مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی میدونه فیزیک 2 قیابکلو کدوم فصل هاش مهمه که بیشتر وقت بذارم؟
ممنون میشم;)
این کتاب 12 فصله من به ترتیب اهمیت فصول، فصل ها را قرار می دهم:
فصل ششم... خیلی مهم
فصل پنجم، دوم و سوم در یک سطح... از فصل دوم و سوم در درک معماری، سوال داده می شود. (قسمت محاسبات فصل سوم مهم نیست به اون شکل)
فصل هفتم و هشتم و نهم
.................................................................... فصول زیر زیاد مهم نیستند .............................................................................................
فصل چهارم زیاد مهم نیست.
فصل 10 و 11 تا به الان ازش سوال نیومده و خیلی روزنامه وار بخونید.
فصل یک هم روزنامه وار بخونید.
فصل 12 هم به طور کل حذف می باشد.
:gol:

بچه ها کسی درباره زبان تخصصی راهیان ارشد نظری نداره ؟
به طور کلی کتاب های راهیان ارشد ضعیف هستند. البته من زبانش را ندیدم ولی زبان تخصصی رستگار پور خوبه. :gol:

memar_lahijani

عضو جدید
سلاام.
تو همونی هستی ک من میخاستم:w02::w04:
از اینکه این کتابو داری میخونی ها ن چیز دیگه
خب لطف میکنی بگی چ.جوریه کتابش؟من ک بلد نیستم اسن...یاد میگگیرم؟واقعن ب بیان ساده هس؟راضیی ازش.
خیلی حجیمه ؟باید همشو خوند یا فقط ی قسمتی از کتابش رو خوند؟بعد مسااه اینا فراووون داره؟
ببخشد دیگه تنبلم هستی سخته برات این همه سوالو ج دادن.شرمندم.تا اوونجایی ک توان بهت اجازه میده لطف کن و منو راهنمایی کن .:D
ممنون ازت.

:biggrin:
ببین کتاب خوبی بود به نظرم . آره به بیان ساده هست . من که چیزی جز بردار ها یادم نبود و اساسا تو دوره کاردانی نمودار کشیدن و خرپا رو خوب یاد نگرفته بودم الان تقریبا اوکی شدم . نه صد درصد . شاید هشتاد درصد.

210 صفحه است . من با اینکه هنر های ساخت رو هم میخوام امتحان بدم از ضریب پواسون به بعدش رو نخوندم ( یعنی تقریبا 35 صفحه آخر کتاب ) چون خیلی سخت بود برام ، نگران نیستم با کتابای گلابچی جبران میشه . البته اینم بگم که حتی از همون 35 صفحه تو کنکور معماری هم ممکنه سوال بیاد . ولی قاعدتا سوال سخت برا همه سخته دیگه و همه ی ما هم تو مباحث ایستایی اندک مشکل رو حتما داریم . تست و سوال تالیفی هم داره ولی نسبت به سوالات کنکورش کمتر هستن . تقریبا میشه گفت فراوون تست داره . ببین برا رشته معماری ، حتی هنر های ساخت نیاز نیست که مثلا بیایم یه کتاب پایه ای مثل کتاب مریام رو بخونیم . همین که بدونیم چه جوری حل کنیم کفایت میکنه به نظرم . تو انتخاب کتاب وسواس نداشته باش . کمی وسواس خوبه در این حد که تقریبا همه میدونیم راهیان ارشد کتابای خوبی نداره ولی انتشارات عصر کنکاش خوبه کتاباش . قابل قبوله . یکی دو تا اشتباه ممکنه داشته باشه ولی در کل نمرش بیست نباشه 18 هست . خواهش میشه . بازم در خدمتم . :smile:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها آکادمی هم آزمون خودسنجی رایگان گذاشته تاریخش 24 مرداده.

1393/04/27.......................آزمون خودسنجی اول ایوان خانه معمار

1393/05/24.......................آزمون خودسنجی آکادمی تخصصی معماری

1393/06/06.........................آزمون خودسنجی اول مرکز معماری ایران

1393/06/21.......................آزمون خودسنجی دوم ایوان خانه معمار

1393/07/03.........................آزمون خودسنجی دوم مرکز معماری ایران

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید
امروز رفتم کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون تا دلتون بخواد کتاب راهیان ارشد داشتن ولی دریغ از یک دونه عصر کنکاش والا به خدا اگه کسی چیز خوب از توشون سراغ داره ممنون میشم بگید اهان یک چیزی دوتا عصر کناکش پیدا کردم یک دونه فن و ساختمان 1عناصرو جزییات مواد و مصالح بود جلد اول یکی هم مبانی نظری و تیوریهای معماری جلد3یک تاریخ و مبانی نظری مدرسان شریف هم بود کسی اطلاعی از این 3تا کتای نداره که خوبه یا نه ؟

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید امروز رفتم کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون تا دلتون بخواد کتاب راهیان ارشد داشتن ولی دریغ از یک دونه عصر کنکاش والا به خدا اگه کسی چیز خوب از توشون سراغ داره ممنون میشم بگید اهان یک چیزی دوتا عصر کناکش پیدا کردم یک دونه فن و ساختمان 1عناصرو جزییات مواد و مصالح بود جلد اول یکی هم مبانی نظری و تیوریهای معماری جلد3یک تاریخ و مبانی نظری مدرسان شریف هم بود کسی اطلاعی از این 3تا کتای نداره که خوبه یا نه ؟
خانم مهندس ، این کتاب هایی که نام بردین مربوط میشه به کنکور کاردانی به کارشناسی . هرسه تاشون .
من تو کنکور کارشناسیم 3 تاش رو هم کار کردم ، فوق العاده بودن، تست های کنکاش بینهایت عالی بود .
فقط خانم مهرابی ( مبانی نطری مدرسان ) یکم مطالب اضافی و غیر ضروری داشت ولی تست هاش خوب بود .
فکر نمیکنم لازم باشه( و یا حتی صلاح ) که برای کنکور ارشد ازشون استفاده کنیم . نمیدونم .

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من الان یه هفته است ...سر 12 صفحه از عنصر کنکاش...ایستایی موندم!!!خوبه حالا به زبان ساده است.

نه اینکه نخوام بخونم..ولی اصن حسش نیست!!!!دلم میخواد برم درک رفتار سازه ها و.................بخونم!

این ایستایی رو باز میکنم غمم میگیره .ممیخوام باهاش دوست باشم.راهی ندارید!!!!!!!!!؟

memar_lahijani

عضو جدید
سلام دوستان

من الان یه هفته است ...سر 12 صفحه از عنصر کنکاش...ایستایی موندم!!!خوبه حالا به زبان ساده است.

نه اینکه نخوام بخونم..ولی اصن حسش نیست!!!!دلم میخواد برم درک رفتار سازه ها و.................بخونم!

این ایستایی رو باز میکنم غمم میگیره .ممیخوام باهاش دوست باشم.راهی ندارید!!!!!!!!!؟

یه کم به خودت فشار بیار . برای منم سخت بود با اینکه بی علاقه هم نیستم بهش . قبل از کتابای گلابچی اینو بخونی با اونا راحت تر برخورد میکنی به نظرم . حالا کدوم صفحات ؟ اگه جزو 35 صفحه آخر هست که من گذاشتم کنار و نخوندمش .

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز
من دانشجوی ترم 7 معماری هستم و حدودا یک هفته میشه شروع کردم به خوندن برای ارشد.. دیدم که همه دارید کتب منابع رو مطالعه میکنید؟! من کتابای پارسه رو خریدم! اشتباه کردم؟!
خیلی اطلاعات دقیقی در مورد کنکور ندارم احساس میکنم نیاز به مشاوره دارم؟!
اینجا تاپیکی با این موضوع هست؟
من نمیدونم درصد قبولی تو کنکور چطوره؟! چه درسایی مهم تره؟!
میشه کمکم کنید؟:cry:

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کم به خودت فشار بیار . برای منم سخت بود با اینکه بی علاقه هم نیستم بهش . قبل از کتابای گلابچی اینو بخونی با اونا راحت تر برخورد میکنی به نظرم . حالا کدوم صفحات ؟ اگه جزو 35 صفحه آخر هست که من گذاشتم کنار و نخوندمش .

سعی میکنم حتما..جزوه نه.کتاب ایستایی به زبان ساده عصر کنکاش..من قبلا درک رفتارو خونده بودم...بیشتر متوجه میشم تا این بردارو ....ولی باید سعی کرد به قول شما..ممنون

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز
من دانشجوی ترم 7 معماری هستم و حدودا یک هفته میشه شروع کردم به خوندن برای ارشد.. دیدم که همه دارید کتب منابع رو مطالعه میکنید؟! من کتابای پارسه رو خریدم! اشتباه کردم؟!

سلام دوست عزیز...به نظر من اگه شما همین تاپیک رو هم از اول همه پستاشو (مهم و مفیداشو)مطالعه کنی و نکاتشو یادداشت کنی خیلی چیزا دستتون میاد که میتونه یه مشاوره خوب از همه بچه های گل اینجا باشه.البته اگه تو قسمت همین ارشد یه نگاهی بندازید پستای مرتبط خیلی زیاده مخصوصا اونا که از تجربیات بچه های قبلی هست.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز
من کتابا پارسرو نخوندم ولی کتابای منبع و نباید کنار بزاری. در کنارش ازین کتابا میتونی استفاده کنی.
خوندن این تاپیک از اول خیلی کمکت میکنه :)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز

سلام گلم.به نظرم تا ebram:w08: دیومده ببندتت به رگبار یه دو روز وقت بذار بشین تاپیک و از اول بخون.خیلی به درت می خوره.در ضمن الان دیگه شما کتایای پارسه تو دستته.پس الکی غصه نخورین.بعد از خوندن کتابای اصلی و منبع.بشین تستاشو بزن

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام بچه ها خوبید
امروز رفتم کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون تا دلتون بخواد کتاب راهیان ارشد داشتن ولی دریغ از یک دونه عصر کنکاش والا به خدا اگه کسی چیز خوب از توشون سراغ داره ممنون میشم بگید اهان یک چیزی دوتا عصر کناکش پیدا کردم یک دونه فن و ساختمان 1عناصرو جزییات مواد و مصالح بود جلد اول یکی هم مبانی نظری و تیوریهای معماری جلد3یک تاریخ و مبانی نظری مدرسان شریف هم بود کسی اطلاعی از این 3تا کتای نداره که خوبه یا نه ؟

من مدرسان کاردانی به کارشناسی خریده بودم همشو به نظرم بد نیستن.در ضمن حالا خوبه دانشگاه آزاد شما اینارو داره.دانشگاه ما معتبرترین کتابش سبک شناسی پیرنیاس!!!!:child:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایلات جان اینا همشون رایگانن؟تاریخاشونم درسته؟.......آزمون ایوان خانه رو که پروندم شاید اینارو بتونم شرکت کنم.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من مدرسان کاردانی به کارشناسی خریده بودم همشو به نظرم بد نیستن.در ضمن حالا خوبه دانشگاه آزاد شما اینارو داره.دانشگاه ما معتبرترین کتابش سبک شناسی پیرنیاس!!!!:child:

آره مدرسان کتابای خوبی برای کارسناسی داشت ولی حیف برا ارشد نداره.

عناصر- تنظیم شرایطش - متره رو که نگووووووو .عاااااااالی بود.
چی میشد تو ارشد معماریم از متره سوال میاودرن؟؟؟......:w39:

ایلات جان اینا همشون رایگانن؟تاریخاشونم درسته؟.......آزمون ایوان خانه رو که پروندم شاید اینارو بتونم شرکت کنم.

آره همه خودسنجیا رایگان و جامع هستن و البته اینترنتی .

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید

آره همه خودسنجیا رایگان و جامع هستن و البته اینترنتی .

واقعا ممنونم ازتون.خوش خبر باشین:gol: ..........:w42:

kissfire

عضو جدید
کمک

کمک

سلام.دوستان یه سوال داشتم
کتابای گلابچی مثلا درک رفتار سازه رو چطوری می خونید؟چه مطالبیش مهمه و چه چیزا رو باید خوند...

ممنون

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

کسی که واسه ارشد می خونه باید بردبار باااشه
والا

راستی یه سوال خیلی تخصصی

فیزیک ساختمان چه درسیه
به فکر ناپیوسته هام باشید خو

منظور دوستمون ار فیزیک ساختمان؛4 کتاب خانم قیابکلو هست که اسمشون
فیزیک 1 ساختمان :صوت

فیزیک 2ساختمان:تنظیم شرایط محیطی

فیزیک3ساختمان:روشنایی

فیزیک 4 ساختمان :سرمایش غیرفعال

هستند

nayyereh.a

عضو جدید
سلام وخسته نباشید:w02:
اقاااااااا برای درک عمومی معماری منبع درستی نیس؟؟؟؟؟؟؟البته بجز کتاب زیبایی شناختی که خیلی زمانبر و سنگینه.:eek:
اگه منبع خوبی نداره بنظر شما من چ جزوه ای واسش بخونم؟؟؟؟؟:book:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام وخسته نباشید:w02:
اقاااااااا برای درک عمومی معماری منبع درستی نیس؟؟؟؟؟؟؟البته بجز کتاب زیبایی شناختی که خیلی زمانبر و سنگینه.:eek:
اگه منبع خوبی نداره بنظر شما من چ جزوه ای واسش بخونم؟؟؟؟؟:book:
درک عمومی معماری خواندن منابع متنوع نیست... باید سوالات کنکور چند سال اخیر را بخونید... به علاوه 1600 تست علی عسکری + کتاب درک عمومی معماری عصر کنکاش (قسمت سایه و پرپسکتیو و معماری اسلامی)... این کتاب زیبایی شناسی را لازم نیست بخونید . خیلی وقته که دیگه از منابع ارشد خارج شده. منبع درجه چندوم درک عمومی معماری محسوب می گردد.
موفق باشید.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک عمومی معماری خواندن منابع متنوع نیست... باید سوالات کنکور چند سال اخیر را بخونید... به علاوه 1600 تست علی عسکری + کتاب درک عمومی معماری عصر کنکاش (قسمت سایه و پرپسکتیو و معماری اسلامی)... این کتاب زیبایی شناسی را لازم نیست بخونید . خیلی وقته که دیگه از منابع ارشد خارج شده. منبع درجه چندوم درک عمومی معماری محسوب می گردد.
موفق باشید.

یه سوال مگه این 1600تست علی عسگری سوالات سالهای قبل نیست؟؟؟؟؟من فک میکردم سوالای سالهای قبل رو جمع کرده جواب داده.......

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه سوال مگه این 1600تست علی عسگری سوالات سالهای قبل نیست؟؟؟؟؟من فک میکردم سوالای سالهای قبل رو جمع کرده جواب داده.......

تستهای چند سال اخیر کنکور و آزمون های آزمایشی موسسات مختلفه و تالیفی هم هست توش.

1600 تستی که تو باشگاه هست رو آقای عسکری تو کتابش طبقه بندی کردن و پاسخنامه هاش هم کلیدی هستش.

و در آخر کتاب هم تست های سالهای 1389 تا 1392 رو قرار دادن با پاسخنامه تشریحی.

فهرست کتاب :

بخش اول :مبانی نظری و مصادیق معماری

............فصل اول : مبانی نظری معماری

............فصل دوم : بستر معماری و ابزار شناخت

............فصل سوم : آشنایی با ابنیه تاریخی

بخش دوم : تفکر و طراحی معماری

............فصل چهارم : طراحی محصول

............فصل پنجم : فرآیند طراحی

............فصل ششم : زیبایی شناسی و سواد بصری

بخش سوم : مبانی پیرامون شهر و روستا

............فصل هفتم : توپوگرافی ، روستا و شهر

بخش چهارم : هندسه و ترسیمات معماری

............فصل هشتم : پرسپکتیو ، سایه و انعکاس

بخش پنجم : سوالات و پاسخنامه آزمون های کارشناسی ارشد

آخرین ویرایش:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
تستهای چند سال اخیر کنکور و آزمون های آزمایشی موسسات مختلفه و تالیفی هم هست توش.

1600 تستی که تو باشگاه هست رو آقای عسکری تو کتابش طبقه بندی کردن و پاسخنامه هاش هم کلیدی هستش.

و در آخر کتاب هم تست های سالهای 1389 تا 1392 رو قرار دادن با پاسخنامه تشریحی.

فهرست کتاب :

بخش اول :مبانی نظری و مصادیق معماری

............فصل اول : مبانی نظری معماری

............فصل دوم : بستر معماری و ابزار شناخت

............فصل سوم : آشنایی با ابنیه تاریخی

بخش دوم : تفکر و طراحی معماری

............فصل چهارم : طراحی محصول

............فصل پنجم : فرآیند طراحی

............فصل ششم : زیبایی شناسی و سواد بصری

بخش سوم : مبانی پیرامون شهر و روستا

............فصل هفتم : توپوگرافی ، روستا و شهر

بخش چهارم : هندسه و ترسیمات معماری

............فصل هشتم : پرسپکتیو ، سایه و انعکاس

بخش پنجم : سوالات و پاسخنامه آزمون های کارشناسی ارشد

ممنون از راهنمایت
ببخش انقد سوال میکنم.......

این فهرست مربوط به کتاب درک عمومی معماری کنکاشه؟

متینا یوسفی

عضو جدید
سلام دوستان. همگی خسته نباشید

کسی میدونه این پلان های تاریخ جهان و معماری اسلامی رو چطوری باید تشخیص بدیم که چه بنایی هست و مربوط به چه دوره ای؟؟؟؟؟ خیلی سخته :(

اصلا از الان باید شروع کنیم یادبگیریم یا باید بمونه واسه ماه های آخر ؟؟؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. همگی خسته نباشید

کسی میدونه این پلان های تاریخ جهان و معماری اسلامی رو چطوری باید تشخیص بدیم که چه بنایی هست و مربوط به چه دوره ای؟؟؟؟؟ خیلی سخته :(

اصلا از الان باید شروع کنیم یادبگیریم یا باید بمونه واسه ماه های آخر ؟؟؟
سلام دوست عزیز
با تکرار دیدن عکسها و مرورش هست که اونا تو خاطرتون می مونه
ببین کتاب سبک شناسی پیرنیا و تاریخ جهان زارعی که من کتاباش رو دارم و نگاه میکنم خیلی عکسها تکرار شده و توی پیرنیا فقط مفصل تر توضیحش رو داده
مثلا مسجد ایاصوفیه (که توی پیرنیا نوشته مسجد سلیمان) پلانش به این شکل هست که یه گنبد در وسط و دو نیم گنبد در کناره اش هست، فقط سعی کن چشمی اونا رو به خاطر بسپاری
تو هر دوره ای به یه شکل بوده بناها ، با مرور از همین الان هست که خیلی چیزا رو یاد میگیری
این نظر من بود
موفق باشی:w38:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هاااا جونم بالاخره طلسم شکست و من دارم میرم کتابامو بخرم...
زبان

504
Toefle
رستگارپور
تست عصر کنکاش
شاید زبان عمومی ارشد زیر ذره بینم خریدم!بخرم یا نخرم؟:question:

تنظیم شرایط:

مبانی فیزیک ساختمان 2
سرمایش غیر فعال
تست عصر کنکاش

تاسیسات:

فیزیک 1 قیابکلو
تاسیسات مکانیکی سلطاندوست
فیزیک 3
شاید تاسیسات برقی روهم بخرم!بخرم یا نخرم؟:question:
تست کنکاش

ایستایی

ایستایی فاطمی
طبیعت منبع الهام رو شششاییید بخرم!بخرم یا نخرم؟:question:
ایستایی به بیان ساده کنکاش

عناصر جزییات

جزییات ارتقا دهنده
فناوری نوین ساختمانی
فناوری نانو
تست کنکاش

معماری ایران

سبک شناسی
معماری ایرانی(این دو تارو دارم):D
تست کنکاش

معماری معاصر

معاصر غرب قبادیان(دارم)
معماری معاصر از شرق تا غرب
تست کنکاش

معماری جهان

معماری جهان ابراهیم زارعی
معماری غرب ریشه ها و مفاهیم
تست کنکاش

درک عمومی و منظر

درک عمومی کنکاش و شاید 1600 تست علی عسگری

بچه هاااا حتتتما راجع به منابعم نظر بدین...مخصوصا اونایی که نوشتم بخرم یا نخرم...؟
کدوما مهم و خوبن؟کدوما غیر ضروریه...آآآآفففرین بگین دیگههه!!!
ایشالا همگی موفق میشیم;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کتاب 504 کتاب خوبی برای زبان نیست و پیشنهاد می کنم must have words for TOEFL بخونین ،کتاب 504 واژه کاملا ضروری برای آمریکایی ها نوشته شده بود با هدف درک یکسری ناهنجاری های اجتماعی.لغاتی مانند دو همسری، جانی، قاتل و جنازه و تشییع و مترادفات اون در این کتاب بسیار هست.

آره دیگه واقعا حق دارین.آخه نیس این چیزایی که گفتین اصلا و به هیچ عنوان تو کشورمون پیدا نیمشه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا