مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ar Mina

عضو جدید
سلام .. به نظرم درس من بیشتر از این ارزش درسی نداره.. همون تست های تالیفی به علاوه تست های ازمونای امسالمو بزنید کافیه..
سلام خیلی ممنونم از راهنماییتون.فقط اگه اونا رو بزنیم به نظر شما میتونیم تقریبا چند درصد تو کنکور درک بزنیم ؟

mohsen -a

عضو جدید
دوستان بلخره نگفتید برای کنکورای سالای سوال قبل عصر کنکاش بخرم یا کتاب دکتر سعیدی پور؟؟؟ کدوم بهتره؟

Ar Mina

عضو جدید
۴ یا ۳ تست معمولا میاد تو درک

خیلی ممنونم.آقای مهندس من چون زبانم ضعیفه ناچارم درک زیاد بزنم .واسه درک هم کتاب کنکاش آقای عسگری رو خوندم هم فیلم های شما و تست هاتون.اگه بخوام بالای 50 بزنم باید دیگه رو کدوم مطالب مسلط باشم.؟؟؟

milad.arch

عضو جدید
دوستان بلخره نگفتید برای کنکورای سالای سوال قبل عصر کنکاش بخرم یا کتاب دکتر سعیدی پور؟؟؟ کدوم بهتره؟

دوست گرامی
برای معماری کتاب دکتر سعیدی پور
برای هنرهای ساخت کتاب عصر کنکاش
مناسبه ;)

coleopatra

عضو جدید
شما باید بری کتابخونه :smile: اونجا غیر از درس خوندن کار دیگه ای نمیتونی بکنی :D

آره آلاله راس می گیا، ولی آخه من با اونجا هم یه سری مشکلاتی دارم. کلا درس خوندنم همیشه با اعمال شاقه اس! یا کمرم درد می گیره و سیاتیکم درد می گیره، همیشه باید در حالت دراز کشیده درس بخونم، یا توی کتابخونه هی می شینم این دختر ژیگولا را نگاه می کنم حواسم پرت میشه و ...
بچه ها یه سوال دیگه داشتم، من نرسیدم همه چی را بخونم تازه خیلی از درس هایی هم که خوندم مثل تاریخ دور اولم بوده توی عمرم. می بینم اینجا بچه ها خیلی دنباله دار درس می خونن و یه سری مباحث را هر روز مرور می کنن. من هفته ای دوبار مثلا برسم درک بخوونم و یک روزه هم بشینم یه سری تست هاشو بزنم. اما انگار این روش خوب جواب نمی ده چون توی ذهنم نمی مونه. ولی به نظرم هم کار ترسناکیه بخوام هر روز یه سری درس را بخونم. انگار در حد توان من نیست، مثلا من می تونم توی یه روز دو نوع درس بخونم، ولی به دوره هم نمی رسم. قبلی ها را هم هنوز دوره نکردم، اما انگار کار اصلی را دوره کردن انجام میده. امروز داشتم فکر می کردم چی کار کنم یه دوره بذارم توی برنامم، به ذهنم رسید که هر روز آخر روز همون درسایی که خوندم را دوره کنم اما بس که طول میکشه تا آخر شب دارم همون دور اول را می خونم. بعدش گفتم خوبه هفته ای یه روزو کامل اختصاص بدم به دوره چیزایی که توی اون هفته خوندم. اما دلم می سوزه، هی می گم حیفه بذار بشینم باز مطالب جدید بخونم یه روزمو این طوری هدر نکنم. شماها چه پیشنهادی دارین؟
یه چیز دیگه، من اصلا با دور اول خوب یادم نمی مونه، گاهی بعد از دو بار خوندن هم :( یعنی حتی گاهی وقتی دوباره یه مطلبی را می بینم، حس می کنم تاحالا ندیدمش. شایدم به خاطر استرس باشه که این طوری میشم. آیا من انتظارم از خودم زیاده که می خوام با یه بار خوندن یادم بمونه؟ یا شما ها هم همین جورین؟
باید یه کار کنم که از درس خوندنم لذت ببرم، ولی یادم رفته چه جوری...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم.آقای مهندس من چون زبانم ضعیفه ناچارم درک زیاد بزنم .واسه درک هم کتاب کنکاش آقای عسگری رو خوندم هم فیلم های شما و تست هاتون.اگه بخوام بالای 50 بزنم باید دیگه رو کدوم مطالب مسلط باشم.؟؟؟

تست های درک ازمون های ازمایشی رو هم بزن

kissfire

عضو جدید
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم : من می خواستم تعداد سوالهایی که مثلا از مباحث معماری جهان یا اسلامی اومده رو مطلع بشم.که کدوم فصل ها مهم تره....
ممنون میشم راهنمایی کنید

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره آلاله راس می گیا، ولی آخه من با اونجا هم یه سری مشکلاتی دارم. کلا درس خوندنم همیشه با اعمال شاقه اس! یا کمرم درد می گیره و سیاتیکم درد می گیره، همیشه باید در حالت دراز کشیده درس بخونم، یا توی کتابخونه هی می شینم این دختر ژیگولا را نگاه می کنم حواسم پرت میشه و ...
بچه ها یه سوال دیگه داشتم، من نرسیدم همه چی را بخونم تازه خیلی از درس هایی هم که خوندم مثل تاریخ دور اولم بوده توی عمرم. می بینم اینجا بچه ها خیلی دنباله دار درس می خونن و یه سری مباحث را هر روز مرور می کنن. من هفته ای دوبار مثلا برسم درک بخوونم و یک روزه هم بشینم یه سری تست هاشو بزنم. اما انگار این روش خوب جواب نمی ده چون توی ذهنم نمی مونه. ولی به نظرم هم کار ترسناکیه بخوام هر روز یه سری درس را بخونم. انگار در حد توان من نیست، مثلا من می تونم توی یه روز دو نوع درس بخونم، ولی به دوره هم نمی رسم. قبلی ها را هم هنوز دوره نکردم، اما انگار کار اصلی را دوره کردن انجام میده. امروز داشتم فکر می کردم چی کار کنم یه دوره بذارم توی برنامم، به ذهنم رسید که هر روز آخر روز همون درسایی که خوندم را دوره کنم اما بس که طول میکشه تا آخر شب دارم همون دور اول را می خونم. بعدش گفتم خوبه هفته ای یه روزو کامل اختصاص بدم به دوره چیزایی که توی اون هفته خوندم. اما دلم می سوزه، هی می گم حیفه بذار بشینم باز مطالب جدید بخونم یه روزمو این طوری هدر نکنم. شماها چه پیشنهادی دارین؟
یه چیز دیگه، من اصلا با دور اول خوب یادم نمی مونه، گاهی بعد از دو بار خوندن هم :( یعنی حتی گاهی وقتی دوباره یه مطلبی را می بینم، حس می کنم تاحالا ندیدمش. شایدم به خاطر استرس باشه که این طوری میشم. آیا من انتظارم از خودم زیاده که می خوام با یه بار خوندن یادم بمونه؟ یا شما ها هم همین جورین؟
باید یه کار کنم که از درس خوندنم لذت ببرم، ولی یادم رفته چه جوری...
عزیزم رو یه میز کنار دیوار بشین، رو به دیوار، یه شالم بنداز رو سرت یکم بیارش جلو، که حواست پرت نشه :D کتابخونه ای هم که من میرم، همه یا دارن حرف میزنن یا میخورن، یا جلو آینه ن :| صبحا زودتر برو که بتونی جای خوب بشینی...
در مورد دوره هم به نظرم بهتره آخر هفته ها مرور کنی، بهتر از اینه که همش تلنبار بشه... و اینکه بله،
انتظارت از خودت زیاده که می خوای با یه بار خوندن یادت بمونه، ینی تا یه حدی میمونه هاااا منتها ناقص، بعد میری سر جلسه همه رو غلط میزنی ، خیلی از کسایی که قبول نشدن اینو گفتن، همینجا هم گفتن...

dreaamlaand

عضو جدید
سلام بچه ها میدونم جاش نیست ولی زود پاک میمنم.
برای زبان تخصصی متن طولانی با ترجمه نیاز دارم برا همین امشب تورو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها میدونم جاش نیست ولی زود پاک میمنم.
برای زبان تخصصی متن طولانی با ترجمه نیاز دارم برا همین امشب تورو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم
این یه بخشایی از طراحی لرزه ایه، شماره صفحه هاشم نوشته ، کتاب ترجمه شده ش هم که داری احتمالا.. فقط پیوسته کردن مطالبش با خودته... امیدوارم به کارت بیاد
مشاهده پیوست u0645u062Au0648u0646 u062Au062Eu0635u0635u06CC u0645u0647u0645 u06A9u062Au0627u0628 u0637u0631u0.pdf

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به همه دوستان

این جزوه هارو خانم مهندس حسینی تو اکادمی درس دادن ازشون خواستم که پرش کنن جاهای خالیش رو ...کتاب بایونیک و کتاب دیجیتال بصورت کامل پوشش داده شده..

https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PWUVsVHJBcWR3UlE/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PMm1QVEVUN05ZaEE/view?usp=sharing
ممنون اما از گوگل درایو چطوری میشه دانلود کرد فقط لود میکنه عکسارو:(

cna12

عضو جدید
سلام به همه دوستان

این جزوه هارو خانم مهندس حسینی تو اکادمی درس دادن ازشون خواستم که پرش کنن جاهای خالیش رو ...کتاب بایونیک و کتاب دیجیتال بصورت کامل پوشش داده شده..

https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PWUVsVHJBcWR3UlE/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PMm1QVEVUN05ZaEE/view?usp=sharing
یک دنیا ممنون...واقعا نیاز داشتم
مهندس همچین جزوه ای واسه بقیه کتابها هم هست بشه سریع مرور کرد؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون اما از گوگل درایو چطوری میشه دانلود کرد فقط لود میکنه عکسارو:(

وقتی صفحه رو باز میکنین
بالای صفحه یک فلش هست
اونو که کلیک کنید یه صفحه جدید باز میشه که دانلود منیجر کامپیوتر براتون لینک دانلود رو میاره

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

وقتی صفحه رو باز میکنین
بالای صفحه یک فلش هست
اونو که کلیک کنید یه صفحه جدید باز میشه که دانلود منیجر کامپیوتر براتون لینک دانلود رو میاره
ممنون میشم اگه امکانش هست جای دیگه اپلود کنید من با گوشیم که میرم فقط لودش میکنه و هیچ اثری از فلش دانلود نیست

mona nadi

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشید.اگه امکانش هست ازمونای ازمایشی و بذارین.تو یه تاپیک باشه که سریع پیدا شن..........

elham_er

عضو جدید
سلام لطفا یکی به من بگه ایستایی از چه جزوه ای بخونم...فاطمی ناقصه انگاری
مصالح هیچی نخوندم
عناصر شریفیم زیاده ...نمیرسم تموم کنم..
فنم افتضاحه
فقط سازه در معماری چند فصل خوندم

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام لطفا یکی به من بگه ایستایی از چه جزوه ای بخونم...فاطمی ناقصه انگاری
مصالح هیچی نخوندم
عناصر شریفیم زیاده ...نمیرسم تموم کنم..
فنم افتضاحه
فقط سازه در معماری چند فصل خوندم

سلام
از فاطمی یه جزوه 58 صفحه ای (14 جلسه) اینجا هست :

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=8028129&viewfull=1#post8028129

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

صفحه اولش طرح درس رو تو 8 فصل لیست کرده
ولی جزوه فقط شامل فصل 1 و 2 به صورت کامل و بخشی از فصل 3 هست

فصل اول : مفاهیم اساسی سازه
فصل دوم : سیستم های سازه ای ساختمان های بلند
فصل سوم : خرپا و گنبدهای فلزی

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای عزیز و پر انرژی و سرحالم
و رقیبای سرسختم سلام ...;)

دو هفته نبودم
باشگاه برام پیغام گذاشته سلااااام چه عجب یادی از ما کردی!! کلی خندیدم!!

بچه ها من یه راهنمایی می خوام در مورد روند زدن تست های لغت زبان
من تا الان اصلا تست لغت کار نکردم
می خواستم بدونم که چه جوری باید تست لغت بزنیم !
مثلا من اول برم گزینه ها رو بخونم اگه معنی گزینه ها رو بلد بودم برم سراغ تست
و اگه بلد نبودم سریع بگذرم؟
یا این که مثلا اگه دوتاش رو معنی بلد بودم بخونم تست رو ؟!

کلا من رو راهنمایی کنید در این زمینه:confused:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه قضیه آموزش مجازی مرکز معماری و سه سمینار رایگانش چیه؟

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس ایرانشاهی
می گم آکادمی کارگاه تاسیسات الکتریکی چرا نداره آیا؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا