اسم تالار خیلی هم خوبه.مخواین شما رشته تون رو عوض کنید که راهتون بدیم توی این تالار.آره بلتم فنون رزمی روبی زحمت اسم تاپیک و بدارید گپ و گفت مهندسین محترم شیمی
البته از نوع بدون قلب و کلیه
راستی آرامش جون هنوز فنون رزمیت یادته
اصلا بیایم دوستیارو گسترش بدیم
آخه چرا خشونت؟
اسم تالار خیلی هم خوبه.مخواین شما رشته تون رو عوض کنید که راهتون بدیم توی این تالار.آره بلتم فنون رزمی رو
بیا جلو بهت نشون بدم!!![]()
![]()
ستایش اون ور رو بگیر نزار در برن!!!![]()
ستایش بگیرش!!!نزار در بره.عمرا کسی بتونه از این تالار بیرون بره.ما به مهمان نوازی شهره ایم!!هرکی میاد اینجا دیگه برنمیگرده!!یه دیقه من برم این تالار بغل یه کار کوچیک دارم الان برمیگردمنمیخوام در برما
برم؟
کدوم ور؟؟؟
تو بیا این ور...
فقط کلیه و قرنیه؟؟؟
قلب سرمدو بی خیال!! این شیمیستا قلباشون به درد نمی خوره...
خوووب بگرد..خوباشو (همونایی که اسیدی و بازیو سوراخ سوراخ نشده !)پیدا کن...
جنس خوب آبجی..جنس خوب!!!
کم پیدا میشه...
بعدی؟؟؟![]()
نه راست میگی ستایش الان دارم به ضربانش نگاه میکنم میبینم قلبش سوراخه پت پت میکنه.آره بدنامی داره توی دنیای تجارتمون جنس خراب بدیم دست مردم.همون کلیه و قرنیه ش بسه.البته اگه اونا رو هم خراب نکرده باشه
یه دیقه من برم این تالار بغل یه کار کوچیک دارم الان برمیگردمنمیخوام در برما
برم؟
ستایش بگیرش!!!نزار در بره.عمرا کسی بتونه از این تالار بیرون بره.ما به مهمان نوازی شهره ایم!!هرکی میاد اینجا دیگه برنمیگرده!!![]()
نه راست میگی ستایش الان دارم به ضربانش نگاه میکنم میبینم قلبش سوراخه پت پت میکنه.آره بدنامی داره توی دنیای تجارتمون جنس خراب بدیم دست مردم.همون کلیه و قرنیه ش بسه.البته اگه اونا رو هم خراب نکرده باشه![]()
سلام سلام
من جاموندم
اسمم سعيد و فاميليم ناصر که هردوشونو دوست دارم
دانشجوي مهندسي نساجي(شيمي نساجي و علوم الياف)هستم.دارم خودمو واسه سال آخرم آماده ميکنم.راستي دانشگاه ما تو قزوينه.اسمشم دانشگاه غيرانتفاعي کار(واحد قزوين)هستش.
بابا يليه برا خودش دست کم نگيريدش
عاشق رشتم هستم و اگه هزار بارم کنکور بدم و بخوام انتخاب رشته کنم از 100تا انتخاب همشو شيمي نساجي انتخاب ميکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما توکار پوشاکيم
کمکي از ما برميومد حتما بگيدا!
سلام همساده!!خوش اومدین!!!صفا آوردین!!بفرمایین تو!!ستایش بدو مشتری بعدی اومد!!تق تق کسی خونه هست تا ما بیایم تو![]()
![]()
به به!!چقدر مهمون داریم!!خوش اومدی دوست جونم.هستید دوست جونا . پس منم اومدم سلااااااااام
به به!!چقدر مهمون داریم!!خوش اومدی دوست جونم.هستید دوست جونا . پس منم اومدم سلااااااااام
همیشه من باید بیام گردو خاک اینجارو بگیرم..
آراااااااام؟؟
چرا مشتری جدید نمیاد؟؟؟
بیزینسمون پاک تعطیل شده....![]()
بزار برم یه خرده تبلیغات کنم!!خب آدم شریکش که نباشه حوصله ی بیزینس نداره دیگه!!!
سلام تکتم جان!!سلام منم اومدم خودمو معرفی کنم
نام و نام خانوادگی: تکتم اسدالهی
شغل: دانشجو
نام دانشگاه: کار (قزوین)
این باشگاه رو هم از ته دل دوست دارم به ویژه بخش شیمی نساجی و امیدوارم بتونم عضو خوبی باشم![]()
سلام سلام
من جاموندم
اسمم سعيد و فاميليم ناصر که هردوشونو دوست دارم
دانشجوي مهندسي نساجي(شيمي نساجي و علوم الياف)هستم.دارم خودمو واسه سال آخرم آماده ميکنم.راستي دانشگاه ما تو قزوينه.اسمشم دانشگاه غيرانتفاعي کار(واحد قزوين)هستش.
بابا يليه برا خودش دست کم نگيريدش
عاشق رشتم هستم و اگه هزار بارم کنکور بدم و بخوام انتخاب رشته کنم از 100تا انتخاب همشو شيمي نساجي انتخاب ميکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما توکار پوشاکيم
کمکي از ما برميومد حتما بگيدا!
سلام منم اومدم خودمو معرفی کنم
نام و نام خانوادگی: تکتم اسدالهی
شغل: دانشجو
نام دانشگاه: کار (قزوین)
این باشگاه رو هم از ته دل دوست دارم به ویژه بخش شیمی نساجی و امیدوارم بتونم عضو خوبی باشم![]()
همیشه من باید بیام گردو خاک اینجارو بگیرم..
آراااااااام؟؟
چرا مشتری جدید نمیاد؟؟؟
بیزینسمون پاک تعطیل شده....![]()
من مشتری جدیدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ت | معرفی وراهنمایی | مهندسی نساجی | 4 | |
A | معرفی شرکت های نساجی | مهندسی نساجی | 1 | |
H | درخواست معرفی دوستان نساج که به هر شکلی دارن فعالیت میکنن ..... | مهندسی نساجی | 3 | |
F | معرفی | مهندسی نساجی | 11 | |
![]() |
معرفی دو نوع پوشش نانویی (ضد اب ٬ ضد چرک و کثیفی و لک) | مهندسی نساجی | 2 |