آره آلاله راس می گیا، ولی آخه من با اونجا هم یه سری مشکلاتی دارم. کلا درس خوندنم همیشه با اعمال شاقه اس! یا کمرم درد می گیره و سیاتیکم درد می گیره، همیشه باید در حالت دراز کشیده درس بخونم، یا توی کتابخونه هی می شینم این دختر ژیگولا را نگاه می کنم حواسم پرت میشه و ...
بچه ها یه سوال دیگه داشتم، من نرسیدم همه چی را بخونم تازه خیلی از درس هایی هم که خوندم مثل تاریخ دور اولم بوده توی عمرم. می بینم اینجا بچه ها خیلی دنباله دار درس می خونن و یه سری مباحث را هر روز مرور می کنن. من هفته ای دوبار مثلا برسم درک بخوونم و یک روزه هم بشینم یه سری تست هاشو بزنم. اما انگار این روش خوب جواب نمی ده چون توی ذهنم نمی مونه. ولی به نظرم هم کار ترسناکیه بخوام هر روز یه سری درس را بخونم. انگار در حد توان من نیست، مثلا من می تونم توی یه روز دو نوع درس بخونم، ولی به دوره هم نمی رسم. قبلی ها را هم هنوز دوره نکردم، اما انگار کار اصلی را دوره کردن انجام میده. امروز داشتم فکر می کردم چی کار کنم یه دوره بذارم توی برنامم، به ذهنم رسید که هر روز آخر روز همون درسایی که خوندم را دوره کنم اما بس که طول میکشه تا آخر شب دارم همون دور اول را می خونم. بعدش گفتم خوبه هفته ای یه روزو کامل اختصاص بدم به دوره چیزایی که توی اون هفته خوندم. اما دلم می سوزه، هی می گم حیفه بذار بشینم باز مطالب جدید بخونم یه روزمو این طوری هدر نکنم. شماها چه پیشنهادی دارین؟
یه چیز دیگه، من اصلا با دور اول خوب یادم نمی مونه، گاهی بعد از دو بار خوندن هم

یعنی حتی گاهی وقتی دوباره یه مطلبی را می بینم، حس می کنم تاحالا ندیدمش. شایدم به خاطر استرس باشه که این طوری میشم. آیا من انتظارم از خودم زیاده که می خوام با یه بار خوندن یادم بمونه؟ یا شما ها هم همین جورین؟
باید یه کار کنم که از درس خوندنم لذت ببرم، ولی یادم رفته چه جوری...