Ar Mina
عضو جدید
سلام خیلی ممنونم از راهنماییتون.فقط اگه اونا رو بزنیم به نظر شما میتونیم تقریبا چند درصد تو کنکور درک بزنیم ؟سلام .. به نظرم درس من بیشتر از این ارزش درسی نداره.. همون تست های تالیفی به علاوه تست های ازمونای امسالمو بزنید کافیه..
سلام خیلی ممنونم از راهنماییتون.فقط اگه اونا رو بزنیم به نظر شما میتونیم تقریبا چند درصد تو کنکور درک بزنیم ؟سلام .. به نظرم درس من بیشتر از این ارزش درسی نداره.. همون تست های تالیفی به علاوه تست های ازمونای امسالمو بزنید کافیه..
سلام خیلی ممنونم از راهنماییتون.فقط اگه اونا رو بزنیم به نظر شما میتونیم تقریبا چند درصد تو کنکور درک بزنیم ؟
۴ یا ۳ تست معمولا میاد تو درک
دوستان بلخره نگفتید برای کنکورای سالای سوال قبل عصر کنکاش بخرم یا کتاب دکتر سعیدی پور؟؟؟ کدوم بهتره؟

شما باید بری کتابخونهاونجا غیر از درس خوندن کار دیگه ای نمیتونی بکنی
![]()
 یعنی حتی گاهی وقتی دوباره یه مطلبی را می بینم، حس می کنم تاحالا ندیدمش. شایدم به خاطر استرس باشه که این طوری میشم. آیا من انتظارم از خودم زیاده که می خوام با یه بار خوندن یادم بمونه؟ یا شما ها هم همین جورین؟خیلی ممنونم.آقای مهندس من چون زبانم ضعیفه ناچارم درک زیاد بزنم .واسه درک هم کتاب کنکاش آقای عسگری رو خوندم هم فیلم های شما و تست هاتون.اگه بخوام بالای 50 بزنم باید دیگه رو کدوم مطالب مسلط باشم.؟؟؟
عزیزم رو یه میز کنار دیوار بشین، رو به دیوار، یه شالم بنداز رو سرت یکم بیارش جلو، که حواست پرت نشهآره آلاله راس می گیا، ولی آخه من با اونجا هم یه سری مشکلاتی دارم. کلا درس خوندنم همیشه با اعمال شاقه اس! یا کمرم درد می گیره و سیاتیکم درد می گیره، همیشه باید در حالت دراز کشیده درس بخونم، یا توی کتابخونه هی می شینم این دختر ژیگولا را نگاه می کنم حواسم پرت میشه و ...
بچه ها یه سوال دیگه داشتم، من نرسیدم همه چی را بخونم تازه خیلی از درس هایی هم که خوندم مثل تاریخ دور اولم بوده توی عمرم. می بینم اینجا بچه ها خیلی دنباله دار درس می خونن و یه سری مباحث را هر روز مرور می کنن. من هفته ای دوبار مثلا برسم درک بخوونم و یک روزه هم بشینم یه سری تست هاشو بزنم. اما انگار این روش خوب جواب نمی ده چون توی ذهنم نمی مونه. ولی به نظرم هم کار ترسناکیه بخوام هر روز یه سری درس را بخونم. انگار در حد توان من نیست، مثلا من می تونم توی یه روز دو نوع درس بخونم، ولی به دوره هم نمی رسم. قبلی ها را هم هنوز دوره نکردم، اما انگار کار اصلی را دوره کردن انجام میده. امروز داشتم فکر می کردم چی کار کنم یه دوره بذارم توی برنامم، به ذهنم رسید که هر روز آخر روز همون درسایی که خوندم را دوره کنم اما بس که طول میکشه تا آخر شب دارم همون دور اول را می خونم. بعدش گفتم خوبه هفته ای یه روزو کامل اختصاص بدم به دوره چیزایی که توی اون هفته خوندم. اما دلم می سوزه، هی می گم حیفه بذار بشینم باز مطالب جدید بخونم یه روزمو این طوری هدر نکنم. شماها چه پیشنهادی دارین؟
یه چیز دیگه، من اصلا با دور اول خوب یادم نمی مونه، گاهی بعد از دو بار خوندن همیعنی حتی گاهی وقتی دوباره یه مطلبی را می بینم، حس می کنم تاحالا ندیدمش. شایدم به خاطر استرس باشه که این طوری میشم. آیا من انتظارم از خودم زیاده که می خوام با یه بار خوندن یادم بمونه؟ یا شما ها هم همین جورین؟
باید یه کار کنم که از درس خوندنم لذت ببرم، ولی یادم رفته چه جوری...
 کتابخونه ای هم که من میرم، همه یا دارن حرف میزنن یا میخورن، یا جلو آینه ن :| صبحا زودتر برو که بتونی جای خوب بشینی...این یه بخشایی از طراحی لرزه ایه، شماره صفحه هاشم نوشته ، کتاب ترجمه شده ش هم که داری احتمالا.. فقط پیوسته کردن مطالبش با خودته... امیدوارم به کارت بیادسلام بچه ها میدونم جاش نیست ولی زود پاک میمنم.
برای زبان تخصصی متن طولانی با ترجمه نیاز دارم برا همین امشب تورو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم
متشکرم خوب بوداین یه بخشایی از طراحی لرزه ایه، شماره صفحه هاشم نوشته ، کتاب ترجمه شده ش هم که داری احتمالا.. فقط پیوسته کردن مطالبش با خودته... امیدوارم به کارت بیاد
مشاهده پیوست 228884
ممنون اما از گوگل درایو چطوری میشه دانلود کرد فقط لود میکنه عکساروسلام به همه دوستان
این جزوه هارو خانم مهندس حسینی تو اکادمی درس دادن ازشون خواستم که پرش کنن جاهای خالیش رو ...کتاب بایونیک و کتاب دیجیتال بصورت کامل پوشش داده شده..
https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PWUVsVHJBcWR3UlE/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PMm1QVEVUN05ZaEE/view?usp=sharing

یک دنیا ممنون...واقعا نیاز داشتمسلام به همه دوستان
این جزوه هارو خانم مهندس حسینی تو اکادمی درس دادن ازشون خواستم که پرش کنن جاهای خالیش رو ...کتاب بایونیک و کتاب دیجیتال بصورت کامل پوشش داده شده..
https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PWUVsVHJBcWR3UlE/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PMm1QVEVUN05ZaEE/view?usp=sharing
ممنون اما از گوگل درایو چطوری میشه دانلود کرد فقط لود میکنه عکسارو![]()
ممنون میشم اگه امکانش هست جای دیگه اپلود کنید من با گوشیم که میرم فقط لودش میکنه و هیچ اثری از فلش دانلود نیستوقتی صفحه رو باز میکنین
بالای صفحه یک فلش هست
اونو که کلیک کنید یه صفحه جدید باز میشه که دانلود منیجر کامپیوتر براتون لینک دانلود رو میاره
ممنون میشم اگه امکانش هست جای دیگه اپلود کنید من با گوشیم که میرم فقط لودش میکنه و هیچ اثری از فلش دانلود نیست
سلام لطفا یکی به من بگه ایستایی از چه جزوه ای بخونم...فاطمی ناقصه انگاری
مصالح هیچی نخوندم
عناصر شریفیم زیاده ...نمیرسم تموم کنم..
فنم افتضاحه
فقط سازه در معماری چند فصل خوندم
ناقص نیس؟؟
این فایل چی هس؟
ناقص نیس؟؟
این فایل چی هس؟
مطلبشو نمیگم
میگم پی دی افه چیه؟
من دانلودش میکنم ناشناسه تو کامپیوترم