zhenik
عضو جدید
سلام من مهتا هستم سال اخر علوم دامی از دانشگاه شهریار
رشتمو خیلی دوست دارم و ممنون که چنین سایتی راه انداختیتد دمتون گرم
سلام مهتا جان من هم مثل شما رشتم و خیلی دوست دارم.

سلام من مهتا هستم سال اخر علوم دامی از دانشگاه شهریار
رشتمو خیلی دوست دارم و ممنون که چنین سایتی راه انداختیتد دمتون گرم
سلام علیرضا هستم هر کمکی از دستم برآید بخصوص در مورد زنبور و ماهی قزل دریغ نمی کنم
سلاممن سعيد كامل
دانشجوي كارشناسي گرايش دام فردوسي مشهد .
سلام علی هستم دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح
سلام علی هستم دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح
سلام ، مهدی هستم مهندس پرورش طیور . از اینکه عضو تالار شدم خوشحالم.
سلام جواد هستم دانشجوی علوم دام امیدوارم در بخش جیره مثمر ثمر باشم![]()
سلام من بانو هستم فارغ التحصیل علوم دام از دانشگاه زابل سال 84 مدرک گرفتم و یه دوره یک ساله تو مرغداری فعالیت داشتم وعلاقه زیادی هم به پرورش مرغ گوشتی دارم
سلام من شیما زرین فر دانشجوی سال دوم علوم دام دانشگاه شیراز و اهل فسا هستم و در زمینه پرورش شتر مرغ فعالیت می کنم
و در ضمن خیلی دوست دارم که در زمینه تلقیح مصنوعی شتر مرغ هم کار کنم و خیلی خوشحال می شوم اگر در این زمینه به من کمک کنید
سلام من بانو هستم فارغ التحصیل علوم دام از دانشگاه زابل سال 84 مدرک گرفتم و یه دوره یک ساله تو مرغداری فعالیت داشتم وعلاقه زیادی هم به پرورش مرغ گوشتی دارم
سلام من شیما زرین فر دانشجوی سال دوم علوم دام دانشگاه شیراز و اهل فسا هستم و در زمینه پرورش شتر مرغ فعالیت می کنم
و در ضمن خیلی دوست دارم که در زمینه تلقیح مصنوعی شتر مرغ هم کار کنم و خیلی خوشحال می شوم اگر در این زمینه به من کمک کنید
من یه زمانی چوپونی کردم
خوش اومدیسلام من بانو هستم فارغ التحصیل علوم دام از دانشگاه زابل سال 84 مدرک گرفتم و یه دوره یک ساله تو مرغداری فعالیت داشتم وعلاقه زیادی هم به پرورش مرغ گوشتی دارم
با عرض خسته نباشی خدمت تمام تهیه کنندگان این سایت. من رضا عندلی هستم ساکن اهواز دانشجوی سال آخر علوم دامی . امیدوارم چیزهای زیادی از شما یاد بگیرم . در این زمینه هم در حد توانم کمک می کنم . با تشکر![]()
رضارضایی- کارشناس ارشد تغذیه دام و طیور-
با نام کاربری
broiler
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی سایتهای مرتبط با علوم دامی و دامپزشکی | علوم دامی | 0 | |
![]() |
معرفی مشاهیر و بزرگان و اساتید محترم رشته علوم دامی و دامپزشکی | علوم دامی | 11 | |
B | [معرفی کتاب] معرفی کتابهای علوم دام | علوم دامی | 108 | |
![]() |
معرفی نژادهای معروف سگ | علوم دامی | 14 | |
S | منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم دامی | علوم دامی | 0 |