ن نیس ...رسگارپور اون متن اولش سخته...بعد هم راحت تر میشه و هم لغاتش تکراری....راهنماشو بخرین....راهنما مال سعیده مجیدی رو نخرین....اعصاب خورد کنهبچه ها کمک .من تو تاپیک زبان نوشتم کسی جواب نداد.کسی میدونه راهنمای کتاب رستگار پور تو سایت هست یا نه؟؟؟؟
دارم قاطی میکنم.زبانم بدک نیست ولی متن تخصصی میخونم در حد صفرم.خدا کنه تا کنکور برسم
ن نیس ...رسگارپور اون متن اولش سخته...بعد هم راحت تر میشه و هم لغاتش تکراری....راهنماشو بخرین....راهنما مال سعیده مجیدی رو نخرین....اعصاب خورد کنه
اا ؟ راست میگیاحرف اشتباهی نزده
مثلا تو مناطق استوایی هوا گرمه از اون طرف هوا هم رطوبتشم خیلی زیاده (تبخیر آبهای دریاهای اطراف و...) که اونم به خاظر گرم بودن زیاد هوای اون رطوبت بیشتری تو خودش نگه میداره.
گرم کردن هوا باعث میشه هوا رطوبت بیشتری تو خودش نگه داره ولی بخود خود نمیتونه رطوبت موجود تو هوا رو هم افزایش بده.
سلام به همگی...من کتاب اکوستیک قیابکلو تمومش کردم ...ولی کلی فرمول داره مهمن؟؟؟
زبان واقعا سختهمن روزی یک ساعت حداقل روش زمان میذارم لغتام همیشه همراهمن ولی هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم
ممنون که انرژی میدید![]()
سلام به همگی...من کتاب اکوستیک قیابکلو تمومش کردم ...ولی کلی فرمول داره مهمن؟؟؟
امیدوارم همینطور باشه ...ممنونمواسه منم این سواله .. من بعضیاشو تو خلاصه هام نوشتم ولی فک کنم بیشتر مفهومی سوال میاد
خیلی ممنون از راهنماییتاگه کنکور انرژی میدی 100% مهم هستن ولی اگه معماری میدی در درجه اهمیت کمتری قرار داره و اگر حفظ هم نکنی زیاد مهم نیست، سالهای فبل بوده که ازشون سوال بیاد ولی خب انقدر مسئله و فرمول دیگه هست که مهمترا که آکوستیک توشون گمه دوست عزیز
ولی تمام فرمولهای تنظبم رو باید حتما حتما بلد باشی
کلا چقد وقت گذاشتی؟راستی دوستان فراموش کردم بگم ک من تمام لغات آخر دروس 504 رو از لانگمن درآوردم یعنی خودشون+معانی مختلف و جملاتی ک ازون کلمات توش استفاده شده+کلماتی ک ازون کلمات ساخته شده(فید.صفت.اسم.فعل)
ک خیلییییییییی کار سخت و خسته کننده ای بود واسه همین اینقدر دیر تموم شد...
سلام این کمال طلبی یا ایده آلیستی در من هم هست و متاسفانه خیلی آدم و اذیت میکنه.سلام.
من خیلی گیر میدم...من نمیدونم شما چیزی درباره آدم کمال طلب شنیدین یا ن...خیلی خصوصیت بدیه...میتونم بگم ی مرضه...من دچارش هستم.
ی کمال طلب ب بهانه این ک این کارو بهتر و کامل تر انجام بده ....هیچ وقت اون کارو انجام نمیده...
این حرفای بچه ها درباره درس خوندن تاثیر میزاره..
آدم همه چیو میتونه کسب کنه.
من احساس میکنم بهتر شدم...
من اول لغاتو فیش نویسی کردمکلا چقد وقت گذاشتی؟
کمتر کسی اینکاروپمیکنه...حالا سوالتو بپرس کسی ونس میگهبچه ها کسی هست که با تاسیسات الکتریکی و مکانیکی شرو کرده باشه و در حال حاضر مشغول به خوندنشونه؟؟؟؟لطفا جواب بدین...
من داداشم اینجوری بود از بس گیر میداد تو دو ماه فقط ی کتابو خوند...آخرشم نتیجه نگرفت....کنکوری بخونیدسلام این کمال طلبی یا ایده آلیستی در من هم هست و متاسفانه خیلی آدم و اذیت میکنه.
ولی یه کمال طلب وقتی تلاش کنه اگرچه سخته ولی نتیجه ای که میگیره از بقیه بهتره...
به نظرم اینکه یه کارو بهتر انجام بدید ولی کلا کارو انجام نمی دید تنبلی ه!
باید یاد بگیریم که همه چی و قدم به قدم انجام بدیم تا به اخر برسیم.
ابرام فک کنم اینارو دراورده ود...براش پیام خصوصی بدین اومد ج دهبچه ها سوالای آخر درس فن ،کنکور 93 (سوالای تنظیم شرایطش) منابعش کدوم کتاباست؟؟؟
آره این گیر دادنها تو هر زمینه ای آدم و به دردسر میندازه!کمتر کسی اینکاروپمیکنه...حالا سوالتو بپرس کسی ونس میگه
من داداشم اینجوری بود از بس گیر میداد تو دو ماه فقط ی کتابو خوند...آخرشم نتیجه نگرفت....کنکوری بخونید
)تو تاپیک یکی از بچه ها لطف کرده بودن برنامه ریزی یه مرکزی رو  گذاشته بودن اینجا احتمالا مال ایوان خانس اما متاسفانه اسمشون یادم نیس.خواستم تشکر کنم
سلام عزیزمبچه ها (صبتون به خیر)تو تاپیک یکی از بچه ها لطف کرده بودن برنامه ریزی یه مرکزی رو گذاشته بودن اینجا احتمالا مال ایوان خانس اما متاسفانه اسمشون یادم نیس.خواستم تشکر کنم
ازشون کسی اسمشون و میدونه؟............
در ضمن یکی از منابع واسه درک که اون مرکز پیشنهاد داده یه کتاب مال هلن گاردنره.به نظرتون این کتاب مهمه یا زیبایی شناسی گروتر؟یا هردوتاش و بایس خوند؟!!
سوال بعدی.....همون مرکزه!!!گفته کتاب از زمان و ....مزینی چنتا فصل آخرش مهمه....من نمی دونم این کتاب و باید بخرم یا نه...به نظرتون لازمه؟!
![]()
فدات شم.عزیزمی.برنامه ریزی هشتکش یادم نیس ولی اگه می خوای ایمیل بدین براتون سه سوته سند کنمسلام عزیزم
صبحت بخیر و شادی
لطف میکنی برنامه ریزی زو بذاری تا ببینیم
ببین هر کس یه طوری برنامه ریزی نوشته و یه چیزایی رو پیشنهاد داده
اما تا جایی که من متوجه شدم واسه درک باید به تجزیه و تحلیل سوالای کنکور بپردازیم و فرضا شما 10 تا سوال رو تحلیلی کن و بعدش سعی کن که واسه کسی دیگه توضیح بدی و توجیه کنی تا حس تجزیه و تحلیل پیدا بشه
خوندن درک نباید مثل بقیه درسها باشه
میشه بگین منظورتون از کتاب عسگری کدومه؟سلام بچه ها اول از همه خسته نباشید به اونایی که دارن میخونن دوم اینکه من دیدم اخیر پست ها درباره درک هستش میدونم خیلی از بچه های که کنکور خو بدادن درباره درک راهنمایی کردن ولی من هم گفتم تجربه خودم از درک براتون بگم والا به نظر من واسه درک نیازی به خوندن زیبایی شناسی نیس میدونید چرا چون کتابش 600صفحه است اون وقت موقعی که خوندینش یا باید اون قدر دقیق و ریز بخونیش که خیلی وقت میگیره یا اینکه مث یک روز نامه بخونیش که اون اثری که باید داشته باشه را نداره من قبلا این کتاب خوندم منکر این که کتاب خوبیه نمیشم راستش من فقط روزنامه وار خوندمش بعدش با کسی روبه رو شدم که برافهمیدنش وقت گذاشته بود اصلا خوندن اون کجا من کجا شاید اون کتاب چندین بار خونده بود برا خودش تجزیه و تحلیل .................کار خوبیه ولی برا کنکور به نظرم یکم وقت را میگیره
مشق معماری هم خوندم جات خالی دید ادم عوض میکنه
ولی به قول یک بنده خدایی دید مید بزاریک کنار بدرد کنکور میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم بهترین کار تست زدن و بررسی سوال هستش توی درک ،من کتاب عسگری را ندیددم ولی پی دی افش تو باشگاه بود اون دانلود کردم گویا کتابش یک سری توضیحات م داره که انشاله اگه خدا بخواد میخوام کتابش دیدم بگیرم احتمالا ، فقط تست وگرنه منابع درک فوق العاده زیاد هستش از هر چی امکان داره سوال بیاد
 تقریبا همشو دارم اگه کم و کسری داره هم بهم بگین گمان میکنم منظورشون کتاب درک عمومی معماری انتشارات عصر کنکاش باشه..آقای عسگریمیشه بگین منظورتون از کتاب عسگری کدومه؟
میشه بگین منظورتون از کتاب عسگری کدومه؟
اولی میشه بچه ها و عروسکهابچه ها چنتا سوال زبان دارم ممنون میشم اگه جواب بدین
معنی این عبارت چی میشه...Guys and Dolls.....میشه رفقا و عروسکا؟!
معنی این جمله دستوری چی میشه،برا کاریابی بازیگریه....Try an agent.....میشه یه کارگذار پیدا کن؟یا یه وکیل پیدا کن؟
معنی این کلمه چی میشه؟عنوان یه فیلم اکشنه.....Taps
معنی Top Gun یعنی چی؟
take vacation یعنی چی؟
far and away یعنی چی؟
معنی این جمله یعنی چی؟....he has success away from the movie,too.
خیلی از بچه ها تازه شرو کردن اگه با اراده شرو کنی موفق میشه.ایشالا هر مشکلیم داری حل میشه .خدا بزرگهسلام دوستان
من حسابی از همه اتون عقب افتادم هیچ،توانایی شروع رو هم ندارم برام دعا کنید برای کله خانواده ام.از خدا بخواین بهمون صبر بده. موفق باشید
وای مرسی.دستتون درد نکنه....چقد دوستون دااااااااااااااااااااااااااااارماولی میشه بچه ها و عروسکها
دومیم درسته معنیش.
سومی فک کنم بشه شیپور نظلامی یا شیپور خاموشی یا شیپور مرگ:جز اینا معنی دیگه ای نداره؛
top gunاسلحه برتر
take v :رفتن به تعطیلات. برو به تعطیلات.
far and away:دور و دستنیافتنی
جمله خیلی معنی عجیبی میده باید بشه: همچنین موفقیت او از فیلم فاصله داشت.یا موفقیت هایی دیگر هم بجز فیلم داشت.
از کدوم منبع هستن؟