sadafe tanha
عضو جدید
سلام دوستان .من هرقد دوره میکنم و میخونم وقتی آزمون میگیرم از خودم درصدام پایینه خیلی بهم ریختم نمیدونم چیکار کنم اگه کسی راهی بلده بگه لطفا
یه مهندس باحال پیدا میشه دقیقا به من بگه که برای قبولی روزانه معماری اسلامی تبریز باید حداقل رتبه ام چند باشه؟جان من اون لیست پارسال رو بهم نشون ندید که حفظم اکثرا درصد دروسشون نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اطلاعات خودتون بگید ممنون میشم.
سلامسلام دوستان .من هرقد دوره میکنم و میخونم وقتی آزمون میگیرم از خودم درصدام پایینه خیلی بهم ریختم نمیدونم چیکار کنم اگه کسی راهی بلده بگه لطفا
سلام
شما فایل صوتی همایش بابک رستمی رو گوش کنید (قسمت تست زدنشو میگم)، یه سرچ بزنید تو سایت باشگاه، پیداش میکنید
روشی که گفتن، خیلی مثمرثمره
موفق باشید![]()
اینم لینک دانلود همایش ارشد ایوان خانهٔ معمار (بابک رستمی):میشه لینکشو بدین؟ من نمی تونم پیدا کنم
ممنون
چی ؟؟رشت بوده بچه ها ..هم كامپيوتر هم معماري..
کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ی سری پست ها هم هست تو این صفحات آخر ک مناسب تاپیک زمان بندی هستش ن اینجا: )
کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام بچه ها کسی مطالب مربوط به آسانسور رو نداره؟؟
عکس های کتاب باغ ایرانی نعیما رو از کجا میتونم پیدا کنم؟کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره برادر همون زمان در اختیارمونه...اونا که نمیدونن ما میخوایم کدومو بزنیم....بعبارتی واسه تویی که رشتت معماریه 130 سوال و 150 دقیقه زمان درنظر گرفته شدهسلام دوستان یه سوال داشتم - لطفا راهنمایی بفرمایید
در دفترچه مهندسی معماری 170 سوال داریم که 150 دقیقه براش زمان تعیین شده :
بچه هایی که مهندسی معماری شرکت کردن تا سوال 130 باید پاسخ بدن - درسته ؟
و همون زمان 150 دقیقه رو داریم و ازش کسر نمیشه - درسته ؟
تشکر .
کمانش یا پیچش؟http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=230452&d=1422108505&thumb=1اگر از مقاطع نبشی مطابق شکل زیر - برای ساخت ستون استفاده شود - کمانش حول کدام یک از محور های نشان داده شده محتمل است ؟
دوستان من نمیتونم متوجه بشم یعنی چی مصالح کمتری از محور دور شده !!
ممنون میشم کمکم کنید - تشکر
کمانش یا پیچش؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=230452&d=1422108505&thumb=1اگر از مقاطع نبشی مطابق شکل زیر - برای ساخت ستون استفاده شود - کمانش حول کدام یک از محور های نشان داده شده محتمل است ؟
تشکر مهندس - شرمنده کردید - بخاطر جزوه پرسپکتیو کارگاه مهندس ایرانشاهی سپاسگزارم .http://s4.picofile.com/file/8166004034/IMG_20150124_211801.jpg
مقایسه ممان اینرسی یه نسبت به محور های مختلف
اگه ممان رو متوجه شده باشید ...این جا منظور همینه!
تونی که مصالح رو دورتر از مرکز ببره ممان بالاتری داره!
توی این عکس دو تا دوتا مقاطع رو بررسی کردیم از نظر ممان نسبت به محور x
اول شکل ها رو هم مرکز می کنیم
بعد از یک جا که بتونیم مقایسه کنیم مقطع می زنیم
اونی که مصالحش درواقع محیطش از مرکز فاصله بیشتری داشته باشه
ممان بیشتری داره
مقاومت بیشتری داره
اون جایی هم که فاصله از مرکز یکسانه مقدار مصالح هم مهمه
که تو اکثر این مقایسه ها هر دو با همه !
خرپا مرکب هست. از کتاب ایستایی مرکز معماری ایران
این سوال سال 90 معماری بوده .http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=230452&d=1422108505&thumb=1اگر از مقاطع نبشی مطابق شکل زیر - برای ساخت ستون استفاده شود - کمانش حول کدام یک از محور های نشان داده شده محتمل است ؟
این سوال سال 90 معماری بوده .
مشاهده پیوست 230479
زیتون عزیز پاسختون رودرمورد ممان اینرسی دادند، این سوال هم مرتبط با ممان اینرسی هستش ، امیدوارم متوجه شده باشید.
درمورد این سوال استاد فرمودند مشکل داره ، درمورد نحوه حل کردنش فقط فاصله از مرکز رو در شکل نشون دادند چون اگر برش میزدند شلوغ میشد، هر محور رو با یک رنگ نشون دادند.
اگر با این محورهایی که در این شکل نشون داده باشه y-y جوابش میشه .
اما پاسخ سنجش گزینه دو بوده .. حالا چرا سوال مشکل داره چون طراح سوال محور رو چرخونده ، جدول اشتایل هم به همین دلیل استاد پائین سوال قرار دادند که نشون بدن که محور چرخیده شده، اگر در جدول اشتایل نگاه کنید کمترین مقدار متعلق به گزینه دو هستش . (مقدارهارو با صورتی معلوم کردم)
برای اینکه این سوال رو طبق پاسخ سنجش حل میکردید باید جدول اشتایل رو حفظ میکردید.
همیشه استاد میگفتند ، سوالات معماری معمولا سخت تره و یه گیری توش داره ، این هم از اون سوالای دستی هستش که گیر داره.
بچه ها توضیحات لازم رو دادن، جوابش گزینه دو بود.