سلامکتابهای مهندس کهن چه جوری پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
رتبه قدرت امسال من (91) 142 شد
اینم منابعی که خوندم:
ریاضی مهندسی کریمی - یه کمی هم پارسه
معادلات مدرسان - یه کمی هم پارسه
امار پارسه
مدار کارو زرگر پوران
ماشین مدرسان (عالیه)
بررسی پارسه - یه کمی هم پردازش
کنترل جهش - یه کمی هم اریاز ولی بهتره واسه کنترل دو سه تا کتاب خونده بشه
مغناطیس هم یه کم پارسه خوندم
اگه سوالی هست تا اونجایی که بشه پاسخ میدم
دوستای عزیزی که برای مدار کتاب پوران پژوهش کارو زرگر رو پیشنهاد دادن، منظورشون کدوم کتاب بوده بنفش یا نارنجی؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم من رشته ام کنترله،درصد کنترل خطی خیلی برام مهمه بین دو کتاب پوران پژوهش و راهیان ارشد موندم راهنمایی کنید کدومشونو بگیرم؟؟؟مرسی
مرسی از راهنماییتون خیلی لطف کردیددوست عزیز شما باید اون دو جلد بنفش رو تهیه کنید،اګه نیاز به تمرین بیشتر داشتی اون نارجیرو بګیر.
واسه کنترلم \وران و راهیان رو هر دو رو بګیر(با تو جه به ګرایشتون)،اګرم میخواید فقط یه کتاب بګیری،\وران رو بګیر.
دوستای عزیزی که برای مدار کتاب پوران پژوهش کارو زرگر رو پیشنهاد دادن، منظورشون کدوم کتاب بوده بنفش یا نارنجی؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم من رشته ام کنترله،درصد کنترل خطی خیلی برام مهمه بین دو کتاب پوران پژوهش و راهیان ارشد موندم راهنمایی کنید کدومشونو بگیرم؟؟؟مرسی
من رتبه 30 کنترل این منابع رو واسه ارشد خوندم:
زبان 504
معادلات دیفرانسیل:کتاب پارسه و مجموعه تست معتقدی و کتاب تست نیکوکار
ریاضی مهندسی: پارسه و مجموعه تست معتقدی(کتابی که 2 سال پیش پارسه چاپ میکرد ولی دیگه چاپ نمیشه)و کتاب تست نیکوکار
در کل واسه ریاضیات کسی کتابهای نیکوکار رو خوب بخونه تو کنکور کم نمی یاره آخه سوالات کنکور تمام گرایش هارو از اول داره از مکانیک گرفته تا کامپیوتر/ عمران/ برق و مواد و ...(البته سوالاتی که به برق مربوط میشه رو جمع کرده نه تمام سوالات به درد نخور) میبینی سوالی که در برق 90 دادن قبلا مثلا در مواد 88 بوده از این لحاظ تنوع سوالا خیلی زیاده
مدار: اول کتابهای 2 جلد آبی پوران بعد تمرینات آخر فصل کتاب جبه دار(سوالات خوبی داره و دید خوبی میده )
کنترل: آریاز(اصلا توصیه نمی کنم هم زیاد غلط داره همم سوالاش خیلی با کنکور فاصله داره اصلا نمیشه با سوالای کنکور 88 به بعد مقایسش کرد ولی بد نیس یه نگاهی به درسش انداخت) اوگاتا
تجزیه:کتاب نارنجی پوران/آبی پوران/کتاب پارسه
الکترونیک:کتاب پارسه
در آخر سوالات کنکور سالهای87/88/89/90![]()
کتاب تجزیه و تحلیل سیستمها مهندس كهن توسط انتشارات موسسه فرهنگی نصیر در تابستان امسال به بازار می آید.این کتاب شامل 10 فصل به شرح زیر است:1- سیگنالها 2- سیستمها 3- تجزیه و تحلیل سیستمهای LTI 4-سری فوریه پیوسته 5- سری فوریه گسسته 6- تبدیل فوریه پیوسته7- تبدیل فوریه گسسته 8- تبدیل لاپلاس 9- تبدیل Z10-نمونه برداری
از ویژگی های این کتاب آموزش بر اساس حل سوالات متنوع و حل تشریحی کلیه تستهای درس تجزیه و تحلیل سیستمها آزمونهای آزاد و سراسری تا سال 91 است.زمان انتشار کتاب در روزهای آینده اطلاع رسانی می شود.
ضمنا کتاب دوم ايشون در مورد تجزیه و تحلیل سیستمها نیز پاییز امسال به بازار می آید. این کتاب حاوی جدیدترین سوالات درس سیگنال و سیستم به همراه حل تشریحی درس سیگنال و سیستم آزمون دکترا مخابرات سیستم 1391 است. طراحان سوال آزمونهای سراسری و آزاد قطعا از این کتاب در سالهای آینده برای طراحی سوال استفاده خواهند کرد.در این کتاب از سوالات آزمونهای درس سیگنال و سیستم و پردازش سیگنالِ DSP معتبر ترین دانشگاهای دنیا مانند ...MIT ، BERKELEY، stanford,georgia tech,Ucla, waterloo, نیز استفاده شده است.
بنظرتون بخريم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
از الان تو فکر این هستید که کتابی که 6 ماه دیگه آیا چاپ بشه یا نشه رو بخرید؟
بابا برید درستون رو بخونید،من مطمئنم شما تا 6 ماه دیگه هنوز توی انتخاب منبعتون موندید!این همه منبع یکیش و انتخاب کن بخون دیگه
دوستان عزیز ، در این تاپیک فقط در مورد معرفی منابع صحبت می کنیم و برای بحث در مورد چگونه خواندن ان و... از تاپیک گفتگوی ارشد 92استفاده خواهد شدسوال ها به تاپیک مشاوره منتقل شد تا این تاپیک فقط برای معرفی منابع باشه![]()
hدوست عزیز شما باید اون دو جلد بنفش رو تهیه کنید،اګه نیاز به تمرین بیشتر داشتی اون نارجیرو بګیر.
واسه کنترلم \وران و راهیان رو هر دو رو بګیر(با تو جه به ګرایشتون)،اګرم میخواید فقط یه کتاب بګیری،\وران رو بګیر.
کتاب چوران کتاب خیلی خوبیه درسنامه قوی داره.از تقریبا صفر تا صد میرسونتون ولی خوب توی دور اول یا نهایتا دور دوم باید خلاصه نویسی را انجام بدید و حالاتوی دورای بعدی سوالاتشم فقط حل کردید مشکل نیست.ببینید کتاب راهیانم بعضا نکات جالبی داره و می تونه مکمل کتاب اول باشه، ولی خوب اګر یک کتاب فقط خواستید بخرید \وران رو بخرید.(البته اګر خواستید از الان شروع کنید)h
.
.
سلام
.
.
.
.
مرسی از راهنماییتون .
دیدم از دو کتاب که برای کنترل معرفی شده یعنی وران و راهیان ارشد کتاب وران رو معرفی کردید می خواستم بدونم کدوم برای تسلط یدا کردن و نکات بهتره؟
بله شما با این کتاب و تلاشتون ان شاءالله به درصد 100 هم میرسین.موفق باشیندوستانی کتاب پوران کنترل خطی کتابی هست که بشه توی مدت باقیمانده خوندش و انتظار بالای 50٪ داشت؟
سلامسلام
کتاب ریاضی مهندسی آقای کریمی انتشارات نصیر کتاب کاملی هست؟شامل توضیح وپاسخ تشریحی هست؟
با توجه به اینکه پایه ضعیفی دارم
در مورد الکترونیک و تجزیه چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامدوستانی کتاب پوران کنترل خطی کتابی هست که بشه توی مدت باقیمانده خوندش و انتظار بالای 50٪ داشت؟
سلام
من از دیروز شروع کردم به خوندنش و روزی 45 صفحه میخونم تقریبا تا الان صفحه 100 هستم یعنی 90 صفحه خوندم و تا اینجای کتاب فقط 2 تا غلط توش بوده
فک کنم تا 7 مهر تموم بشه روزی 4 ساعت میخونم کنترل