سلاااام خسته نباشید بچه ها
دوستان کسی کتاب درک رفتا سازهها رو داره؟
اگه دارین میشه لطف کنید از صفحه ۴۴ یه عکس بندازین اینجا بزارین؟
یه فایل در مورد سازه های معین و نامعین بود در مورد عکسی که تو صفحه ۴۴ درک رفتار هست توضیح داده ولی عکسش رو نزاشته، اگه دارینش ممنون میشم عکس بندازین از صفحه ش
خوب البته حق دارند
من خودمم خیلی کم تر از قبل می رسم بیام... ...
ان شاالله که یکی که بلده بیاد و راهنمایی کنه !
آره حق دارند. ولی خیلیا هستن و جواب نمیدن وقتی سوال می پرسی. آرزوی موفقیت برای همه اشون![]()
سلام خسته نباشید .این درصدا که خیلی عالیه.به خصوص زبان وفنی.امروز ازمون 75 درصد اکادمیو زدم اینم درصدام بود:
زبان:55...فن:53...تاریخ:50...درک:39...منظر:23
فقط میتونم بگم اِف بر این زندگی به عنوان یه سال دومی انتظار بالاتری داشتم...
من نمیفهم اصولا چرا نمیشه بیشتر از اینا بزنم با وجود اینکه هرچی که بوده خوندم
اقای ایرانشاهی خواهشا راهنمایی کن
جواب تشریحی داره که!!!
ممنون.درصدای پارسالم اینه...سلام خسته نباشید .این درصدا که خیلی عالیه.به خصوص زبان وفنی.
میتونم ازتون رتبه و درصدای کنکور سال پیش رو بپرسم؟آخه من وضع درصدام خیلی خرابه.به خصوص زبان.
زبان چطوری این درصدو زدین خیلی خوبه ها.منم سال 2 هست ولی وضعم خرابه.
ممنون.درصدای پارسالم اینه...
زبان:29...فن:28...تاریخ:39....درک:8....منظر:25
رتبه:2979
والا از اول سال تقریبا هر روز ربان کار میکردم ولی به این نتیجه رسیدم که نمیشه بیشتر از 60 70 درصد زبان زد...اگه میخوای به 30 40 درصد برسونی زبانو تو این مدت میشه
فقط باید از همین امروز بی امان هر روز 3 تا درک مطلب کار کنی....درک مطلب سهل الوصول ترین بخش زبانه....بعدش لغت و بعد از اون گرامر
دایره لغتتون و گرامرتون فول هم باشه باز تو هر درک مطلب بین یکی تا سه تاشو نمیشه زد حتی فارسی هم بنویسه مطلب رو احتمال اشتباه زدن هست چون گزینه هاش یه جوریه که اکثرا چند گزینه ایه متاسفانهبه نظر شما درک مطلب بخونیم بهتر از لغته؟
من درک مطلبای کتاب بابک رستمی رو کار کردم از هرکدوم ۲تا یا ۳تا فقط درست میزدم اونم با کمک گرامر و لغت شاید، بعدم هر درک مطلبی یه نکته داره احساس میکنم اگه دایره لغاتمون وسیعتر باشه بیشتر کمک میکنه
من که گیج شدم کلا در مورد زبان
به نظر شما درک مطلب بخونیم بهتر از لغته؟
من درک مطلبای کتاب بابک رستمی رو کار کردم از هرکدوم ۲تا یا ۳تا فقط درست میزدم اونم با کمک گرامر و لغت شاید، بعدم هر درک مطلبی یه نکته داره احساس میکنم اگه دایره لغاتمون وسیعتر باشه بیشتر کمک میکنه
سلام دوستان .. من دیشب یه دوره تست زدم . به قدری بد بود که تمام شب منو بیدار نگه داشت و به معنای واقعی حرص خوردم . بعد امروز نشستم آزمون جامع اول رو زدم . در نهایت وضعیت اینطوری بود :
زبان 54 ... از شروع کلوز تست تا پایان درک مطلبها فقط دو تا اشتباه داشتم . همه ی اشکال توی لغت هام بود .
فنی 33 ... فقط سوالای به نسبت آسون رو می تونستم جواب بدم .
تاریخ 37 ... تمام سوالای تاریخ ایران رو تقریبا درست زدم و تقریبا یکی دو تا درست تو سوالای تاریخ جهان و معاصر داشتم .
درک 36 ... هیچی نگم بهتره واقعا .
الان وضعیت من ضعیف حساب میشه ؟! به نظرتون با توجه به این درصدا من می تونم توی یه ماه باقی مونده تکونی به این درصدا بدم و خودم رو به یه دانشگاه سطح بالا برسونم ؟!
ببینید درک مطلب انچنان نیازمند گرامر و لغت نیست...این شرایط شمارو منم داشتم فقد لازمه پیگیر شید و با چنتا نتیجه بد از ادامه منصرف نشد...به نظر شما درک مطلب بخونیم بهتر از لغته؟
سلام مهندس ایرانشاهی - خسته نباشید استاد .
یه خواهشی داشتم : آکادمی چرا عملکردش ضعیف شده !!!
همه ناراضی ان !
اصلا نباید در جایی که اساتید بزرگی مثل شما حضور دارن یه همچین کم کاری هایی دیده بشه و در مقابل کارهای بزرگی که شما انجام میدید - پرسنل اداری از حداقل کاری که باید انجام بدن کم کاری کنن .
مدیریت مجموعه دکتر سعیدی پور باید نظارت بیشتری بر عملکرد اونا داشته باشن !
نمونش خود من !
سه روز از آزمون جامع دوم گذشته هنوزم که هنوزه یه کارنامه بهم ندادن ! پوز پسوردم که نمیدن حل سوالاتو تو فیلم نگاه کنم .
آقای فرازندم که فقط وعده سر خرمن میده !
لطفا گوشزد کنید !! من حمید حبیب زاده هستم . از اردبیل . مجموعه معماری معماری .
چشم امیدمون اول به حرکت خودمون بعد برکت خدای بزرگ و بعد شما عزیزانه ! نذارید با این کارا پارازیت بندازن رو تمرکزمون !
دوستدار شما -حمید
امروز ازمون 75 درصد اکادمیو زدم اینم درصدام بود:
زبان:55...فن:53...تاریخ:50...درک:39...منظر:23
فقط میتونم بگم اِف بر این زندگی به عنوان یه سال دومی انتظار بالاتری داشتم...
من نمیفهم اصولا چرا نمیشه بیشتر از اینا بزنم با وجود اینکه هرچی که بوده خوندم
اقای ایرانشاهی خواهشا راهنمایی کن
سلام دوستان کتاب جدید آقای گلابچی که چند وقت پیش گفتین هنوز چاپ نشده؟ کسی خبر داره موضوع کتاب چیه و کی چاپ میشه؟![]()
تو مجموعه تست من ان تست ها هست تو اون پاسخ دارهبله آقای ایرانشاهی ،این آزمون پاسخ نامه داره ولی پاسخ نامه ای که آکادمی برای این آزمون گذاشته ناقصه و از سوال 102 تا 118 رو نداره !!!!! که شامل سوالهای درک هم میشه.جایی پاسخ نامه ی کاملی ازش هست؟ از بچه ها خواستم ولی کسی نذاشت،احتمالا ندارنش!
سلام من با ایشون زیاد صحبت کردم...
به هیچ وجه رویکرد ایشون به این صورت نیست که در کنکور معماری از کتاب هایی که دیر میاد سوال بیاد.. برای مثال کتاب جزییات ارتقا دهنده ی پارسال که دیر اومد و خیلی ها استرس گرفتن... خیلیام الکی کلاسشو رفتن...
ولی تستی سوال نیومد...!!!!
پس نگران نباش!!!
شما با دکتر شاهین حیدری هم آشنایی دارین؟! ممکنه از کتاب جدیدشون (سازگاری حرارتی) که تیرماه چاپ شده سوال زیاد بیاد برا انرژی؟!
ازمون هنرهای ساخت هم هست ?آزمون جامع دوم...
امیدوارم مفید باشه واسه همتون..
https://drive.google.com/folderview?id=0BynOiRM0qm4PcWFlZmJMZVZQTEU&usp=sharing
خیلی ممنونبنده نه ولی میگم اگر بچه ها تونستن بپرسن.
بله هست، سوالا و جواباش :ازمون هنرهای ساخت هم هست ?