من که هستم؟!

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که هستم

من خاک پای مادرم هستم و همین خاک کم ارزش با قدم های او به سقف بهشت می چسبد.

من فدای موی مادرم زیرا که یک تار آن از دولت عالم برتر است.

من میهمان سفره مادرم که بر خلاف بقیه سفره ها که از خوردن تمام میشود این سفره از نخوردن تمام میشود.

من پرورش یافته دامن مادرم زیرا که سپر گرم آغوش او ملجا سر دردمند من است.

من قدرت گرفته از کلام مادرم زیرا هنگام زمین خوردن با یاعلی گفتن او بر میخیزم.

من ایمن به دعای مادرم زیرا که شمشیر قلب او جنگاور بدخواهان من است.

به خدا اگر شرک نبود مادر لایق پرستش بود.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که هستم

من خاک پای مادرم هستم و همین خاک کم ارزش با قدم های او به سقف بهشت می چسبد.

من فدای موی مادرم زیرا که یک تار آن از دولت عالم برتر است.

من میهمان سفره مادرم که بر خلاف بقیه سفره ها که از خوردن تمام میشود این سفره از نخوردن تمام میشود.

من پرورش یافته دامن مادرم زیرا که سپر گرم آغوش او ملجا سر دردمند من است.

من قدرت گرفته از کلام مادرم زیرا هنگام زمین خوردن با یاعلی گفتن او بر میخیزم.

من ایمن به دعای مادرم زیرا که شمشیر قلب او جنگاور بدخواهان من است.

به خدا اگر شرک نبود مادر لایق پرستش بود.

چه زیبا! خدا مادرهای عزیز رو برای فرزندانشون نگه داره...........:gol:

تشکره فراوان..............:gol: ببخشید که الان دستم از تشکر کوتاهه...............:gol:

shahin.20

عضو جدید
اخه من چطور نقله قول بگیرم تو جوابم جواب دادی!:biggrin::w00:

با کپی پیست:

برای اینکه چیزی رو از قلم نندازم یک بار متنت رو کپی میکنم و جلوش جواب میدم که اگر خواستی نقله قول هم بگیری راحت باشی..............:gol:پس 3بارش کنیم... 4 بهتره!:D

همین شما هایی که اعتراض میکنین که که گونی تنتون میکنن یا یا یا...
من اعتراض دارم ولی در این تاپیک بحثی سره حجاب نکردم............:redface: مد نظر تساوی حقوقه زن و مرده............گفتم شما ها منظور اون 2دوست دیگه هم بود...
منم پست هارو خوندم و فهمیدم چی مد نظره ولی برای 1نتیجه گیری مناسب آدم هر از گاهی یه پرانتز میزنه بله ایده ی بدی نیست ولی مسئله ی بیان شده خودش سوال های جدید تر میاره و انقدر بحثش طولانی و مفصله که نمیشه اینجا بیانش کرد............
تا حالا نشده یه دختر راحت پوش و ببینین و یچی تو دل خودتون نگین تا حالا شده برین یه جایی (مثلا پارک) ببینین یه دختر با همه ی پسر های غریبه دسست میده...
چی میگین؟
دختره راحت به پوش توی ایران ندیدم همه روپوش روسری داشتن........... فقط بعضی ها معلوم بود که کاملا اجباری اون رو به تن کردن که ایرادی هم در اون نیست............. طرف دوست نداره دیگه ظاهر ادم دسته خودش باید باشه...........
بله دیدم و چه اشکالی داره؟!:redface:
میگم با هم دوستن و یا اشنان...........:redface:
نوشتم که غریبه!!!(مثلا به همه ی همکاراش) همکار که غریبه نیست! ولی از نظره من ایرادی نداره............ دست دادن نشونه ی دوستی و صمیمیته و در خیلی مواقع اشنایی............. هر کسی خواست با کسی دیگه اشنا و "سلام علیک" مختاره که دست بده یا نده.............. به من هم که ناظره خارجی هستم مربوط نیست..............:redface:

چیز هایی که راجب پیر زن هخست راجب پیر مرد هم هست مگه نیستن خونواده هایی که مرد هیچ قدرتی نداره تا جایی که حقوقش ریخته میشه به حساب زنش ؟؟عکس العمل اون زن چیه؟؟؟

من همچین خانواده ای رو مشاهده نکردم............:redface: همه ی حق های حقوقی و مادی و ... در ایران برای مردها نوشته شده............:redface: مرد طبقه قانون فقط حق داره به زن نفقه (اگه اشتباه نکنم اسمش رو) بده و بس............. حتی اجازه بیرون رفتن زن از خانه با مرده.............:redface:
شما مشاهده نکردین ولی من دیدم و دارم میگم(مشت نمونه ی خرواره اینجا صادق نیست نه برای شما نه برای من...)
منظور نمیشه نتیجه گیری کرد منم نقیض آوردم برا حرفتون...

نه ولی اگر هم باشه خیلی خیلی کمه و به حساب نمیان.............. چون ضد این قضیه که فرمودین در اکثره خانواده ها دیده میشه که زنه برای گرفتن حتی خرجی که قانونا باید به زن داد میدوه............

اینجور موارد همه جا هست....

بله در کشور جهانه سومی هست............
منظور منم همه جای کشور بود...........
:gol:
مگه بین یه مرد باشخصیت با یه مرد بی شخصیت تمایز قائل نمیشن...
خوب این تمایز رو بین یک مرد باشخصیت و یک زن کم شخصیت هم قائل میشن(دلیل:انتظار بیشتر از زنان...)

متوجه نشدم............ شخصیت مرد چه ربطی به قانون هایی که براش نوشته شده داره؟!
و ایا شما فکر نمیکنی همین به نفع بوده قانون افکاره مردهارو به سمت سلطه گری و مردسالاری تغییره جهت داده؟!:redface:
شما میخواین یه تغییر کلی داده بشه...
ما میگیم گاماس گاماس(یعنی باید از پایه جاهای کوچکتر این تغییر شروع شه پس بحثم باید راجب همون ا باشه...)

گاماس گاماس وقتیه که لااقل یا افکاره عموم این عقیده رو داشت و یا قانون حمایت میکرد............ وقتی در همین تالاره کوچکمون بسیاری این متن رو که وضعیت زنها اون رو هم تا حدی بیان میکنه موضوعی بی مربوط میخونن و صحتش رو زیره سوال میبرن دیگه وای به حاله اجتماع............ مثلا قشر تحصیل کرده دوره هم جمع شدیم ولی خوب کو دیده ی باز؟!

مطمئن باشین در یک خانواده مردی احترام داره که برای زنش اشد احترام رو قائل شه و همینور زن برای مرد....

متاسفانه این طور نیست............. شاید احترامه قلبی نداشته باشه ولی احترامه ظاهری چرا و مردی که طوری رفتار میکنه که احترامه واقعیش ار بین بره و جاش رو به بدلی بده مطمئن باش که طبقه فهم و درکش براش فرقی هم نمیکنه و تا وقتی که "احترام" باشه واقعی و غیر واقعیش براش ارزشه یکسان داره..............
نکته ی دیگه اینه که زنها باز هم به دلیله فرهنگ در بعضی از نقاط جوری بار میان که احترام به شوهر رو یک اصل میدونن و متاسفانه اموزش نمیبینن که باید در قبالش احترامی هم از طرف همسر دریافت کنن...........
من حرفای شما رو قبول دارم
خیلی خانواده ها هستند که اینجورین ولی خانواده هایی رو من دیدم که شخصیت و مقامی که زن خانواده داره انقدر بالا بوده که من به خودم اجازه ندادم هر حرکت اضافی ای انجام بدم...
حرف شما قبول و باید یه کاری کرد ولی فکر نکنم که این راهش باشه...
در رابطه با قسمت پر رنگ 1مسئله ی کوچولو بگم:
1بت پرست جوری بزرگ میشد و تربیت میشد که بت پرست میموند...
اونا گناه کار نبودن؟؟؟؟؟
بودن.... پس من این حرف شما رو قبول ندارم.

تربیت.............. ولی ایا کسی هست که به اونها راست و دروغش رو یاد بده؟! ایا کسی هست که براشون نشون و راه بیاره و بگه باید همه با هم برابر باشیم و احترامی متقابل بخوایم؟! نه نیست............. حتی پدر مادر دختر وقتی ببینن زنه نمیسازه یعنی نمیتونه با شوهری غرغرو و مردسالار زندگی کنه دختره رو تهدید به ترک میکنن و میگن با ابروی خانوادگی بازی نکن............. اینها میخوان که دختر گمراه باقی بمونه.............

نمیدونم این پست ها و اعتراض های شما جز اینکه بشما احساس تنگ دستی و تنفر از جهان سومی بودن و اینجور حرفها چیزه دیگه ای میده!!!
اگه میده مایلم بشنوم ...
اگه نمیده چرا ادامه میدین؟

بله احساسه اینکه چرا باید در این عصر و زمان ما این چنین باشیم و باقی دنیا جوره دیگر؟! چرا باید برای ابتدایی ترین نیازمون بدوییم و به هیچ جا نرسیم.............
ادامه میدم چون همین برام جالبه که در همین مکانه کوچک هم عده ای هستند که این اختلاف رو شوخی میدونن و براشون هیچ اهمیتی نداره.......... نمیدونن که اگر همین موضوع برابری حل بشه چه قدر کشور میتونه از هر لحاظی پیشرفت کنه...........

ادامه میدن چون دوستی گفت این باید از یک جا شروع بشه تا کی سکوت کنیم و تو سری بخوریم؟! میدونم به هیچ کجا نمیرسه و فردا این تاپیک به صفحاته زیرین میره ولی باز از سکوت بهتره............

چرا بفکر تغییر روش نیستین....

قبلا برای دوستی دیگر توضیح دادم که متاسفانه امکان تغییر نیست..............
مثلا چه روشی دوسته من؟! دستم شعار بگیرم و برم در خیابون ها؟! ندیدین سره گروهایی بزرگ تر از این چه امد؟!

حرف هایی که میزنین همش درسته ولی فکر میکنم از در دیگه ای باید وارد ش
باید بگم که روش زندگیتون و تغییر بدین....
سخته ولی عملیه.
شما تا جایی که زورت میرسه رو برو باقیشم میاد...
همونکاری که من کردم...
همون کاری که خواهرم کرد.
من میتونم بگم من چیکار کردم ولی فایده نداره(نه هنوز در این وضع شما)
آدم هایی رو پیدا کن که بلدا یعنی بلد شدن پای حرفاشون وایسن آدمایی که حرفشون با عملشون فرقی نداره...
آدمای واقعی.
اگه یه مسئله انقد درگیرت کرده 3راهکار از نظر من داری:
بندازش دور
بریزش بیرون و همه ی زندگیتو بزار واسش تا حلش کنی
بزارش کنار کامل کامل...یه کسی شدی مثل 2 3 خط بالا تر برگزد و کاری رو که ولش کرده بودی تموم کن...
همیشه دست و پا زدن از هیچی بهتر نیست

درسته ولی اون کس به من چه سند و گواهی میده که عوض نشه؟! چه بسیار ادمهایی دیدم که قبل از ازدواج یک جور بودن و بعد از ازدواج حالا با داشتنه شرایط مثلا رسیدن به پول و یا نشون دادنه باطنه حقیقیه خود په بلاها سره اون زن نیاوردن.............. که باز میگم همه و همه قانونیه........... من تلاش میکنم کسی رو پیدا کنم که فرقی بین زن و مرد نبینه ولی نمیتونم ضمانت کنم که این چنین باقی میمونه و این که بمونه یا من دست من نیست دسته ذاتشه.............

نمیشه این مسئله رو انداخت دور................ با هر روز بیرون اومدن از خانه میشه این اختلاف و رو تا عمق وجود توی رفتاره ادمهایی که باهاشون سر و کار داری دید پوسته موز نیست که بتونی بندازی دور و از دستش راحت شی نگرش مردم بهته نگرش مردم به عقل و شعوری که داری ولی از نظره اونها نداری و فقط به درده "شادمانی" میخوری.............

شما فکر کنم پسری............. (فکر کنم شاهین خونده بشه و نه شهین) شما تنها کاری که برای کمک میتونین بکنین اینه که نگرشتون به زنها برابر با خودتون باشه و همین! ولی ما نمیتونیم نگرش یک جامعه رو عوض کنیم در صورتی که قانون با ما نیست...............
وقتی دستت به هیچ کجا بند نیست و نمیتونی سکوت کنی اون وقت چی؟!

مرسی.............:gol: ولی درهای دیگه همشون بسته ان........... سره همین تاپیک کوچک هم کلی قشقرق به پا شده..............:biggrin::gol:

تشکر............:gol:

و باز هم تشکر.............:gol:
من نمیدونم تشکر های من کجاست..............
;)
راستش ...
برات آرزوی موفقیت میکنم ولی چیزی که هست و واقعیته و تلخه و...
اینه که خودتم میدونی و تفکر اکثریت!!!
من که هیچوقت نمیخوام تو موضوعی که هر چی بیشتر بهش فکر میکنم بیشتر عذاب میکشم دست و پا بزنم.
بهر حال موفق باشی.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
راستش ...
برات آرزوی موفقیت میکنم ولی چیزی که هست و واقعیته و تلخه و...
اینه که خودتم میدونی و تفکر اکثریت!!!
من که هیچوقت نمیخوام تو موضوعی که هر چی بیشتر بهش فکر میکنم بیشتر عذاب میکشم دست و پا بزنم.
بهر حال موفق باشی.

:biggrin::gol:
مرسی منم همچنین.............. منم اگر پسر بودم شاید زیاد به این موضوع فکر نمیکردم......... انکار نمیکردم ولی هر روز بهش فکر نمیکردم............ ولی الان امکان ناپذیره..............

مرسی دوست عزیز که در بحث شرکت داشتی..............:gol:

گزیزه

عضو جدید
بابا اینقد خودتون این چیزارو میگین ,دو نفر دیگم یاد می گیرند هی میگن ...اگه می خواین این افکار پوسیده رو از ذهن همه پاک کنید قبل از هر چیز باید از ذهن خودتون پاک بشه .:victory:..
ولی اون جور که معلومه انگاری دوست ندارین این عنوانای جالب:w19: !!!!از بین برن...:whistle:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا اینقد خودتون این چیزارو میگین ,دو نفر دیگم یاد می گیرند هی میگن ...اگه می خواین این افکار پوسیده رو از ذهن همه پاک کنید قبل از هر چیز باید از ذهن خودتون پاک بشه .:victory:..
ولی اون جور که معلومه انگاری دوست ندارین این عنوانای جالب:w19: !!!!از بین برن...:whistle:

:redface:
این افکاره پوسیده توی جامعه هست قانونا داره حمایت میشه پس ما و امثاله ما نمیتونه اون رو پاک کنه............:redface:
به نظره شما جالب اومدن؟! دوست دارین برای دختر و اشناهای مونثتون استفاده بشن؟!:redface:
قدم اول توی درست کردن و یا اعتراض مطرح کردنه مشکلاته..............;)