مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب تخصصی بابک رستمی . انقلابم هست یا فقط ایوان خانه؟

ایمیل استاد سروشن نیا رو کسی داره؟

ایمیل استاد سروش نیا soruchnia@ut.ac.ir لطفا جوابی که استاد میدن توی تاپیک بزارین که بقیه هم استفاده کنن:)

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم :redface: بنویسیم توی امضاء مون
موقت.....
ی تاپیک فک کنم ایتک ساخته بود اگه اونجارو فعال کنید برای این چیزا بهتره.... دیگه اسپم کردنم مشکلی پیش نمیاره.....اینجام هی شمارش نمیره بالا.....

dreaamlaand

عضو جدید
سلام به همگی
انشاال... که همتون خوب پیش رفته باشین تا حالا .
بچه ها من حدود یک ماه بود که درس رو گذاشته بودم کنار اما دوباره از امروز میخوام کم کم شروع کنم
من میخوام درسهای که از تیر تا شهریور خوندم رو فقط مرور کنم + تست راهیان ارشد.در غیر این صورت فکر کنم خیلی عقب هستم تا بیام درس جدید بخونم نمیرسم.نظرتون چی هست؟

azbarani

عضو جدید
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من هیچی در مورد استفاده کردن ار برنامه ممورایز نمی دونم برای اجراش برنامه باید نصب کرد ؟ چه برنامه ای؟
خلاصه هند رو آماده کردم ولی نمی دونم چطوری در ممورایز قرار بدم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوباره سلام
دوستان لطف می کنین جزوه هایی رو که بدرد بخورن و باید بخونیم رو یه بار دیگه بذارین یا لینک بدین
من تا حالا هیچ جزوه ای تهیه نکردم ، و چند تا سوال
برای تاسیسات چی بگیرم ؟
مصالح ساختمانی و تنظیم شرایط محیطی..
کدوم مباحث ملی رو حتما بخونم..
و شنیدم که از کتابای مبانی فیزیک ساختمان دکتر قیابکلو اخیرا زیاد سوال نمیدن و لازم نیست که کتاباشو بخونم..درسته ؟
ببخشید این سوالات مال چند وقت پیشه ولی خواهش می کنم جواب بدین هنوز درگیر منابعم...
ممنون

ممنون از راهنماییتون.میشه لطف کنید بگید چه منابعی بهتره

منابع مهم از نظر من ایناس:
زبان عمومی: رستمی یا زیر ذره بین ، 504 ، تافل زبان تخصصی:کتاب جدیده رستمی واسه انتشارات ایوان
تاریخ: جزوات مانا قابوسی و نسیم عسکری و معماری اسلامی متدین و کتاب: ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود ، جهان زارعی ، غرب قبادیان، (اولویت دوم از زمان و معماری و معماری و شهرسازی قرن 20 اعتضادی)
منظر: کتاب عصر کنکاش یا جزوه عظمتی که تو باشگاه هست، جزوه منصوری و اعتضادی (همه اینا تو باشگاه هست)
درک: عصر کنکاش که واسه عسکریه و تست های درک عسکری که تو باشگاه هست
تاسیات مکانیکی و نور و صوت و تنظیم: جزوات ایزدی
عناصر: جزوه سینا شریفی که تو باشگاه هست. مصالح هم وقت نذارید واسش.
ایستایی: کتاب فاطمی که واسه انتشارات مرکز معماری و دو جلدیه.
به نظر من اینا رو فول شید رتبه ی خیلی خوبی میارین. اصلاً هم اضافه ترش نکنین تا همه اینا رو خوب نخوندین و دوره نکردین.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من هیچی در مورد استفاده کردن ار برنامه ممورایز نمی دونم برای اجراش برنامه باید نصب کرد ؟ چه برنامه ای؟
خلاصه هند رو آماده کردم ولی نمی دونم چطوری در ممورایز قرار بدم
عزیزم این لینک دانلود برنامه س. نصبش کن. قبلش هم باید برنامه جاوا رو رو سیستم کامپیوترت نصب کنی که تو همین لینک هست. استفاده ازش خیلی آسونه تو سایتم توضیح داده.
http://icivil.ir/omran/دانلود-نرم-افزار-لایتنر-همراه-با-فیش-ها/

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان یکی منو راهنمایی کنه تنظیم شرایط خیلی کند پیش میره برام نمیدونم چه جور بخونمش

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایل صوتی همایش ارشد ایوان خانه با حضور آقای بابک رستمی
تو این فایل صحبتای انگیزشی و مثبتی دارن بعلاوه نحوه برخورد با کنکور و مدیریت جلسه کنکور
امیدوارم واستون مفید باشه

http://www.4shared.com/file/OXffiwIvba/Voice_1rostami.html
سخنرانی فوق العاده مفیدی بود مرسی که زحمت کشیدید واسه استفاده گذاشتید:w27:

سوسن طاهری

عضو جدید
سلام
سازه فشاری و سازه های تنسگریتی رو باید تو کدوم کتابا و جزوه ها بخونم؟؟؟قرقره و سطوح شیبدار چی؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من یه پیشنهاد واستون دارم
اگه پایه باشید بیایید مقدار خوندنمون هر روز یا حتی هر چند روز یه بار به همدیگه بگیم که اینجوری بیشتر برای خوندن انگیزه داشته باشیم
و به هم کمک کنیم... مثل یه پشتیبان واسه هم باشیم
من که فکر میکنم واقعا به یه همچین چیزی نیاز دارم
آخ گفتی.....منم موافخم

شما تونستین دانلود کنین؟؟؟من نمیتونم....میگه نو فایلز فوند...:(

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
موقت
چرا قفل میشه... یعنی چند روز کسی چیزی نگه تاپیک قفل میشه..نمیشه دوباره راش انداخت؟؟؟

نه خود به خود که قفل نمیشه.....مدیرا حتما دیدن تاپیک اضافیه و فعالم نیس قفلش کردن....باید مدیرای سایت بازش کنن تا فعالش منیم دیگه....

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها بلاخره چکار کنیم کجا مقدار خوندنمون بزاریم؟؟؟ همونجاهم بچه ها با هم درد دل میکردن؟؟؟ غم و غصه هاشون میگفتن!!!

ali.bsr

عضو جدید
سلام دوستان خسته درس نباشید :victory:
من تازه میخام منظر شروع کنم همه درسارو دارم طبق سیلابس میخونم ولی منظر مونده همینطوری :crying:حوصلشو ندارم بخونم ولی مجبورم
واسه گرایش معماری چه منبعیو پیشنهاد میدین؟ عصر کنکاش؟ :w20:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
توجه ، توجه

توجه ، توجه

فایل صوتی همایش ارشد ایوان خانه با حضور آقای بابک رستمی
تو این فایل صحبتای انگیزشی و مثبتی دارن بعلاوه نحوه برخورد با کنکور و مدیریت جلسه کنکور
امیدوارم واستون مفید باشه

http://www.4shared.com/file/OXffiwIvba/Voice_1rostami.html

ضمن تشکر خیلی خیلی فراوون از مارال جان بابت آپلود این فایل سنگین،:gol::gol::gol: باید بگم هرکی دانلود نکرده سریع دانلود کنه و گوش کنه. مخصوصاً کسایی که تو یه سری چیزا هنوز مث من دو به شکن. اصلاً تا این فایلو گوش نکردین به درس خوندن به روش خودتون ادامه ندین. ضرر که نداره ، اگه روشتون درسته ادامه میدین و اگه نه جلوی ضررو از هرجا بگیرین منفعته. این فایل فقط یه سری صحبتای انگیزشی واسه کنکور نیست. خیلی بیشتر از اینا ارزش داره. واسه من که اینطور بود. حتماً حتماً حتماً گوش کنین.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم.خوهفین؟درسا خوب پیش میره؟ایشالا که به هر رتبه ای که دلتون می خواد برسین:hypocrite:...............بچه ها دیدگاه معماران ایرانی راجع به معمار و معماری و از کجا می تونم پیدا کنم؟.....گوگل می کنم میشه هر دم از این باغ بری می رسد.....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان مسالةُ!!!
یاد گرفتن اصطلاحات توی شسبک شناسی پیرنیا واجبه یا مستحب ؟!
اصطلاحاتی مثل : کانه ،پردو ، و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا