amir-mehrizi
عضو جدید
به نظر من آقاسي كتاباش مفت نمي ارزه.من خودم سال دوممه.پارسال اغاسي خوندم اصلا خوب نبود.امسال اغاسي رو قشنگ ريختم دور
مگه کسی هم هست که شک داشته باشه استاتیک نایی بهترین کتاب بازاره؟نظر دوستان راجع به این مراجع چیه؟
بعد از کلی تحقیق به این نتایج رسیدم:
مشاهده پیوست 173123
استاتیک راهیان
مقاومت مصالح پورن
طراحی اجزای راهیان
سیالات راهیان
انتقال راهیان
ترموی پوران
دینامیک راهیان
دینامیک ماشین راهیان
ارتعاشات راهیان
کنترل راهیان
ریاضیات 1 و 2 آقاسی
معادلات و مهندسی پارسه
سلام. برای درس زبان تخصصی به نظرتون چه کتابی خوبه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
بله جلد1 به اندازه کافی تو متن درس تست داره.یعنی جلد یکش کفایت میکنه از نظر شما ؟؟؟
[/QUOTE]سلامبرای دروس تخصصی راهیان ارشد تستهای خیلی خوبی داره و طبقه بندی شدست با جواب کامل!منتها درسنامه هم داره!!!پوران و ... هم درسنامه دارن و کتاب تست خالی ندیدم[FONT="]سلام –من کتاب برای این درسا دارم اما تست کم داره برای این درسا کتابی میخوام که فقط تست طبقه بندی شده باشه یا بیشترش تست باشه –چه کتابیایی هست؟[/FONT] [FONT="]دینامیک-دینامیک ماشین-طراحی اجزا-سیالات-ریاضی مهندسی[/FONT] منبع: http://r-hosseini.ir/post/155
سلامی به گرمی آغوش مادر!!
دوستان عزیز: من تو سایتا و وبلاگای زیادی دنبال همون چیزی گشتم که شما به خاطر اون اینجایین.حاصل کار خودمو تو یه فایل اکسل جمع آوری کردم.توی فایل پیشنهادهای 9 تا رتبه برتری هم هست.دوستان میتونن فایلی رو که در زیر گذاشتم دانلود کنن.
اگه براتون مفید بود یه صلوات برای آمرزش گناهانم بفرستین...دوستون دارم
![]()
سلام و درود.
من میخواستم کنکور ارشد مکانیک گرایش طراحی کاربردی شرکت کنم. اگر کسی کتاب یا جزوه داره من میخوام.
اینم ایمیلم
14saba14@gmail.com
تشکر از همه دوستان
سلامی به گرمی آغوش مادر!!
دوستان عزیز: من تو سایتا و وبلاگای زیادی دنبال همون چیزی گشتم که شما به خاطر اون اینجایین.حاصل کار خودمو تو یه فایل اکسل جمع آوری کردم.توی فایل پیشنهادهای 9 تا رتبه برتری هم هست.دوستان میتونن فایلی رو که در زیر گذاشتم دانلود کنن.
اگه براتون مفید بود یه صلوات برای آمرزش گناهانم بفرستین...دوستون دارم
![]()
دوستان منم یه پیشنهاد به کنکوریای سال دیگه میکنم که حتما ریاضیات (مهندسی،معادلات،عمومی)حتما جزوه و کتاب کریمی با voice ش رو بخونید.واقعا عالیه.