M.Deylamian
مدیر بازنشسته
دوستان عزیز سلام
به تالار خوش اومدید.
برای آشنایی و همکاری بیشتر می تونید خودتون رو در اینجا معرفی کنید .

به تالار خوش اومدید.

برای آشنایی و همکاری بیشتر می تونید خودتون رو در اینجا معرفی کنید .
سلام من مهدی هستم گرایش مهندسی تکنولوزی نساجی (واحد قائم شهر ) میخواستم منو راهنمایی کنید که رشته ام خوبه یا نه تغییر رشته بدم
سلام من نگار هستم . دانشجوی سال اول رشته ی شیمی نساجی از دانشگاه امیرکبیر تهران .فقط چون سال اول هستم از مقالاتتون چیزی سر در نمیارم .
با سلام.من خسرو فارغ التحصیل صنایع نساجی دانشگاه قائمشهر.نمی خوام کسی رو نا امید کنم ولی رشته نساجی واقعا رشته فلاکت باریه متاسفم واسه اونهائی که نساجی خوندن یا میخونن الان من 6 ماه که از فارغ التحصیلم میگذره ولی کو کار متاسفم واسه نساجی حیف این 4 سالی که صرف این رشته کردم روزی میرسه شما هم به درستی این حرفحا میرسیدروزی بود که من عاشق رشتم بودم تا اونجا که معدل کل من شد 18 ولی ........................................
این تاپیک با این هدف زده شده که شما دوستان بیاید و مشکلاتتون رو درباره ی نساجی مطرح کنید .
انگیزه و ایده ها تو ن رو بیان کنید و بگید که دوست داشتید به جای رشته ی فعلی در
رشته ی دیگه ای فعالیت میکردید؟
سلام به همه مخصوصا خسرو عزیز
از مدیر سایت پوزش می خوام چون فکر می کنم این تاپیک فقط برای معرفی باشه(البته اینم یه جور معرفیه!)
خسرو جان منو ببخش اگه نارحتت کردم و اگه امیدی دادم که فکر می کنی منطق پشتش نیست.
من سابقه طولانی در نساجی نداشتم اما خیلی چیزها رو تو این مدت کم دیدم.
نمی خوام از خودم رزومه بدم اما 1 سال توی شرکت توس بودم که چون روکش صندلی خودرو برای ساپکو و سایپا می زد مجبور به گرفتن استاندارد خیلی سخته ایزو تی اس بود(شامل ایزو 90001 +الزامات سخته خودرو سازها) این شرکت با 250 نفر پرسنل اگر روزی خودرو سازها از اون چیزی نخرن ورشکست میشه. اما وقتی استاندارد پیاده شد دیدم که چقدر مدیریت ما از مدیریت های کنونی جهان عقب هست و هنوز یک برنامه ریزی تولید ساده نداریم. انبارهامون ،تعمیرات نگهداریمون، برنامه های بهبودمون(کاهش ضایعات-هزینه-..) همه یا وجود ندارن یا اشتباه هستند. من می دونم دولت هیچ کمکی که نمی کنه با مالیاتهای سنگین و عدم کنترل گمرکات کمر نساجی رو شکسته اما ما خودمونم سعی نکردیم در حیطه کارخانه به علم روز دنیا در اداره اون توجه کنیم. این مسئولیت ماست. که بخونیم -بفهمیم -عمل کنیم.
یک موضوع تاسف بار دیگه هم می گم و سرت رو در نمی آرم. تو دانشگاه اعلامیه زده بود برای استخدام مشاوره. وقتی رفتم و قبول شدم شاخ در آوردم. یه سری بچه که میانگین سنیشون 26-27 بود داشتن سند چشم انداز 20 ساله ایرانو بازبینی و عملیش می کردن! تنها دو مهندس نساج باهاشون بود و باقی صنایعی- شیمی و .. بودن که حتی نمی دونستن نساجی چی هست.
درد ما اینه ... کسی که تخصص داره اگر وابده، یه مشت آدم سودجو هر بلایی سرش بخوان میارن. ما باید جواب سیاستهای اونارو که فرضا از چی دولت حمایت کنه یا نکنه پس بدیم(البته من به خاطر پروژم 1ماه بیشتر نبودم اونجا)
خلاصش کنم. حرفی اگه زدم ... از تو کتاب نخوندم ... یه مقداریشم دیدم
حالا دیگه به خودت بستگی داره که می خوای کاری بکنی یا همینطور مایوس باش.
به امید ایرانی آباد
این هم داستان سبلان پارچه خیلی غم انگیزه واقعا آخر این نساجی چی میشه.خوش باشین نه الکی خوش
مشکلات که خیلیه
اما مدونا جان از این همه مقاله که گذاشتی خیلی ممنونم
تا شما رو داریم غم نداریم خانوم
سلام به همه من عضو جدید هستم
از اینکه من را پذیرفتید متشکرم
من دانشجوی سال سوم رشته ی نساجی دانشگاه آزاد شهرری هستمhttp://iran-eng.com/images/icons/graduated.gif
سلام منم جدیدم!!
منم بپذیرید دیگه!
ملیکا جان خوش اومدیسلام .ملیکا دانشجوی سال سوم نساجی-مهندسی پوشاک هستم .![]()
سلام
اگر ممكنه در مورد رشتتون بيشتر توضيح بدين. البته كه مد و به روز بودن البسه اهمييت داره. چون اگر مدل لباس به روز نباشه (حالا هر چند كه جنس خوبي هم داشته باشه) بازار خوبي نخواهد داشت و نمي تونه با توليدات ديگه رقابت كنه. و يك كار تكميل كننده براي كالاي توليد شده محسوب ميشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ت | معرفی وراهنمایی | مهندسی نساجی | 4 | |
A | معرفی شرکت های نساجی | مهندسی نساجی | 1 | |
H | درخواست معرفی دوستان نساج که به هر شکلی دارن فعالیت میکنن ..... | مهندسی نساجی | 3 | |
F | معرفی | مهندسی نساجی | 11 | |
![]() |
معرفی دو نوع پوشش نانویی (ضد اب ٬ ضد چرک و کثیفی و لک) | مهندسی نساجی | 2 |