من که هستم؟!

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ي ننر و يك دنده خودتي اما سكوت ؟!؟ :surprised: واسه شما
باشه چون شما ميخواين ميگم چرت :biggrin:

اما در مورد اينكه 2 نفر موفق دارين كه چيزي نيست حيوونا هم سازمان حمايت ازشون هست (منظورم توهين نبود فقط يه مثاله)
بعدشم اين كه من طرفداري از هيچي نكردم پس نسبت نده lol افكار خودتو پوسيدست اما با اينم موافق نيستم كه چيزايي مث حذف حجاب فرهنگ پيشرفت بياره حتي در علوم :surprised: چون منطقي نيست
نميخواد افسوس بخوري واسه خودت افسوس بخور كه نبود حجاب رو دليل كردي

متاسفم که از ادبی که حرفش رو زدین بهره ای نبردین.............

بله تا وقتی بعضی از مردها افکارشون سوای پوسیده بودن دارای درکی در حده کرمه خاکی هم کمتر باشن حقوقه بشر 10 میلیونی هم داشته باشیم فرجی نیست ( منظورم توهین نبود فقط یک مثاله):redface:

کی حرف از حجاب زد؟! شما فقط پست میدی که شماره پستهات زیاد شه یا واقعا مطلب رو میخونی؟!:redface:

برای شما تاسف میخورم که معلوم نیست تاپیک رو اشتباه اومدین یا به جای عینکه طبیتون عینک افتابیتون رو زدین..............:surprised:

تاپیک رو بی خودی دارین منحرف میکنین..............:redface: دیگر جوابی در جوابه "پست های" شما داده نخواهد شد...........;)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا نمی شه از این کارا کرد طبر به دست ها رو به جرم از بین بردن عقاید با تبرش دو شقه می کنند. پس بی خیال:smile:

سلام.............:gol:
کجا بودی؟!:redface:

میدونم............. منم همینو گفتم............:w05: وای به حال اینکه اون تبر به دستا زن هم باشن............:razz:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا خودت در مورد این قضیه راه حلی دازی؟

دوستم میخوای مارو به کشتن بدی؟!:biggrin::redface:

عزیز تا وقتی مجلس ما هنوز داره تصویب میکنه به جای یه زن میشه بدونه اجازه به 4 تا گرفت به نظرت راه حلی هم که داشته باشم فرقی ایجاد میکنه؟!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستم میخوای مارو به کشتن بدی؟!:biggrin::redface:

عزیز تا وقتی مجلس ما هنوز داره تصویب میکنه به جای یه زن میشه بدونه اجازه به 4 تا گرفت به نظرت راه حلی هم که داشته باشم فرقی ایجاد میکنه؟!
یادم نبود س ی ا س ی نیستی ولی نمیدونم چرا اعتراز به همون مسائل داری:biggrin:

Mr.Hyde

عضو جدید
متاسفم که از ادبی که حرفش رو زدین بهره ای نبردین.............

بله تا وقتی بعضی از مردها افکارشون سوای پوسیده بودن دارای درکی در حده کرمه خاکی هم کمتر باشن حقوقه بشر 10 میلیونی هم داشته باشیم فرجی نیست ( منظورم توهین نبود فقط یک مثاله):redface:

کی حرف از حجاب زد؟! شما فقط پست میدی که شماره پستهات زیاد شه یا واقعا مطلب رو میخونی؟!:redface:

برای شما تاسف میخورم که معلوم نیست تاپیک رو اشتباه اومدین یا به جای عینکه طبیتون عینک افتابیتون رو زدین..............:surprised:

تاپیک رو بی خودی دارین منحرف میکنین..............:redface: دیگر جوابی در جوابه "پست های" شما داده نخواهد شد...........;)
ادب؟ بهره ! lol :biggrin::biggrin:
1-شما اينو داريد؟ با هر كس بايد به زبونه خودش صحبت كرد و اشتباه يه نفرو به كل نسبت نداد
2-كدو افكار ؟! شما بيا از حرفهاي من نقل قول بگير بعد ......ر بزن
3- شما ميگي كه حرفي از حجاب نزديد درسته ؟! منم دارم ميگم چنين پستي ندادم(به قوله شما افكار پوسيده ) شما نشون بده !
4-پست دادن من به شما مربوط نيست ! كه چرا پست ميدم حتما ايني كه ميگي دليل پستاتون باشه
5-عينك افتابي loooooooooool :biggrin::biggrin::biggrin: (ممتاسف برات)
6-(()تاپیک رو بی خودی دارین منحرف میکنین..............:redface: دیگر جوابی در جوابه "پست های" شما داده نخواهد شد...........;)) جواب بده Please

shahin.20

عضو جدید
نه عزیزم معلومه که نداره............ این خوده رفتاره دو طرف هست که میتونه جلوی این نشتی هایی که قانون برامون ایجاد کرده رو بگیره.............

شما ازدواج کن و سعی کن با طرف دوست باشین که هیچ چیزی حتی قانون نتونه نا مساواتی و بی عدالتی در زندگیتون ایجاد کنه............:gol:

همین شما هایی که اعتراض میکنین که که گونی تنتون میکنن یا یا یا...
تا حالا نشده یه دختر راحت پوش و ببینین و یچی تو دل خودتون نگین تا حالا شده برین یه جایی (مثلا پارک) ببینین یه دختر با همه ی پسر های غریبه دسست میده...
چی میگین؟
چیز هایی که راجب پیر زن هخست راجب پیر مرد هم هست مگه نیستن خونواده هایی که مرد هیچ قدرتی نداره تا جایی که حقوقش ریخته میشه به حساب زنش ؟؟عکس العمل اون زن چیه؟؟؟
اینجور موارد همه جا هست....
مگه بین یه مرد باشخصیت با یه مرد بی شخصیت تمایز قائل نمیشن...
خوب این تمایز رو بین یک مرد باشخصیت و یک زن کم شخصیت هم قائل میشن(دلیل:انتظار بیشتر از زنان...)
مظمئن باشین در یک خانواده مردی احترام داره که برای زنش اشد احترام رو قائل شه و همینور زن برای مرد....
نمیدونم این پست ها و اعتراض های شما جز اینکه بشما احساس تنگ دستی و تنفر از جهان سومی بودن و اینجور حرفها چیزه دیگه ای میده!!!
اگه میده مایلم بشنوم ...
اگه نمیده چرا ادامه میدین؟
چرا بفکر تغییر روش نیستین....
حرف هایی که میزنین همش درسته ولی فکر میکنم از در دیگه ای باید وارد شد...

lastgoddess

عضو جدید
الان باید چیکار کنم؟ باید خودم رو با تیغ خط خطی کنم که در حق این فرشتگان عذاب روی زمین جفا شده؟:biggrin:
اولا فرشتگان غذاب نه فرشتگان رحمت
دوما لازم نیست خودتونو با تیغ خط خطی کنید چون همیشه بهترینها در حقشون جفا میشه.
این رسم روزگاره.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا نشده یه دختر راحت پوش و ببینین و یچی تو دل خودتون نگین تا حالا شده برین یه جایی (مثلا پارک) ببینین یه دختر با همه ی پسر های غریبه دسست میده...
چی میگین؟
چیز هایی که راجب پیر زن هخست راجب پیر مرد هم هست مگه نیستن خونواده هایی که مرد هیچ قدرتی نداره تا جایی که حقوقش ریخته میشه به حساب زنش ؟؟عکس العمل اون زن چیه؟؟؟
خوب این تمایز رو بین یک مرد باشخصیت و یک زن کم شخصیت هم قائل میشن(دلیل:انتظار بیشتر از زنان...)
مظمئن باشین در یک خانواده مردی احترام داره که برای زنش اشد احترام رو قائل شه و همینور زن برای مرد....
نمیدونم این پست ها و اعتراض های شما جز اینکه بشما احساس تنگ دستی و تنفر از جهان سومی بودن و اینجور حرفها چیزه دیگه ای میده!!!
اگه میده مایلم بشنوم ...
حرف هایی که میزنین همش درسته ولی فکر میکنم از در دیگه ای باید وارد شد...

کی راجبه حجاب حرف زد؟!:surprised:
ولی در جوابه حرفات دوسته عزیز.............

برای اینکه چیزی رو از قلم نندازم یک بار متنت رو کپی میکنم و جلوش جواب میدم که اگر خواستی نقله قول هم بگیری راحت باشی..............:gol:

من اعتراض دارم ولی در این تاپیک بحثی سره حجاب نکردم............:redface: مد نظر تساوی حقوقه زن و مرده............
چی میگین؟
دختره راحت به پوش توی ایران ندیدم همه روپوش روسری داشتن........... فقط بعضی ها معلوم بود که کاملا اجباری اون رو به تن کردن که ایرادی هم در اون نیست............. طرف دوست نداره دیگه ظاهر ادم دسته خودش باید باشه...........
بله دیدم و چه اشکالی داره؟!:redface:
میگم با هم دوستن و یا اشنان...........:redface:

من همچین خانواده ای رو مشاهده نکردم............:redface: همه ی حق های حقوقی و مادی و ... در ایران برای مردها نوشته شده............:redface: مرد طبقه قانون فقط حق داره به زن نفقه (اگه اشتباه نکنم اسمش رو) بده و بس............. حتی اجازه بیرون رفتن زن از خانه با مرده.............:redface:

بله در کشور جهانه سومی هست............

متوجه نشدم............ شخصیت مرد چه ربطی به قانون هایی که براش نوشته شده داره؟!
و ایا شما فکر نمیکنی همین به نفع بوده قانون افکاره مردهارو به سمت سلطه گری و مردسالاری تغییره جهت داده؟!:redface:

مطمئن باشین در یک خانواده مردی احترام داره که برای زنش اشد احترام رو قائل شه و همینور زن برای مرد....

متاسفانه این طور نیست............. شاید احترامه قلبی نداشته باشه ولی احترامه ظاهری چرا و مردی که طوری رفتار میکنه که احترامه واقعیش ار بین بره و جاش رو به بدلی بده مطمئن باش که طبقه فهم و درکش براش فرقی هم نمیکنه و تا وقتی که "احترام" باشه واقعی و غیر واقعیش براش ارزشه یکسان داره..............
نکته ی دیگه اینه که زنها باز هم به دلیله فرهنگ در بعضی از نقاط جوری بار میان که احترام به شوهر رو یک اصل میدونن و متاسفانه اموزش نمیبینن که باید در قبالش احترامی هم از طرف همسر دریافت کنن...........

اگه میده مایلم بشنوم ...

بله احساسه اینکه چرا باید در این عصر و زمان ما این چنین باشیم و باقی دنیا جوره دیگر؟! چرا باید برای ابتدایی ترین نیازمون بدوییم و به هیچ جا نرسیم.............
ادامه میدم چون همین برام جالبه که در همین مکانه کوچک هم عده ای هستند که این اختلاف رو شوخی میدونن و براشون هیچ اهمیتی نداره.......... نمیدونن که اگر همین موضوع برابری حل بشه چه قدر کشور میتونه از هر لحاظی پیشرفت کنه...........

ادامه میدن چون دوستی گفت این باید از یک جا شروع بشه تا کی سکوت کنیم و تو سری بخوریم؟! میدونم به هیچ کجا نمیرسه و فردا این تاپیک به صفحاته زیرین میره ولی باز از سکوت بهتره............

قبلا برای دوستی دیگر توضیح دادم که متاسفانه امکان تغییر نیست..............
مثلا چه روشی دوسته من؟! دستم شعار بگیرم و برم در خیابون ها؟! ندیدین سره گروهایی بزرگ تر از این چه امد؟!

حرف هایی که میزنین همش درسته ولی فکر میکنم از در دیگه ای باید وارد ش

مرسی.............:gol: ولی درهای دیگه همشون بسته ان........... سره همین تاپیک کوچک هم کلی قشقرق به پا شده..............:biggrin::gol:

تشکر............:gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا فرشتگان غذاب نه فرشتگان رحمت
دوما لازم نیست خودتونو با تیغ خط خطی کنید چون همیشه بهترینها در حقشون جفا میشه.
این رسم روزگاره.

چه زیبا گفتین.............. حیف که تشکرها موقعی که بهشون نیازه تموم میشن...........:gol:

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای

ای

سلام.............:gol:
کجا بودی؟!:redface:

میدونم............. منم همینو گفتم............:w05: وای به حال اینکه اون تبر به دستا زن هم باشن............:razz:
سلام
هیچی یه کم درگیر بودیم.
فعلا سیاسی نشیم بهتره عاقبتمون میشه فیلم های دهه 70 خودمون .

shahin.20

عضو جدید
کی راجبه حجاب حرف زد؟!:surprised:
ولی در جوابه حرفات دوسته عزیز.............

برای اینکه چیزی رو از قلم نندازم یک بار متنت رو کپی میکنم و جلوش جواب میدم که اگر خواستی نقله قول هم بگیری راحت باشی..............:gol:پس 3بارش کنیم...

من اعتراض دارم ولی در این تاپیک بحثی سره حجاب نکردم............:redface: مد نظر تساوی حقوقه زن و مرده............گفتم شما ها منظور اون 2دوست دیگه هم بود...
منم پست هارو خوندم و فهمیدم چی مد نظره ولی برای 1نتیجه گیری مناسب آدم هر از گاهی یه پرانتز میزنه
چی میگین؟
دختره راحت به پوش توی ایران ندیدم همه روپوش روسری داشتن........... فقط بعضی ها معلوم بود که کاملا اجباری اون رو به تن کردن که ایرادی هم در اون نیست............. طرف دوست نداره دیگه ظاهر ادم دسته خودش باید باشه...........
نوشتم که غریبه!!!(مثلا به همه ی همکاراش)

من همچین خانواده ای رو مشاهده نکردم............:redface: همه ی حق های حقوقی و مادی و ... در ایران برای مردها نوشته شده............:redface: مرد طبقه قانون فقط حق داره به زن نفقه (اگه اشتباه نکنم اسمش رو) بده و بس............. حتی اجازه بیرون رفتن زن از خانه با مرده.............:redface:
شما مشاهده نکردین ولی من دیدم و دارم میگم(مشت نمونه ی خرواره اینجا صادق نیست نه برای شما نه برای من...)
منظور نمیشه نتیجه گیری کرد منم نقیض آوردم برا حرفتون...

منظور منم همه جای کشور بود...........

و ایا شما فکر نمیکنی همین به نفع بوده قانون افکاره مردهارو به سمت سلطه گری و مردسالاری تغییره جهت داده؟!:redface:
شما میخواین یه تغییر کلی داده بشه...
ما میگیم گاماس گاماس(یعنی باید از پایه جاهای کوچکتر این تغییر شروع شه پس بحثم باید راجب همون ا باشه...)
مطمئن باشین در یک خانواده مردی احترام داره که برای زنش اشد احترام رو قائل شه و همینور زن برای مرد....

متاسفانه این طور نیست............. شاید احترامه قلبی نداشته باشه ولی احترامه ظاهری چرا و مردی که طوری رفتار میکنه که احترامه واقعیش ار بین بره و جاش رو به بدلی بده مطمئن باش که طبقه فهم و درکش براش فرقی هم نمیکنه و تا وقتی که "احترام" باشه واقعی و غیر واقعیش براش ارزشه یکسان داره..............
نکته ی دیگه اینه که زنها باز هم به دلیله فرهنگ در بعضی از نقاط جوری بار میان که احترام به شوهر رو یک اصل میدونن و متاسفانه اموزش نمیبینن که باید در قبالش احترامی هم از طرف همسر دریافت کنن...........
من حرفای شما رو قبول دارم
خیلی خانواده ها هستند که اینجورین ولی خانواده هایی رو من دیدم که شخصیت و مقامی که زن خانواده داره انقدر بالا بوده که من به خودم اجازه ندادم هر حرکت اضافی ای انجام بدم...
حرف شما قبول و باید یه کاری کرد ولی فکر نکنم که این راهش باشه...
در رابطه با قسمت پر رنگ 1مسئله ی کوچولو بگم:
1بت پرست جوری بزرگ میشد و تربیت میشد که بت پرست میموند...
اونا گناه کار نبودن؟؟؟؟؟
بودن.... پس من این حرف شما رو قبول ندارم.
اگه میده مایلم بشنوم ...

بله احساسه اینکه چرا باید در این عصر و زمان ما این چنین باشیم و باقی دنیا جوره دیگر؟! چرا باید برای ابتدایی ترین نیازمون بدوییم و به هیچ جا نرسیم.............
ادامه میدم چون همین برام جالبه که در همین مکانه کوچک هم عده ای هستند که این اختلاف رو شوخی میدونن و براشون هیچ اهمیتی نداره.......... نمیدونن که اگر همین موضوع برابری حل بشه چه قدر کشور میتونه از هر لحاظی پیشرفت کنه...........

ادامه میدن چون دوستی گفت این باید از یک جا شروع بشه تا کی سکوت کنیم و تو سری بخوریم؟! میدونم به هیچ کجا نمیرسه و فردا این تاپیک به صفحاته زیرین میره ولی باز از سکوت بهتره............

مثلا چه روشی دوسته من؟! دستم شعار بگیرم و برم در خیابون ها؟! ندیدین سره گروهایی بزرگ تر از این چه امد؟!

باید بگم که روش زندگیتون و تغییر بدین....
سخته ولی عملیه.
شما تا جایی که زورت میرسه رو برو باقیشم میاد...
همونکاری که من کردم...
همون کاری که خواهرم کرد.
من میتونم بگم من چیکار کردم ولی فایده نداره(نه هنوز در این وضع شما)
آدم هایی رو پیدا کن که بلدا یعنی بلد شدن پای حرفاشون وایسن آدمایی که حرفشون با عملشون فرقی نداره...
آدمای واقعی.
اگه یه مسئله انقد درگیرت کرده 3راهکار از نظر من داری:
بندازش دور
بریزش بیرون و همه ی زندگیتو بزار واسش تا حلش کنی
بزارش کنار کامل کامل...یه کسی شدی مثل 2 3 خط بالا تر برگزد و کاری رو که ولش کرده بودی تموم کن...
همیشه دست و پا زدن از هیچی بهتر نیست

مرسی.............:gol: ولی درهای دیگه همشون بسته ان........... سره همین تاپیک کوچک هم کلی قشقرق به پا شده..............:biggrin::gol:

یا علی!!!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه واقعیت رو میبینم یعنی میخواین بگین شما این مواردی که گفته شده رو ندیدین؟!
زنان با شرافت هستند ولی رفتاری که با اونها میشه شرافت و غرور اونها رو له میکنه و میشکنه...........
حقوقه همه ی زنها ضایع میشه نه عده ای.............
بحث سره ازادی زن و مرد نیست............ بحث سره حقوقه مساوی برای زن و مرده............ بحث سره داشتنه احترام و ارزشه مساوی در اجتماع و قانون برای زن و مرده وگرنه من قبول ندارم که در ایران زن و مرد ازادن البته مردها ازادی بیشتری دارند ولی باز اونها نسبت به معنیه ازادی ازاد نیستند...............

در این تاپیک بحثه مورده نظر سره تساوی حقوقه زن و مرده........... در مورده ازادی انشاالله در تاپیکی مربوط به اون موضوع گفتگویی خواهیم داشت...........

تشکر.............:gol:

وقتی صحبت از حقوق می شه نتیجه اش می شه آزادی
پس حدود ازادی رو تعیین کنید بعد در موردش بحث کنید

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متسفانه حقیقته تلخیه که جدیدا اکثرا به سخره میگیرن و یا باورش ندارن

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخه من چطور نقله قول بگیرم تو جوابم جواب دادی!:biggrin::w00:

با کپی پیست:

برای اینکه چیزی رو از قلم نندازم یک بار متنت رو کپی میکنم و جلوش جواب میدم که اگر خواستی نقله قول هم بگیری راحت باشی..............:gol:پس 3بارش کنیم... 4 بهتره!:D

من اعتراض دارم ولی در این تاپیک بحثی سره حجاب نکردم............:redface: مد نظر تساوی حقوقه زن و مرده............گفتم شما ها منظور اون 2دوست دیگه هم بود...
منم پست هارو خوندم و فهمیدم چی مد نظره ولی برای 1نتیجه گیری مناسب آدم هر از گاهی یه پرانتز میزنه بله ایده ی بدی نیست ولی مسئله ی بیان شده خودش سوال های جدید تر میاره و انقدر بحثش طولانی و مفصله که نمیشه اینجا بیانش کرد............
چی میگین؟
نوشتم که غریبه!!!(مثلا به همه ی همکاراش) همکار که غریبه نیست! ولی از نظره من ایرادی نداره............ دست دادن نشونه ی دوستی و صمیمیته و در خیلی مواقع اشنایی............. هر کسی خواست با کسی دیگه اشنا و "سلام علیک" مختاره که دست بده یا نده.............. به من هم که ناظره خارجی هستم مربوط نیست..............:redface:

شما مشاهده نکردین ولی من دیدم و دارم میگم(مشت نمونه ی خرواره اینجا صادق نیست نه برای شما نه برای من...)
منظور نمیشه نتیجه گیری کرد منم نقیض آوردم برا حرفتون...

نه ولی اگر هم باشه خیلی خیلی کمه و به حساب نمیان.............. چون ضد این قضیه که فرمودین در اکثره خانواده ها دیده میشه که زنه برای گرفتن حتی خرجی که قانونا باید به زن داد میدوه............

منظور منم همه جای کشور بود...........
:gol:

شما میخواین یه تغییر کلی داده بشه...
ما میگیم گاماس گاماس(یعنی باید از پایه جاهای کوچکتر این تغییر شروع شه پس بحثم باید راجب همون ا باشه...)

گاماس گاماس وقتیه که لااقل یا افکاره عموم این عقیده رو داشت و یا قانون حمایت میکرد............ وقتی در همین تالاره کوچکمون بسیاری این متن رو که وضعیت زنها اون رو هم تا حدی بیان میکنه موضوعی بی مربوط میخونن و صحتش رو زیره سوال میبرن دیگه وای به حاله اجتماع............ مثلا قشر تحصیل کرده دوره هم جمع شدیم ولی خوب کو دیده ی باز؟!

من حرفای شما رو قبول دارم
خیلی خانواده ها هستند که اینجورین ولی خانواده هایی رو من دیدم که شخصیت و مقامی که زن خانواده داره انقدر بالا بوده که من به خودم اجازه ندادم هر حرکت اضافی ای انجام بدم...
حرف شما قبول و باید یه کاری کرد ولی فکر نکنم که این راهش باشه...
در رابطه با قسمت پر رنگ 1مسئله ی کوچولو بگم:
1بت پرست جوری بزرگ میشد و تربیت میشد که بت پرست میموند...
اونا گناه کار نبودن؟؟؟؟؟
بودن.... پس من این حرف شما رو قبول ندارم.

تربیت.............. ولی ایا کسی هست که به اونها راست و دروغش رو یاد بده؟! ایا کسی هست که براشون نشون و راه بیاره و بگه باید همه با هم برابر باشیم و احترامی متقابل بخوایم؟! نه نیست............. حتی پدر مادر دختر وقتی ببینن زنه نمیسازه یعنی نمیتونه با شوهری غرغرو و مردسالار زندگی کنه دختره رو تهدید به ترک میکنن و میگن با ابروی خانوادگی بازی نکن............. اینها میخوان که دختر گمراه باقی بمونه.............

اگه میده مایلم بشنوم ...

باید بگم که روش زندگیتون و تغییر بدین....
سخته ولی عملیه.
شما تا جایی که زورت میرسه رو برو باقیشم میاد...
همونکاری که من کردم...
همون کاری که خواهرم کرد.
من میتونم بگم من چیکار کردم ولی فایده نداره(نه هنوز در این وضع شما)
آدم هایی رو پیدا کن که بلدا یعنی بلد شدن پای حرفاشون وایسن آدمایی که حرفشون با عملشون فرقی نداره...
آدمای واقعی.
اگه یه مسئله انقد درگیرت کرده 3راهکار از نظر من داری:
بندازش دور
بریزش بیرون و همه ی زندگیتو بزار واسش تا حلش کنی
بزارش کنار کامل کامل...یه کسی شدی مثل 2 3 خط بالا تر برگزد و کاری رو که ولش کرده بودی تموم کن...
همیشه دست و پا زدن از هیچی بهتر نیست

درسته ولی اون کس به من چه سند و گواهی میده که عوض نشه؟! چه بسیار ادمهایی دیدم که قبل از ازدواج یک جور بودن و بعد از ازدواج حالا با داشتنه شرایط مثلا رسیدن به پول و یا نشون دادنه باطنه حقیقیه خود په بلاها سره اون زن نیاوردن.............. که باز میگم همه و همه قانونیه........... من تلاش میکنم کسی رو پیدا کنم که فرقی بین زن و مرد نبینه ولی نمیتونم ضمانت کنم که این چنین باقی میمونه و این که بمونه یا من دست من نیست دسته ذاتشه.............

نمیشه این مسئله رو انداخت دور................ با هر روز بیرون اومدن از خانه میشه این اختلاف و رو تا عمق وجود توی رفتاره ادمهایی که باهاشون سر و کار داری دید پوسته موز نیست که بتونی بندازی دور و از دستش راحت شی نگرش مردم بهته نگرش مردم به عقل و شعوری که داری ولی از نظره اونها نداری و فقط به درده "شادمانی" میخوری.............

شما فکر کنم پسری............. (فکر کنم شاهین خونده بشه و نه شهین) شما تنها کاری که برای کمک میتونین بکنین اینه که نگرشتون به زنها برابر با خودتون باشه و همین! ولی ما نمیتونیم نگرش یک جامعه رو عوض کنیم در صورتی که قانون با ما نیست...............
وقتی دستت به هیچ کجا بند نیست و نمیتونی سکوت کنی اون وقت چی؟!

و باز هم تشکر.............:gol:
من نمیدونم تشکر های من کجاست..............

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی صحبت از حقوق می شه نتیجه اش می شه آزادی
پس حدود ازادی رو تعیین کنید بعد در موردش بحث کنید

نه داشتنه حقوق مساوی باداشتنه ازادی برابر نیست............. من این دو رو با هم یکسان نمیبینم............ ولی اگر شما میبینین همه ی حقوق هایی که مردها دارند رو در ایران زن ها هم داشته باشند............... ولی باز این نشونه ازادی نیست! گفتم در ایران حتی مردها هم ازاد نیستند ازادی یعنی داشتنه اندیشه و عقایده ازاد داشته ازادی هایی به عقل و شعور ادمی هرروزه توهین نشه.............

تشکر.......:gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
متسفانه حقیقته تلخیه که جدیدا اکثرا به سخره میگیرن و یا باورش ندارن

برای اینکه عزیزم به نفعشون نیست............ چرا تا میتونن از زنها "کولی" بگیرند بخوان واقعیت رو اقرار کنن؟! اگر اینها رو درست فرض کنن باید زن رو مساوی با خودشون قرار بدن و اون وقت تکلیفه "کولی" چی میشه؟!:gol:

ببخشید من باز تشکر ندارم شقایق.............:gol:

rozan

عضو جدید
متاسفانه چیزی جز یاس و ناامیدی در این اپیک ندیدم
حتما می گید واقعیت اما نیست
می گید که شما تو این مملکت زندگی نمی کنید
می گم می کنم
و می گم بهتره برای زن بودن خودتون احترام قائل شید و خودتون خود را به سخره نگیرید
این قدری که زنا تیشه به ریشه خودشون می زنند
دیگران نمی زنند
همینجا هم داری میگی حرف نزینید تا کی اقای محترم وقتی کارد به استخون میرسه چرا نباید بگیم چرا به خودت داری دروغ میگی این واقعیه دنیای زنان جهان سومه
سواره کی از حال پیاده خبر داره
بیشتر اشناهای من خانومای تحصیل کرده و با وسوادی هستند و سمت های خوبی هم دارن ولی وقتی پای درد دلشون میشینی اگه بدبینانه تر از این حرف نزن خوش بین تر هم نیستن
چرا میخوای انکار کنی که تو جامعه کثافت ما بهتر از این میگذره:w13: