سلام خانم مهندسسلام.خوبین؟ببخشید جسارته می تونین بگین منابعی که واسه ارشد خوندین چیا بودن؟شما ارشد قبول شدین؟

بله من الان دارم ارشد می خونم ...
منابع و نحوه خوندن را من در این پست قرار دادم که البته هنوز منابع قطعی من نیست ولی یه نکته اضاف کنم که من از نانو و ساختمان ها چگونه عمل می کنند بحثی نکردم ولی خوب اگه بخوام در الویت بندیم قرار بدهم دو کتاب نسبتا مهمی هستند ولی نانو را نخونید و تنها به یک جزوه خلاصه اکتفا کنید و ساختمان ها چگونه عمل می کنند را در الویت نذارید و به عنوان کتب آخر به آن نگاه کنید. (کتاب هایی مثل ساختمان های فولادی، بتنی و ایستایی کاربردی و مقاومت کاربری هم اصلا ارزش خواندن ندارند چون سوالاتی که از این کتب می یاد معمولا تکراری کنکور های اخیره..) پس به همون 12 کتاب اصلی و حدود 5 کتاب فرعی دکتر گلابچی بسنده کنید....
در پست زیر من به طور مبسوط صحبت کردم.
موفق باشید.

زمان ما از این امکانات نبود و من به شخصه مدیون مشاوران و اساتیدم هستم و گرنه راه رو بیراهه می رفتم... بذارید یه سخن بگم از دوستم که هیچ وقت خودم عملی نکردم ولی شما عملی کنید ( این واقعی ترین تصویر از کنکور معماری برای من است ) . کنکور معماری 3 ماه خوندن (که البته من می گم 4 یا 5 ماه) و یه جلسه کنکور خیلی مهم ..
 زمان ما از این امکانات نبود و من به شخصه مدیون مشاوران و اساتیدم هستم و گرنه راه رو بیراهه می رفتم... بذارید یه سخن بگم از دوستم که هیچ وقت خودم عملی نکردم ولی شما عملی کنید ( این واقعی ترین تصویر از کنکور معماری برای من است ) . کنکور معماری 3 ماه خوندن (که البته من می گم 4 یا 5 ماه) و یه جلسه کنکور خیلی مهم ..
 از همین امروز این ارامش را به کار بگیرید. واقعا ارشد چیزه مهمی نیست این را بعد از قبولی کاملا درک می کنید. پس سعی کننید درس بخونید و
 از همین امروز این ارامش را به کار بگیرید. واقعا ارشد چیزه مهمی نیست این را بعد از قبولی کاملا درک می کنید. پس سعی کننید درس بخونید و 

ولی خیلی تنوعت بالاست...
 ولی خیلی تنوعت بالاست...

ینی حتی با اینکه این گرایشو بخام یا بیشتر بخام بازم نخووونم؟
ینی حتی با اینکه این گرایشو بخام یا بیشتر بخام بازم نخووونم؟ .. همون شهریور شروع کن ...
 .. همون شهریور شروع کن ...