7شما کتاب پارادایم های پردیس و داری؟:redface
اونم کلا درباره منظر ایرانه .....
7شما کتاب پارادایم های پردیس و داری؟:redface
پارادایمو هستم. خیلی هم واجب نیست عزیزم
اون چنتا جزوه خوب و کتاب کنکاش و نعیما کفایت میکنه
البته الان از یکی از دوستان که منظرو 53 زده بود پرسیدم گفت من هیچکدومو نخوندم فقط کتاب ماهانو خوندم.....
کاش اگه میشد یکی از دوستان این 2 تا کتابو هم میذاشت که خیالمون راحت بشهدقیقا همینا برای منظر کافیه . احتیاج نیست این همه کتاب برای منظر بخونی . کنکاش ماهان خوبه +جزوه های سعید عظمتی و خانه عمران خوبه
منابع به نظرم مشخصه . خیلی چیزه سختی نیست . بچه ها خودتون اینقد گرفتار منابع تو اینترنت نکنید . تو اینترنت بگردی هر کی یجوری منابع رو نوشته .
بخدا پارسال خیلی ها بودن تا روز آخر دنبال منابع بودن . همش میترسیدن منابع عوض بشه . امسالم مثل بقیه سالهای دیگه
به نظرم اولین کار اینه اول هدف تون رو مشخص کنید . بعد منابع رو مشخص کنید . بعد برنامه ریزی . بعد شروع .
یه چیزی هم که مهمه تکنیک های درس خوندنه و برنامه ریزیه . این دو خیلی میتونه مهم باشه . سعی کنید در مورد اصول مطالعه و برنامه ریزی هم اطلاعات لازم رو کسب کنبد تا با خیال راحت درس بخونید . یه چشم انداز مناسب هم واسه خودت طراحی کن تا روز کنکور
سلام بفرما تو......منم امسال میرم اسکیس ولی نه برا قبولی برا تجربه بیشتر. ..منو نازی هم فقط برا بهشتی میخونیم همکلاسیسلام بچه ها.خدا قوت
من رتبم خوب نشده و حوصله اسکیس کار کردن با این رتبه رو هم ندارم
اجازه هست منم بیام تو؟یا پشت در بمونم؟
البته من از اول تیر شروع می کنم.دوست دارم بهشتی قبول شم![]()
سلام بفرما تو......منم امسال میرم اسکیس ولی نه برا قبولی برا تجربه بیشتر. ..منو نازی هم فقط برا بهشتی میخونیم همکلاسی
بهشتی خوش بگذرهههههههههه
من فقط هنرهای زیبا![]()
سلام سلام سلـــــــــــــــــــــــــــــــام
خوبین بچه ها؟ چیکارا کردین؟ چیا خوندین؟ من که هیچی فعلاً. اما به زودی شروع میکنم.
این بحث منابع و اینا چیه؟ من که فک میکنم تا یه سری منابع اصلی رو نخونیم نمیشه سراغ بقیه بریم. مثلاً گیرم 2تا سوال از منظر تو کتاب ماهان بوده اما ماهان جزو منابع ما و منابع با اولویت اول نیست. در نتیجه فعلاً بی خیالش میشیم تا منابع اولیه رو بخونیم و یه دانش کلی پیدا کنیم راجب درسا. بعد از اون میتونیم باز بر حسب اهمیت منابع دیگه رو بخونیم ، که چون مهماشو قبلاً خوندیم خیلی از مطالب تکراریه. شایدم تا اون موقع مشخص شد بعضی سوالای خاص از کجا اومدن!!! البته این نظر منه.
هر متنی که به موضوعش علاقه داری بخون که بتونه جذبت کنه. یه کم که را افتادی از اینترنت متن های معماری در بیار. مثلا سایت arch daily.
کتاب دلتا خیلی خوبه ولی واسه تمرین درک مطلب و تست زدنه. این متن خوندن که من میگم هم برای یادگیری و تکرار لغاته هم نحوه کاربرد لغات و گرامر و خلاصه چفت و بست زبان انگلیسی.
یعنی در نهایت سراغ کتاب دلتا و کتابای مشابه هم برید و خوندن متن را فراموش نکنید.
حتی الان که زوده با دیدن فیلمهای انگلیسی با زیر نویس هم میتونید این کار را انجام بدید.
واسه متن من DELTA Key to the TOEFL Ibt رو پیشنهاد میکنم
سلام بچه ها...
من این ترم ترم آخرمه میخوام شروع کنم...امانمیدونم ازکجاشروع کنم....
چه کنم..هنوزپروژه نهاییمو استارت نزدم..تابستونم بایدروپروژه کارکنم ارشدهم بخونم...کمکم کنین
من یه سوالی داشتم جزوه جهان وغرب مانا قابوسی وجزوه معماری اسلامی نسیم عسگری رو از کجا دانلود کنم اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست ممنون میشم نمیتونم کل صفحات جزوه های آزمون ارشد رو ببینم![]()
عزرا جان خیلی از این شیت ها دیدم . مشکل ما اینه که داریم همون کار های قبلی رو با رنگ و لعاب تازه ای تقلید می کنیم و آخرش ادعا می کنیم معمار خلاقیم و خیلی تلاش می کنیم . چرا معماری به این شکل و صورت جلو میره
یولی که خوبه سحر جان، مفید مختصر، به منم بگین آلودوره هم بهموم خوش بگذره
![]()
یولی که خوبه سحر جان، مفید مختصر، به منم بگین آلودوره هم بهموم خوش بگذره
![]()
به منم بگین هلو
یعنی انسانهای سرخوشی هستیم با این وضع درس خوندن من اخه باد تهرانم به من نمیخوره![]()
به منم بگین هلو
یعنی انسانهای سرخوشی هستیم با این وضع درس خوندن من اخه باد تهرانم به من نمیخوره![]()
سلام به روی ماهت....
امروز داشتم یادت میکردم با خودم فک کردم چند وقت نیستی بیای اینجا بهمون انرژی بدی
بیشتر به ما سر بزن![]()
خیلی باحالی هلو جون.....منم دست کمی از شما ندارم ...درسا برام تکراریه انگیزه ای برا خوندن ندارم ... .
مرسی عزیزم. لطف داری.ایشالا شروع که بکنم پایه ی این تاپیک میشم حتماً. میخوام آخه با دست پر بیام. دورادور حواسم بهتون هست. پست هاتونو میخونم. ایشالا به زودی همراهیتون میکنم.
دوستای خوبم تورو خدا انقد اسپم نذارید. سوالای هر مبحثو تو تاپیک خودش بپرسید. اگرم اسپم میذارین زود پاک کنین که انقد زود زود صفحات پر نشه. مرســــــــــــی![]()
اینجا بیشتر از اینکه بخواد راهنمایی کنه بیشتر شده پیغام فرستان های الکی و بیخودی برای هم دیگه . بریم فیس بوک بهتره تا اینجا .
کنکور رو همینجوری میخواین امتحان بدین ؟؟؟ بهتر نیست اینجا اطلاعات علمی ردو بدل کنیم تا اینکه بگیم من حالم بده یا دیشب قورمه سبزی خوردم!!! .
خدایش اگه قراره امتحان کنکور بدین . بشینید برنامه ریزی کنید منابع درست رو در بیارین ، نحوه مطالعه و خوندن رو یاد بگیرید / حرکت کنید شروع کنید نه اینکه همش بیان اینجا دردل کنید .
من نمیدون بچه ها شمایی که میگین بیاین یه کار مفید انجام بدیم منظورتون چیه
اگه قرار به رفع اشکاله هر درسی تاپیک رفع اشکال داره میتونیم بریم اونجا و اینجا هم لینک پستمونو بذاریم
اگه قرار به تبادل اطلاعات تاپیک جزوه ا و نکته های مهم من رو داریم
شما بگین چجوری کمک کنیم به هم ما هم بکنیماینجا بیشتر واسه اینه که حال و هوای خوندن رو حفظ کنیم همین که یکی میگه من زبانم رو خوندم اونیکی میگه چجوری و قبلی جواب میده یا نمیده خودش یه کمکه که یه تلنگر بشه پس میشد خوند !!
همین که کسی میاد از پروژه ش راهنمایی میخواد یعنی به جو اینجا کمک کرده
انتظار هم نداشته باشیم بیایم برنامه ریزیمون رو بذاریم اینجا چون اصلا ادم با شرایط خودش نمیتونه وفق بده یکی عین من مفلوک پایان نامه داره یکی تحویل پروژه داره یکی امتحان تئوری داره اون یکی اسکیس داره بعدی حال نداره اون یکی وقت نداره فلانی بهمان نداره گاهی یه چند نفر هم به طور نامحسوس حضور دارن که گاهی ظهور میکنن تا اینجای تاپیک منابع اصلی رو مشخص کردیم هرکس با توجه به برنامه شخصیش میتونه بخونه یا نخونه 60 نفر هم تاالان تجربه شونو گفتن
حالا هرکسی هم که مطالعه کرده ما استقبال میکنیم ازش بیاد روش خوندنش رو بگه با ذکر مزیت و معایبش ( که باز اونم فردیه ولی خب تجربه همیشه ارزش شنیدن و فکر کردن رو داره)
من شخصا از این تاپیک تا زمانیکه منابع پایه رو نخوندیم هیچ توقعی ندارم جز حفظ همون حال و هوای کنکور و کمک روانیه (یه چیز تو مایه های تابلو ی آرزوها و کائنات و اینا :دی)اینجا ما استارت رو زدیم خوندنش با همت خودمونه
به جرات میگم با توجه به حضور مدیریتی و غیرمدیریتی م توی سایت های معماری اینجا بهترین و علمی ترین جو رو داره حتی با وجود اسمپهاش
با هم مهربون باشیم![]()
من نمیدون بچه ها شمایی که میگین بیاین یه کار مفید انجام بدیم منظورتون چیه
اگه قرار به رفع اشکاله هر درسی تاپیک رفع اشکال داره میتونیم بریم اونجا و اینجا هم لینک پستمونو بذاریم
اگه قرار به تبادل اطلاعات تاپیک جزوه ا و نکته های مهم من رو داریم
شما بگین چجوری کمک کنیم به هم ما هم بکنیماینجا بیشتر واسه اینه که حال و هوای خوندن رو حفظ کنیم همین که یکی میگه من زبانم رو خوندم اونیکی میگه چجوری و قبلی جواب میده یا نمیده خودش یه کمکه که یه تلنگر بشه پس میشد خوند !!
همین که کسی میاد از پروژه ش راهنمایی میخواد یعنی به جو اینجا کمک کرده
انتظار هم نداشته باشیم بیایم برنامه ریزیمون رو بذاریم اینجا چون اصلا ادم با شرایط خودش نمیتونه وفق بده یکی عین من مفلوک پایان نامه داره یکی تحویل پروژه داره یکی امتحان تئوری داره اون یکی اسکیس داره بعدی حال نداره اون یکی وقت نداره فلانی بهمان نداره گاهی یه چند نفر هم به طور نامحسوس حضور دارن که گاهی ظهور میکنن تا اینجای تاپیک منابع اصلی رو مشخص کردیم هرکس با توجه به برنامه شخصیش میتونه بخونه یا نخونه 60 نفر هم تاالان تجربه شونو گفتن
حالا هرکسی هم که مطالعه کرده ما استقبال میکنیم ازش بیاد روش خوندنش رو بگه با ذکر مزیت و معایبش ( که باز اونم فردیه ولی خب تجربه همیشه ارزش شنیدن و فکر کردن رو داره)
من شخصا از این تاپیک تا زمانیکه منابع پایه رو نخوندیم هیچ توقعی ندارم جز حفظ همون حال و هوای کنکور و کمک روانیه (یه چیز تو مایه های تابلو ی آرزوها و کائنات و اینا :دی)اینجا ما استارت رو زدیم خوندنش با همت خودمونه
به جرات میگم با توجه به حضور مدیریتی و غیرمدیریتی م توی سایت های معماری اینجا بهترین و علمی ترین جو رو داره حتی با وجود اسمپهاش
با هم مهربون باشیم![]()
من با نظر سحر کاملا موافقم اینجا بیشتر شبیه همون تابلو کائنات هست، من میام اینجا که با همین حرفا انرژی بگیرم همین که میبینم مثلا مارال به فکر شیت بندیه منم یه تکونی به خود میدم، البته نه از اون تکوناتکونای مثبت،
بعد هم تازه بخواد اینقد جدی و خشک پیش بریم که تا یک ماه دیگه نابود میشیم، تا به هم رسیدیم بگیم سلام مهندس 78 درس از 504، شونصد صفه پیرنیا، 120000 تا تست درک، خدافظ شما...:|
به نظرم اینقد جدیت لازم نیس تو این راه، همه ی اونایی که موفق شدن رو برنامه هم به تفریح و خندشون رسیدن هم به درسشون،
بعدم بعضیا موضورو زیادی گنده میکنن 20 صفحه اسپم کجا بوده که ما ندیدیم تازه بعضیا واسه تشکر از یه پست یه پست دیگه میزار!!!ن من خودم به شخصه مخالف این کارم خب دکمه تشکر واسه عمه من نیس کهاونو بزنی به کسی بر نمیخوره والا تو انرژیتون هم صرفه جویی میشه
![]()
، به هر حال کار گروهی این چیزارو داره، یه حرف و خنده و خاطراتی پیش میاد دیگه بقیه اینقد سخت نگیرن...... دیگه هم این بحث و ادامه ندید لطفا من اعصاب ندارم![]()