مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مارال 110

عضو جدید
سلام ، بچه ها کی پای است چند نفری با هم بخونیم و با هم پیش بریم .البته اونایی رو میگم که با برنامه های مرکز و غیره ... پیش نمیرن .......... هرکی پایست بسمه الله :w32::w32::w32:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این همایش آقای شقاقی نبودن؟

سلام
حجم فایل چقدره؟

من نمی تونم دانلود کنم چرا؟!:cry:
نه فقط اقای رستمی هستن که فایلشو مارال جان گذاشتن.
اخه چه اروری میده چرا دانلود نمیشه؟واسه من که راحت بود.اکانت دارید واسه سایتش؟میتونید با اکانت ایمیلتون هم واردش بشین ها

ali.bsr

عضو جدید
سلام دوستان خسته درس نباشید :victory:
من تازه میخام منظر شروع کنم همه درسارو دارم طبق سیلابس میخونم ولی منظر مونده همینطوری :crying:حوصلشو ندارم بخونم ولی مجبورم
واسه گرایش معماری چه منبعیو پیشنهاد میدین؟ عصر کنکاش؟ :w20:
بچه ها کسی نمیدونست؟ تو کف منظرم :D

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:(
بچه ها من یه چند روزی زبان خوندم دیدم فایده نداشت ولش کردم:cry:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
درباره فایل سخنرانی اول اینکه خیلی خوشحالم مفید بوده واستون.
و اینکه من 4دفه و تو 4تا سایت متفاوت آپ کردم.چون حجمش زیاد بود فقط تو 4shared آپ شد
میخواستم ایمیل کنم واسه یکی از دوستان.اما هنو نتونستم...
دوستانی ک تو دانلود مشکل دارن فک کنم مشکل از نحوه دانلود ازین سایت باشه تا خود فایل
حجمش هم 82مگه اگه اشتباه نکنم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال عزیزم سلام....خیلی ممنون بابت زحمتت.....نه من تو این سایت ثبت نام کردم چنتا فایل تونستم دانلود کنم.....ولی تو اینیکی نوشته No file(s) found for 'Voice 1.rostami'
سلام شیرین جون
خواهش میکنم گلم..
راستش نمیدونم اشکال از کجاس
من بازم باز کردمش مشکلی نداره... این ارور ک میگی تاحالا پیش نیومده واسم

دوستانی ک دانلود کردن یا اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن دوستانو...: (

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام شیرین جون
خواهش میکنم گلم..
راستش نمیدونم اشکال از کجاس
من بازم باز کردمش مشکلی نداره... این ارور ک میگی تاحالا پیش نیومده واسم

دوستانی ک دانلود کردن یا اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن دوستانو...: (

مشکل حل شد:w40:
بچه هایی که نتونستن دانلود کنن اونجایی که نوشته دانلود....شر....اد تو مای اکانت....کنارشون یه دونه more هم هست.....اونو بزنین سه تا لینک میاره لینک اول رو کپی کنین تو یه پنجره دیگه و 20 ثانیه انتظار رو انتخاب میکنین اونموقه دانلود میشه:)

ali.bsr

عضو جدید
پیوست اخر سیلابس مرکزو دیدی؟؟؟؟ شماره صفحه های هر بخش کتاب گلاب اونجا هست عزیزم......
ولی راس میگه ها تو همون سیلابسم قرقره و شیبدارو نداره اینو از کجا اورده دوست غزیزمون مرکز؟؟:w00::w09:
فک کنم واس همون عکس العملای تکیه گاهیو گشتاور اینو گفته تو تمرینای جزوه سروش نیا هست

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آزمون 17 بهمنهههههه
من امیدوار بودم اوایل اسفند باشه:|

مشکل حل شد:w40:
بچه هایی که نتونستن دانلود کنن اونجایی که نوشته دانلود....شر....اد تو مای اکانت....کنارشون یه دونه more هم هست.....اونو بزنین سه تا لینک میاره لینک اول رو کپی کنین تو یه پنجره دیگه و 20 ثانیه انتظار رو انتخاب میکنین اونموقه دانلود میشه:)

اون فایل صوتی رستمی چیا میگه؟؟؟
میشه کسی خلاصشو به ما هم بگه؟؟؟مرسی:D

من هم با مرکز پیش نمیرم....منم بازی.....:D

واسه کنکور منم مث مارال امیدوار بودم آخر بهمن باشه یا اول اسفند. وقتمون سه ماه و نیمه کلاً. بجنبیــــــــــــــــــــن.
واسه فایله واقعاً نمیشه خلاصه کرد. همچنان اصرار دارم که گوش کنین.
بچه ها منم نرسیدم به سیلابسا. اما میخوام یه جوری برسم به آزمونا. میخوام منم شرکت کنم آزمونو. باید یه جوری برنامه بریزم که برسم.

veritaaa

عضو جدید
سلام.بچه ها جزوه خام نور ایزدی رو نمیشه گیر آورد ؟ یه خلاصه قابل پرینت میخوام

hasanpour70

کاربر فعال
بچه ها می شه بگین جزوه مانا قابوسی بهتره یا کامل نیا؟؟ می خوام یکیو پرینت بگیرم
مرسی از راهنماییتون:smile:

faeze dey

عضو جدید
دوستان کتاب ایستایی و فن ساختمان مجتبی فاطمی واس ایستایی و فن کفایت میکنه؟ اخ من یکی 2 تا کتاب جامع واس فن و ساختمان میخام ک فقط همونو بخونم .وقت نمیکنم کل کتاب گلابچی بخونم.درک رفتار و سازه در معماری فقط خوندم.لطفا راهنمایی کنید

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کتاب ایستایی و فن ساختمان مجتبی فاطمی واس ایستایی و فن کفایت میکنه؟ اخ من یکی 2 تا کتاب جامع واس فن و ساختمان میخام ک فقط همونو بخونم .وقت نمیکنم کل کتاب گلابچی بخونم.درک رفتار و سازه در معماری فقط خوندم.لطفا راهنمایی کنید
من کتاب فاطمی رو دارم در حد خلاصه همه کتابای مهم گلابچیه.اگه میخوای ضرر نکنی کنارش حتما درک رفتار رو هم بخون اگه هم تونستی سازه در معماریم کنارش بزار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا