مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sadafe tanha

عضو جدید
سلام دوستان .من هرقد دوره میکنم و میخونم وقتی آزمون میگیرم از خودم درصدام پایینه خیلی بهم ریختم نمیدونم چیکار کنم اگه کسی راهی بلده بگه لطفا

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مهندس باحال پیدا میشه دقیقا به من بگه که برای قبولی روزانه معماری اسلامی تبریز باید حداقل رتبه ام چند باشه؟جان من اون لیست پارسال رو بهم نشون ندید که حفظم اکثرا درصد دروسشون نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اطلاعات خودتون بگید ممنون میشم.

شبانه را میدونم. پارسال یکی از دوستن با رتبه 400 و خورده ای و اسکیس حدود 35 شبانه قبول شد فکر کنم.

milad.arch

عضو جدید
سلام دوستان .من هرقد دوره میکنم و میخونم وقتی آزمون میگیرم از خودم درصدام پایینه خیلی بهم ریختم نمیدونم چیکار کنم اگه کسی راهی بلده بگه لطفا
سلام
شما فایل صوتی همایش بابک رستمی رو گوش کنید (قسمت تست زدنشو میگم)، یه سرچ بزنید تو سایت باشگاه، پیداش میکنید
روشی که گفتن، خیلی مثمرثمره
موفق باشید :victory:

marjanak

عضو جدید
سلام،تو سایت سنجش یه قسمت هست درخواست ها،ثبت نام میکنی در خواست میدی واست به راحتی ایمیل میکنن رمزرو:smile:

Ar Mina

عضو جدید
سلام بچه ها کسی مطالب مربوط به آسانسور رو نداره؟؟

عکس های کتاب باغ ایرانی نعیما رو از کجا میتونم پیدا کنم؟کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Arc.a

عضو جدید
سلام دوستان
من رمز ثبت نام کنکورمو گم کردم باید چیکار کنم؟ کسی میدونه؟

hh.architect

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم - لطفا راهنمایی بفرمایید
در دفترچه مهندسی معماری 170 سوال داریم که 150 دقیقه براش زمان تعیین شده :
بچه هایی که مهندسی معماری شرکت کردن تا سوال 130 باید پاسخ بدن - درسته ؟
و همون زمان 150 دقیقه رو داریم و ازش کسر نمیشه - درسته ؟
تشکر .

Rebika

عضو جدید
خیلی خیلی عجله ای

خیلی خیلی عجله ای

سلام بچه ها جونم
ببخشید بچه ها
خیلی خیلی معذرت میخوام اگر این سوال و درخواست رو اینجا مطرح میکنم
چون ضروری بود مجبور شدم
قبل از همه براتون دعا میکنم ایشاله همتون قبول شیییییین :gol::heart::gol:

یه المان یا حجمی که نماد و نشانه
انسانیت
باشه ...!!!!!! کسی میتونه کمک کنه یا ایده ایی بده تا بتونم یه چیزی سرهم کنم تحویل بدم برهههههههه!!

cna12

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم - لطفا راهنمایی بفرمایید
در دفترچه مهندسی معماری 170 سوال داریم که 150 دقیقه براش زمان تعیین شده :
بچه هایی که مهندسی معماری شرکت کردن تا سوال 130 باید پاسخ بدن - درسته ؟
و همون زمان 150 دقیقه رو داریم و ازش کسر نمیشه - درسته ؟
تشکر .
اره برادر همون زمان در اختیارمونه...اونا که نمیدونن ما میخوایم کدومو بزنیم....بعبارتی واسه تویی که رشتت معماریه 130 سوال و 150 دقیقه زمان درنظر گرفته شده

hh.architect

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=230452&d=1422108505&thumb=1اگر از مقاطع نبشی مطابق شکل زیر - برای ساخت ستون استفاده شود - کمانش حول کدام یک از محور های نشان داده شده محتمل است ؟
دوستان من نمیتونم متوجه بشم یعنی چی مصالح کمتری از محور دور شده !!
ممنون میشم کمکم کنید - تشکر

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=230452&d=1422108505&thumb=1اگر از مقاطع نبشی مطابق شکل زیر - برای ساخت ستون استفاده شود - کمانش حول کدام یک از محور های نشان داده شده محتمل است ؟
کمانش یا پیچش؟

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه .. نمی دونین امروز چه اتفاق خوبی واسم افتاد .. من تمام این مدت درصد درک عمومی و درک منظرم رو اشتباه حساب می کردم :biggrin:
امروز فهمیدم اونقدرا هم وضعم بد نیست و کلی انرژی گرفتم .

یه سوال دارم . من همه ی درصدام در حدود 50 درمیاد . به غیر از ایستایی و فن ساختمان که حدود 30 می زنم . این درصدا حدودا چه رتبه ای میشه توی کنکور ؟!

ممنون میشم جواب بدین

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه بچه ها یه مطلب روان واسون برامنحنی های نیروهای برشی وگشاور خمشی میخوام .ومقالات مهم برا منظر مییییییییییییییییخوام .:cry::cry::cry::cry:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز

http://s4.picofile.com/file/8166004034/IMG_20150124_211801.jpg

مقایسه ممان اینرسی یه نسبت به محور های مختلف
اگه ممان رو متوجه شده باشید ...این جا منظور همینه!
تونی که مصالح رو دورتر از مرکز ببره ممان بالاتری داره!
توی این عکس دو تا دوتا مقاطع رو بررسی کردیم از نظر ممان نسبت به محور x
اول شکل ها رو هم مرکز می کنیم
بعد از یک جا که بتونیم مقایسه کنیم مقطع می زنیم
اونی که مصالحش درواقع محیطش از مرکز فاصله بیشتری داشته باشه
ممان بیشتری داره
مقاومت بیشتری داره

اون جایی هم که فاصله از مرکز یکسانه مقدار مصالح هم مهمه
که تو اکثر این مقایسه ها هر دو با همه !

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جزییات کنکور ارشد 94 + زمان دریافت کارت

دکتر ابراهیم خدایی گفت: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته و بیستمین المپیاد دانشجویی کشور سال 94 در 143 کد رشته امتحانی که 136 رشته آن به صورت متمرکز و هفت رشته آن به صورت غیر متمرکز بوده با نظارت سازمان سنجش در صبح و عصر روز چهارشنبه 15، پنجشنبه 16 و جمعه 17 بهمن‌ماه 93 برگزار می‌شود و نتایج آن در نیمه دوم اردیبهشت‌ماه سال 94 به صورت کارنامه اعلام خواهد شد.
وی افزو: این آزمون در شش گروه آموزشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر و دامپزشکی برگزار می‌شود. از 143 کدرشته امتحانی 67 رشته شناور بوده که داوطلبان علاوه بر ثبت نام در رشته‌های مورد نظر خود در این 67 رشته هم می توانند ثبت نام کنند.

توزیع کارت داوطلبان از 12 بهمن

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در مورد زمان توزیع کارت این آزمون اظهار کرد: توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ‌های 12، 13 و 14 بهمن ماه به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org توزیع می‌گردد.

دکتر خدایی از برگزاری این آزمون در 62 شهرستان و 102 حوزه امتحانی خبر داد و گفت: سوالات این آزمون در همه رشته‌ها به صورت چهارگزینه‌ای بوده به جز سه رشته مهندسی محیط زیست، نمایش عروسکی و مجموعه هنرهای موسیقی که به صورت تستی و تشریحی برگزار می‌شود.همچنین هشت رشته برای نابینایان به صورت خط بریل برگزار می‌شود.

ثبت نام 811 هزار و 567 نفر در آزمون ارشد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در مورد تعداد ثبت کنندگان اظهار کرد: 811 هزار و 567 نفر در این آزمون ثبت نام کرده‌اند که 52 درصد آنها خانم و 48 درصد آنها آقا هستند. همچنین با توجه به اینکه داوطلبان می‌توانند در 67 رشته شناور هم ثبت نام کنندگان با احتساب این موضوع 892 هزار و 338 نفر در این آزمون ثبت نام کرده‌اند.

دکتر خدایی در پایان در مورد ظرفیت پذیرش این آزمون گفت: با توجه به اینکه ظرفیت از طریق دانشگاه‌ها اعلام می‌شود، تاکنون این رقم مشخص نیست و ظرفیت دقیق پذیرش این آزمون در اواخر اسفندماه اعلام می‌شود.

منبع:www.kandoocn.com

hh.architect

عضو جدید
http://s4.picofile.com/file/8166004034/IMG_20150124_211801.jpg

مقایسه ممان اینرسی یه نسبت به محور های مختلف
اگه ممان رو متوجه شده باشید ...این جا منظور همینه!
تونی که مصالح رو دورتر از مرکز ببره ممان بالاتری داره!
توی این عکس دو تا دوتا مقاطع رو بررسی کردیم از نظر ممان نسبت به محور x
اول شکل ها رو هم مرکز می کنیم
بعد از یک جا که بتونیم مقایسه کنیم مقطع می زنیم
اونی که مصالحش درواقع محیطش از مرکز فاصله بیشتری داشته باشه
ممان بیشتری داره
مقاومت بیشتری داره

اون جایی هم که فاصله از مرکز یکسانه مقدار مصالح هم مهمه
که تو اکثر این مقایسه ها هر دو با همه !
تشکر مهندس - شرمنده کردید - بخاطر جزوه پرسپکتیو کارگاه مهندس ایرانشاهی سپاسگزارم .

nasim666

عضو جدید
مشاهده پیوست 230475

بچه ها کسی میدونه جواب چی میشه؟من گشتم پیدا نکردم...

گزینه 2 - مرکب

میتونیم یکی از تکیه گاه ها رو یک درجه از گیرداریشون کم کنیم و به جای اون یک میله میذاریم که میشه 2 هسته صلب مثلثی توسط 1میله و 1 مفصل بهم وصل شدن که مرکب میشه! و پایدار!
و از طرفیم خرپا ساده نیست چون نمیشه گسترشش داد!

hh.architect

عضو جدید

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال سال 90 معماری بوده .

20150124_233231.jpg

زیتون عزیز پاسختون رودرمورد ممان اینرسی دادند، این سوال هم مرتبط با ممان اینرسی هستش ، امیدوارم متوجه شده باشید.
درمورد این سوال استاد فرمودند مشکل داره ، درمورد نحوه حل کردنش فقط فاصله از مرکز رو در شکل نشون دادند چون اگر برش میزدند شلوغ میشد، هر محور رو با یک رنگ نشون دادند.
اگر با این محورهایی که در این شکل نشون داده باشه y-y جوابش میشه .

اما پاسخ سنجش گزینه دو بوده .. حالا چرا سوال مشکل داره چون طراح سوال محور رو چرخونده ، جدول اشتایل هم به همین دلیل استاد پائین سوال قرار دادند که نشون بدن که محور چرخیده شده، اگر در جدول اشتایل نگاه کنید کمترین مقدار متعلق به گزینه دو هستش . (مقدارهارو با صورتی معلوم کردم)

برای اینکه این سوال رو طبق پاسخ سنجش حل میکردید باید جدول اشتایل رو حفظ میکردید.:d

همیشه استاد میگفتند ، سوالات معماری معمولا سخت تره و یه گیری توش داره ، این هم از اون سوالای دستی هستش که گیر داره.

مشاهده پیوست 230475

بچه ها کسی میدونه جواب چی میشه؟من گشتم پیدا نکردم...

بچه ها توضیحات لازم رو دادن، جوابش گزینه دو بود.

آخرین ویرایش:

hh.architect

عضو جدید
این سوال سال 90 معماری بوده .

مشاهده پیوست 230479

زیتون عزیز پاسختون رودرمورد ممان اینرسی دادند، این سوال هم مرتبط با ممان اینرسی هستش ، امیدوارم متوجه شده باشید.
درمورد این سوال استاد فرمودند مشکل داره ، درمورد نحوه حل کردنش فقط فاصله از مرکز رو در شکل نشون دادند چون اگر برش میزدند شلوغ میشد، هر محور رو با یک رنگ نشون دادند.
اگر با این محورهایی که در این شکل نشون داده باشه y-y جوابش میشه .

اما پاسخ سنجش گزینه دو بوده .. حالا چرا سوال مشکل داره چون طراح سوال محور رو چرخونده ، جدول اشتایل هم به همین دلیل استاد پائین سوال قرار دادند که نشون بدن که محور چرخیده شده، اگر در جدول اشتایل نگاه کنید کمترین مقدار متعلق به گزینه دو هستش . (مقدارهارو با صورتی معلوم کردم)

برای اینکه این سوال رو طبق پاسخ سنجش حل میکردید باید جدول اشتایل رو حفظ میکردید.:d

همیشه استاد میگفتند ، سوالات معماری معمولا سخت تره و یه گیری توش داره ، این هم از اون سوالای دستی هستش که گیر داره.

بچه ها توضیحات لازم رو دادن، جوابش گزینه دو بود.

خانوم مهندس مثل همیشه شرمنده کردید - ممنون از پاسختون .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا