سلامسلام حمید جان من دارم برای ارشد می خونم می تونی منبع زبان رو برام پیدا کنی مرسی رفیق.
منم سارا هستم و مهندس علوم دام دارم برای ارشد می خونم اما خوب بود عکس این آقای بازنده رو اینجا نمی ذاشتی.
با سلام
حمیدرضا پور نهاوندی هستم.دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز.گرایش فیزیولوی علوم دامی.
در حال حاضر در بخش تولید و بسته بندی عسل طبیعی.ژل رویل و گرده گل و... فعالیت می کنم.
با سلام
داود هستم فارغ التحصیل مهندسی کشاورزی - علوم دامی از دانشگاه آزاد شبستر
سلام زينب هستم فارغ التحصيل رشته علوم دامي از دانشگاه زابل،كاري ازم بربياد دريغ نميكنم
سلام محمد هستم ترم 7 مهندسی علوم دامی از دانشگاه شهرکرد
همگی خوش اومدینسلام حامد هستم فارق التحصیل رشته مهندسی علوم دامی دانشگاه آزاد ورامین
من خانم مظاهری هستم و کارشناسی علوم دامی دانشگاه فردوسی می خونم- خوشحال می شم از تجربه ها و کارهای تحقیقاتی دوستان استفاده کنم و بادوستان همکاری کنم[/quote
سلام من بهنام هستم علوم دامی ارومیه
اره واقعا فکر کنم چون اولین تاپیک توی لیست هست میان مگر نه اونم نمیومدن معرفی کنن خودشونو زهرا جون بیا خودت تغییر رشته بده بیا علوم دامی تا یاد بگیرن علوم دامیا این شکل فعالیتو![]()
این که نظر لطفته ولی خارج از شوخی مباحث کشاورزی به هم وابسته هستند مثلا اون تاپیک باغبانی که گیاهان دارویی رو معرفی میکنین من خیلی دوس دارم به درد رشته منم میخورهباشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تغییر رشته دادم
بریم بخشو فعالش کنیم
ولی جدای از شوخی
من تو بحث ها و تبادل نظرهایی که تو این باشگاه با بچه ها انجام میدیم
خیلی سود میبرم
درواقع
عالیه
این که نظر لطفته ولی خارج از شوخی مباحث کشاورزی به هم وابسته هستند مثلا اون تاپیک باغبانی که گیاهان دارویی رو معرفی میکنین من خیلی دوس دارم به درد رشته منم میخوره
یکی از راه های این کار شرکت در بحث ها و تاپیک های این تالاره که اکثرا براشون زحمت کشیده شده و مطالب مفیدی دارن![]()
حمید جان واقعا حق داری منم اومدم خودمو معرفی کردم رفتم ولی من عذرم موجهه خیلی کارم زیاده اصلا نمیرسم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی سایتهای مرتبط با علوم دامی و دامپزشکی | علوم دامی | 0 | |
![]() |
معرفی مشاهیر و بزرگان و اساتید محترم رشته علوم دامی و دامپزشکی | علوم دامی | 11 | |
B | [معرفی کتاب] معرفی کتابهای علوم دام | علوم دامی | 108 | |
![]() |
معرفی نژادهای معروف سگ | علوم دامی | 14 | |
S | منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم دامی | علوم دامی | 0 |