عزیزم اکثر بچه ها تازه شروع کردن.من خودم چنتا کتاب و می خواستم برا مرداد بخونم همشو نرسوندم تموم کنم.از هرکی عقب مونده باشی به خدا از من یکی عقب تر نیستی....بیا با هم را بیفتیمسلام دوستان
من حسابی از همه اتون عقب افتادم هیچ،توانایی شروع رو هم ندارم برام دعا کنید برای کله خانواده ام.از خدا بخواین بهمون صبر بده. موفق باشید
 نمیخوام استرس بدم ها ولی واقعا وقت میشه اینهمه کتابو بخونیم منم فک کنم عقبمبچه ها من خیلی عقبم
فعلن فقط 100 صفحه مبادی
10 فصل جهان زارعی
8 درس 504
ی فصل ایستایی راهیان خوندم
خوبم نخوندم![]()

نمیخوام استرس بدم ها ولی واقعا وقت میشه اینهمه کتابو بخونیم منم فک کنم عقبم
یکمی استرس گرفتم!
شما کنکور دادید سال قبل؟رتبتون چند شد؟بابا من از آخر مهر شروع کردم تازه! شماها چقد استرسین از من بدتر. بشینین بخونین .
میشه بگین منظورتون از کتاب عسگری کدومه؟
بچه ها (صبتون به خیر)تو تاپیک یکی از بچه ها لطف کرده بودن برنامه ریزی یه مرکزی رو گذاشته بودن اینجا احتمالا مال ایوان خانس اما متاسفانه اسمشون یادم نیس.خواستم تشکر کنم
ازشون کسی اسمشون و میدونه؟............
در ضمن یکی از منابع واسه درک که اون مرکز پیشنهاد داده یه کتاب مال هلن گاردنره.به نظرتون این کتاب مهمه یا زیبایی شناسی گروتر؟یا هردوتاش و بایس خوند؟!!
سوال بعدی.....همون مرکزه!!!گفته کتاب از زمان و ....مزینی چنتا فصل آخرش مهمه....من نمی دونم این کتاب و باید بخرم یا نه...به نظرتون لازمه؟!
![]()
سلام دوستان
من حسابی از همه اتون عقب افتادم هیچ،توانایی شروع رو هم ندارم برام دعا کنید برای کله خانواده ام.از خدا بخواین بهمون صبر بده. موفق باشید
یکمی استرس گرفتم!
منظورت کتاب هنر در گذر زمانه؟!بیش از هزار صفحه هست و قیمتش من 3سال پیش خریدم 75000 تومن بیشتر در مورد هنر نقاشی و مجسمه و....در دوره های معماری جهان هست برا کنکور خوب نیس من با اینکه دارمش ولی وقت نخواهم کرد که بخونمش......
1 هفته میشه اصن لای هیچ کتابی رو باز نکردم ...راستش به خاطر بعضی مشکلات خانوادگی میخواستم همینجا با ارشد خداحافظی کنم یه پیامم دیشب اینجا گذاشتم که بعضیا دیده بودن ....ولی دیشب تا صبح فک کردم و قصه خوردم و آخر سر تصمیم گرفتم هر جور هست امسال قبول بشم اومدم پیامم پاک کردم .....من در روز 3 ساعتم فرصت مطالعه ندارم .....برام دعا کنید انشااالله همه با هم موفق میشیم.....یا حق
ایشالا که سراسزی قبول میشی عزیزممنظورت کتاب هنر در گذر زمانه؟!بیش از هزار صفحه هست و قیمتش من 3سال پیش خریدم 75000 تومن بیشتر در مورد هنر نقاشی و مجسمه و....در دوره های معماری جهان هست برا کنکور خوب نیس من با اینکه دارمش ولی وقت نخواهم کرد که بخونمش......
1 هفته میشه اصن لای هیچ کتابی رو باز نکردم ...راستش به خاطر بعضی مشکلات خانوادگی میخواستم همینجا با ارشد خداحافظی کنم یه پیامم دیشب اینجا گذاشتم که بعضیا دیده بودن ....ولی دیشب تا صبح فک کردم و قصه خوردم و آخر سر تصمیم گرفتم هر جور هست امسال قبول بشم اومدم پیامم پاک کردم .....من در روز 3 ساعتم فرصت مطالعه ندارم .....برام دعا کنید انشااالله همه با هم موفق میشیم.....یا حق

گلم از کجا دانلودش کردی؟میشه بگی؟...بعد اسم دقیق کتاب و می تونین بگین؟منظورم همون که 1600تست داره والا من که پی دی افش از باشگاه دانلود کردم پرینت میخوام امسال کتابش بگیرم اگه شد
مرسی مهندس.ایشالا به سلامتی.مرسی از کمکهاتوندوستان....ابرام چند روز پیش گفت میخام کمی ب درسم اینا برسم...من سعی کردم زیاد اینجا بیام تا اگه کمکی تونستم بکنم کرده باشم....ولی منم شنبه میرم خدمت تا نمیدونم کی...ی جورایی کمتر میتونم از شنبه ب بعد بیام اینجا...چون زندگی تازه شرو میشه...برا همین اگه سوالی دارین این یکی دو روزه بپرسین شاید کمکی تونستم بکنم....ولی ی سری نکاتی بگم(نمیدونم چرا دکمه اینتر کار نمیکنه...سرسطر نمیشه):در مورد درک واقعن نیاز نیس منابع کتو کلفت بخونین...حتی همون کتاب عسگری برا عصر کنکاش هم زیادیه...من سال پیش چند صفحه اولشو خوندم دیگه ...خیلی بدرد نخور بود از نظرم و ول کردم.....نرین کتابای هلن گاردنرو معماری معاصر ایران بانی مسعودو .. اینجور کتابای حجیم بخونین.....برا بعضی موارد جزوه واقعن معجزه میکنه ....پس از جزوه هم غافل نشید و ب کتاب نچسبید.....ی سری دوستان میگن ما وقت نمیکنیم فن بخونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نکنین این کارو فن ضریب 3 داره و موفقیت بدون فن نشدنیه.....در کل اول خدا بعد تلاش بعد منابع خوب.....با اینا براحتی میتونین ب خاستتون برسین
گلم از کجا دانلودش کردی؟میشه بگی؟...بعد اسم دقیق کتاب و می تونین بگین؟
سلام.به سلامتی پس دارین میرین خدمتدوستان....ابرام چند روز پیش گفت میخام کمی ب درسم اینا برسم...من سعی کردم زیاد اینجا بیام تا اگه کمکی تونستم بکنم کرده باشم....ولی منم شنبه میرم خدمت تا نمیدونم کی...ی جورایی کمتر میتونم از شنبه ب بعد بیام اینجا...چون زندگی تازه شرو میشه...برا همین اگه سوالی دارین این یکی دو روزه بپرسین شاید کمکی تونستم بکنم....ولی ی سری نکاتی بگم(نمیدونم چرا دکمه اینتر کار نمیکنه...سرسطر نمیشه):در مورد درک واقعن نیاز نیس منابع کتو کلفت بخونین...حتی همون کتاب عسگری برا عصر کنکاش هم زیادیه...من سال پیش چند صفحه اولشو خوندم دیگه ...خیلی بدرد نخور بود از نظرم و ول کردم.....نرین کتابای هلن گاردنرو معماری معاصر ایران بانی مسعودو .. اینجور کتابای حجیم بخونین.....برا بعضی موارد جزوه واقعن معجزه میکنه ....پس از جزوه هم غافل نشید و ب کتاب نچسبید.....ی سری دوستان میگن ما وقت نمیکنیم فن بخونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نکنین این کارو فن ضریب 3 داره و موفقیت بدون فن نشدنیه.....در کل اول خدا بعد تلاش بعد منابع خوب.....با اینا براحتی میتونین ب خاستتون برسین
میشه بگین منابع مهم تنظیم و تاسیسات کدوما هستن؟گلم از کجا دانلودش کردی؟میشه بگی؟...بعد اسم دقیق کتاب و می تونین بگین؟

بعد بهونه میکنم وقت کم میارم...
قراره با یکی از اساتیدم حرف بزنم برم بشینم سر کلاسشنرووووودوستان....ابرام چند روز پیش گفت میخام کمی ب درسم اینا برسم...من سعی کردم زیاد اینجا بیام تا اگه کمکی تونستم بکنم کرده باشم....ولی منم شنبه میرم خدمت تا نمیدونم کی...ی جورایی کمتر میتونم از شنبه ب بعد بیام اینجا...چون زندگی تازه شرو میشه...برا همین اگه سوالی دارین این یکی دو روزه بپرسین شاید کمکی تونستم بکنم....ولی ی سری نکاتی بگم(نمیدونم چرا دکمه اینتر کار نمیکنه...سرسطر نمیشه):در مورد درک واقعن نیاز نیس منابع کتو کلفت بخونین...حتی همون کتاب عسگری برا عصر کنکاش هم زیادیه...من سال پیش چند صفحه اولشو خوندم دیگه ...خیلی بدرد نخور بود از نظرم و ول کردم.....نرین کتابای هلن گاردنرو معماری معاصر ایران بانی مسعودو .. اینجور کتابای حجیم بخونین.....برا بعضی موارد جزوه واقعن معجزه میکنه ....پس از جزوه هم غافل نشید و ب کتاب نچسبید.....ی سری دوستان میگن ما وقت نمیکنیم فن بخونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نکنین این کارو فن ضریب 3 داره و موفقیت بدون فن نشدنیه.....در کل اول خدا بعد تلاش بعد منابع خوب.....با اینا براحتی میتونین ب خاستتون برسین
یکمی استرس گرفتم!

چرا همه اینقدر استرس دارن که مهر داره میاد و نمیرسن، جو دانشگاه خودش انگیزه بیشتری واسه درس خوندن به آدم میده
![]()
شما کنکور دادید سال قبل؟رتبتون چند شد؟
چرا همه اینقدر استرس دارن که مهر داره میاد و نمیرسن، جو دانشگاه خودش انگیزه بیشتری واسه درس خوندن به آدم میده
![]()
...هیچی دیگه خجالت کشیدم راجع به اهمیت زبان برا ارشد معماری و مطالعه چندین و چند منبع و دو مرحله بودن کنکورمون حرف بزنم گفتم یا میگه این دیوونس یا اینکه چاخان می کنه
 بله ..خوب نشد زیاد . 395
خاهش میکنم وظیفس....جمع بندی هر وقت منابعو تموم کردین باید شرو بشه...ولی ی ماه و یا ی ماهونیم میتونه خوب باشه...مرسی مهندس.ایشالا به سلامتی.مرسی از کمکهاتون
مهندس به نظرتون واسه جمع بندی مطالب قبل کنکور منظروم یکی دوماه قبلش چقدر وقت میخواد؟تا از الان برنامه داشته باشیم اونسر وقت کم نیاریم.
بله...شتریه ک در خونه هر پسری میشینه....تنظیم و تاسیسات کتابای قیابکلو و مهماندوست خوبهسلام.به سلامتی پس دارین میرین خدمتمیشه بگین منابع مهم تنظیم و تاسیسات کدوما هستن؟
خدا بزرگه یکی پیدا میشه....فن ک چیزی نیس...چرا نمیفهمیش؟؟؟مخصوصن فن برا معماری معماری. راحته ..میشه بگی مثلن کجاشو نمیفهمی؟؟؟؟نروووووشوما بری کی منو نصیحت کنه بزنه تو سررررم
میخوام یکی دو جلسه واسه فن بشینم سر کلاس استادم ببینم جواب میده...
آره.حق با شماس.جو دانشگاه خیلی مهمه ولی نه هر دانشگاهی.دیروز بعد یه سال با یکی از دوستام تماس گرفتم(تو خواب دیدمش برا همین)ارشد تبریز می خوند ترم 3 اقتصاد.می گفت سه ماه بی وقفه خوندم،زبان و صفر زدم و در کل ده تا منبع خوندم!!!!...هیچی دیگه خجالت کشیدم راجع به اهمیت زبان برا ارشد معماری و مطالعه چندین و چند منبع و دو مرحله بودن کنکورمون حرف بزنم گفتم یا میگه این دیوونس یا اینکه چاخان می کنه
![]()
![]()