مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tohidii

عضو جدید
بچه ها کمک .من تو تاپیک زبان نوشتم کسی جواب نداد.کسی میدونه راهنمای کتاب رستگار پور تو سایت هست یا نه؟؟؟؟
دارم قاطی میکنم.زبانم بدک نیست ولی متن تخصصی میخونم در حد صفرم.خدا کنه تا کنکور برسم

moeinz

کاربر بیش فعال
بچه ها کمک .من تو تاپیک زبان نوشتم کسی جواب نداد.کسی میدونه راهنمای کتاب رستگار پور تو سایت هست یا نه؟؟؟؟
دارم قاطی میکنم.زبانم بدک نیست ولی متن تخصصی میخونم در حد صفرم.خدا کنه تا کنکور برسم
ن نیس ...رسگارپور اون متن اولش سخته...بعد هم راحت تر میشه و هم لغاتش تکراری....راهنماشو بخرین....راهنما مال سعیده مجیدی رو نخرین....اعصاب خورد کنه

tohidii

عضو جدید
ن نیس ...رسگارپور اون متن اولش سخته...بعد هم راحت تر میشه و هم لغاتش تکراری....راهنماشو بخرین....راهنما مال سعیده مجیدی رو نخرین....اعصاب خورد کنه

جدا؟داشتم نا امید میشدم.5 ساعت نشستم پاش آخرم نفهمیدم درباره معماری چی میگه.میرم از فردا سر درس 2 تا راهنماشو بخرم.مرسیییی

veritaaa

عضو جدید
حرف اشتباهی نزده :D

مثلا تو مناطق استوایی هوا گرمه از اون طرف هوا هم رطوبتشم خیلی زیاده (تبخیر آبهای دریاهای اطراف و...) که اونم به خاظر گرم بودن زیاد هوای اون رطوبت بیشتری تو خودش نگه میداره.

گرم کردن هوا باعث میشه هوا رطوبت بیشتری تو خودش نگه داره ولی بخود خود نمیتونه رطوبت موجود تو هوا رو هم افزایش بده.
اا ؟ راست میگیا

مرسی ممنوون از توضیحت:gol:

hastiii

عضو جدید
زبان واقعا سخته:wallbash: من روزی یک ساعت حداقل روش زمان میذارم لغتام همیشه همراهمن ولی هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم
ممنون که انرژی میدید:gol:

خب واسه این نتیجه نمیگیری که میخوای لغت حفظ کنی اینجوری سر کنکور هم یادت میره تو باید کاری کنی که لغت ها ملکه ذهنت بشه ، باید متن بخونی دوست عزیز اینجوری متوجه میشی که کاربرد هر لغت در کجاست و دقیقا حسش کنی همینجور که لغات فارسی رو حس میکنی ، کتاب رستگار پور یا فرهادی درسته زبان تخصصی هستند ولی تو دل متناشون کلی لغات 504 و 1100 و ... هست اگه ebook انگلیسی کتابهای گلابچی رو گیر بیاری که دیگه عالیه شبی 1 صفحه 2 صفحه بخون
بزار کم کم لغاتت گسترش پیدا کنن بهتر از اینکه یه کتاب لغت 504 دستت بگیری هی از رو کلمه بخونی مثلا abroad خارج abroad خارج و این روند ادامه بدی

hastiii

عضو جدید
سلام به همگی...:smile: من کتاب اکوستیک قیابکلو تمومش کردم ...ولی کلی فرمول داره مهمن؟؟؟

اگه کنکور انرژی میدی 100% مهم هستن ولی اگه معماری میدی در درجه اهمیت کمتری قرار داره و اگر حفظ هم نکنی زیاد مهم نیست، سالهای فبل بوده که ازشون سوال بیاد ولی خب انقدر مسئله و فرمول دیگه هست که مهمترا که آکوستیک توشون گمه دوست عزیز
ولی تمام فرمولهای تنظبم رو باید حتما حتما بلد باشی

mona nadi

عضو جدید
اگه کنکور انرژی میدی 100% مهم هستن ولی اگه معماری میدی در درجه اهمیت کمتری قرار داره و اگر حفظ هم نکنی زیاد مهم نیست، سالهای فبل بوده که ازشون سوال بیاد ولی خب انقدر مسئله و فرمول دیگه هست که مهمترا که آکوستیک توشون گمه دوست عزیز
ولی تمام فرمولهای تنظبم رو باید حتما حتما بلد باشی
خیلی ممنون از راهنماییت:smile:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
راستی دوستان فراموش کردم بگم ک من تمام لغات آخر دروس 504 رو از لانگمن درآوردم یعنی خودشون+معانی مختلف و جملاتی ک ازون کلمات توش استفاده شده+کلماتی ک ازون کلمات ساخته شده(فید.صفت.اسم.فعل)
ک خیلییییییییی کار سخت و خسته کننده ای بود واسه همین اینقدر دیر تموم شد...

mona nadi

عضو جدید
تاسیسات الکتریکی و مکانیکی

تاسیسات الکتریکی و مکانیکی

​بچه ها کسی هست که با تاسیسات الکتریکی و مکانیکی شرو کرده باشه و در حال حاضر مشغول به خوندنشونه؟؟؟؟لطفا جواب بدین...

mona nadi

عضو جدید
راستی دوستان فراموش کردم بگم ک من تمام لغات آخر دروس 504 رو از لانگمن درآوردم یعنی خودشون+معانی مختلف و جملاتی ک ازون کلمات توش استفاده شده+کلماتی ک ازون کلمات ساخته شده(فید.صفت.اسم.فعل)
ک خیلییییییییی کار سخت و خسته کننده ای بود واسه همین اینقدر دیر تموم شد...
کلا چقد وقت گذاشتی؟

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.

من خیلی گیر میدم...من نمیدونم شما چیزی درباره آدم کمال طلب شنیدین یا ن...خیلی خصوصیت بدیه...میتونم بگم ی مرضه...من دچارش هستم.
ی کمال طلب ب بهانه این ک این کارو بهتر و کامل تر انجام بده ....هیچ وقت اون کارو انجام نمیده...
این حرفای بچه ها درباره درس خوندن تاثیر میزاره..
آدم همه چیو میتونه کسب کنه.
من احساس میکنم بهتر شدم...
سلام این کمال طلبی یا ایده آلیستی در من هم هست و متاسفانه خیلی آدم و اذیت میکنه.
ولی یه کمال طلب وقتی تلاش کنه اگرچه سخته ولی نتیجه ای که میگیره از بقیه بهتره...
به نظرم اینکه یه کارو بهتر انجام بدید ولی کلا کارو انجام نمی دید تنبلی ه!
باید یاد بگیریم که همه چی و قدم به قدم انجام بدیم تا به اخر برسیم.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوالای آخر درس فن ،کنکور 93 (سوالای تنظیم شرایطش) منابعش کدوم کتاباست؟؟؟

moeinz

کاربر بیش فعال
​بچه ها کسی هست که با تاسیسات الکتریکی و مکانیکی شرو کرده باشه و در حال حاضر مشغول به خوندنشونه؟؟؟؟لطفا جواب بدین...
کمتر کسی اینکاروپمیکنه...حالا سوالتو بپرس کسی ونس میگه
سلام این کمال طلبی یا ایده آلیستی در من هم هست و متاسفانه خیلی آدم و اذیت میکنه.
ولی یه کمال طلب وقتی تلاش کنه اگرچه سخته ولی نتیجه ای که میگیره از بقیه بهتره...
به نظرم اینکه یه کارو بهتر انجام بدید ولی کلا کارو انجام نمی دید تنبلی ه!
باید یاد بگیریم که همه چی و قدم به قدم انجام بدیم تا به اخر برسیم.
من داداشم اینجوری بود از بس گیر میداد تو دو ماه فقط ی کتابو خوند...آخرشم نتیجه نگرفت....کنکوری بخونید
بچه ها سوالای آخر درس فن ،کنکور 93 (سوالای تنظیم شرایطش) منابعش کدوم کتاباست؟؟؟
ابرام فک کنم اینارو دراورده ود...براش پیام خصوصی بدین اومد ج ده

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کمتر کسی اینکاروپمیکنه...حالا سوالتو بپرس کسی ونس میگه

من داداشم اینجوری بود از بس گیر میداد تو دو ماه فقط ی کتابو خوند...آخرشم نتیجه نگرفت....کنکوری بخونید
آره این گیر دادنها تو هر زمینه ای آدم و به دردسر میندازه!
قبول دارم که باید ریز بینی زیادی و کنار گذاشت.
باید راحت درس خوند!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها (صبتون به خیر:w14:)تو تاپیک یکی از بچه ها لطف کرده بودن برنامه ریزی یه مرکزی رو گذاشته بودن اینجا احتمالا مال ایوان خانس اما متاسفانه اسمشون یادم نیس.خواستم تشکر کنم:gol: ازشون کسی اسمشون و میدونه؟............
در ضمن یکی از منابع واسه درک که اون مرکز پیشنهاد داده یه کتاب مال هلن گاردنره.به نظرتون این کتاب مهمه یا زیبایی شناسی گروتر؟یا هردوتاش و بایس خوند؟!!
سوال بعدی.....همون مرکزه!!!:razz:گفته کتاب از زمان و ....مزینی چنتا فصل آخرش مهمه....من نمی دونم این کتاب و باید بخرم یا نه...به نظرتون لازمه؟!:w20:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها (صبتون به خیر:w14:)تو تاپیک یکی از بچه ها لطف کرده بودن برنامه ریزی یه مرکزی رو گذاشته بودن اینجا احتمالا مال ایوان خانس اما متاسفانه اسمشون یادم نیس.خواستم تشکر کنم:gol: ازشون کسی اسمشون و میدونه؟............
در ضمن یکی از منابع واسه درک که اون مرکز پیشنهاد داده یه کتاب مال هلن گاردنره.به نظرتون این کتاب مهمه یا زیبایی شناسی گروتر؟یا هردوتاش و بایس خوند؟!!
سوال بعدی.....همون مرکزه!!!:razz:گفته کتاب از زمان و ....مزینی چنتا فصل آخرش مهمه....من نمی دونم این کتاب و باید بخرم یا نه...به نظرتون لازمه؟!:w20:
سلام عزیزم
صبحت بخیر و شادی
لطف میکنی برنامه ریزی زو بذاری تا ببینیم:redface:
ببین هر کس یه طوری برنامه ریزی نوشته و یه چیزایی رو پیشنهاد داده
اما تا جایی که من متوجه شدم واسه درک باید به تجزیه و تحلیل سوالای کنکور بپردازیم و فرضا شما 10 تا سوال رو تحلیلی کن و بعدش سعی کن که واسه کسی دیگه توضیح بدی و توجیه کنی تا حس تجزیه و تحلیل پیدا بشه
خوندن درک نباید مثل بقیه درسها باشه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
صبحت بخیر و شادی
لطف میکنی برنامه ریزی زو بذاری تا ببینیم:redface:
ببین هر کس یه طوری برنامه ریزی نوشته و یه چیزایی رو پیشنهاد داده
اما تا جایی که من متوجه شدم واسه درک باید به تجزیه و تحلیل سوالای کنکور بپردازیم و فرضا شما 10 تا سوال رو تحلیلی کن و بعدش سعی کن که واسه کسی دیگه توضیح بدی و توجیه کنی تا حس تجزیه و تحلیل پیدا بشه
خوندن درک نباید مثل بقیه درسها باشه
فدات شم.عزیزمی.برنامه ریزی هشتکش یادم نیس ولی اگه می خوای ایمیل بدین براتون سه سوته سند کنم:smile:.آره حق با شماس فقط می خواستم تفاوت دو کتاب و بدونم.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چنتا سوال زبان دارم ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:
معنی این عبارت چی میشه...Guys and Dolls.....میشه رفقا و عروسکا؟!
معنی این جمله دستوری چی میشه،برا کاریابی بازیگریه....Try an agent.....میشه یه کارگذار پیدا کن؟یا یه وکیل پیدا کن؟
معنی این کلمه چی میشه؟عنوان یه فیلم اکشنه.....Taps
معنی Top Gun یعنی چی؟
take vacation یعنی چی؟
far and away یعنی چی؟
معنی این جمله یعنی چی؟....he has success away from the movie,too.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها اول از همه خسته نباشید به اونایی که دارن میخونن دوم اینکه من دیدم اخیر پست ها درباره درک هستش میدونم خیلی از بچه های که کنکور خو بدادن درباره درک راهنمایی کردن ولی من هم گفتم تجربه خودم از درک براتون بگم والا به نظر من واسه درک نیازی به خوندن زیبایی شناسی نیس میدونید چرا چون کتابش 600صفحه است اون وقت موقعی که خوندینش یا باید اون قدر دقیق و ریز بخونیش که خیلی وقت میگیره یا اینکه مث یک روز نامه بخونیش که اون اثری که باید داشته باشه را نداره من قبلا این کتاب خوندم منکر این که کتاب خوبیه نمیشم راستش من فقط روزنامه وار خوندمش بعدش با کسی روبه رو شدم که برافهمیدنش وقت گذاشته بود اصلا خوندن اون کجا من کجا شاید اون کتاب چندین بار خونده بود برا خودش تجزیه و تحلیل .................کار خوبیه ولی برا کنکور به نظرم یکم وقت را میگیره
مشق معماری هم خوندم جات خالی دید ادم عوض میکنه
ولی به قول یک بنده خدایی دید مید بزاریک کنار بدرد کنکور میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم بهترین کار تست زدن و بررسی سوال هستش توی درک ،من کتاب عسگری را ندیددم ولی پی دی افش تو باشگاه بود اون دانلود کردم گویا کتابش یک سری توضیحات م داره که انشاله اگه خدا بخواد میخوام کتابش دیدم بگیرم احتمالا ، فقط تست وگرنه منابع درک فوق العاده زیاد هستش از هر چی امکان داره سوال بیاد

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها اول از همه خسته نباشید به اونایی که دارن میخونن دوم اینکه من دیدم اخیر پست ها درباره درک هستش میدونم خیلی از بچه های که کنکور خو بدادن درباره درک راهنمایی کردن ولی من هم گفتم تجربه خودم از درک براتون بگم والا به نظر من واسه درک نیازی به خوندن زیبایی شناسی نیس میدونید چرا چون کتابش 600صفحه است اون وقت موقعی که خوندینش یا باید اون قدر دقیق و ریز بخونیش که خیلی وقت میگیره یا اینکه مث یک روز نامه بخونیش که اون اثری که باید داشته باشه را نداره من قبلا این کتاب خوندم منکر این که کتاب خوبیه نمیشم راستش من فقط روزنامه وار خوندمش بعدش با کسی روبه رو شدم که برافهمیدنش وقت گذاشته بود اصلا خوندن اون کجا من کجا شاید اون کتاب چندین بار خونده بود برا خودش تجزیه و تحلیل .................کار خوبیه ولی برا کنکور به نظرم یکم وقت را میگیره
مشق معماری هم خوندم جات خالی دید ادم عوض میکنه
ولی به قول یک بنده خدایی دید مید بزاریک کنار بدرد کنکور میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم بهترین کار تست زدن و بررسی سوال هستش توی درک ،من کتاب عسگری را ندیددم ولی پی دی افش تو باشگاه بود اون دانلود کردم گویا کتابش یک سری توضیحات م داره که انشاله اگه خدا بخواد میخوام کتابش دیدم بگیرم احتمالا ، فقط تست وگرنه منابع درک فوق العاده زیاد هستش از هر چی امکان داره سوال بیاد
میشه بگین منظورتون از کتاب عسگری کدومه؟

navid_nj7

عضو جدید
بچه ها برای منابع منم نظر بدین :) تقریبا همشو دارم اگه کم و کسری داره هم بهم بگین

اونایی که زیرش خط کشیدم اگه وقت بشه میخونم
http://8pic.ir/images/995rix6h30hkmllums9f.jpg

تا اینجا هم درک و رفتار سازه ها ، سازه در معماری ، فن شناسی معماری ، طراحی لرزه ای برای معماران خوندم

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چنتا سوال زبان دارم ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:
معنی این عبارت چی میشه...Guys and Dolls.....میشه رفقا و عروسکا؟!
معنی این جمله دستوری چی میشه،برا کاریابی بازیگریه....Try an agent.....میشه یه کارگذار پیدا کن؟یا یه وکیل پیدا کن؟
معنی این کلمه چی میشه؟عنوان یه فیلم اکشنه.....Taps
معنی Top Gun یعنی چی؟
take vacation یعنی چی؟
far and away یعنی چی؟
معنی این جمله یعنی چی؟....he has success away from the movie,too.
اولی میشه بچه ها و عروسکها
دومیم درسته معنیش.
سومی فک کنم بشه شیپور نظلامی‏ یا شیپور خاموشی یا شیپور مرگ:جز اینا معنی دیگه ای نداره؛
top gunاسلحه برتر
take v :رفتن به تعطیلات. برو به تعطیلات.
far and away:دور و دستنیافتنی
جمله خیلی معنی عجیبی میده باید بشه: همچنین موفقیت او از فیلم فاصله داشت.یا موفقیت هایی دیگر هم بجز فیلم داشت.
از کدوم منبع هستن؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من حسابی از همه اتون عقب افتادم هیچ،توانایی شروع رو هم ندارم برام دعا کنید برای کله خانواده ام.از خدا بخواین بهمون صبر بده. موفق باشید
خیلی از بچه ها تازه شرو کردن اگه با اراده شرو کنی موفق میشه.ایشالا هر مشکلیم داری حل میشه .خدا بزرگه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولی میشه بچه ها و عروسکها
دومیم درسته معنیش.
سومی فک کنم بشه شیپور نظلامی‏ یا شیپور خاموشی یا شیپور مرگ:جز اینا معنی دیگه ای نداره؛
top gunاسلحه برتر
take v :رفتن به تعطیلات. برو به تعطیلات.
far and away:دور و دستنیافتنی
جمله خیلی معنی عجیبی میده باید بشه: همچنین موفقیت او از فیلم فاصله داشت.یا موفقیت هایی دیگر هم بجز فیلم داشت.
از کدوم منبع هستن؟
وای مرسی.دستتون درد نکنه....چقد دوستون دااااااااااااااااااااااااااااارم:w36::w40:
شورت استوری یه بازیگره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا