مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دیگه. اما فقط خود درس و لغات هم معنیش. متنای بعدشو نمیخواد. یعنی لغتا با جملاتش و بعد ازون که synomym هاش هست. بعد ازینا میره واسه 6 7 تا متن که لغات درسو توشون به کار برده. اونا رو نمیخواد بخونین.
اینجور که پرسیدین فک کنم کتاب تافل شما تعداد درساش فرق داره. واسه من و اون کتابی که مرجع کنکوره کلاً 30 تا درسه.

یه چیز جالب تو لغت های زبان...
من داشتم تحلیلارو در میو وردم واسه همون فیلمه یه چیز جالب متوجه شدم...
متن essential toefl و ۵۰۴ تو word رو باز کردم و ۴۰ تا لغت ۱۰ سوال اول زبان سال ۹۳ رو با کنترل اف سرچ کردم....
۲۱ لغت از ۴۰ تا تو ای دو تا کتاب بود امااااااااا:
اولا کلیش تو هم معنی ها بود نه خود کلمات اصلی...
دوما معنی باید تو جمله فهمیده بشه نه بصورت فارسی!!! مثلا abandon به معنی رها کردن نیست... شبیه به این معنی هست.. یعنی معنی دقیق فارسی نداره بلکه شما با خوندن مثال ها میفهمید معنی دقیقش چیه!! یعنی سعی نکنید انگلیسو فارسی یاد بگیرید...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جزوه خوبی رو وعده داده بودین در مورد منظر که مثل اینکه جزوه تایپ شده از اساتید دانشگاه تهران بود ، چون اون که تو سایت آکادمی هست خیلی کیفیتش پایینه. ..

نه جزوه خوبه واسه علی جاودانیه...
استاد منظر...
یکی بیاد بگیره اسکن کنه دیگه بچه ها!!!!!!!!!!!!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازه ی آقای ایرانشاهی.
این برنامه یه لیست کلیه. یه لیست کلی از کل مطالبی که باید واسه کنکور خونده بشه. یه دید کلی بهمون میده که بدونیم در کل چیارو خوندیم و چیا مونده که باید بخونیم. مث چک لیست باید هرچی خوندیم کنارش تیک بزنیم. مثلاً هر فصل تاریخ یا فن رو که تموم کردین کنارش تیک بزنین و بنویسین از چی خوندین. یه دید کلی بهتون میده فقط. برنامه ی ریز نیست.

احسنت...دقیقا درسته...مرسی

azi sadeghi

عضو جدید

متن essential toefl و ۵۰۴ تو word رو باز کردم و ۴۰ تا لغت ۱۰ سوال اول زبان سال ۹۳ رو با کنترل اف سرچ کردم....
دوما معنی باید تو جمله فهمیده بشه نه بصورت فارسی!!! مثلا abandon به معنی رها کردن نیست... شبیه به این معنی هست.. یعنی معنی دقیق فارسی نداره بلکه شما با خوندن مثال ها میفهمید معنی دقیقش چیه!! یعنی سعی نکنید انگلیسو فارسی یاد بگیرید...

مرسی. یه سوال آقای ایرانشاهی روش کدینگ واسه یادگیری لغت خوبه؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین جان شاید با سازه های چادری اشتباه گرفتی.... چون اونان که فقط کشش رو تحمل میکنن

آره عزیزم با غشا اشتباه گرفته بودم:redface:

بچه هایی که میگین نیازی نیس قرن ساختشونو حفظ کنیم من دیروز جهان تست یونان و رومو زدم تو تالیفیا اککککثرا پرسیده بود مثلا معبد فورتونا ویریلس کجا قرار داره و کدوم قرن ساخته شده:w00:
یعنی تو کل کتاب دوتا موضوع رو تو هر بنا حفظ نکرده باشم همین دوتاس:w04:
بناهای خییییلی مشهورو مثلا زیگورات چغازنبیلو میشه حفظ کرد کدوم قرن ساخته شده ولی دیگه یه معبد نمیدونم تو کدوم دهکوره هند کجای مخ من جا میگیره که کی ساخته شده:confused:
البته میگم تو سوالای کنکور ندیدم بیشترش تو تالیفیا بود.....شایدم همه اون عجق وجقا تالیفی بودن....تو بعضی سوالا مثلا گفته بود فلان بنا چه قرنی ساخته 600 یا 650!!! یه خورده فاصله هم نداده بود آدم بتونه دوره رو تفکیک کنه....خلاصه که توکل به خدا....من که فکر نمیکنم اینجووری سوال بدن ....اسم درس تاریخ معماریه تاریخ خالی نیس که:w00::w06:

baran72

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره عزیزم با غشا اشتباه گرفته بودم:redface:

بچه هایی که میگین نیازی نیس قرن ساختشونو حفظ کنیم من دیروز جهان تست یونان و رومو زدم تو تالیفیا اککککثرا پرسیده بود مثلا معبد فورتونا ویریلس کجا قرار داره و کدوم قرن ساخته شده:w00:
یعنی تو کل کتاب دوتا موضوع رو تو هر بنا حفظ نکرده باشم همین دوتاس:w04:
بناهای خییییلی مشهورو مثلا زیگورات چغازنبیلو میشه حفظ کرد کدوم قرن ساخته شده ولی دیگه یه معبد نمیدونم تو کدوم دهکوره هند کجای مخ من جا میگیره که کی ساخته شده:confused:
البته میگم تو سوالای کنکور ندیدم بیشترش تو تالیفیا بود.....شایدم همه اون عجق وجقا تالیفی بودن....تو بعضی سوالا مثلا گفته بود فلان بنا چه قرنی ساخته 600 یا 650!!! یه خورده فاصله هم نداده بود آدم بتونه دوره رو تفکیک کنه....خلاصه که توکل به خدا....من که فکر نمیکنم اینجووری سوال بدن ....اسم درس تاریخ معماریه تاریخ خالی نیس که:w00::w06:

تو سوالای تالیفی شاید چنین مواردی ببینی اما تو کنکور معمولا سال ساخت بنا رو نمیخوان
همین که بدونی بنا برای چه دوره و سبکیه کافیه
البته من یادمه ی همچین تستی دیده بودم اما با رد گزینه ی بقیه مواردی که خواسته بود میشد به جواب رسید و نیاز نبود عدد سال رو حفظ باشی

pzeinali

عضو جدید
سلام . ببخشید من این جدول برنامه ریزی رو متوجه نمیشم . امکانش هست بیشتر توضیح بدین ؟ مثلا رو به روی 504 که عدد 1 نوشته شده و 6 تا مربع دورشه(فکر کنم منظور درس 1تا 6 باشه) یعنی چی ؟ فواصل زمانی خوندن مباحث چطور مرتب شده؟
سوال دومم درباره ی زبانه . من 504 رو نصفه خوندم و تافل رو به اندازه 10 درس اول . چند روزه لغت های کنکور های گذشته رو می خوندم و اون لغت هایی که در کتاب های تافل و 504 هم بودنو از کتاب جمله هاشو می خوندم. الان چیکار کنم ؟ گیج شدم . کدومو ادامه بدم ؟ درسته همشو باید خوند اما فکر می کردم لغت های کنکور مهم تر باشه

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تو همه چیش مشکل دارم
لغت
درک مطلب
گرامرو که بوسیدمش گداشتم کنار:cry:

من 504 و تافل رو حفظم اما اصلا نمیتونم تست بزنم

جزوه ای هست که لغات 504 با روش کد گذاری یاد بده ؟

بازم ببخشید که من دخالت میکنم و نظر میدم. اما تو اون فایل صوتی اقای رستمی روش کدینگ رو اکیداً قدغن کرده بود. میگفت شاید واسه یه مدت جواب بده ولی در نهایت همه چی رو قاطی میکنین. میگفت بهتره از طریق هم خانواده ها یاد بگیرین.
واسه گرامر هم تعجب میکنم بعضیا میگن حذفش کردیم! آخه سارا جونم تنها بخش زبان که یه کم قانونمنده همون گرامره. لغتو هرچقدم بخونی معلوم نیست چقد سخت یا آسون بیاد. اما گرامر یه چیز مشخصه. 5 تا سوال زبانو که هیچی لغت هم بلد نباشی میتونی بزنی به این راحتی میذاری کنار؟؟؟ برو تو کار متنای کنکور و درک مطلب و گرامر.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ببخشید که من دخالت میکنم و نظر میدم. اما تو اون فایل صوتی اقای رستمی روش کدینگ رو اکیداً قدغن کرده بود. میگفت شاید واسه یه مدت جواب بده ولی در نهایت همه چی رو قاطی میکنین. میگفت بهتره از طریق هم خانواده ها یاد بگیرین.
واسه گرامر هم تعجب میکنم بعضیا میگن حذفش کردیم! آخه سارا جونم تنها بخش زبان که یه کم قانونمنده همون گرامره. لغتو هرچقدم بخونی معلوم نیست چقد سخت یا آسون بیاد. اما گرامر یه چیز مشخصه. 5 تا سوال زبانو که هیچی لغت هم بلد نباشی میتونی بزنی به این راحتی میذاری کنار؟؟؟ برو تو کار متنای کنکور و درک مطلب و گرامر.

عزیزم پارسال اینهمه واسه زبان و مخصوصا گرامر وقت گذاشتم آخر سر 1% زدم و رتبه ام اومد رو 1500:(
دیگه میترسم رو گرامر وقت بزارم:cry:
یکی بیاد با من زبان کار کنه:cry:گناه دارم باز پشت کنکور بمونم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزم پارسال اینهمه واسه زبان و مخصوصا گرامر وقت گذاشتم آخر سر 1% زدم و رتبه ام اومد رو 1500:(
عزیزم الکی به خودت استرس راه نده. زبان اینجوریه دیگه. هم خیـــــــــــلی کند پیش میره آدم و با وجود وقتی که میذاری دیرتر و سخت تر نتیجه میگیری. هم اینکه حساب کتاب نداره. کلآً باید توش پیشرفت کنی.
منم واسه کاردانی به کارشناسی کلی روش وقت گذاشتم و انتظار بالایی داشتم اما دقیقاً به همین خاطر کل سوالا رو زدم و کلی منفی خوردم.
به نظرم کتاب جدیده رستمی رو بگیر واسه تخصصی. بشین هی متن بزن. منم باید بخرمش. متن از همه چی مهم تره.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی کدینگ برا من که واقعا جواب داده;)

سوسن طاهری

عضو جدید
خب بچه ها واسه گرامر چی توصیه میکنید من واقعا زبانم افتضاح؟؟؟ کدوم جزوه یا کتاب خوبه؟؟

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز.
از اونجایی که من کلا زبان رو دوست دارم بهت پیشنهاد می کنم که بری سراغ خوندن درک مطلب و تست زدن . این سه تا فایده داره واست . لغات جدید یاد می گیری (با اینکه سر جلسه ی کنکور اصلا لازم نیست تمام درک مطلب رو بفهمی ) چشمت و گوشت به جمله بندی ها آشنا میشه ( مثلا جای قید حالت رو بر اساس جملاتی که خوندی می شناسی و کاملا توی ناخودآگاهت حفظ میشه ) سومیش هم اینه که خود درک مطلب رو کامل می زنی .
من کنکور پارسالم رو بدون یک کلمه مطالعه واسه زبان 60 زدم . حتی یکی از تست های لغت رو هم جواب ندادم . چون خیلی سخت بود . درک مطلب رو کامل زدم . من یه جزوه هم توی باشگاه دیدم : 13 مهارت درک مطلب .
عکس بود ولی کیفیتش خوب بود . انواع تست های درک مطلب رو کامل توضیح داده بود و نحوه ی پیدا کردن جوابش در متن رو هم گفته بود .
مطمئنم موفق میشی دوست خوبم :w23:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ولی کدینگ برا من که واقعا جواب داده;)

آره میگن خوبه. منم تعریف زیاد شنیدم اما ازونجایی که حرف رستمی رو قبول دارم سمتش نرفتم. تو بازه زمانی کنکور احتمالاً خوب جواب میده. راستی بابت جزوات و مهربونی هات یه تشکر بهت بدهکارم. :gol:

Hamid.026

عضو جدید

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای عزیز کتابی که من واسه تافل می خونم >> Essential words for the toefl ویرایش پنحم انتشارات جنگل 105 درسه !!!

ولی مثل اینکه آقای ایرانشاهی عزیز داخل این فایل برنامه ریزی گفتن 30 درسه . ..؟؟؟

منبع اشتباهه . ..؟؟؟

http://generalenglish.ir/wp-content/uploads/2014/04/Essential-Words-For-The-TOEFL.jpg?d4dcee
دوست عزیز اون کتاب زبان که دارین میخونین اشتباهه واسه ازمون تافل دکترا و ایناس؛ این که شما میخونی قطورتر و بزرگتره.
این یکی که ما میخونیم همون تافل هستش ولی انتشارات اندیشه خلاق هست.یه کتاب با قطع متوسطه که تیکه بالای جلدش نارنجی هست نه سبز رنگ
برو اینجا وسط های صفحه (هفتمین مطلبش هست)کتاب هستش واسه دانلود http://www.physicsbook.blogfa.com/category/13/آموزش-زبان-انگلیسی

azi sadeghi

عضو جدید
بچه هایی که کلاس آقای سروش نیارو میرن
میشه یه لطفی کنن جزوه سال 93 شو بذارن تو باشگاه؟ یا سوالاشو؟شدیدن محتاجم:w10:

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم الکی به خودت استرس راه نده. زبان اینجوریه دیگه. هم خیـــــــــــلی کند پیش میره آدم و با وجود وقتی که میذاری دیرتر و سخت تر نتیجه میگیری. هم اینکه حساب کتاب نداره. کلآً باید توش پیشرفت کنی.
منم واسه کاردانی به کارشناسی کلی روش وقت گذاشتم و انتظار بالایی داشتم اما دقیقاً به همین خاطر کل سوالا رو زدم و کلی منفی خوردم.
به نظرم کتاب جدیده رستمی رو بگیر واسه تخصصی. بشین هی متن بزن. منم باید بخرمش. متن از همه چی مهم تره.

۲نکته مهم تو زبان:

کساییکه مثل من سطح زبانشون پایینه زیاد رو زدن گرامر حساب باز نکننن!!!! مگر اینکه خیلی خیلی وقت گذاشته باشن روش!!!
گرامر بخونن در حدی که متن رو خوب بفهمن...

تو متن زدن باید حرفه ای باشی... قلقش باید دستت بیاد... اون ۲ تا فیلمیکه تو اپارات و ببین.. مهندس خرسند تا حدی گفته حدودی چیکار کن...
بعد بشین کلی سوال متن بزن به جا اینکه متن معماری بخونی الکی تست متن بزن.. کنکور ...ازمون ازمایشی... هرچی
متن و وقت بگیر بزن بعدش بشین لغت عمومی و تخصصی که تو متن بلد نبودیو کنارش بنویس که حفظ کنی... به یک چیز هم توجه کن که اون لغت تخصصی رو حفظ کن که معنی فارسیشم میدونی.. یعنی لغت خیلی پرت حفظ نکن... نه یادت میمونه نه به کارت میاد...
۳۰ بزنی اگر ضعیفی کافیه!!!
موفق باشی

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز

مثل فوتبالیست ها بود عموی سوباسا به سوباسا میگفت باید با توپ دوست بشی!!! ( البته اون اقاهه عموش نبودا حالا کار نداریم!):biggrin:
کدینگ هم مثل همونه... فقط دوست میشی با زبان انگلیسی.. اصل داستان این هست که تو جملات مثال و هم معنی هاش هم کامل یاد بگیری... و اگر نه اونقد به درد نمیخوره..

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که یه استاد چی گفته اونقدر که شما فکر میکنید مهم نیست!! این صحبت کاملا رقابتی و تبلیغاتی هست!!!!... چون اقای خرسند و تقی زاده با این روش کار میکنن... یه چیز جالب بگم که پارسال خود اون موسسه سعی کرد کارگاه های کدینگ بزاره واسه دانشجوهاش!!!! البته اقای تقی زاده سر کد قوی زبان ریشه یابی میگه ها ولی واسه ضعیفا با کدینگ شروع میکنه....کسیکه زبانش ضعیف هست با این کار ترس چند سالش از زبان از بین میره... بعد دیگه ادامه راه واسش اسون میشه... واسه بچه های ضعیف اتفاقا کدینگ عالیه( البته گفتم بعدش باید بری سراغ مثال ها و هم معنی ها) ولی قوی ها اصلا لازم ندارن..

در مورد گرامر نمیدونم شاید شما زبانت خوبه... کسی که انگلیسی رو بصورت فارسی یاد میگیره زدن تست گرامر سخته... درسته گرامر قاعده داره ولی بیشتر از استثنا هاش سوال میاد... البته وقت زیادی بزاری میشه ها ...به ترتیب اسون به سخت نمره گرفتن از
متن بعد لغت بعد گرامر

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای ایرانشاهی به نظرتون به ترتیب اولویت کدوم مباحث گرامر رو بخونم?چون همش رو که نمیرسم شاید سه تا مبحثبیشتر نرسم بخونم که در خوش بینانه ترین حالت بتونم اقلا دوتا تستشو درست بزنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
میشه بگید اون 19 تا لغت دیگه چی شد پس؟:surprised:
اونا همش ناآشنا بود؟
ینی تو چ کتابایی بوود؟
ممنون.:gol:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که یه استاد چی گفته اونقدر که شما فکر میکنید مهم نیست!! این صحبت کاملا رقابتی و تبلیغاتی هست!!!!... چون اقای خرسند و تقی زاده با این روش کار میکنن... یه چیز جالب بگم که پارسال خود اون موسسه سعی کرد کارگاه های کدینگ بزاره واسه دانشجوهاش!!!! البته اقای تقی زاده سر کد قوی زبان ریشه یابی میگه ها ولی واسه ضعیفا با کدینگ شروع میکنه....کسیکه زبانش ضعیف هست با این کار ترس چند سالش از زبان از بین میره... بعد دیگه ادامه راه واسش اسون میشه... واسه بچه های ضعیف اتفاقا کدینگ عالیه( البته گفتم بعدش باید بری سراغ مثال ها و هم معنی ها) ولی قوی ها اصلا لازم ندارن..

من یکی از کارگاه های استاد تقی زاده رو رفتم..یعنی عالی بود واقعا..بازم خیلی از کلمه های 504 با همون روش کدینگ تو ذهنم مونده..با اینکه اصلا بعدش مرور نکردم...هرکی به کلاس استاد تقی زاده دسترسی داره بره واقعا ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا