خوش اومدی دوست عزیزسلام دوستان ممنون از سایتی به این خوبی علوم دامی هستم خوشحالم از اشنایی با همگی شما![]()
دوست عزیز خوش اومدی.سلام
من علیرضا هستم . بچه ها بهم میگن علی آقا
فارغ التحصیل علوم دامی گرایش طیور از هومون دانشگاهی که حمید خان درس خونده
یه مرغداری گوشتی کوچولو سمت قزوین دارم . خود فارم که تعریفی نداره ولی منطقش خیلی جای دلیه
تو این روزا که اوضاع کار یکم بی ریخت شده ،این تیپ حرکتا یه طورایی به آدم دلگرمی میده
حمید خان دس شوما درد نکنه
موفق باشی دوست عزیزبچه ها من دارم مرغداری میزنم برام دعا کنید![]()
سلام يوهابت هستم دانشجوي سال آخر مهندسي علوم دام.كسي ميتونه در مرد درصدهاي دروس ارشد جهت قبولي به من كمك كنه؟![]()
سلام مریم جون خوش اومدیسلام من مریم دانشجو ترم دو علوم دام هستم که هنوز چیز خاصی در مورد رشتم نمیدونم
سلام يوهبات عزيز ....سلام يوهابت هستم دانشجوي سال آخر مهندسي علوم دام.كسي ميتونه در مرد درصدهاي دروس ارشد جهت قبولي به من كمك كنه؟![]()
خوش اومدي ....
فك مي كنم درباره منابع ارشد بگردي مطلب تو بخش خودمون پيدا كني ولي مي گردم پيدا كردم ميذارم تو صفحت ...
سلام مريم عزيز ....سلام من مریم دانشجو ترم دو علوم دام هستم که هنوز چیز خاصی در مورد رشتم نمیدونم
خوش اومدي ....
همه اولش كه قبول ميشن اكثرا هنگن ....
راه ميافتي ...
سلام آرش جان ...سلام
من آرش دانشجو ترم آخر مهندسی علوم دامی هستم.
خوش اومدي ...
اميدوارم بشه از اطلاعات شما و سابقتون بيش ترين استفاده رو برد ...
سلام مسيح جان ...با سلام خدمت همه دوستان
بنده مسیح کاشفی داشجوی رشته ی علوم دامی مقطع کارشناسی دانشگاه فردوسی .
راستش من گرایش دامم میخوام برم طیور به نظر شما کارم درسته؟ کدوم یکی بهتره؟
خوش اومدي ...
تو صفخت واست لينك ميذارم
همه دوستان كه تازه اومدين خوش اومدين ... اميدوارم شاهد تلاش و فعالين شما ها در بخش مهندسي كشاورزي باشم ...
موفق باشين همگي ...![]()
سلام به همه علوم دامی های عزیزبا سلام خدمت همه دوستان عزیزی که در بخش علوم دامی فعالیت می کنن
با توجه به این که ما با خیلی از شما عزیزان آشنا نیستم
قصدم از ایجاد این تایپیک این بود تا هر کدوم از شما ها خودتون رو اینجا معرفی کنید و تخصص کاری رو که مشغول هستید برامون بگید
تا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم و یه آمار دقیق از همه دوستانی که تو علوم دامی فعال یا مدرک گرفته ان رو داشته باشیم
خواهش می کنم همه دوستان عزیز این رشته خودشون رو اینجا معرفی کنید
متشکرم
مسئول بخش علوم دامی
سلام اوس حمید!با سلام خدمت همه دوستان عزیزی که در بخش علوم دامی فعالیت می کنن
با توجه به این که ما با خیلی از شما عزیزان آشنا نیستم
قصدم از ایجاد این تایپیک این بود تا هر کدوم از شما ها خودتون رو اینجا معرفی کنید و تخصص کاری رو که مشغول هستید برامون بگید
تا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم و یه آمار دقیق از همه دوستانی که تو علوم دامی فعال یا مدرک گرفته ان رو داشته باشیم
خواهش می کنم همه دوستان عزیز این رشته خودشون رو اینجا معرفی کنید
متشکرم
مسئول بخش علوم دامی
سلام دوست عزیزسلام اوس حمید!
شاکیم حسابی!
خوبه ازتون کمک خواستم ها؟!
پس این بی معرفت ها کوشن؟
افسردم کردید
خدا از سر تقصیرتون بگذره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی سایتهای مرتبط با علوم دامی و دامپزشکی | علوم دامی | 0 | |
![]() |
معرفی مشاهیر و بزرگان و اساتید محترم رشته علوم دامی و دامپزشکی | علوم دامی | 11 | |
B | [معرفی کتاب] معرفی کتابهای علوم دام | علوم دامی | 108 | |
![]() |
معرفی نژادهای معروف سگ | علوم دامی | 14 | |
S | منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم دامی | علوم دامی | 0 |