خانم مهندس ، این کتاب هایی که نام بردین مربوط میشه به کنکور کاردانی به کارشناسی . هرسه تاشون .
من تو کنکور کارشناسیم 3 تاش رو هم کار کردم ، فوق العاده بودن، تست های کنکاش بینهایت عالی بود .
فقط خانم مهرابی ( مبانی نطری مدرسان ) یکم مطالب اضافی و غیر ضروری داشت ولی تست هاش خوب بود .
فکر نمیکنم لازم باشه( و یا حتی صلاح ) که برای کنکور ارشد ازشون استفاده کنیم . نمیدونم .
مرسی از راهنمایت مهندس من فقط جلد کتاب دیدم اطلاعای از داخلش ندارم وقت نشد بررسی کنم به خاطر این نظر شما دوشتان را پرسیدم
آخه قبادیان تو مختون میره؟؟؟؟من با اینکه علاقه شدیدی به معاصر قبادیان دارم ولی از ترسم بهش نزدیک نمیشم...چون حرصم میگیره مطالبی که خوندم یادم نموندهبرمیگردم مطالبو دوباره مرور کنم میبینم نخیییر دریغ از یه کلمه!!!صد رحمت به معماری اسلامی
من که تا اطلاع ثانوی از این کتاب شرین پرهیز میکنم(آخه خیلی شیرینه مثل خودمه)![]()
معماری معاصر غرب قبادیان واقعا اسونه واقعا هم نمی ارزه که 1000تومن هم بدی بری کارگاه اش 150000تومن که جای خود دارد،بهترین راه خوندنش توسط خودت هستش یادم میاد من زمانی که تیو دانشگاه امتحان داشتم حالم خوب نبود برا همین نتونستم برا امتحان بخونمش زیاد فقط یک روخوانی ساده باور کن نمره ام جز نمره خوبها شد هر چند استادمون واقعا سخت امتحان میداد و سخت هم تصیح می کرد در حدی که افتاده داشتیم در ضمن من شب امتحانی بود تاریخ فقط و فقط مرور میخواد به نظرم من البته
یک امروز نتمون قطع بود چقدر پست اضافه شده بوددددددددددددوهههههههههههه