حداقل 10-15 ميليون هزينش ميشه با اين حساب از 100 تا بيشتر ميره هزينه (البته اپارتمان رو 2-3 سال كه بگذره و كاملا وارد زندگي بشيم ميخرم واسش ولي ماشينو همون اولش ميگيرم بره خوش باشه)
خوش بحالش
ايشالا خوش و سالم باشين
به قول بابام هيچي توزندگي جاي شيرين يه لبخند مهربون دوطرف به همديگه را نداره
پس خدا را شكر وضع ماليتون خوبه و اين خودش يه نعمته

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش بحالش
ايشالا خوش و سالم باشين
به قول بابام هيچي توزندگي جاي شيرين يه لبخند مهربون دوطرف به همديگه را نداره
پس خدا را شكر وضع ماليتون خوبه و اين خودش يه نعمته
ميخواي شما با 100 تا راضي هستي بيام شمارو بگيرما :biggrin:
خب اونقدرام كه ميگين خوب نه ولي خب من هميشه ميگم كسي بايد ازدواج داشته باشه كه يه توانايي هايي و يه پشتوانه هايي داشته باشه و اگه من امروز تصميم به اين كار گرفتم چون توانايي تامين يه خونه و يه ماشين و خرج يه زندگي متوسط امروزيو دارم و حدودا 15-20 ساليه كار ميكنم كه در نتيجه اش الان اندازه 60 ميليون اعتبار دارم كه به حسابش برم جلو

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اعتقدم اينه : زندگي كه بخواد از هم بپاشه چه يكي باشه چه 1000 تا
يك سر به آدرس امضاي من بزنين

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اعتقدم اينه : زندگي كه بخواد از هم بپاشه چه يكي باشه چه 1000 تا
يك سر به آدرس امضاي من بزنين
اره بابا تازه پسر عيب و ايرادي نداشته باشه كه زن بتونه حق طلاق بگيره حتي يه سكه هم گيرش نمياد حتي من مواردي رو ديدم كه دختر مهرشو بخشيده كه در بره ولي پسر گفته 10-20 ميليون ميگيرم و طلاق ميدم و حتي اين پولم گرفته

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره بابا تازه پسر عيب و ايرادي نداشته باشه كه زن بتونه حق طلاق بگيره حتي يه سكه هم گيرش نمياد حتي من مواردي رو ديدم كه دختر مهرشو بخشيده كه در بره ولي پسر گفته 10-20 ميليون ميگيرم و طلاق ميدم و حتي اين پولم گرفته
حقيقت محضه قابل توجه خانمها

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم مهریه آدموخوشبخت نمیکنه اصلاواسه من افت داره ازیکی پول بگیریم که منوبگیرن ولی چون عرفه میخام امانه زیادکه نتونه ازپسش بربیاد،مهریه زیادازطلاق جلوگیری نمیکنه بلکه آمارطلاقوبالابرده اگه یه روزی خواستم ازدواج کنم تا10سکه یایه خورده بیشترراضی ام کمترم شدهم مهم نیس مهم اینه که منوخوشبخت کنه وتوزندگی مشترک واسم خرج کنه

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم مهریه آدموخوشبخت نمیکنه اصلاواسه من افت داره ازیکی پول بگیریم که منوبگیرن ولی چون عرفه میخام امانه زیادکه نتونه ازپسش بربیاد،مهریه زیادازطلاق جلوگیری نمیکنه بلکه آمارطلاقوبالابرده اگه یه روزی خواستم ازدواج کنم تا10سکه یایه خورده بیشترراضی ام کمترم شدهم مهم نیس مهم اینه که منوخوشبخت کنه وتوزندگی مشترک واسم خرج کنه
كاش همه اين فكر و داشتن من مهريه خانم خيلي بالاست

avayestan

کاربر بیش فعال
مهريه خواهر من:
500نا سكه.50مثقال طلا.120 ميليون پول.دو دونگ از خونه پدر پسره. يه سفر مكه و كربلا +هرچي كه بعئا پسره خريد و خاست به نامش كنه
من خودم ميگم مهر كم و ساده بايد باشه
موافق ..

شوهر خواهرت یعنی .... نه هیچی دعوامون میشه.. اما عقیده خودت توپه آبجی..

avayestan

کاربر بیش فعال
من چندتا اپشن متنوع میذارم ک خودش انتخاب کنه،بالاخره اون میخاد بده دگ!!!
1/ دوتا چشماش
2/یک چشم+یک گوشش
3/ یک دست و یک پاش(ب صورت ضربدری!)
4/ یک دست و یک پاش(ب صورت ردیفی!)

ببینم آبجی؟ اگه اول بخواد مهرشو بده حاضری باز باهاش زندگی کنی؟ خداییش مرده ، مرد باشه همینو بگه چی میشه....:w25::w25::w25:

avayestan

کاربر بیش فعال
مهریه پشتوانه ی دختر برای وقتی که به هر دلیلی که زندگی مشترک بهم بخوره و از نظر شرعی هم حقی که به عهده ی مرده و باید پرداخت کنه . نه با مهریه های نجومی موافقم نه به ایم مهریه های چند شاخه گل و نبات و این چیزا که نه تنها ناعادلانه و غیر منطقی بلکه ساده انگارانست اکه پسر یا دختری قبول کنه . چون بنا بر گرفتن مهریست نه ندادن اون . خودمو مثال می زنم فرض کنیم بعنوان یه مهندس تو یه شرکتی کار پیدا کنم و بعد از 10 سال زندگی...

حرفتون رو حسابه و عاقلانست.. مخصوصا شناخت درست. موافقم:w11::w11::w11:

ghazaliii

عضو جدید
ميخواي شما با 100 تا راضي هستي بيام شمارو بگيرما :biggrin:
خب اونقدرام كه ميگين خوب نه ولي خب من هميشه ميگم كسي بايد ازدواج داشته باشه كه يه توانايي هايي و يه پشتوانه هايي داشته باشه و اگه من امروز تصميم به اين كار گرفتم چون توانايي تامين يه خونه و يه ماشين و خرج يه زندگي متوسط امروزيو دارم و حدودا 15-20 ساليه كار ميكنم كه در نتيجه اش الان اندازه 60 ميليون اعتبار دارم كه به حسابش برم جلو
مگه چند سالتونه كه 15-20ساله كلار ميكنين؟؟
خدا راشكر
ايشالا به پاي هم پير بشين
منكه از طرفم هيچوقت مهريه نميخام چون ميخام زندگي كنم نه بفروشنم
اگر طرفمم خوب و مهربون باشه و من براش مهم ياشم مهرمم ميبخشمش.من اونا انتخاب كردم برا زندگي نه بردگي
بعدم بايد اونطرفم در نظر گرفت كه اونم اومده زن بگيره نه معامله كنه و اونم داره وقت ووجوونيشا و عمرشا برا مخارج يه خونواده و خانومش ميذاره و اينكه ديگه طرف بره مهرشا بذارهخ اجرا بي انصافيه
پس حق طرفمون چي ميشه؟؟؟؟
اون بنده خدا هم بايد بله بگه
فقط مگه عروس خانومه بله ميگه؟؟؟؟؟
بنظرم اصلا كلا دولت بايد يه ميزان برا كل دخترا تعيين كنه و زير نظر دولت باشه همچنين يه سري عرف وقنوانين برا آقايون در قابل مهريه كه خاد هر خونواده يه مهر تعيين كنه به ي ه سبك و يه مدل وهر روز يه مد جديد
همين چشم وهم چشمي ها باعث بدبختي ما ايراني ها شده

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه چند سالتونه كه 15-20ساله كلار ميكنين؟؟
خدا راشكر
ايشالا به پاي هم پير بشين
منكه از طرفم هيچوقت مهريه نميخام چون ميخام زندگي كنم نه بفروشنم
اگر طرفمم خوب و مهربون باشه و من براش مهم ياشم مهرمم ميبخشمش.من اونا انتخاب كردم برا زندگي نه بردگي
بعدم بايد اونطرفم در نظر گرفت كه اونم اومده زن بگيره نه معامله كنه و اونم داره وقت ووجوونيشا و عمرشا برا مخارج يه خونواده و خانومش ميذاره و اينكه ديگه طرف بره مهرشا بذارهخ اجرا بي انصافيه
پس حق طرفمون چي ميشه؟؟؟؟
اون بنده خدا هم بايد بله بگه
فقط مگه عروس خانومه بله ميگه؟؟؟؟؟
بنظرم اصلا كلا دولت بايد يه ميزان برا كل دخترا تعيين كنه و زير نظر دولت باشه همچنين يه سري عرف وقنوانين برا آقايون در قابل مهريه كه خاد هر خونواده يه مهر تعيين كنه به ي ه سبك و يه مدل وهر روز يه مد جديد
همين چشم وهم چشمي ها باعث بدبختي ما ايراني ها شده
خب ديگه ما بنا به شرايط (نه اينكه نياز داشتيم چون بازاري بوديم) از وقتي بچه بوديم تو بازار بوديمو كار كرديم تا الان . من نگاه ميكنم از سال 70 بازار بودم حالا اون اوايل بچه بودم شايد واقعا كار حساب نميشد ولي از 75-76 به بعد ديگه واقعا كار كردم تا به امروز بعضي وقتا ميگم اگه بابامون از همون بچگي مارو بيمه كرده بود الان ديگه با 20 سال سابقه داشتيم بازنشست ميشديم :biggrin:
همه حرفاتون كاملا منطقي و از روي عقله اميدوارم ايشالا شما هم به اون چيزي كه ميخواهيد برسيد و واقعا خوشبخت بشيد

avayestan

کاربر بیش فعال
سلام ما به توافق رسیدیم 14تا سکه
کسی داخل تعیین مهریم دخالت نداره خودم و خودش مهمی هستیم
بچه تو رو خدا واسم دعا کنید
التماس دعا

خوبه که با هم که باهم به توافق رسیدین.. الهی خوشبخت شیییییین

avayestan

کاربر بیش فعال
چرا ندم نوش جونش حالا نقدی که نه همون سر عقد یا فرداش مثل معامله دونه دونه سکه هارو بشمارم بگم بیا اینم قیمت تسویه شدی بلکه واسش ماشین میخرم خونه میخرم مامان ما 100 هزار تومن مهریش بود که الانم که به نرخ روز حساب میکنه دادگاه میشه 4-5 میلیون ولی خب تو این سالها بابامون واسش خونه خریده باغ خریده و ... که الان حساب کنی از 1000 تا سکه هم بیشتر ارزش دارن

خوبه و فکرتون زیباست.. معلومه خیلی دوسش داری. براتون آرزوی خوشبختی دارم..

avayestan

کاربر بیش فعال

آفرین.. باهات موافقم 120 %

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما خودت خوبی فکر می کنی همه پسرا هم خوبن ... (البته همین جور برای دخترا !! ) به نظر من اگه مهریه رو کم بگیرین احساسات رو با مهریه قاطی کردین ... شما می تونی مهریه بالا و منطقی بگیری و همسرت رو هم دوست داشته باشی و زندگی خوبی هم ... یه سر به دور و برت بزن ببین به ازای هر دختری که با اجرا گذاشتن مهریه ش باعث ایجاد مشکل میشه چند تا پسر همسرشون رو اذیت می کنن( به ده ها روش مختلف) ... در ضمن شما ( من و همه پسرها ) خودمون همسر انتخاب می کنیم ، هر کسی که می خوایم حداقل میتونیم بریم خواستگاریش !!!!! ولی دخترها که نمی تونن هر کسی رو ......... حالا به نظرت پدر و مادرها می تونن با کم گرفتن مهریه این جوری ریسک کنن ؟؟؟؟ بنابراین کاملا مخالفم ...
سلام دوست من قبول منطق شما برام سخته ، ولی قابل احترام . زندگی که مهریه ی سنگین پشتوانه ی دوام اون باشه همون بهتر که تشکیل نشه . چه زن و چه مرد اگه بخوان زندگی نکنن هیچ مهریه ای نمی تونه جلودار پاشیدن زندگی باشه . دلیل این حرفم هم همه ی اونهایی هستند که بخاطر مهریه تو زندان هستند . اگه پسری توانایی مالی داره هرچقدر دلش میخواد مهریه کنه . ولی اونی که نداره چرا باید زیر سندی رو امضا کنه که میدونه به هیچ عنوان توانایی اونرو نداره . بنده نگفتم مهریه ی کم یا زیاد بگیرن ، عرض کردم یه چیز توافقی و عاقلانه . آخه دختری که کل زندگی باباش 100 تا سکه نمی ارزه چرا باید 5000 تا سکه مهر دخترش کنه یا در مورد پسری که این مهر رو قبول میکنه . دوستان منطق ، منطق و باز هم منطق ..

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسایی که به فکر مهریه هستن به فکر زندگی نیستن و کسایی که یه فکر زندگین در فکر مهریه نیستن

ehsanstr

عضو جدید
یادم می یاد زمان دانشجویی روز جهانی زن یک مراسمی توی دانشگاه برگزار شده بود که میهمانانش از فعالان مطرح حقوق زنان در ایران و زنان موفق در عرصه های اجتماعی بودند . یکی از میهمانان که الان اصلا اسمش یادم نیست (آخه از این قضیه یک ده سالی میگذره ) پایان صحبت هاش پیام جالبی داشت . ایشون اینطور از صحبت هاش نتیجه گیری کرد که تازمانی که زنان در جامعه ما ارزش واقعی خودشون رو درک نکنند و ارزشهای اخلاقی و انسانی خودشون رو خودشون به معرض فروش بگذارند و اون رو در حد یک کالا ی اقتصادی پایین بیارند حرف زدن از حقوق زن معنی نداره .

احسنت به مدیر تالار پزشکی واقعا همینه

ehsanstr

عضو جدید
چرا فکر همه منفیه این که یه جور کارکردن یا بنگاه اقتصادی زودبازده میشه
یعنی با این چیزها می خاید خودتون رو بفروشید؟
مفهوم ازدواج یک چیز ی فراتر از اینهاست.
این ور خواهشن درک کنید

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا فکر همه منفیه این که یه جور کارکردن یا بنگاه اقتصادی زودبازده میشه
یعنی با این چیزها می خاید خودتون رو بفروشید؟
مفهوم ازدواج یک چیز ی فراتر از اینهاست.
این ور خواهشن درک کنید

قبلا هم گفتم الان هم میگم زندگی که بخواد از هم بپاشه چه یکی چه 10000 تا منو ببینید عبرت بگیرید

avayestan

کاربر بیش فعال
سلام دوست من قبول منطق شما برام سخته ، ولی قابل احترام . زندگی که مهریه ی سنگین پشتوانه ی دوام اون باشه همون بهتر که تشکیل نشه . چه زن و چه مرد اگه بخوان زندگی نکنن هیچ مهریه ای نمی تونه جلودار پاشیدن زندگی باشه . دلیل این حرفم هم همه ی اونهایی هستند که بخاطر مهریه تو زندان هستند . اگه پسری توانایی مالی داره هرچقدر دلش میخواد مهریه کنه . ولی اونی که نداره چرا باید زیر سندی رو امضا کنه که میدونه به هیچ عنوان توانایی اونرو نداره . بنده نگفتم مهریه ی کم یا زیاد بگیرن ، عرض کردم یه چیز توافقی و عاقلانه . آخه دختری که کل زندگی باباش 100 تا سکه نمی ارزه چرا باید 5000 تا سکه مهر دخترش کنه یا در مورد پسری که این مهر رو قبول میکنه . دوستان منطق ، منطق و باز هم منطق ..

من نمیدونم این آقایونی که تازه رفتن سرکار و از وضعیت مالیشون خبر دارن چطور اینقد راحت چشماشونو به مهریه بالای طرف میبندن.. حالا قبول.. چشماشونو به مهریه ببندن اما حداقل چشماشونو واسه انتخاب طرف وا کنن.. شناخت واقعی از طرف و خانواده طرف پیدا کنن..

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چند صفحه از تایپیک رو که خونمدم این مثل یادم اومد :

چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.