مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

narges17

عضو جدید
بچه ها کسی آزمونای آکادمی رو شرکت کرده؟ چطور نتیجه رو باید ببینم؟:(

Ar Mina

عضو جدید
سلاااام خسته نباشید بچه ها
دوستان کسی کتاب درک رفتا سازه‌ها رو داره؟
اگه دارین میشه لطف کنید از صفحه ۴۴ یه عکس بندازین اینجا بزارین؟
یه فایل در مورد سازه های معین و نامعین بود در مورد عکسی که تو صفحه ۴۴ درک رفتار هست توضیح داده ولی عکسش رو نزاشته، اگه دارینش ممنون میشم عکس بندازین از صفحه ش

سلام بفرمایید: 201501021051.jpg

sara 262

عضو جدید
:cry::(
خوب البته حق دارند
من خودمم خیلی کم تر از قبل می رسم بیام... ...
ان شاالله که یکی که بلده بیاد و راهنمایی کنه !

آره حق دارند. ولی خیلیا هستن و جواب نمیدن وقتی سوال می پرسی. آرزوی موفقیت برای همه اشون:gol:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آره حق دارند. ولی خیلیا هستن و جواب نمیدن وقتی سوال می پرسی. آرزوی موفقیت برای همه اشون:gol:

من سوالای شما رو ندیدم تا حالا ولی کلا اگه سوالی پرسیدن و بچه ها جواب ندادن چند حالت داره : یا ندیدن، یا فرصت ندارن، یا جوابی به ذهن شون نمی رسه، یا سوال تون خیلی تو تاپیک تکرار شده... از همه بیشترشم همون مورد سومه، مطمئن باش اگه بلد باشیم چند خط تایپ کردن اصلا کاری نداره ولی خب همه ش 1 ماه مونده به کنکور و الان بیشتر سوالای عجیبی پرسیده می شن که یا به خاطر وسواسو استرسن (یعنی جواب خاصی ندارن) یا خیلی حساسن و فقط مشاورای باتجربه می تونن جواب بدن

cna12

عضو جدید
امروز ازمون 75 درصد اکادمیو زدم اینم درصدام بود:
زبان:55...فن:53...تاریخ:50...درک:39...منظر:23
فقط میتونم بگم اِف بر این زندگی به عنوان یه سال دومی انتظار بالاتری داشتم...
من نمیفهم اصولا چرا نمیشه بیشتر از اینا بزنم با وجود اینکه هرچی که بوده خوندم
اقای ایرانشاهی خواهشا راهنمایی کن

Ar Mina

عضو جدید
سلام خسته نباشید .این درصدا که خیلی عالیه.به خصوص زبان وفنی.
میتونم ازتون رتبه و درصدای کنکور سال پیش رو بپرسم؟آخه من وضع درصدام خیلی خرابه.به خصوص زبان.
زبان چطوری این درصدو زدین خیلی خوبه ها.منم سال 2 هست ولی وضعم خرابه.

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان مهندسhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif خسته نباشید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif میشه درباره این دو موضوع منو یکم راهنمایی کنین؟ :redface:

sr.sh

عضو جدید
جواب تشریحی داره که!!!

بله آقای ایرانشاهی ،این آزمون پاسخ نامه داره ولی پاسخ نامه ای که آکادمی برای این آزمون گذاشته ناقصه و از سوال 102 تا 118 رو نداره !!!!! که شامل سوالهای درک هم میشه.جایی پاسخ نامه ی کاملی ازش هست؟ از بچه ها خواستم ولی کسی نذاشت،احتمالا ندارنش!

narges17

عضو جدید
بچه ها چرا ازمونای اکادمی تو سایت نتیجه رو نمیزنه؟ با یه پیامک که نه تراز مشخصه و نه جامعه اماری،حتی یه نمودار واسه مقایسه نداریم!!! :(

cna12

عضو جدید
سلام خسته نباشید .این درصدا که خیلی عالیه.به خصوص زبان وفنی.
میتونم ازتون رتبه و درصدای کنکور سال پیش رو بپرسم؟آخه من وضع درصدام خیلی خرابه.به خصوص زبان.
زبان چطوری این درصدو زدین خیلی خوبه ها.منم سال 2 هست ولی وضعم خرابه.
ممنون.درصدای پارسالم اینه...
زبان:29...فن:28...تاریخ:39....درک:8....منظر:25
رتبه:2979
والا از اول سال تقریبا هر روز ربان کار میکردم ولی به این نتیجه رسیدم که نمیشه بیشتر از 60 70 درصد زبان زد...اگه میخوای به 30 40 درصد برسونی زبانو تو این مدت میشه
فقط باید از همین امروز بی امان هر روز 3 تا درک مطلب کار کنی....درک مطلب سهل الوصول ترین بخش زبانه....بعدش لغت و بعد از اون گرامر

artemiss68

عضو جدید
ممنون.درصدای پارسالم اینه...
زبان:29...فن:28...تاریخ:39....درک:8....منظر:25
رتبه:2979
والا از اول سال تقریبا هر روز ربان کار میکردم ولی به این نتیجه رسیدم که نمیشه بیشتر از 60 70 درصد زبان زد...اگه میخوای به 30 40 درصد برسونی زبانو تو این مدت میشه
فقط باید از همین امروز بی امان هر روز 3 تا درک مطلب کار کنی....درک مطلب سهل الوصول ترین بخش زبانه....بعدش لغت و بعد از اون گرامر

به نظر شما درک مطلب بخونیم بهتر از لغته؟
من درک مطلبای کتاب بابک رستمی رو کار کردم از هرکدوم ۲تا یا ۳تا فقط درست میزدم اونم با کمک گرامر و لغت شاید، بعدم هر درک مطلبی یه نکته داره احساس میکنم اگه دایره لغاتمون وسیعتر باشه بیشتر کمک میکنه
من که گیج شدم کلا در مورد زبان

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

من درک مطلبای کتاب بابک رستمی رو کار کردم از هرکدوم ۲تا یا ۳تا فقط درست میزدم اونم با کمک گرامر و لغت شاید، بعدم هر درک مطلبی یه نکته داره احساس میکنم اگه دایره لغاتمون وسیعتر باشه بیشتر کمک میکنه
دایره لغتتون و گرامرتون فول هم باشه باز تو هر درک مطلب بین یکی تا سه تاشو نمیشه زد حتی فارسی هم بنویسه مطلب رو احتمال اشتباه زدن هست چون گزینه هاش یه جوریه که اکثرا چند گزینه ایه متاسفانه

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .. من دیشب یه دوره تست زدم . به قدری بد بود که تمام شب منو بیدار نگه داشت و به معنای واقعی حرص خوردم . بعد امروز نشستم آزمون جامع اول رو زدم . در نهایت وضعیت اینطوری بود :

زبان 54 ... از شروع کلوز تست تا پایان درک مطلبها فقط دو تا اشتباه داشتم . همه ی اشکال توی لغت هام بود .
فنی 33 ... فقط سوالای به نسبت آسون رو می تونستم جواب بدم .
تاریخ 37 ... تمام سوالای تاریخ ایران رو تقریبا درست زدم و تقریبا یکی دو تا درست تو سوالای تاریخ جهان و معاصر داشتم .
درک 36 ... هیچی نگم بهتره واقعا .

الان وضعیت من ضعیف حساب میشه ؟! به نظرتون با توجه به این درصدا من می تونم توی یه ماه باقی مونده تکونی به این درصدا بدم و خودم رو به یه دانشگاه سطح بالا برسونم ؟!

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام . من در وضعیت کاملا مشابه با شمام از نظر دانش در مورد آزمونها منظورمه البته .
ولی تجربه ی شخصی من اینه که گرامر و درک مطلب ارزش وقت گذاشتن داره . توی درک مطلب معمولا جواب درست تنها به یه کلمه بستگی داره که در سطح آسون هم معنی اش رو میدونن و نه به معنی لغات سنگین .
یه مثال می زنم : توی متن در مورد دو روش ساختمان سازی صحبت می کنه . هیچ نیازی نیست که جزییات این دو روش رو از متن متوجه بشید . فقط همین کفایت می کنه که بدونید دو روشه . بعد توی سوال مثلا می پرسه منظور نویسنده از این متن چی بوده ؟!! و توی یه گزینه یه روش رو میگه و توی گزینه ی بعدی روش دوم رو میاره .
در حالت عادی شما فکر می کنید دو جواب درست وجود داره . ولی اینطور نیست . اگر دقت کنید توی یه گزینه کلمه only آورده که به معنی تنها روشه و توی گزینه ی بعدی کلمه ی can اومده که یعنی می تونه چیز دیگه ای هم وجود داشته باشه . به همین سادگی گزینه ی درست تشخیص داده میشه .
این مثال تستی بود که همین امروز صبح خودم زدم و واقعا من ترجمه نمی کنم درک مطلب ها رو . فقط گزینه ها رو تحلیل می کنم . همیشه هم جواب به همین آسونیه . شاید بگید این مثاله و همیشه این طور نیست ولی باور کنید که اگر روش درک مطلب زدن رو یاد بگیرید بسیار براتون مفیدتره تا دایره ی لغتتون رو زیاد کنید . من نمی گم کلا روش وقت نذارید ولی فقط ده سوال لغت وجود داره و بقیه درک مطلب و گرامره . بنابراین منطقی تر و پر منفعت تره که روش درک مطلب زدن رو یاد بگیرید . موفق باشید دوست عزیز

milad.arch

عضو جدید
سلام دوستان .. من دیشب یه دوره تست زدم . به قدری بد بود که تمام شب منو بیدار نگه داشت و به معنای واقعی حرص خوردم . بعد امروز نشستم آزمون جامع اول رو زدم . در نهایت وضعیت اینطوری بود :

زبان 54 ... از شروع کلوز تست تا پایان درک مطلبها فقط دو تا اشتباه داشتم . همه ی اشکال توی لغت هام بود .
فنی 33 ... فقط سوالای به نسبت آسون رو می تونستم جواب بدم .
تاریخ 37 ... تمام سوالای تاریخ ایران رو تقریبا درست زدم و تقریبا یکی دو تا درست تو سوالای تاریخ جهان و معاصر داشتم .
درک 36 ... هیچی نگم بهتره واقعا .

الان وضعیت من ضعیف حساب میشه ؟! به نظرتون با توجه به این درصدا من می تونم توی یه ماه باقی مونده تکونی به این درصدا بدم و خودم رو به یه دانشگاه سطح بالا برسونم ؟!

دوست عزیز
وقتی میخوای تست بزنی، آروم باش (بدون استرس باش)
اگه با آرامش تست بزنی به درصدات 10 درصد اضافه میشه (حداقل رو گفتم)
اصلاً ضعیف نیستی (هی به خودت نگو ضعیفی، این باعث میشه کاراییت تو تست زدن بیاد پایین)
حتماً رتبهٔ خوبی میاری چون تواناییشو داری و چون داری بابتش تلاش میکنی
موفق باشید :victory:

azi sadeghi

عضو جدید
سلام بچه ها.خسته نباشین
تو سایت ایوانخانه قسمت دانلودش مطالعات موردی کتابهای جدید هست که نیاز به کدفعالسازی احتیاج داره.کسی میدونه کدشو؟

cna12

عضو جدید
ببینید درک مطلب انچنان نیازمند گرامر و لغت نیست...این شرایط شمارو منم داشتم فقد لازمه پیگیر شید و با چنتا نتیجه بد از ادامه منصرف نشد...
تضمین میکنم حداقل 8 تا 12 سوال درک مطلب هیچ ارتباطی به گرامر یا لغت تخصصی نداره...من تموم درک مطبای معماری و هنر ساختِ 7-8 سال اخیرو زدم و اینو به جدّ میگم...مطمئن باشید
کلا این درک مطلب نعمتیه که همه ازش غافلن

hh.architect

عضو جدید
سلام مهندس ایرانشاهی - خسته نباشید استاد .
دوستدار شما -حمید

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کتاب جدید آقای گلابچی که چند وقت پیش گفتین هنوز چاپ نشده؟ کسی خبر داره موضوع کتاب چیه و کی چاپ میشه؟

آخرین ویرایش:

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس ایرانشاهی - خسته نباشید استاد .
یه خواهشی داشتم : آکادمی چرا عملکردش ضعیف شده !!!
همه ناراضی ان !
اصلا نباید در جایی که اساتید بزرگی مثل شما حضور دارن یه همچین کم کاری هایی دیده بشه و در مقابل کارهای بزرگی که شما انجام میدید - پرسنل اداری از حداقل کاری که باید انجام بدن کم کاری کنن .
مدیریت مجموعه دکتر سعیدی پور باید نظارت بیشتری بر عملکرد اونا داشته باشن !
نمونش خود من !
سه روز از آزمون جامع دوم گذشته هنوزم که هنوزه یه کارنامه بهم ندادن ! پوز پسوردم که نمیدن حل سوالاتو تو فیلم نگاه کنم .
آقای فرازندم که فقط وعده سر خرمن میده !
لطفا گوشزد کنید !! من حمید حبیب زاده هستم . از اردبیل . مجموعه معماری معماری .

چشم امیدمون اول به حرکت خودمون بعد برکت خدای بزرگ و بعد شما عزیزانه ! نذارید با این کارا پارازیت بندازن رو تمرکزمون !
دوستدار شما -حمید

سلام دوست من.
حتما پیگیری میکنم.. البته متاسفانه شهرستان های اکادمی زیر نظر من نیست هیچ چیزش ولی به همکارام گوشزد میکنم که پیگیری کنن.. متاسفانه عملکرد تهران و بعضی شهرستان ها تو خدمات دهی خیلی متفاوت هست.. شما شماره موبالتون رو تو پیغام خصوصی بدید تا پیگیری کنم..

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظرم که ازمونتو خوب دادی
درک که هر کاری کنی نمیتونیم تو ازمونا به درصد اعتماد کرد و بهترین تست ها رو تو کنکورای سال های گذشته و البته تو کنکور امسال میشه دید..
با این درصد ها تو ۷۵ درصد احتمالا رتبه ی معماریتون حدود ۲۰۰ میشه که رتبه ی خوبی هست از نظر من..
ولی چون زبانتون خوبه با دوره کردن درسای حفظی خوب میتونی برسونی خودتو..
منظر بخون جزوه علی جاودانی رو ...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کتاب جدید آقای گلابچی که چند وقت پیش گفتین هنوز چاپ نشده؟ کسی خبر داره موضوع کتاب چیه و کی چاپ میشه؟

سلام من با ایشون زیاد صحبت کردم...
به هیچ وجه رویکرد ایشون به این صورت نیست که در کنکور معماری از کتاب هایی که دیر میاد سوال بیاد.. برای مثال کتاب جزییات ارتقا دهنده ی پارسال که دیر اومد و خیلی ها استرس گرفتن... خیلیام الکی کلاسشو رفتن...
ولی تستی سوال نیومد...!!!!
پس نگران نباش!!!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله آقای ایرانشاهی ،این آزمون پاسخ نامه داره ولی پاسخ نامه ای که آکادمی برای این آزمون گذاشته ناقصه و از سوال 102 تا 118 رو نداره !!!!! که شامل سوالهای درک هم میشه.جایی پاسخ نامه ی کاملی ازش هست؟ از بچه ها خواستم ولی کسی نذاشت،احتمالا ندارنش!
تو مجموعه تست من ان تست ها هست تو اون پاسخ داره

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام من با ایشون زیاد صحبت کردم...
به هیچ وجه رویکرد ایشون به این صورت نیست که در کنکور معماری از کتاب هایی که دیر میاد سوال بیاد.. برای مثال کتاب جزییات ارتقا دهنده ی پارسال که دیر اومد و خیلی ها استرس گرفتن... خیلیام الکی کلاسشو رفتن...
ولی تستی سوال نیومد...!!!!
پس نگران نباش!!!

شما با دکتر شاهین حیدری هم آشنایی دارین؟! ممکنه از کتاب جدیدشون (سازگاری حرارتی) که تیرماه چاپ شده سوال زیاد بیاد برا انرژی؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا