مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

She12345

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه اگه فعل tobe فعله بعد از ضمیر موصولی مون باشه . بعده حذف چه ریختی میشه؟ ینی that isد اشته باشیم ، حالا thatرو حذف کنیم میشه being??

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارگاه نکته و تست مهندس ایرانشاهی

ببخشید بابت تاخیر در گذاشتن جزووه
کیفیتش رو کم کردم حجمش کم بشه
اگه خیلی پایینه بهم بگید کیفیت بهترش رو می ذارم

اگه براتون مقدوره ، هر وقت شد با یکم کفیت بهتر بذارید، بعضی از نوشتهاش معلوم نیست:redface:

من خودم خیلی پشیمون شدم که این کارگاه رو نرفتم وحرف یک مشاوره ای رو گوش دادم که بهم گفت برای درک کل دروس (کارگاه نکته وتست) رو بیای بهتره. بعدش رفتم دیدم خودم تست میزدم بهتر بود.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

آقای میلاد عزیز من وقتی گفتم کارنامه دونفرو مقایسه کردم یعنی به درصد زبان هاشونم توجه کردم و اینو گفتم :smile:
منظور از ضریب دانشگاه اینکه معدل هرکس در ضریب دانشگاش ضرب میشه تا اینجوری کسایی که دانشگاهای تاپ درس خوندن حقشون ضایع نشه تو دفترچه ثبت نام این نوشته شده
و اینجور موقعام کسایی که معدلشون پایین بوده خیلی رو این مسله حساس میشن ولی خب بلاخره باید یک فرقی بین کسی که چهار سال تو دانشگاه درس خونده وکسی که 4ماهه داره برای کنکور میخونه باشه و منظور از معدل بالا قابل توجه همه دوستان معدل 18 به بالا هس وگرنه بله الان اکثر میانگین معدلا به قول اقای ایرانشاهی 16تا 18 هس
وکسی که معدلش بالاس یک پون مثبت داره برای خودش علاوه بر درصدایی که میاره و مطمیننا تاثیر زیادی داره برا معدل بالاتر از 18
پس خوشابه حال بچه هایی که تو این چند سال اخیر فارغ التحصیل شدن و یا از این به بعد میشن که به راحتی اب خوردن حتی 20!!!میگیرن

Ar Mina

عضو جدید
آقای مهندس همچین گفتید بالای 3000 که به کل نا امید شدم از خودم.
آخه من تو پست های قبلی از بچه ها مشاوره خواسته بودم اگه شما هم نظرتون رو بگید ممنون میشم
امسال به دلایلی تا الان هی چی نخوندم پارسال با معدل 13.4 و درصد های زبان 22 فنی 42 تاریخ 44 درک 32 منظر 7 شدم 2001
حالا میگین چه کار کنم امیدی هست خودم که نا امیدم
لطفا نظرتون رو بگین برام مهمه
متشکرم
سلام شما واقعا با چنین درصد هایی شدید 2001؟؟اگه معدلتون بالای 17 بود چند میشدید؟؟؟یا اگه منظر هم همون حدود میزدید چند میشدید؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید؟؟؟؟؟؟:wallbash::w23::w40::w14:

She12345

عضو جدید
سلام شما واقعا با چنین درصد هایی شدید 2001؟؟اگه معدلتون بالای 17 بود چند میشدید؟؟؟یا اگه منظر هم همون حدود میزدید چند میشدید؟؟؟

پارسال یچیز عجیبی بود. من الانم گرخیدم . من پارسال زبان 20 فن 45 تاریخ 4 درک 61 منظر 11 شدم 1430 . نمیگم انتظار داشتم خییلی خوب بیارم اما خدایی دیگه 1430 رو دیدم خیلی ناراحت شدم. یذره بهتر میشد لااقل.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

پارسال یچیز عجیبی بود. من الانم گرخیدم . من پارسال زبان 20 فن 45 تاریخ 4 درک 61 منظر 11 شدم 1430 . نمیگم انتظار داشتم خییلی خوب بیارم اما خدایی دیگه 1430 رو دیدم خیلی ناراحت شدم. یذره بهتر میشد لااقل.
به نظرم این که میگفتن پارسال سوالا لو رفت سر اون برف و عقب افتادنش درست بوده چون منم از این اتفاقای عجیب دیدم تو کارنامه ها،درصدایی که باید حداقل 1000میشد یهو شد 2000قطعا نمیشه اینجور ی توجیهش کرد که پارسال چون همه نخبه بودن این شکلی شده

She12345

عضو جدید
به نظرم این که میگفتن پارسال سوالا لو رفت سر اون برف و عقب افتادنش درست بوده چون منم از این اتفاقای عجیب دیدم تو کارنامه ها،درصدایی که باید حداقل 1000میشد یهو شد 2000قطعا نمیشه اینجور ی توجیهش کرد که پارسال چون همه نخبه بودن این شکلی شده

منم فک میکنم حتمن خیلی زیاد لو رفته . بعدشم که گل کاشتن با اون سوال اسکیس مسخرشون ، اقلیم ازاد و .. امسال اختمالن میگن بچه ها هر چی دوس دارین ترسیم کنین. اقلیم ازاد موضوع ازاد شما ازاد. هههعععی

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم فک میکنم حتمن خیلی زیاد لو رفته . بعدشم که گل کاشتن با اون سوال اسکیس مسخرشون ، اقلیم ازاد و .. امسال اختمالن میگن بچه ها هر چی دوس دارین ترسیم کنین. اقلیم ازاد موضوع ازاد شما ازاد. هههعععی
هنرهای ساختم حتی تابلو بود لو رفته

Ar Mina

عضو جدید
آخه سوالات رو از کجا پیدا میکنن؟می خرن؟بگین منم اقدام کنم؟جدی میگم ها؟؟؟؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه سوالات رو از کجا پیدا میکنن؟می خرن؟بگین منم اقدام کنم؟جدی میگم ها؟؟؟؟؟؟
من سال قبل یه داستان شنیدم از دانشجوهای دانشگاه اورمیه نمیدونم درسته یا نه !! شنیدم توی اون مدتی که کنکور عقب افتاد و سوالات به محل حوزه ها فرستاده شده بود که در یکی از شبهای سرد و تاریک که برف سنگینی هم میباریده یه استاد ترسناک میره و.... سوالات کش میره دمش گرم ! کاش استاد من بود !! :D

در ضمن من اون موقعه هم گفتم اگر دسته جمعی اعتراض میکردیم امتحان دوباره میگرفتن با توجه به وضع پارسال اصلا یک درصدم فکر نکنین که حداقل امسال سوالات لو بره ! خدا یا شکرت
استاده چی شد؟ هیچی دیگه استاد لو رفت و به سزای اعمالش رسید ...

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سال قبل یه داستان شنیدم از دانشجوهای دانشگاه اورمیه نمیدونم درسته یا نه !! شنیدم توی اون مدتی که کنکور عقب افتاد و سوالات به محل حوزه ها فرستاده شده بود که در یکی از شبهای سرد و تاریک که برف سنگینی هم میباریده یه استاد ترسناک میره و.... سوالات کش میره دمش گرم ! کاش استاد من بود !! :D
استاده چی شد؟ هیچی دیگه استاد لو رفت و...
در ضمن من اون موقعه هم گفتم اگر دسته جمعی اعتراض میکردیم امتحان دوباره میگرفتن با توجه به وضع پارسال اصلا یک درصدم فکر نکنین که حداقل امسال سوالات لو بره !
داستانت قبل خواب چسبید :|
میتونیم دکتر گلابچیو گروگان بگیریم قبل کنکور بگیم اگه سوالاتو ندین میکشیمش:D

ojahan

عضو جدید

با معدل 17 میشدم 1300 منظر رو نمیدونم چه قدر اثر داره تا حالا اثرش رو بررسی نکردم دوستان اگه تجربه ای دارن بگن.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستانت قبل خواب چسبید :|
میتونیم دکتر گلابچیو گروگان بگیریم قبل کنکور بگیم اگه سوالاتو ندین میکشیمش:D
:w15::w11:فن که خوراکه ! زبان دریاب

ولی خدایش اگر سوالات بدن دستم بگن بخون برو قبول شو اینکار نمیکنم ترجیح میدم خودم به دستش بیارم :w11:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w11:فن که خوراکه ! زبان دریاب

ولی خدایش اگر سوالات بدن دستم بگن بخون برو قبول شو اینکار نمیکنم ترجیح میدم خودم به دستش بیارم :w11:
اره ب خدا قسم اگه سوالات و تو دست راستم و جوابارو تو دست چپم بزارن باز هم حس خوندن نیس:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خدا قوت
یادش بخیر سال پیش ماهم شرایط شماهارو داشتیم چند تا نکته بگم شاید به دردتون خورد
وقتی دارین مرور میکنید زیاد سخت نگیرید که وقت بگذره تند تند یه نگاه اجمالی به هر چیزی که خوندید بکنید سعی کنید کلید واژهها رو بخاطر بسپارید
استرس نداشته باشید که فلان کتاب مونده و فلان جزوه رو نخوندم و امتحان داشتم و دارم تحویل پروژه دارم و.....چون خداروشکر کنکور معماری 2 مرحله ای هست و اصلا جای نگرانی نداره و اینو بدونید که اسکیس خیلیییییییییییی مهمتر از آزمونه پیش رو هست در این حد مهم هست که بدونید رتبه 82 سال پیش قبول شد محقق اردبیلی و رتبه 1100 دانشگاه تهران
وقتی میخاید به سوالای درک جواب بدید جو گیر نشید ک بخاید به همه سوالا جواب بدید
باز هم میگم استرس نداشته باشید

She12345

عضو جدید
با معدل 17 میشدم 1300 منظر رو نمیدونم چه قدر اثر داره تا حالا اثرش رو بررسی نکردم دوستان اگه تجربه ای دارن بگن.

بیخیال بابا . ینی معدل 700 تا جابجا میکنه. اخره شبی فش میدم به اینا با این مسخره بازی و کنکورو امتحانو معدلو تاثیرو ....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خدا قوت
یادش بخیر سال پیش ماهم شرایط شماهارو داشتیم چند تا نکته بگم شاید به دردتون خورد
وقتی دارین مرور میکنید زیاد سخت نگیرید که وقت بگذره تند تند یه نگاه اجمالی به هر چیزی که خوندید بکنید سعی کنید کلید واژهها رو بخاطر بسپارید
استرس نداشته باشید که فلان کتاب مونده و فلان جزوه رو نخوندم و امتحان داشتم و دارم تحویل پروژه دارم و.....چون خداروشکر کنکور معماری 2 مرحله ای هست و اصلا جای نگرانی نداره و اینو بدونید که اسکیس خیلیییییییییییی مهمتر از آزمونه پیش رو هست در این حد مهم هست که بدونید رتبه 82 سال پیش قبول شد محقق اردبیلی و رتبه 1100 دانشگاه تهران
وقتی میخاید به سوالای درک جواب بدید جو گیر نشید ک بخاید به همه سوالا جواب بدید
باز هم میگم استرس نداشته باشید
مرسی یه عالمه انرجی گرفتم..........................................................................................به خاطر اون 1100 میگما:)خیلی مرسی....

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز

در ضمن من اون موقعه هم گفتم اگر دسته جمعی اعتراض میکردیم امتحان دوباره میگرفتن با توجه به وضع پارسال اصلا یک درصدم فکر نکنین که حداقل امسال سوالات لو بره ! خدا یا شکرت
استاده چی شد؟ هیچی دیگه استاد لو رفت و به سزای اعمالش رسید ...

بابا داستانه دیگهههههههههههه....:D اگه ارومیه لو میرفت حداقل من که خیلی از بچه های معماریشو میشناسنم میفهمیدم چون رتبه تقریبا همشون بد بود حتی درسخونا همچین چنگی به دل نمیزد:D....باز میگفتی دانشگاه تبریز که رتبه های خوب زیاد داشت بیشتر باورم میشد..:D

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا