نترس انرژی تهران مال توئه، تو مشتته

دیگه همه مون می دونیم یکی از اصلی ترین شروط رسیدن به خواسته هات اینه که ایمان داشته باشی، اگه از اول انقد بترسی نمی تونی باور کنی که به هدفت می رسی،
اهداف تو یه جایی بنویس تا قطعی تر و شفاف تر شن برات، و البته به صورت زمان حال (مثلا من دانشجوی انرژی دانشگاه تهران هستم) و سعی کن واقعا حس درونیت همینی باشه که نوشتی نه اینکه ته دلت همیشه فک کنی داری بلندپروازی می کنی و شدنی نیست... کتاب "
قورباغه را قورت بده" رو بخون خیلی کم حجمه ولی واقعا مفیده... من خودم یه بار از این کتاب استفاده کردم -سوم راهنمایی!- و چون اون وقتا بچه بودم هر چی می خوندم از ته دل عمل می کردم واقعا نتیجه شو دیدم (به سادگی تو یه آزمونی قبول شدم که عملا 10 نفر از استان قبول می شدن و خیلی از بچه ها با وضعیت تحصیلی به مراتب بهتر نتونستن) ، بعدها چون دیگه هدف روشنی نداشتم جواب نداد این روشا (مثلا همین الان که نمی دونم چه رشته ای می خوام بخونم) ...
تو که انقد دقیق مشخص کردی چی می خوایی نصف راهو رفتی کافیه یه کم روحیه تو تقویت کنی و خودت رو لایق چیزی که می خوایی بدونی اون وقت با تمام وجودت براش تلاش می کنی، مطمئن باش
در ضمن چرا فک می کنی ضایع شدی یا قراره ضایع شی؟ خب من و خیلیای دیگه هم پارسال کلللی سوال پرسیدیم، درسته کار خاصی نکردیم و نتیجه ی خاصی نگرفتیم ولی دست کم برا امسال باتجربه تر شدیم، اصلا اینجا برا همین هدف درست شده و بچه هایی هم که جواب می دن همه شون با میل و خواسته ی خودشونه، نگران این حرفا نباش هر کی بخواد به خاطر سوال پرسیدن کسی رو مسخره کنه -و البته به خاطر سوال جواب دادن فک کنه کسی داره کلاس می ذاره! - خودش از نظر فکری مشکل داره... فروم جای انتقال اطلاعات و تجربه هاست و گرنه اینجا هم مث بعضی سایتا فقط یه قسمت اعلام نتایج می ذاشتن که هر کسی فقط بیاد درصد، رتبه و رشته ی قبولی شو اعلام کنه بدون هیچ نوع بحث و تبادل نظری!