تو این همایش آقای شقاقی نبودن؟
نه فقط اقای رستمی هستن که فایلشو مارال جان گذاشتن.سلام
حجم فایل چقدره؟
من نمی تونم دانلود کنم چرا؟!![]()
بچه ها کسی نمیدونست؟ تو کف منظرمسلام دوستان خسته درس نباشید
من تازه میخام منظر شروع کنم همه درسارو دارم طبق سیلابس میخونم ولی منظر مونده همینطوریحوصلشو ندارم بخونم ولی مجبورم
واسه گرایش معماری چه منبعیو پیشنهاد میدین؟ عصر کنکاش؟![]()
بله عزیزم.... کنکاش.... اونم چند دور ...باید خوب مسلط شی.....بچه ها کسی نمیدونست؟ تو کف منظرم![]()
راست می گی؟!
سوال میاد ازشون؟
سلامسلام بچه ها
بچه ها من یه چند روزی زبان خوندم دیدم فایده نداشت ولش کردم![]()
آزمون 17 بهمنههههههثبت ناممون از 17ام شروع میشه.......
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1802
پ.ن: هزینه ثبت نام شده 25 تومن من امسال باید قبول شم وگرنه 30 40 تومن سال بعد ندارم بدم واسه ثبت نام.....![]()
سلام شیرین جونمارال عزیزم سلام....خیلی ممنون بابت زحمتت.....نه من تو این سایت ثبت نام کردم چنتا فایل تونستم دانلود کنم.....ولی تو اینیکی نوشته No file(s) found for 'Voice 1.rostami'
چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟سلام
سازه فشاری و سازه های تنسگریتی رو باید تو کدوم کتابا و جزوه ها بخونم؟؟؟قرقره و سطوح شیبدار چی؟؟؟
سلام شیرین جون
خواهش میکنم گلم..
راستش نمیدونم اشکال از کجاس
من بازم باز کردمش مشکلی نداره... این ارور ک میگی تاحالا پیش نیومده واسم
دوستانی ک دانلود کردن یا اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن دوستانو...: (
سلام سازه در معماری درک رفتار جزوه سروش نیا کتاب عصر کنکاش کتاب فاطمی ایناستچرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟![]()
اها الان شفاف سازی شدمطالبووووو...![]()
سلا من احتمالا از یکی از دوستام بگیرمش واس اخر هفته گرفتم اپ میکنمسلام
کسی سوالات ازمون اول مدرسان شریف رو نداره؟
قرقره و سطوح شیبدار که توشون نیستاها الان شفاف سازی شد
فاطمی:ص 184 و فصل 5
سازه:فصل 6
درک:فصل 13
سروش نیام ک مشخصه دیگه![]()
پیوست اخر سیلابس مرکزو دیدی؟؟؟؟ شماره صفحه های هر بخش کتاب گلاب اونجا هست عزیزم......چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟![]()
ولی راس میگه ها تو همون سیلابسم قرقره و شیبدارو نداره اینو از کجا اورده دوست غزیزمون مرکز؟؟پیوست اخر سیلابس مرکزو دیدی؟؟؟؟ شماره صفحه های هر بخش کتاب گلاب اونجا هست عزیزم......
دانلود که میشه.ولی من میخوام با دانلود منیجر دانلود کنم تا بدون مشکل دانلود شه که نمیاره. حتی لینکی نداره که کپیش کنم تو دانلود منیجر
اینو بزن ببین میتونی
http://www.4shared.com/file/OXffiwIvba/Voice_1rostami.html
آزمون 17 بهمنهههههه
من امیدوار بودم اوایل اسفند باشه:|
مشکل حل شد![]()
بچه هایی که نتونستن دانلود کنن اونجایی که نوشته دانلود....شر....اد تو مای اکانت....کنارشون یه دونه more هم هست.....اونو بزنین سه تا لینک میاره لینک اول رو کپی کنین تو یه پنجره دیگه و 20 ثانیه انتظار رو انتخاب میکنین اونموقه دانلود میشه![]()
اون فایل صوتی رستمی چیا میگه؟؟؟
میشه کسی خلاصشو به ما هم بگه؟؟؟مرسی![]()
من هم با مرکز پیش نمیرم....منم بازی.....![]()
من هم با مرکز پیش نمیرم....منم بازی.....![]()
من کتاب فاطمی رو دارم در حد خلاصه همه کتابای مهم گلابچیه.اگه میخوای ضرر نکنی کنارش حتما درک رفتار رو هم بخون اگه هم تونستی سازه در معماریم کنارش بزاردوستان کتاب ایستایی و فن ساختمان مجتبی فاطمی واس ایستایی و فن کفایت میکنه؟ اخ من یکی 2 تا کتاب جامع واس فن و ساختمان میخام ک فقط همونو بخونم .وقت نمیکنم کل کتاب گلابچی بخونم.درک رفتار و سازه در معماری فقط خوندم.لطفا راهنمایی کنید