معرفی ، آشنایی و گفتگوی مهندسان نساجی

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام دوست عزیز.خیلی ناامید هستید!
اگه صبر داشته باشید می تونید الان هم پیشرفت کنید.من تقریبا تازه فارق التحصیل شدم ولی من و همدوره ای های من نه به آسونی ولی با کمی سختی تونستند کار پیدا کنند.بعد از چندمدت هم وضعیتشون خوب شده.به نظر توی نساجی راه برایپیشرفت هست.فقط باید تلاشتون رو زیاد کنید.به امید خدا موفق میشید!;) انقدر مایوس نباشید.با کمی اراده مشکلات حل میشن

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام من حمید هستم خسته از سالها تحصیل تو نساجی از هنرستان الانم واقعا پشیمونم چون کار گیرم نمیاد الانم دارم فوق می خونم تو پروژه ام تکنو می خونم با هزار مشکل دارم زندگی میکنم الانم به جایی رسیدم که همه موقعیتای زندگیم بخاطر نساجی از بین داره میره کی فکر میکرد اینجوری بشه صنعتی که خصوصی بشه دیگه مسیرش عوض میشه خصوصی سازی هم خمبه هم بد بدیش اینه که تورو استخدام میکنن سه ماهه هروقت خواستن بیرونت میکنن آخه من تجربشو داشتم 3 ماه عالیم کار کردم اما اونا خودخواه بودن الانم اصلا خوشحال نیستم که تو این رشته او این پست ترین رشتس هرکی بیاد تو محیط صنعت میفهمه هرکیم هست میدونه خلاصه منکه زندگیم بخاطر نساجی تباه شد اما یرای شما ارزوی موفقیت میکنم کاش مدرکمو 10 یا 5 سال پیش گرفته بودم چون میدونم الان مدیر کارخونه بودم اما الان حتی کسی و تو کارخونه راه نمیدن چه برسه...

سلام حمید جان..:gol:
تورو خدا اینطوری نگید..یه کم مثبت فکر کنید..منم دارم امسال برای ارشد می خونم..اینطوری پشیمون میشم یه وقت:cry:...
از لحاظ کاری باید بگم برای کارشناسا راحتتر گیر میاد تا برای ارشدا!!
شما ناامید نباش...من مطمئنم میتونید یه کار خوب پیدا کنید!!;)

moderntextile

عضو جدید
حرفهای دوست عزیزمون حمید کاملا درسته از یک دید، کارخانه دارهای ما اصلا توجهی به مهندسان نساجی نمی کنند و به همین دلیل هم رو به ورشکستگی هستند. جو کارخانه ها بسیار مسموم و ناجوانمردانه است. اما همه کارخانه ها اینجوری نیستند اقا حمید. توکلت رو به خدا کن و پیش برو. این رو بگم که اگه قبلا فقط نساجی دچار رکود شده بود الان متاسفانه همه رشته ها این وضع رو دارند تازه نساجی از اونها بهتره.
دوستانی که ادامه تحصیل میدند مخصوصا ارشد ها حتما توجه کنندکه پایان نامه بسیار دقیق و خوبی بردارند تا از طریق اون مسیرتحقیقاتی شان باز بشه. من که این حرفها رو میزنم تمام این مسیر از کارشناسی گرفته و رفتن تو کارخانه و در به در دنبال کار گشتن و ارشد خوندن رو تجربه کردم اخرش به این نتیجه رسیدم که دکترا بخونم و خدا رو شکر فعلا ترم اولمونه و به آینده خوشبینیم. خدا میگه در کارهاتون همیشه تفال به خیر بزنید که انوقت ان را میبینید.:w27:

niloofar*

عضو جدید
سلام من نیلوفرم دانشجوی ترم 3 دانشگاه صنعتی اصفهان ولی هنوز زیاد از این رشته چیزی نمی دونم :(:redface::redface:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
به به!!سلام نیلوفر خانم.خوبی هستید؟به جمع ما خوش اومدی:gol:
انشالا کم کم سر در میاری.چیز سختی نداره.;):D

moderntextile

عضو جدید
خوش اومدی نیلوفر خانم
تازه ترم چهارم نساجی شروع میشه امیدوارم که از اساتید اینجاخوب استفاده کنی:)

htsh62

عضو جدید
سلام
من حميده هستم تكنوي صنعتي اصفهان خوندم به شدتم دنبال كار ميكردم ولي بيدا نمي كنم
به نطر من بيشترين طلم داره به بجه هاي نساجي ميشه

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام
من حميده هستم تكنوي صنعتي اصفهان خوندم به شدتم دنبال كار ميكردم ولي بيدا نمي كنم
به نطر من بيشترين طلم داره به بجه هاي نساجي ميشه
حمیده جان چرا فکر می کنی داره به بچه های نساجی ظلم میشه؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
دوستان عزیز تایپک معرفی اعضا و معرفی خود به دلیل متشابه بودن ادغام شد.

htsh62

عضو جدید
جون بيشترين كارو از مهندس نساجي ميخوان كمترين حقوقو بهشون ميدن عزيزم من يك سال توي يه شركت فرش كار كردم ديدم كه دارم ميكم خيلي ستمه!!!!!!!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
حمیده جان میشه توی تاپیک درد و دل اعضا بیشتر برامون بگی؟چند سال کار کردی و وضعیت به چه صورت بود؟خیلی خوشحالم شما هم در زمینه فرش کار کردید.سوالای مهندس مجتبی رو فکر کنم بتونید جواب بدید.:D درهرصورت خیلی از آَنایی با شما خوشبختم.امیدوارم بتونیم برای همدیگه مفید باشیم.:gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
فکر کنم دیگه کم کم اینجا هم باید دوباره راه بیفته!!;)
بیایم بشینیم اینجا دردودل هامون رو بگیم.
من هنوز سرکار نرفتم که از سرکار دردودلی داشته باشم.
ولی همین یه ماه پیش دو سه بار یه کارخونه رفتم.واقعا متاسف شدم!حیف اون مهندسی که اونجا بود.راستش انقدر این تجربه کارها به خودشون می بالن که آدم دچار خشم میشه!!:mad:
ما مهندسان به طور عملی خب خیلی چیزها رو نمی دونم بعد توی کارخونه که میریم معلومه که اولش تجربه به علم برتری داره.برای همین متاسفانه مهندسان خودشون رو کمی دست کم میگیرند.(البته اینجا رو میگم کلی نگفتم معمولا مهندس صفر منظورم بود)
درحالی که علم از تجربه خیلی برتره!درسته یک سری نکات هست که تجربی کارها می دونن ولی علم دنیای گسترده ای رو به روی نساجی باز می کنه!تجربی کارها نسبت به اون دنیاها ناآگاه و ناوارد هستند.این فرق بین مهندس نساج و تجربی کاره به نظرم ولی من که ندیدم اون مهندس به ارزش خودش و تونایی هایی که داره واقف باشه :razz:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجا گپ و گفت و گوی خودمونیه دیگه، جهت آشنایی اعضا با هم :D درست گفتم ؟ از اسم تالار این برداشت میشه خوب !

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
بله!!اینجا گپ باید زده بشه.می خوای نساجا رو از روی تاپیک بردارم شما هم بیا گپ بزنیم!؟!:D

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نساجا ؟ مگه اینجا هم نساج داریم ؟ یکی واسه من یه سلوار کتون توووپ بفرسته من کلی دووست دارم :w01:

کلیه مدیران این باشگاه با منن، کسی حرفی دارد ؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:D شلوار کتون می خوای چی کار تو اون گرما ؟هان؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب قشنگه دیگه

لیف چیه ؟ یه توضیح بده تا برم پوز دوستمون رو به خاک بمالم خینیش کنم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
لیف چیزیه که باهاش نخ رو درست می کنن!!ببین نخ رو نگاه کن!!بعد سعی کن بپیچونیش تا باز بشه!!اون چیزای خیلی نازک رو بهش می گن لیف:D مثل پرز می مونن!!
حالا یه سری لیف ها طبیعی هستند!!مثل پنبه!!دیدی که؟پشم!اینا رو یک سری عملیات انجام میدن و ناخالصی ها شون رو میگیرن و یکدستشون می کنند و.. و تبدیلشون می کنند به نخ.
یک سری الیاف رو خود انسان با دستگاهها درست می کنند از پلیمرها!!به اونا میگم مصنوعی.مثل پلی استر!!نایلون!پلی اتیلن!اکریلیک

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم
من الان یه لیف رو دارم تماشا میکنم
لیف مخ
مخ = نخل ( درخت خرما )

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط من برم تو یه تالار تالارو رونق بدم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
به به!!سلام سرمدجان.خوبی عزیز؟
ما هم خوبیم به خوبی دوستان:D

Setayesh

مدیر تالار
سلام!خوبین؟؟
جالبه من باورم نمیشه که بعضیا نمی دونن لیف چیه!!
اما اینطور که پیداست خیلی علاقه دارن بدونن!!
نمی دونم ما اینجا چرا همش مشکل داریم!!!:D
اون از جوجو اینم از محسن خان!!:biggrin:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:biggrin: آره!!ما نساجا مشکلاتمون اساسیه!!
باید اطلاع رسانیمون رو قوی کنیم!!ولی ستایش جدی جدی نمودونن ها!!البته منم یادمه قبلا ها نمی دونستم!!تو می دونستی قبل از این که توضیح بدن؟:question:
من زیاد یادم نیست ولی فکر کنم نمی دونستم!ستایش تازه جالبه من خیلی خیلی تعجب میکنم که مردم نمی دونن دو منطقه ی آمورف و کریستال وجود داره!!یا نمی دونن دامی Tg چیه!! :biggrin:

Setayesh

مدیر تالار
اینا که توی شیمی هم هست!!!:surprised:
جوجو باید بدونه حتما!!:razz:
این بماند!!
با محسن چه کنیم؟؟:biggrin:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
محسن؟!!اگه بخوای بهش یه اخطار قرمز خوشمل میدم!!! :w15:
تو فقط لب تر کن!!من خودم پایه م!!ولی گفتم دو تا باشیم بهتره!!هستی بهش قرمز خوشمل بدم!! :biggrin: