کتاب تخصصی بابک رستمی . انقلابم هست یا فقط ایوان خانه؟
ایمیل استاد سروشن نیا رو کسی داره؟
ایمیل استاد سروش نیا soruchnia@ut.ac.ir لطفا جوابی که استاد میدن توی تاپیک بزارین که بقیه هم استفاده کنن

کتاب تخصصی بابک رستمی . انقلابم هست یا فقط ایوان خانه؟
ایمیل استاد سروشن نیا رو کسی داره؟
موقت.....موافقمبنویسیم توی امضاء مون
موقت.....
ی تاپیک فک کنم ایتک ساخته بود اگه اونجارو فعال کنید برای این چیزا بهتره.... دیگه اسپم کردنم مشکلی پیش نمیاره.....اینجام هی شمارش نمیره بالا.....
دوباره سلام
دوستان لطف می کنین جزوه هایی رو که بدرد بخورن و باید بخونیم رو یه بار دیگه بذارین یا لینک بدین
من تا حالا هیچ جزوه ای تهیه نکردم ، و چند تا سوال
برای تاسیسات چی بگیرم ؟
مصالح ساختمانی و تنظیم شرایط محیطی..
کدوم مباحث ملی رو حتما بخونم..
و شنیدم که از کتابای مبانی فیزیک ساختمان دکتر قیابکلو اخیرا زیاد سوال نمیدن و لازم نیست که کتاباشو بخونم..درسته ؟
ببخشید این سوالات مال چند وقت پیشه ولی خواهش می کنم جواب بدین هنوز درگیر منابعم...
ممنون
ممنون از راهنماییتون.میشه لطف کنید بگید چه منابعی بهتره
عزیزم این لینک دانلود برنامه س. نصبش کن. قبلش هم باید برنامه جاوا رو رو سیستم کامپیوترت نصب کنی که تو همین لینک هست. استفاده ازش خیلی آسونه تو سایتم توضیح داده.بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من هیچی در مورد استفاده کردن ار برنامه ممورایز نمی دونم برای اجراش برنامه باید نصب کرد ؟ چه برنامه ای؟
خلاصه هند رو آماده کردم ولی نمی دونم چطوری در ممورایز قرار بدم
سخنرانی فوق العاده مفیدی بود مرسی که زحمت کشیدید واسه استفاده گذاشتیدفایل صوتی همایش ارشد ایوان خانه با حضور آقای بابک رستمی
تو این فایل صحبتای انگیزشی و مثبتی دارن بعلاوه نحوه برخورد با کنکور و مدیریت جلسه کنکور
امیدوارم واستون مفید باشه
http://www.4shared.com/file/OXffiwIvba/Voice_1rostami.html
آخ گفتی.....منم موافخمبچه ها من یه پیشنهاد واستون دارم
اگه پایه باشید بیایید مقدار خوندنمون هر روز یا حتی هر چند روز یه بار به همدیگه بگیم که اینجوری بیشتر برای خوندن انگیزه داشته باشیم
و به هم کمک کنیم... مثل یه پشتیبان واسه هم باشیم
من که فکر میکنم واقعا به یه همچین چیزی نیاز دارم
سخنرانی فوق العاده مفیدی بود مرسی که زحمت کشیدید واسه استفاده گذاشتید![]()
ندیدمش کجای؟؟؟
اره الانم چک کردم کار میکنه هاآخ گفتی.....منم موافخم
شما تونستین دانلود کنین؟؟؟من نمیتونم....میگه نو فایلز فوند...![]()
موقت
چرا قفل میشه... یعنی چند روز کسی چیزی نگه تاپیک قفل میشه..نمیشه دوباره راش انداخت؟؟؟
سلامسخنرانی فوق العاده مفیدی بود مرسی که زحمت کشیدید واسه استفاده گذاشتید![]()
فایل صوتی همایش ارشد ایوان خانه با حضور آقای بابک رستمی
تو این فایل صحبتای انگیزشی و مثبتی دارن بعلاوه نحوه برخورد با کنکور و مدیریت جلسه کنکور
امیدوارم واستون مفید باشه
http://www.4shared.com/file/OXffiwIvba/Voice_1rostami.html
سخنرانی فوق العاده مفیدی بود مرسی که زحمت کشیدید واسه استفاده گذاشتید![]()
تو این همایش آقای شقاقی نبودن؟سخنرانی فوق العاده مفیدی بود مرسی که زحمت کشیدید واسه استفاده گذاشتید![]()
ممنون دوستم میشه بی زحمت با یه لینک دیگه بزاریشون چون برام دانلود نمیکنه رمز میخاد مممنون میشم
مرسی که اینا رو گذاشتی
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=223571&d=1413097872بچه ها کسی لبنک دانلود کتاب گرامر دکتر تقی زاده داره ؟؟؟
کتاب فرهادیه لول یکش که یکیه و لغتا درس اولشو چون خوندم تو لولا بعدی بود.... ولی ترتیبشو متوجه نشدم.....
واجبهدوستان مسالةُ!!!
یاد گرفتن اصطلاحات توی شسبک شناسی پیرنیا واجبه یا مستحب ؟!
اصطلاحاتی مثل : کانه ،پردو ، و ...