بچه ها داشتم درباره نحوه کار این ممورایز سرچ میکردم اینصفحه را دیدم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=635138
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=635138
ممنون از راهنماییتون. من نمیتونم تو این سایت عضو بشم میشه بهم کمک کنین؟
چرا نمیتونی؟ مشکلت چیه؟
یکم صبر کن یکی از بچه ها یه فایل راهنمایی گذاشته اون اولای تاپیک پیدا میکنم برات میزارمش الان![]()
- زمان شروع که دوستامونم گفتن تا حدود زیادی بستگی به خودتون داره، من خودم الان فقط گاهی زبان مرور می کنم بعد از پایان نامه (آخرای تابستون) می خوام مطالعه برای کنکورو شروع کنم... شما هم اگه هیچی نمی خونی اقلا زبانو یه ذره بخون، به قول بچه های سال قبلی زبان کار 2-3 ماه نیست، بقیه ش کاملا بستگی به خودتون دارهسلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه. میخواستم باهاتون مشورت کنم ببینم به نظر شما من که بهمن 94 کنکور ارشد دارم و از لحاظ درسی هم شاید متوسطم از کی شروع به خوندن کنم ؟؟ (دانشگاه آزادم نمی خوام برم) به نظرتون ثبت نام تو پارسه یا ماهان کمکم میکنه بعدم منابع ارشد سال 94 واسه رشته معماری تغییر میکنه؟ مرسی از شما
بازار خود 504 یا essential رو دارهبچه ها برای مرور زبان به غیر از جی ممورایز دیگه چه نرم افزاریو پیشنهاد میکنین؟
این سایت memrise خیلی خوبه واسه مرور ولی حتما باید انلاین باشم همیشه، نرم افزازشو هم نمیتونم رو گوشیم نصب کنم چون اندرویدم واسه عهد دقیانوس دیگه با من راه نمیاد:ِِD
یه نرم افزار دیگه هم دیدم به اسم انکی مثل جی ممورایز هیچی ازش نفهمیدم![]()
بچه ها برای مرور زبان به غیر از جی ممورایز دیگه چه نرم افزاریو پیشنهاد میکنین؟
این سایت memrise خیلی خوبه واسه مرور ولی حتما باید انلاین باشم همیشه، نرم افزازشو هم نمیتونم رو گوشیم نصب کنم چون اندرویدم واسه عهد دقیانوس دیگه با من راه نمیاد:ِِD
یه نرم افزار دیگه هم دیدم به اسم انکی مثل جی ممورایز هیچی ازش نفهمیدم![]()
عزیزم اندرویید منم قدیمیه. سرعت گوشی م هم پایینه. ولی توی بازار 504 رو سرچ کردم. کلی برنامه اومد که من بین اونهمه برنامه فلش کارد 504 و جعبه لایتنر رو انتخاب کردم (راهکار طلایی). حجمش کمه واسه گوشی منو و تو که قدیمیه خوبه. من خیلی راضیم ازش. خودم فلش کارد درست کرده بودم ولی با این برنامه خیلی راحت تر مرور می کنم.![]()
من کتاب تافل رو تا درس 17 خوندم . لازم نیست اول کتاب و بخونی از درس یکش که لغاتش شروع میشه بخون .بچه ها کسی تا الان کتاب تافل رو خونده؟
من دیشب شروع کردم. چند فصل اولش فقط درمورد آزمون تافل توضیح داده بود. از اواسط کتاب تازه آموزش لغات رو شروع کرده بود. نیازی هست اون چندتا فصل اول که توضیح درمورد آزمون تافل هست رو بخونیم؟ یا اینکه فقط لغات رو بخونیم؟
سلامسلام بچه ها متاسفانه هر کار کردم عکس های که گرفته بودم توی سایت قرار بدم . نشد .
کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری ایران مولفش آقای سید مجتبی فاطمی است . کتاب دوجلد ه . که جلد اولش درمورد . مفاهیم سازه ای، سیستم های سازه ساختمان های بلند ، آشنایی با گنبد فلزی و خرپاهای و پوسته های بتنی مطرح شده و جلد دومش شامل قوس ها و طاق ها ، سازه های کششی و ساختمان های فلزی و بتنی ممممی باشد .
بچه ها واقعا توصیه می کنم کتاب عالیه ولی حیف نشد روی سایت عکس های کتاب رو بزارم. توصیه می کنم کتاب رو برین بخرین یا یک نگاهی بهش بندازین . سوالای ارشد 93 دقیقا 5 تا از سوالات فن ساختمانش از جلد یک این کتاب اومده بود
. حالا من توصیه کردم . اگه مقایسه کنید این کتاب رو با سوالات ارشد می بینید درسته . موفق باشید .
خوش اومدی.......اولین پستتو من جواب میدم به نظرم بهتره زبان بخونی 504...من خ.دم پارسال که خواستم شروع کنم کل تاپیک کنکور 92 رو خوندم به نظرم چن روز وقت بزاری برا خوندن تاپیک 93 بد نباشهمن میخوام تازه شروع کنم به خوندن .....حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها شاید یکم موضوعی که می خوام مطرح کنم بی مورد باشه .شما کتاب درمورد روانشناسی محیطی برای معماری سراغ ندارید ؟. آخه موضوع طرح این ترم من مجتمع تجاری درکنار حرم مطهر امام رضا (ع ) می باشد . با این تفاوت من کانسپت رو با ایدهایی از انسان در حال احترام به پیشگاه امام رضا پیش بردم واقعا خوب شد استاد از کارم خیلی خوشش اومد . اما استاد اصرار داره اگه تو فلسفه اسلامی رو توی طرحت در نظر داری باید همگام با روانشناسی محیط و جامعه و انسان پیش بری واقعا مخم داره هنگ می کنه . فلسفه دکارت ، کانت و رافائل ، موریز متلکین رو دوسه بار مرور کردم ولی هیچی از فلسفه ماده و هندسه و روح معنوی حالیم نشد . اگه شما کتابی در این زمینه دارین معرفی کنید ممنون می شم . .
بچه ها شاید یکم موضوعی که می خوام مطرح کنم بی مورد باشه .شما کتاب درمورد روانشناسی محیطی برای معماری سراغ ندارید ؟. آخه موضوع طرح این ترم من مجتمع تجاری درکنار حرم مطهر امام رضا (ع ) می باشد . با این تفاوت من کانسپت رو با ایدهایی از انسان در حال احترام به پیشگاه امام رضا پیش بردم واقعا خوب شد استاد از کارم خیلی خوشش اومد . اما استاد اصرار داره اگه تو فلسفه اسلامی رو توی طرحت در نظر داری باید همگام با روانشناسی محیط و جامعه و انسان پیش بری واقعا مخم داره هنگ می کنه . فلسفه دکارت ، کانت و رافائل ، موریز متلکین رو دوسه بار مرور کردم ولی هیچی از فلسفه ماده و هندسه و روح معنوی حالیم نشد . اگه شما کتابی در این زمینه دارین معرفی کنید ممنون می شم . .
سحری به نظرم دور اول اگه هستی نکته برندارخب بچه ها به نظرتون اینی که من نوشتم خلاصه هس یا نه؟چند صفحه اول از معماری مدرن (قبادیانه)
مشاهده پیوست 203518
شرمنده بابت کیفیت
سحری به نظرم دور اول اگه هستی نکته برندار
دور دوم این کارو بکن
سلام دوستان
کتاب آموزش راندو از دکتر صدیق چند صفحه س؟؟؟
من ای.بوکشو دارم 227 صفحه س،اما استادمون گفته اسکیس عکس صفحه های 330 و 331 رو بکشیم،کسی داره بذاره واسم؟؟؟ باید واسه فردا صبح آمادشون کنم...
![]()
![]()
سلام بفرمائید:![]()
واااااااااااای
مرسییییییی
خودشونهههههههههه
ی دنیا ممنونم ازت![]()
روخوانیش رو کردم این دور دومیه که خودش شبیه روخوانیه در مورد منسحری به نظرم دور اول اگه هستی نکته برندار
دور دوم این کارو بکن
روخوانیش رو کردم این دور دومیه که خودش شبیه روخوانیه در مورد من![]()
خخخخخروخوانیش رو کردم این دور دومیه که خودش شبیه روخوانیه در مورد من![]()
من کلا نکته برداریم از متن کتاب بیشتر نشه خیلی عجیبه...لایک سحری!!!
منم خلاصه هام مث توئه
مهم اینه ک نکته ای جا نمونه
بعضیا با ی کلمه کل صفحه یادشون میاد
بعضی هام مث من باید هرنکته رو بنویسن تا دلشون آروم بگیره!!!![]()