مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خانم مندس عزیز بهترین کتاب تست:
مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد معماری/ انتشارات عصر کنکاش می باشد.
پیشنهاد می کنم مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد هنرهای ساخت این انتشارات را نیز بگیرید. بسیار مفید می باشد.
این کتاب سوالات کنکور های سال های قبل ه؟
من کتاب کنکور سازمان سنجش و گرفتم.
اگر این کتابی که گفتید هم کنکورهای سال های قبل هست از نظر پاسخنامه تشریحی به نظرتون بهترین کتابه؟
میشه یه کتاب تست که شامل تست های تالیفی میشه معرفی کنید؟کتاب های عصر کنکاش تست های طبقه بندی شده واسه هر درس دارند؟(منظورم سوالات تالیفی هست نه کنکور چون سوالات کنکور و هر کسی جدا خریداری میکنه)

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب سوالات کنکور های سال های قبل ه؟
من کتاب کنکور سازمان سنجش و گرفتم.
اگر این کتابی که گفتید هم کنکورهای سال های قبل هست از نظر پاسخنامه تشریحی به نظرتون بهترین کتابه؟

سوالات کنکور های معماری از سال 81 تا به امسال دارد.
بهترین کتاب هست و پاسخنامه تشریحی خوبی داره .. پاسخنامه تشریحی کامل و مفیدی داره .

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال دیگه
من کتاب زبان ارشد مهرداد امیری و دارم اما چاپ 86 (چاپ اولش)
به نظرتون چاپ جدیدشو بگیرم؟

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به تمام دوستان خودم. انرژی و پشتکار لازمه نتیجه موفق هست. پس سعی کنید همیشه به خودتون و دیگران انرژی بدهید.
یک مسئله که در این مدت ذهن من را مشغول کرده، وظیفه من در قبادل راهنمایی که می کنم، می باشد. واقعا همیشه نزدیک به 100 درصد چیز هایی که از ارشد می دونم را به دوستان چه خصوصی و چه عمومی گفته ام ولی اگر جایی کم گذاشتم و چیزی را سهوا و از روی فراموشی نگفتمم به بزرگواری خودتون من را حلال کنید. این که کسی را راهنمایی کنید همیشه یه مسئولیت سنگین بر دوش شما قرار می دهد. این که آیا شما شایستگی و توان این کار را دارید یا نه. من هم در عمومی گفتم و هم در خصوصی . من یک مشاور حرفه ای در یک موسسه نیستم و تنها چیز هایی که خودم و مشاورانی که در دوران کنکورم باهاشون درگیر بودم را گرد آوری کرده و در اختیار دوستان قرار می دهم. و سعی کردم هیچ وقت به ضرر کسی راهنمایی نکنم. ولی اگر سهوا خطا کردم به بزرگواری خودتون حلال کنید.
از ته قلب امیدوارم روزی رو ببینم که دیگه کنکور نباشه و ما مثل تمام دنیا دانشجوی ارشد را از طریق رزومه های علمی دوران کارشناسی دانشجو بپذیریم. با این حال امیدوارم که در این مسیر هر آنچه به سلاحتون هست اتفاق بیوفتد.
موفق باشید.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم چارش فقط تمرکز هست.وقتی کتاب رو دستت گرفتی جای باشی که وسطش تمرکزت به هم نخوره.و فقط برای ناهار بلند بشی یا اگه تونستی کنار کتابات غذات رو بخوری تا انگیزت ضعیف نشه یا تمرکزت اگه بری جای دیگه و برگردی تا دوباره به حالت قیل برگردی به هم میخوره و وسط درس چند تا میوه بخوری و آب.و نکته مهم دیکه فکر نکنیم شاید تا اخر وقت یعنی تا شب کنکور وقت داریم نه شاید خدای نکرده اتفاق بدی بیافته و نتوانیم تا اون زمان درسامون را تقسیم کنیم بخونیم پس از هر روز به اندازه خود همون روز استفاده بکنیم تا اگه اتفاق افتاد از بچه ها زیاد عقب نباشیم:smile:
دوستان انشالله همه موفق بشید
من اصلا نمیتونم زیاد یه گوشه بشینم و درس بخونم چون کار خونه، مهمون، غذا پختن دارم و ...:razz:
اما با این وجود تند تند میخونم و سعی میکنم از وقتم استفاده کنم
هر چند گاهی اوقات دلسرد میشم از درس خوندن ، گاهی کم می آرم اما خیلی خیلی به این ارشد نیاز دارم....
واقعا اگر واسم مهم نبود، یا حس میکردم که میشه با همین لیسانس معماری بگذرونم، هرگز واسه ارشد نمیخوندم ....:cool:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
دوستان انشالله همه موفق بشید
من اصلا نمیتونم زیاد یه گوشه بشینم و درس بخونم چون کار خونه، مهمون، غذا پختن دارم و ...:razz:
اما با این وجود تند تند میخونم و سعی میکنم از وقتم استفاده کنم
هر چند گاهی اوقات دلسرد میشم از درس خوندن ، گاهی کم می آرم اما خیلی خیلی به این ارشد نیاز دارم....
واقعا اگر واسم مهم نبود، یا حس میکردم که میشه با همین لیسانس معماری بگذرونم، هرگز واسه ارشد نمیخوندم ....:cool:

خب شرایط منم فکر نکنم خیلی بهتر از شما باشه....تو کارگاه با سر و صدای موتور جوش و عوامل اجرا و اینکه هر دقیقه صدات میکن این چطور میشه اون چطور میشه و این حرفا و خلاصه کلی دردسر....

ولی اگه علاقه باشه مطمئنا با هر شرایطی میخونید و موفق میشید ولی دوستان من پیشنهاد میکنم ارشد رو واسه مدرک یا چیزای دیگه نخونید و صرفا اگه علاقه دارید رشتتون رو دنبال کنید والا شاید خدای نکرده بعد گرفتن ارشد سرخورده شید چون ارشد هم مثل اواز دهل که از دور خوش است میمونه:(....قبول ندارید از دوستان مقطع ارشدی بپرسید....

خلاصه این یه پیشنهاد دوستانه بود.....سعی کنید عاشقش باشید و صرفا برای مدرک نخونید

انشالله موفق باشید

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام به تمام دوستان خودم. انرژی و پشتکار لازمه نتیجه موفق هست. پس سعی کنید همیشه به خودتون و دیگران انرژی بدهید.
یک مسئله که در این مدت ذهن من را مشغول کرده، وظیفه من در قبادل راهنمایی که می کنم، می باشد. واقعا همیشه نزدیک به 100 درصد چیز هایی که از ارشد می دونم را به دوستان چه خصوصی و چه عمومی گفته ام ولی اگر جایی کم گذاشتم و چیزی را سهوا و از روی فراموشی نگفتمم به بزرگواری خودتون من را حلال کنید. این که کسی را راهنمایی کنید همیشه یه مسئولیت سنگین بر دوش شما قرار می دهد. این که آیا شما شایستگی و توان این کار را دارید یا نه. من هم در عمومی گفتم و هم در خصوصی . من یک مشاور حرفه ای در یک موسسه نیستم و تنها چیز هایی که خودم و مشاورانی که در دوران کنکورم باهاشون درگیر بودم را گرد آوری کرده و در اختیار دوستان قرار می دهم. و سعی کردم هیچ وقت به ضرر کسی راهنمایی نکنم. ولی اگر سهوا خطا کردم به بزرگواری خودتون حلال کنید.
از ته قلب امیدوارم روزی رو ببینم که دیگه کنکور نباشه و ما مثل تمام دنیا دانشجوی ارشد را از طریق رزومه های علمی دوران کارشناسی دانشجو بپذیریم. با این حال امیدوارم که در این مسیر هر آنچه به سلاحتون هست اتفاق بیوفتد.
موفق باشید.
شما بهترین مشاوره ها رو دادید مطمئن باشید.با ما همراه باشید چون ما به وجود کسانی مثل شما و دیگر دوستان که به ما لطف دارند نیاز داریم.
من که همیشه براتون بهترینها رو دعا می کنم .
راستش تو دنیای بیرون از اینجا اینطور اشخاص مثل شما کمتر پیدا میشه.
خدا رو شکر که همچین جایی هست که همچین انسانهایی مثل شما و دوستان برای کمک کردن به هم پیدا میشه.
دوستان مطمئن باشید هر وقت به کسی کمک کردید در واقع به خودتون کمک کردید.

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها واقعا قدر این داداش ابرام رو بدونید .....واقعا دلش مثل دریا بزرگه.....بخدا تو مراکز همین حرفا رو با کلی پول به بچه هاشون میگن .....پارسال هم خدایی به ما (بچه های پارسال)کمک کرد.....من که دعا میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به جز دردسر و مریضی:gol:

sara 262

عضو جدید
عزیزم اکثر بچه ها تازه شروع کردن.من خودم چنتا کتاب و می خواستم برا مرداد بخونم همشو نرسوندم تموم کنم.از هرکی عقب مونده باشی به خدا از من یکی عقب تر نیستی....بیا با هم را بیفتیم:w36:
منم تقریبا یه دو هفته ای میشه درس نخوندم.گرم بودن هوا و نخ سوزن اتاق بنده از یه طرف درد لامصب گردن و پشتم از اون یکی طرف و متاسفانه از دست دادن یکی از آشناهامون از یه طرف دیگه امونم و بریده ولی چه میشه کرد؟!!!

من فک نکنم حالا حالاها رو پا شم. بهترین دایی دنیامو از دست دادم و طول میکشه تا بتونم با این جریان کنار بیام. تازه افتاده بودم رو غلطک ولی یهوویی این اتفاق و فاصله گرفتن از دنیای اهدافم ...
کمرم شکسته . امیدوارم تو بتونی زودتر دوباره شروع کنی و موفق باشی

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها واقعا قدر این داداش ابرام رو بدونید .....واقعا دلش مثل دریا بزرگه.....بخدا تو مراکز همین حرفا رو با کلی پول به بچه هاشون میگن .....پارسال هم خدایی به ما (بچه های پارسال)کمک کرد.....من که دعا میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به جز دردسر و مریضی:gol:
از شما هم بسیار بسیار سپاسگزاریم:gol::gol::gol:
اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش، زیرا آن شادی که ما به دیگران می دهیم به دل ما برمی گردد. "بت هوون"
آمین !

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا ی لحظه هم ک شده کتاباتونو ببندید...

بچه ها برا ی لحظه هم ک شده کتاباتونو ببندید...

سلام...
معماری جهانم تموم کردم..............
:w33:

( ن بابا من...از علکی گفتم بابا...مصر هستم)

بچه ها ی کم زندگی کنید... ی لحظه کتابارو ببندید...سرتونو از حجم کتابا بیارید بیرون...
چای بنوشید
دوش بگیرید

دخترا ..لاک بزنید...(میدونم چقد این لاک زدنه تاثیر داره...میدونمو میگما..)
دامن گل گلی هاتونو بپوشید...

روسری های خشکلتونو ک از آدمای خاص هدیه گرفتید وانقد خشکلن ک دلتون نمیاد حتی سرتون کنیدو... بیارید بیرون از گنجه ها و در اولین فرصت ازش استفاده کنید...حتی اگه اون فرصت خریدن ی بسته لواشک از سوپری سر کوچه باشه...

با پاهای برهنه تو باغچه راه برید...(البته اگه مطمعنید ک میخی چیزی اونجاها نیس...)

ب گلا آب بدید...اگه میتونید گل بکارید...(این کارا معجزه میکنه بچه ها...درمانگر طبیعی و واقعی...انقد ذهنتونو متوجه خودشون میکنن ک شما باورتون نمیشه تو مثلن این20 دیقه ب چیزی مث کنکور مث استرس فک نکردید اسن...امنپتحان کنید)

سر ب سر داداش کوچولوتون بزارید....بهشون فرمان بدید....ولی زیاده روی نکنید اونا رو همیشه ب عنوان ی مهره خوب و چابک برا خودتون نگه دارید....میدونید ک برا وقتایی ک آدم دلش پفک و این چیزا میخاد میگم.....ولی اگه باهاشون قهر کردید حتی وقتی اونا مقصرن ...زود باهاشون آشتی کنید...خیلی زود.

پسرا نمیدونم...برید بالا پشت بوم بخابید..تو پشه بند بخابید..با خودتون ی هندونه درسته ببرید +قاشق..
حرف مامانا گوش کنید دیگه...روزی 2 تا نون خریدن خداییشش کاری داره براتون...آخرش باس مث معین برید سربازی دیگه...(البته الان دیگه اونطوری نیس)

عیبی نداره...میدونم ماها بزرگ شدیم ..ولی باز وقی پدر میاد خونه برید بایستید و منتظرش باشید تا درو وا کنه و بهش لبخند بزنید....باباها عاشق این کارن...حتی اگه ب روتون نیارن...
بزارید اونا احساس کنن ک هنوزم مث قبل جوونن..جوون..با قدرت..با ابهت...
ب چشای مادر نیگا کنید...اون تنهاست..دیگه ماها بچه نیستیم ک از سرو کولش بالا بریم و همه دیقه ب اون نیاز داشته باشیم...دیگه خودمون میتونیم راه بریم...بدون این ک اون با دستای مهربونش بازوهامونو نگه داره...
اگه مادربزگ یا پدربزرگ دارید...چن لحظه برید فقط دستاشونو بگیرید...لمسش کنید...اونها حتی ب این قانع هستن..اونها ب محبت احتیاج دارن..
وقتی حوصلتون از این همه کتابو درسو ارشدو ...خسته میشید برید پیش خونواده...
اونا جواهراتی هستن ک ما داریم..قدرشونو بدونیم.
اونها هم فقط مارو دارن.ی کم حواسمون ب هم باشه...
وقتی ب اونها انرژ بدید...بهتون بر میگرده...
خلاصه ی ک
می کتابا رو بزارید کنار...
ها یادم رف...حیوونا رو نزنیدشون بچه ها...قورباغه هارو شوت نکنید...
وقتی دارن آب میخورن یا غذا میخورن کیششون نکنید...دوسشون داشته باشید...اگه میتونید براشون رو درخت رو زمین براشون آب بزارید تو باغچه هاتون...

و اینو هم همیشه یادمون باشه ک
ما سلامتیم...این خیلی بزرگه و ما اینو با تمام بزرگیش یادمون میره..
ب این فک کنید ما برا حرف زدن کوچیکترین مشکلی نداریم...
ما بدون کمک کسی رو پاهامون می ایستیم...و این ثروت بزرگیه...
یادمون نره....
پس ی روزایی یا ی ساعتهایی کتابارو رها کنیم و ب این همه چیزای خوبی ک داریم فک کنیم.

آخرین ویرایش:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بهترین مشاوره ها رو دادید مطمئن باشید.با ما همراه باشید چون ما به وجود کسانی مثل شما و دیگر دوستان که به ما لطف دارند نیاز داریم.
من که همیشه براتون بهترینها رو دعا می کنم .
راستش تو دنیای بیرون از اینجا اینطور اشخاص مثل شما کمتر پیدا میشه.
خدا رو شکر که همچین جایی هست که همچین انسانهایی مثل شما و دوستان برای کمک کردن به هم پیدا میشه.
دوستان مطمئن باشید هر وقت به کسی کمک کردید در واقع به خودتون کمک کردید.

مرسی شما به من لطف دارید. انشالله نتیجه تلاش هایتان را در کنکور بگیرید. به قول استاد بابک رستمی وقتی شما اینجایید و دارید به درس من گوش می دید و از خواب صبح و تعطیلات تابستونتون زدید و اینجایید، یعنی براتون این ارشد شده ارزش، پس قدر این ارزش را بدونید و مفت اونو از دست ندید. پس دوستان من که دارید کنکور می دید و تو راه پر پیچ و خم ارشد وارد شدید. مفت مفت ارشد را از دست ندید. و از طرفی به قول دوستمون هیچ وقت از لحظات زیبای زندگیتون قافل نشید. تعادل انسان را از فرش به عرش می رسونه. این تعادل را همیشه تمرین کنید. (البته من نیز هنوز به تعادل نرسیدم و در حال امتحان کردنم)
موفق باشید.

مرسی به من لطف داری .. :gol:

آخرین ویرایش:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خانم مندس عزیز بهترین کتاب تست:
مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد معماری/ انتشارات عصر کنکاش می باشد.
پیشنهاد می کنم مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد هنرهای ساخت این انتشارات را نیز بگیرید. بسیار مفید می باشد.
منظورتون کتابی ه که هم آزمون سراسری داره هم آزاد ؟
چون 2 تا کتاب داره:

1-مجموعه سوالات آزمون های کارشناسی ارشد معماری (سراسری - آزاد)

2-مجموعه سوالات کارشناسی ارشد مجموعه معماری کد 1352 سراسری 91

در مورد هنرهای ساخت تو سایتش رفتم اینو داره:
مجموعه سوالات کارشناسی ارشد هنرهای ساخت و معماری(سراسری 91)

به نظر فقط سوالات سراسری سال 91 داره!
منظورتون این کتاب بود؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
معماری جهانم تموم کردم..............
:w33:

( ن بابا من...از علکی گفتم بابا...مصر هستم)

بچه ها ی کم زندگی کنید... ی لحظه کتابارو ببندید...سرتونو از حجم کتابا بیارید بیرون...
چای بنوشید
دوش بگیرید

دخترا ..لاک بزنید...(میدونم چقد این لاک زدنه تاثیر داره...میدونمو میگما..)
دامن گل گلی هاتونو بپوشید...

روسری های خشکلتونو ک از آدمای خاص هدیه گرفتید وانقد خشکلن ک دلتون نمیاد حتی سرتون کنیدو... بیارید بیرون از گنجه ها و در اولین فرصت ازش استفاده کنید...حتی اگه اون فرصت خریدن ی بسته لواشک از سوپری سر کوچه باشه...

با پاهای برهنه تو باغچه راه برید...(البته اگه مطمعنید ک میخی چیزی اونجاها نیس...)

ب گلا آب بدید...اگه میتونید گل بکارید...(این کارا معجزه میکنه بچه ها...درمانگر طبیعی و واقعی...انقد ذهنتونو متوجه خودشون میکنن ک شما باورتون نمیشه تو مثلن این20 دیقه ب چیزی مث کنکور مث استرس فک نکردید اسن...امنپتحان کنید)

سر ب سر داداش کوچولوتون بزارید....بهشون فرمان بدید....ولی زیاده روی نکنید اونا رو همیشه ب عنوان ی مهره خوب و چابک برا خودتون نگه دارید....میدونید ک برا وقتایی ک آدم دلش پفک و این چیزا میخاد میگم.....ولی اگه باهاشون قهر کردید حتی وقتی اونا مقصرن ...زود باهاشون آشتی کنید...خیلی زود.

پسرا نمیدونم...برید بالا پشت بوم بخابید..تو پشه بند بخابید..با خودتون ی هندونه درسته ببرید +قاشق..
حرف مامانا گوش کنید دیگه...روزی 2 تا نون خریدن خداییشش کاری داره براتون...آخرش باس مث معین برید سربازی دیگه...(البته الان دیگه اونطوری نیس)

عیبی نداره...میدونم ماها بزرگ شدیم ..ولی باز وقی پدر میاد خونه برید بایستید و منتظرش باشید تا درو وا کنه و بهش لبخند بزنید....باباها عاشق این کارن...حتی اگه ب روتون نیارن...
بزارید اونا احساس کنن ک هنوزم مث قبل جوونن..جوون..با قدرت..با ابهت...
ب چشای مادر نیگا کنید...اون تنهاست..دیگه ماها بچه نیستیم ک از سرو کولش بالا بریم و همه دیقه ب اون نیاز داشته باشیم...دیگه خودمون میتونیم راه بریم...بدون این ک اون با دستای مهربونش بازوهامونو نگه داره...
اگه مادربزگ یا پدربزرگ دارید...چن لحظه برید فقط دستاشونو بگیرید...لمسش کنید...اونها حتی ب این قانع هستن..اونها ب محبت احتیاج دارن..
وقتی حوصلتون از این همه کتابو درسو ارشدو ...خسته میشید برید پیش خونواده...
اونا جواهراتی هستن ک ما داریم..قدرشونو بدونیم.
اونها هم فقط مارو دارن.ی کم حواسمون ب هم باشه...
وقتی ب اونها انرژ بدید...بهتون بر میگرده...
خلاصه ی ک
می کتابا رو بزارید کنار...
ها یادم رف...حیوونا رو نزنیدشون بچه ها...قورباغه هارو شوت نکنید...
وقتی دارن آب میخورن یا غذا میخورن کیششون نکنید...دوسشون داشته باشید...اگه میتونید براشون رو درخت رو زمین براشون آب بزارید تو باغچه هاتون...

و اینو هم همیشه یادمون باشه ک
ما سلامتیم...این خیلی بزرگه و ما اینو با تمام بزرگیش یادمون میره..
ب این فک کنید ما برا حرف زدن کوچیکترین مشکلی نداریم...
ما بدون کمک کسی رو پاهامون می ایستیم...و این ثروت بزرگیه...
یادمون نره....
پس ی روزایی یا ی ساعتهایی کتابارو رها کنیم و ب این همه چیزای خوبی ک داریم فک کنیم.

خیلی قشنگ بود حتی تصورش زیبا بود......کاش میتونستم مثل تو فک کنم و بنویسم و حتی عمل کنم .....ممنونم ازت

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون 2 تا کتاب داره:

منظورتون این کتاب بود؟
این دو تا را من تو سایتش ندیدم...
کتاب تست هایی که من مده نظرم هست تو لینک های زیر می تونید ببینید. :gol:
http://www.asrekankash.ir/product/6/مجموعه-سوالات-کارشناسی-ارشد-معماری(سراسری-و-آزاد)/

http://www.asrekankash.ir/product/29/مجموعه-سوالات-کارشناسی-ارشد-(سراسری)/

موفق باشید.

moeinz

کاربر بیش فعال
یا خداااا
اون 45 تومنی رو من سال پیش 32 خریدم!!!!!!!!!!!!!!!کسی ک نمیپرسه چرا!!!!کتاباشم همون روز اول ورق میزنی برگاش میاد دستت
سراسری و ازاد لازم نیس
فقط سراسریشو بخرین...سوالای ازاد بدردنخوره

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چون 2 تا کتاب داره:

منظورتون این کتاب بود؟
کتابای که فقط برا یه سالن واسه اونایی هستن که مجموعه سوالاتو دارن، مثلا من پارسال مجموعه سوالاتو خریدم که از اول تا 92 بود، ولی قبول نشدم حالا برای اینکه امسال مجبور نشم دوباره چاپ93 رو بخرم می تونم فقط سوالا و جوابای سال 93 رو تکی بخرم که تا جایی که من می دونم این یکی در قالب pdf هم هست و لینک دانلود می فرستن بعد از پرداخت هزینه...

پ.ن : البته امسال هنوز لینکی که برا سال 93 باشه نیومده رو سایت انگار، ولی پارسال آبان که من می خریدم سوالای سال 92 و 91 جداگانه به همین شکلی که گفتم رو سایت بود برا همین فک کنم بازم این کارو می کنن بعد از چاپ کتاب جدید ...

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک نکنم حالا حالاها رو پا شم. بهترین دایی دنیامو از دست دادم و طول میکشه تا بتونم با این جریان کنار بیام. تازه افتاده بودم رو غلطک ولی یهوویی این اتفاق و فاصله گرفتن از دنیای اهدافم ...
کمرم شکسته . امیدوارم تو بتونی زودتر دوباره شروع کنی و موفق باشی
خدا بیامرزتشون.عزیزم فک نکنم دایی جون دوس داشته باشن شما رو ناراحت ببینن...این طور نیس؟!...بهتره به خاطر داییت تلاش کنی:gol::gol:

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

کتابای که فقط برا یه سالن واسه اونایی هستن که مجموعه سوالاتو دارن، مثلا من پارسال مجموعه سوالاتو خریدم که از اول تا 92 بود، ولی قبول نشدم حالا برای اینکه امسال مجبور نشم دوباره چاپ93 رو بخرم می تونم فقط سوالا و جوابای سال 93 رو تکی بخرم که تا جایی که من می دونم این یکی در قالب pdf هم هست و لینک دانلود می فرستن بعد از پرداخت هزینه...

پ.ن : البته امسال هنوز لینکی که برا سال 93 باشه نیومده رو سایت انگار، ولی پارسال آبان که من می خریدم سوالای سال 92 و 91 جداگانه به همین شکلی که گفتم رو سایت بود برا همین فک کنم بازم این کارو می کنن بعد از چاپ کتاب جدید ...

سوالات 93 رو مرکز معماری با پاسخ کاملا تشریحی گذاشته رو سایت، رایگانم هست.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیر
میشه یکم در مورد کتاب زبان عمومی رستمی توضیح بدید؟کدوم انتشاراته؟
میشه یه نفر عکس فهرست کتابشو بزاره؟!
ممنون
سلام ستاره جان.

زبان عمومی ارشد.
مولف:بابک رستمی قراگزلو
چاپ 5.1392.
نشر:بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتخواجه نصیرالدین طوسی
29500 تومان.

عکس نتونستم بزارم.برات فهرستو مینویسم.

فهرست کتاب

بخش ویژه ی گرامر
فصل 1:اسم ها و ضمایر
تست های طبقه بندی شده
فصل 2:زمان های افعال
تست های طبقه بندی شده
فصل 3:جملات شرطی
تست های طبقه بندی شده
فصل 4:وارونگی و جملات اجتناب از تکرار
تست های طبقه بندی شده
فصل 5:صفت ها و قیدها
تست های طبقه بندی شده
فصل 6:وجه وصفی
تست های طبقه بندی شده
فصل 7:جملات سببی
تست های طبقه بندی شده
فصل 8:افعال متوالی
تست های طبقه بندی شده
فصل 9:نقل قول غیر مستقیم
تست های طبقه بندی شده

بخش مشترک گرامر و واژگان

فصل 10:قیود و کلمات ربط
تست های طبقه بندی شده
فصل 11:حروف اضافه و افعال مرکب
تست های طبقه بندی شده

بخش ویژه و واژگان

فصل 12:وندها (پیشوندها و پسوندها)
تست های طبقه بندی شده

فصل13:تست های طبقه بندی شده لغات
فلش کارتهای واژگان تست های لغت آزمون ها ب تفکیک هر 10 تست

فصل14: 504 لغت کاملا ضروری زبان en
تست های طبقه بندی شده

بخش ویژه آزمون های جامع

فصل15:آزمون های جامع عمومی سال های اخیر

فصل16:آزمون های آزمایشی شبیه سازی شده

پیوست ها

پیوست الف:جدول افعال بی قاعده
پیوست ب:لغات جامع آزمون های سال های گذشته
پیوست پ:فلش کارت های لغات 504

ستاره میدونی کتابش چ قطری داره؟آدمو یاد این فیلما ه ک این همه میگردن اسلحه رو پیدا نمیکنن...بعد نشون میده اسلحههه تو قطر کتاب قایمش کرده بون...
بعدن میتونیم ازش این استفاده رو بکنیم.
والا من تازه خریدمش و خودم فصل 1.صفحه 31 یا 33 هستم..ب نظر کتاب خیلی روونیه..
برا هر تعریفو نکته مثال آورده
آخر هر فصل هم جدول خلاصه درس داده...
من اسن لغات کنکورای سال قبلو نداشتم...اینجا همرو داره..+ سوالای سالهای قبل.
البته لغاتش و فلش کارتاش خیلی ریزه میزس...فک کنم درشترش میکرد قطر کتابش 2 برابر این میش..
البته اونقدرم ریز نی...ولی من با ذره بین میخونم...(آخه عینکمو نمیگیرم هی میندازم عقب...قبلنم داشتم ولی اسن نمیزنم..وقتی میزنم اسن رو زمین صاف نمیتونم راه برم...وااااای وقتی میخاستم از خیابون رد شم اسن برش میداشتم....حالا دکتره بهم میگه وقی ی فیلم طولانی میخای تماشا کنی یا ساعت زیادی ب کامپیوتر نیگا میکنی یا وقتی رانندگی میکنی...عینکتو بزار...فک کن موقه رانندگی...اونم من.)

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها این تستای معماری جهان مرکز معماری .الهام رضوی ب نظر خوبه...
آیا برا سبک شناسی و معماری اسلامی و اسن برا کتابای دیگه اینطور تستای تالیفی سراغ دارید باز هم؟؟؟
برا این تست زدن های اولیه میخواهم...من کتاب تس ندارم...
اون تستای کنکورای سال قبلو ک باید الان نزنیم ک..ها؟الان باید تست های هر درس رو بزنیم درسته ؟؟
لطفن راهنماییم کنید.

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها این تستای معماری جهان مرکز معماری .الهام رضوی ب نظر خوبه...
آیا برا سبک شناسی و معماری اسلامی و اسن برا کتابای دیگه اینطور تستای تالیفی سراغ دارید باز هم؟؟؟
برا این تست زدن های اولیه میخواهم...من کتاب تس ندارم...
اون تستای کنکورای سال قبلو ک باید الان نزنیم ک..ها؟الان باید تست های هر درس رو بزنیم درسته ؟؟
لطفن راهنماییم کنید.
من خودم تست تالیفی اصلا نزدم. و چند تا از آزمومون های مرکز بود که اواخر زدم. خود تست های کنکور بهترین نوع تست هست. ولی اگه بخوای بیشتر تست تاریخ بزنی پیشنهاد می کنم چند تا از کنکور های آزمایشی مرکز معماری و ایوان خانه را بزنی. استاندارد نیست ولی بدم نیست . واقعا هیچ چیز خود کنکور نمی شه. برای فن مجموعه هنر های ساخت به اندازه کافی تست داره و اصلا نیازی به زدن تست تالیفی نیست. برای درک معماری کتاب آقای عسکری کفایت می کنه و برای زبان هم به اندازه کافی تست کنکور هست.
تست های مربوط به کنکور را نیز اوایل آبان شروع کنید به زدن.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یا خداااا
اون 45 تومنی رو من سال پیش 32 خریدم!!!!!!!!!!!!!!!کسی ک نمیپرسه چرا!!!!کتاباشم همون روز اول ورق میزنی برگاش میاد دستت
سراسری و ازاد لازم نیس
فقط سراسریشو بخرین...سوالای ازاد بدردنخوره
متاسفانه کتابی با عنوان فقط سراسری نداره!
به زور باید آزادشم بخریم!

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا