مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی تایملاین تاریخ درست کرده؟
اگه آره میشه یه نمونه نشون بدین لطفا...
من نمیدونم چجوری باید درست کنم:redface:

مثلا برای تاریخ جهان. غار آلتامیرا رو باید توی قسمت پیش از تاریخ بذارم یا 1879 که کشف شد.....

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییتون. من نمیتونم تو این سایت عضو بشم میشه بهم کمک کنین؟

چرا نمیتونی؟ مشکلت چیه؟
یکم صبر کن یکی از بچه ها یه فایل راهنمایی گذاشته اون اولای تاپیک پیدا میکنم برات میزارمش الان:)

اینجا : #174

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه. میخواستم باهاتون مشورت کنم ببینم به نظر شما من که بهمن 94 کنکور ارشد دارم و از لحاظ درسی هم شاید متوسطم از کی شروع به خوندن کنم ؟؟ (دانشگاه آزادم نمی خوام برم) به نظرتون ثبت نام تو پارسه یا ماهان کمکم میکنه بعدم منابع ارشد سال 94 واسه رشته معماری تغییر میکنه؟ مرسی از شما
- زمان شروع که دوستامونم گفتن تا حدود زیادی بستگی به خودتون داره، من خودم الان فقط گاهی زبان مرور می کنم بعد از پایان نامه (آخرای تابستون) می خوام مطالعه برای کنکورو شروع کنم... شما هم اگه هیچی نمی خونی اقلا زبانو یه ذره بخون، به قول بچه های سال قبلی زبان کار 2-3 ماه نیست، بقیه ش کاملا بستگی به خودتون داره
- بهتره سراغ موسساتی مث پارسه، ماهان، مدرسان شریف و ... نرین، اگه می خوایین برین کلاس یا آزمون شرکت کنین موسساتی که فقط به معماری می پردازن قطعا حرفه ای تر و بهترن مث مرکز معماری، آکادمی، ایوان خانه، خانه عمران و ... اگه می خوایین بین موسسات معماری یکی رو انتخاب کنین تو تاپیککدام موسسه آموزشی برای آمادگی کنکور ارشد معماری بهتر است؟ در این مورد زیاد بحث شده

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برای مرور زبان به غیر از جی ممورایز دیگه چه نرم افزاریو پیشنهاد میکنین؟
این سایت memrise خیلی خوبه واسه مرور ولی حتما باید انلاین باشم همیشه، نرم افزازشو هم نمیتونم رو گوشیم نصب کنم چون اندرویدم واسه عهد دقیانوس دیگه با من راه نمیاد:ِِD
یه نرم افزار دیگه هم دیدم به اسم انکی مثل جی ممورایز هیچی ازش نفهمیدم:confused:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سایت memrise خیلی خوبه واسه مرور ولی حتما باید انلاین باشم همیشه، نرم افزازشو هم نمیتونم رو گوشیم نصب کنم چون اندرویدم واسه عهد دقیانوس دیگه با من راه نمیاد:ِِD
بازار خود 504 یا essential رو داره
البته چندتاست ولی من از یکیش راضی بودم برای زمانایی که آن نیستم
میتونی امتحانشون کنی ببینی کدومش بدردت میخوره;)

samanehshah

عضو جدید

عزیزم اندرویید منم قدیمیه. سرعت گوشی م هم پایینه. ولی توی بازار 504 رو سرچ کردم. کلی برنامه اومد که من بین اونهمه برنامه فلش کارد 504 و جعبه لایتنر رو انتخاب کردم (راهکار طلایی). حجمش کمه واسه گوشی منو و تو که قدیمیه خوبه. من خیلی راضیم ازش. خودم فلش کارد درست کرده بودم ولی با این برنامه خیلی راحت تر مرور می کنم. ;)

samanehshah

عضو جدید
بچه ها کسی تا الان کتاب تافل رو خونده؟
من دیشب شروع کردم. چند فصل اولش فقط درمورد آزمون تافل توضیح داده بود. از اواسط کتاب تازه آموزش لغات رو شروع کرده بود. نیازی هست اون چندتا فصل اول که توضیح درمورد آزمون تافل هست رو بخونیم؟ یا اینکه فقط لغات رو بخونیم؟

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اندرویید منم قدیمیه. سرعت گوشی م هم پایینه. ولی توی بازار 504 رو سرچ کردم. کلی برنامه اومد که من بین اونهمه برنامه فلش کارد 504 و جعبه لایتنر رو انتخاب کردم (راهکار طلایی). حجمش کمه واسه گوشی منو و تو که قدیمیه خوبه. من خیلی راضیم ازش. خودم فلش کارد درست کرده بودم ولی با این برنامه خیلی راحت تر مرور می کنم. ;)

منم راهکار طلایی رو ریختم ولی پاکش کردم یه چیزی مثل همین memrise رو میخواستم، آخه این سایت اپلیکیشنشم هست ولی با گوشی من سازگار نیس
حالا باز همین راهکار طلایی رو میریزم باهاش کار میکنم، مرسی عزیزم:)

flower m

عضو جدید
بچه ها کسی تا الان کتاب تافل رو خونده؟
من دیشب شروع کردم. چند فصل اولش فقط درمورد آزمون تافل توضیح داده بود. از اواسط کتاب تازه آموزش لغات رو شروع کرده بود. نیازی هست اون چندتا فصل اول که توضیح درمورد آزمون تافل هست رو بخونیم؟ یا اینکه فقط لغات رو بخونیم؟
من کتاب تافل رو تا درس 17 خوندم . لازم نیست اول کتاب و بخونی از درس یکش که لغاتش شروع میشه بخون .

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ...من برا کنکور10 روز خوندم و نسبت به زمانی که گذاشتم خوبم زدم....ولی برا هدفم کمه.....برا سال بعد منم هستم:gol:;)

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها شماها خوب پیش رفتیناااااا;)
منکه انقدر درگیر طرحم هستم که سازه و درک رو خیلی نمیرسم این روزها
فقط خداروشکر هرچقدرم درسای ترمم زیاد باشه این زبان رو سفت چسبیدم بهش.:)

سلام بچه ها متاسفانه هر کار کردم عکس های که گرفته بودم توی سایت قرار بدم . نشد . :cry:
کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری ایران مولفش آقای سید مجتبی فاطمی است . کتاب دوجلد ه . که جلد اولش درمورد . مفاهیم سازه ای، سیستم های سازه ساختمان های بلند ، آشنایی با گنبد فلزی و خرپاهای و پوسته های بتنی مطرح شده و جلد دومش شامل قوس ها و طاق ها ، سازه های کششی و ساختمان های فلزی و بتنی ممممی باشد . :)
بچه ها واقعا توصیه می کنم کتاب عالیه ولی حیف نشد روی سایت عکس های کتاب رو بزارم :cry:. توصیه می کنم کتاب رو برین بخرین یا یک نگاهی بهش بندازین . سوالای ارشد 93 دقیقا 5 تا از سوالات فن ساختمانش از جلد یک این کتاب اومده بود :eek:. حالا من توصیه کردم . اگه مقایسه کنید این کتاب رو با سوالات ارشد می بینید درسته . موفق باشید .

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها متاسفانه هر کار کردم عکس های که گرفته بودم توی سایت قرار بدم . نشد . :cry:
کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری ایران مولفش آقای سید مجتبی فاطمی است . کتاب دوجلد ه . که جلد اولش درمورد . مفاهیم سازه ای، سیستم های سازه ساختمان های بلند ، آشنایی با گنبد فلزی و خرپاهای و پوسته های بتنی مطرح شده و جلد دومش شامل قوس ها و طاق ها ، سازه های کششی و ساختمان های فلزی و بتنی ممممی باشد . :)
بچه ها واقعا توصیه می کنم کتاب عالیه ولی حیف نشد روی سایت عکس های کتاب رو بزارم :cry:. توصیه می کنم کتاب رو برین بخرین یا یک نگاهی بهش بندازین . سوالای ارشد 93 دقیقا 5 تا از سوالات فن ساختمانش از جلد یک این کتاب اومده بود :eek:. حالا من توصیه کردم . اگه مقایسه کنید این کتاب رو با سوالات ارشد می بینید درسته . موفق باشید .
سلام
همینقدر که خواستی این کارو انجام بدی جای تشکر داره
حوصله داری دوباره عکس بگیری؟
آخه اگه نرم افزار اسکنر روی گوشیت نصب کنی به راحتی میتونی با حجم کم عکس بگیری از روی کتاب
علاوه بر این میتونی اونو به 10 تا فایل یا بیشتر تقسیم کنی و آپ کنی.

بچه ها شاید یکم موضوعی که می خوام مطرح کنم بی مورد باشه .شما کتاب درمورد روانشناسی محیطی برای معماری سراغ ندارید ؟. آخه موضوع طرح این ترم من مجتمع تجاری درکنار حرم مطهر امام رضا (ع ) می باشد . با این تفاوت من کانسپت رو با ایدهایی از انسان در حال احترام به پیشگاه امام رضا پیش بردم واقعا خوب شد استاد از کارم خیلی خوشش اومد . اما استاد اصرار داره اگه تو فلسفه اسلامی رو توی طرحت در نظر داری باید همگام با روانشناسی محیط و جامعه و انسان پیش بری واقعا مخم داره هنگ می کنه . فلسفه دکارت ، کانت و رافائل ، موریز متلکین رو دوسه بار مرور کردم ولی هیچی از فلسفه ماده و هندسه و روح معنوی حالیم نشد . اگه شما کتابی در این زمینه دارین معرفی کنید ممنون می شم . .

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میخوام تازه شروع کنم به خوندن .....حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
خوش اومدی.......اولین پستتو من جواب میدم به نظرم بهتره زبان بخونی 504...من خ.دم پارسال که خواستم شروع کنم کل تاپیک کنکور 92 رو خوندم به نظرم چن روز وقت بزاری برا خوندن تاپیک 93 بد نباشه

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها شاید یکم موضوعی که می خوام مطرح کنم بی مورد باشه .شما کتاب درمورد روانشناسی محیطی برای معماری سراغ ندارید ؟. آخه موضوع طرح این ترم من مجتمع تجاری درکنار حرم مطهر امام رضا (ع ) می باشد . با این تفاوت من کانسپت رو با ایدهایی از انسان در حال احترام به پیشگاه امام رضا پیش بردم واقعا خوب شد استاد از کارم خیلی خوشش اومد . اما استاد اصرار داره اگه تو فلسفه اسلامی رو توی طرحت در نظر داری باید همگام با روانشناسی محیط و جامعه و انسان پیش بری واقعا مخم داره هنگ می کنه . فلسفه دکارت ، کانت و رافائل ، موریز متلکین رو دوسه بار مرور کردم ولی هیچی از فلسفه ماده و هندسه و روح معنوی حالیم نشد . اگه شما کتابی در این زمینه دارین معرفی کنید ممنون می شم . .

کتاب که زیاد هست یکی از بهترینها "روانشناسی محیطی" ترجمه محمودی هس فردا اسم کامل کتاب رو از کتابخونه نگاه میکنم میگم بهتون

#morteza#

عضو جدید

الفباي روانشناسي محيط براي طراحان
موضوع:
روانشناسي محيط زيست

پديدآورنده:
نويسنده:جهانشاه پاكزاد

نويسنده:حميده بزرگ

ناشر:

آرمانشهر

420 صفحه - وزيري (شوميز) - چاپ 1 - 1000 نسخه
978-600-6248-11-0
تاريخ نشر:21/11/91
قيمت :198000 ريال

91B21108.jpg

#morteza#

عضو جدید

مقاله بررسي نقش معماري در تداعي معاني و انتقال مفاهيم
http://www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/53313831805.pdf

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

کتاب آموزش راندو از دکتر صدیق چند صفحه س؟؟؟
من ای.بوکشو دارم 227 صفحه س،اما استادمون گفته اسکیس عکس صفحه های 330 و 331 رو بکشیم،کسی داره بذاره واسم؟؟؟ باید واسه فردا صبح آمادشون کنم...

سلام بفرمائید:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
روخوانیش رو کردم این دور دومیه که خودش شبیه روخوانیه در مورد من :biggrin:

لایک سحری!!!
منم خلاصه هام مث توئه
مهم اینه ک نکته ای جا نمونه
بعضیا با ی کلمه کل صفحه یادشون میاد
بعضی هام مث من باید هرنکته رو بنویسن تا دلشون آروم بگیره!!!:D

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
روخوانیش رو کردم این دور دومیه که خودش شبیه روخوانیه در مورد من :biggrin:
خخخخخ
من که اصلا اگه چند دور روخونی نکنم نمیتونم بعدا یادشون بگیرم...

ولی سعی کن تا 2-3 دور اول برگردی به کتاب و از اون بخونی
راستی اون برنامه که با هم گذاشتیمو از امشب شروع میکنم.

همه کتابارو خریدم آخه:redface:
لایک سحری!!!
منم خلاصه هام مث توئه
مهم اینه ک نکته ای جا نمونه
بعضیا با ی کلمه کل صفحه یادشون میاد
بعضی هام مث من باید هرنکته رو بنویسن تا دلشون آروم بگیره!!!:D
من کلا نکته برداریم از متن کتاب بیشتر نشه خیلی عجیبه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا