مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مارال 110

عضو جدید
این که یه استاد چی گفته اونقدر که شما فکر میکنید مهم نیست!! این صحبت کاملا رقابتی و تبلیغاتی هست!!!!... چون اقای خرسند و تقی زاده با این روش کار میکنن... یه چیز جالب بگم که پارسال خود اون موسسه سعی کرد کارگاه های کدینگ بزاره واسه دانشجوهاش!!!! البته اقای تقی زاده سر کد قوی زبان ریشه یابی میگه ها ولی واسه ضعیفا با کدینگ شروع میکنه....کسیکه زبانش ضعیف هست با این کار ترس چند سالش از زبان از بین میره... بعد دیگه ادامه راه واسش اسون میشه... واسه بچه های ضعیف اتفاقا کدینگ عالیه( البته گفتم بعدش باید بری سراغ مثال ها و هم معنی ها) ولی قوی ها اصلا لازم ندارن..

من یکی از کارگاه های استاد تقی زاده رو رفتم..یعنی عالی بود واقعا..بازم خیلی از کلمه های 504 با همون روش کدینگ تو ذهنم مونده..با اینکه اصلا بعدش مرور نکردم...هرکی به کلاس استاد تقی زاده دسترسی داره بره واقعا ..

سلام تو کدینگ خودمون باید برای لغات کد بذاریم؟یا جایی امادش هست؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که یه استاد چی گفته اونقدر که شما فکر میکنید مهم نیست!! این صحبت کاملا رقابتی و تبلیغاتی هست!!!!... چون اقای خرسند و تقی زاده با این روش کار میکنن... یه چیز جالب بگم که پارسال خود اون موسسه سعی کرد کارگاه های کدینگ بزاره واسه دانشجوهاش!!!! البته اقای تقی زاده سر کد قوی زبان ریشه یابی میگه ها ولی واسه ضعیفا با کدینگ شروع میکنه....کسیکه زبانش ضعیف هست با این کار ترس چند سالش از زبان از بین میره... بعد دیگه ادامه راه واسش اسون میشه... واسه بچه های ضعیف اتفاقا کدینگ عالیه( البته گفتم بعدش باید بری سراغ مثال ها و هم معنی ها) ولی قوی ها اصلا لازم ندارن..

من یکی از کارگاه های استاد تقی زاده رو رفتم..یعنی عالی بود واقعا..بازم خیلی از کلمه های 504 با همون روش کدینگ تو ذهنم مونده..با اینکه اصلا بعدش مرور نکردم...هرکی به کلاس استاد تقی زاده دسترسی داره بره واقعا ..

میشه توضیح بدین روش کدینگ چطوریه جالب شد واسم هی میگین
ممنونت میشم

nayyereh.a

عضو جدید
راسی من راهنمایی گنده میخوام:برای دروسش فنی راستش من فغط ایستایی و سیستم رو خوندم.ینی واسه مصالح تنظیم عناصر و... هیچی نخوندم و تازه میخوام بخونمشون.بنظر شما من اول کدومشو بخونم؟؟؟کدوم رو حذف کنم

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه توضیح بدین روش کدینگ چطوریه جالب شد واسم هی میگین
ممنونت میشم
نمیدونم که جایی کد شده هست یا نه..یه مثال میزنم که متوجه شی.مثلا لغت abandon که معنیش میشه ترک کردن..مثل کلمه ابادان خودمون نوشته میشه.مردم ابادان موقع جنگ چیکار کردن؟اونجا رو ترک کردن.!!یاoath مثه اون سلامی هست که ورزشکارای یه رشته ورزشی (ازین کاراته و اینا) اول ورزش به هم میگن یه معنیشم قسم خوردن به پایبند بودن به قوانینه.peril مایع ظرفشویی پریل که برا دست خطرناکه! :D یا annual یه آنا خانومی هست که ما سال به سال نمیبینمیش ..ازین مدل توضیحات داره و البته ریشه یابی هم میکنن کلمات رو.من 3 سال پیش رفتم کلاسشون رو.الان چیز خاصی یادم نیست.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
راسی من راهنمایی گنده میخوام:برای دروسش فنی راستش من فغط ایستایی و سیستم رو خوندم.ینی واسه مصالح تنظیم عناصر و... هیچی نخوندم و تازه میخوام بخونمشون.بنظر شما من اول کدومشو بخونم؟؟؟کدوم رو حذف کنم
به نظرم مصالح رو حذف کن ولی تنظیم رو از کتاب قیابکلو یا جزوه های باشگاه بخون.حالا باز نظر بچه ها رو بپرس.

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دو صفحه همه درگیره زبانن :surprised:
به خدا زبان بالا زدن سخت نیست من که گفتم پارسال لغت بلد نبودم 65 زدم
به خدا می تونید منتهی باید به چند نکته توجه کنید (دوست دارید هم توجه نکنید یا قبول نکنید واسه خودتون می گم :D)
نکته اول : هیچوقت از کسی که زبانش ضعیفه راهنمایی نخواید!! چون بیشتر گمراه میشید
نکته دوم : نمره اورترین بخش زبان درک مطلب هست
تا می تونید درک مطلب کار کنید، نه اینکه بخونیدش بعد معنی کنید بعد تازه سوالات رو جواب بدید، برای جواب دادن به سوالات درک لازم به دونستن همه لغات نیست!
باید مهارت های درک مطلب کار کنید پیشنهاد می کنم از کتاب زبان تخصصی معماری و هنرهای ساخت بابک رستمی استفاده کنید
اول یک دور درک مطلب رو روخونی کنید (بعضیا همین کارم نمی کنن!) بعد سوالات رو بخونید سعی کنید سوال رو توی متن پیدا کنید و با رد گزینه جواب بدین
مثلا سوالاتی مثل اینکه ضمیر they یا that به کدوم کلمه بر می گرده نیاز به دونستن معنی متن نداره!
نکته سوم : 5 سوال گرامر سخت نیست می تونید جواب بدید پس الکی نذارید کنار (البته اگه وقتتون خیلی محدوده پیشنهاد نمی کنم)
سوالات گرامر معمولا دو جور میان یک جور سوال رو می تونید با خوندن متن های زیاد کم کم دستتون بیاد و جواب بدین
اما جور دوم رو حتما باید بلد باشین بعضی نکات این چند سال اخیر خیلی سوال اومده (مثل ترتیب صفت ها، ing و ed ، شکل if و would have و حرف های رابط بین دو جمله) (یکی یاداوری کنه نکات مهم رو گلچین کنم بزارم واستون! :D)
اینم بعد خوندن با تست زدن به مهارت می رسید (در کل تست زیاد بزنید :D)
نکته چهارم : لغت
متاسفانه اون شخصی که سوال طرح می کنه ، بنده خدا زبان انگلیسیش زیاد قوی نیست و در واقع مترجمی زبان بلده!
خیلی از سوالایی که میزاره از نظر دستوری و نگارشی غلط و اصلا همچین جملاتی تو زبان انگلیسی وجود نداره! و به این صورت عنوان نمیشه ! (فرق formal و informal رو هم نمی دونه :razz:)
برای همین راحت ترین و بی دردسرترین و سریع ترین راه حل برای رسیدن به جواب اینه که جملات رو به فارسی معنی کنید بعد دونه دونه کلمات رو معنی کنید و بعد معنای درست رو انتخاب کنید!
شاید مسخره بیاد ولی دقیقا همین جوری جواب میده

پ.ن : این تجربیات منی بود که دو سوال کنکور ازمایشی معماری میدم و نخونده یه بار 67 زدم و یه بار 65 ! سوالی بود در خدمتم
پ.ن 2 : حرفهای من صرفا توصیه بود لازم الاجرا نیست و شاید برای همه صدق نکنه !
موفق باشید ;)

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
عزیزم مرسی از راهنمایید .....ولی اگه میشداینجوری 60 درصد زد الان همه به جایی که بگن 504 و تافل بخونید میگفتن این کارا ک شما میگیدو انجام بدیم......
شما مطمعنا زبانتون خوبه اونقدی راه افتادید که از پس سوالات بر بیاین و واقعا شاید نتونید هیچ وقت درک کنید منی که زبانم صفره وقتی سوالارو میبینم چه حالیم..... و وقتی کلی لغات بلدم ب خاطر ندونستن چنتا لغت نمیتونم تستو جواب بدم...........
بازم ممنون نظرتو گفتی....

دوست عزیز من کی گفتم 504 و تافل نخونید ؟! :surprised: مگه میشه اینا رو نخونید و بتونید کلمات رو معنی کنید؟ 80 درصد کلمات از این دو تاست!!!
میگم روش تست زدنتون رو درست کنید بله شمایی که زبانتون صفره رو میتونم درک کنم، چون دوستم دقیقا مثل شماست
ولی دلیل نمیشه دست رو دست بزارید!! یکی که زبانش قویه برای 70 تلاش می کنه شما برای 30 تلاش کنید
احساس می کنم سردرگمین ولی به نظرم شروع کنید به تست زدن هر لغتی هم بلد نیستین یادداشت کنید و به دایره لغاتتون اضافه کنید
زبان همت می خواد دوست عزیز ;) باید براش وقت بزارید و فکر نکنید یک روزه درصدتون به 100 میرسه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

دوست عزیز من کی گفتم 504 و تافل نخونید ؟! :surprised: مگه میشه اینا رو نخونید و بتونید کلمات رو معنی کنید؟ 80 درصد کلمات از این دو تاست!!!
میگم روش تست زدنتون رو درست کنید بله شمایی که زبانتون صفره رو میتونم درک کنم، چون دوستم دقیقا مثل شماست
ولی دلیل نمیشه دست رو دست بزارید!! یکی که زبانش قویه برای 70 تلاش می کنه شما برای 30 تلاش کنید
احساس می کنم سردرگمین ولی به نظرم شروع کنید به تست زدن هر لغتی هم بلد نیستین یادداشت کنید و به دایره لغاتتون اضافه کنید
زبان همت می خواد دوست عزیز ;) باید براش وقت بزارید و فکر نکنید یک روزه درصدتون به 100 میرسه
اسمانه جان بیصبرانه منتظر اون نکات گرامری که گفتی هستیم;)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
در مورد روش کدینگ
من همین الان فهمیدم چه روشیه..... نمیدونم تو طولانی مدت ج میده یا نه اما
من قبل عید 504 و با ممورایز بدون مرور تندی خوندم :biggrin:
جالب اینه فقط یه کلمه از 504 بعد تموم کردنش یادم موند hesitate دلیلشم یه جمله بود که تو تصاویر این کلمه به صورت کدینگ نوشته بود........................ هیچ وقت این کلمه رو اشتبا ج ندادم.... فک نکنم هیچ وقتم یادم بره.... کلا زبان میخونم همش سعی میکنم بین لغت و معنیش یه رابطه ای پیدا کنم که این لغتارو اصلا یادم نمیره وقت مرور...........:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
برای بعضی لغت ها مثال و نمونه ی بارز پیدا کردن هم برا من جواب می ده، مثلا لغت nimble رو خوندنی ناخودآگاه یاد وینکی تو کارتون وایکینگ ها میفتادم که خیلی زبل و فرز بود، یا digress اولین لحظه منو یاد یه استادمون انداخت که هی از این شاخه به اون شاخه می پرید وسط حرفاش اعصابمو خرد می کرد، skeptic یاد آهنگ مشکوک میفتادم که هی این کلمه رو تکرار می کرد... با این کار انگار کلمات جدید رو با موضوعاتی که تو حافظه تون موندگارن لینک می کنین...

کلمه هایی مثل نیمبلو دیگرسو اسکپتیکو بدون هیچ کدینگی تو سرم مونده...بار اول که خوندم اکی شدم....نمیدونم چی درین کلمه ها نهفتست:)
من از رو کلماتی که این لحظه تو ذهنم بود مثال زدم! این کار کدینگ نیست که بگردی یه نکته نهفته ازش دربیاری، خود به خود به ذهنت میاد، chiropractor رو این طوری -با یه تصویر انتزاعی که تو ذهنت نقش می بنده- بهتر از کدینگ وبازی با کلمات می شه یاد گرفت... البته نظر من بود فقط :smoke:

البته یه روش بهتر (که برای حدس زدن معنی لغتای جدیدی که باهاشون رو به رو می شیم هم خیلی خوبه) دونستن معنی اجزای کلمه هاست، مثلا از رو لغتای predict , dictionary, dictate راحت می شه فهمید که اومدن dict یه مفهومی از گفتن و ... رو به کلمه القا می کنه یا able که دیگه واضحه مفهوم توانایی و قابلیت داشتن رو اضافه می کنه به کلمه، audi با شنیدار سرو کار داره، benevolent یا benefit نشون می دن bene یه بار + به کلمه اضافه می کنه، اینا رو خودتونم می تونین به طور تجربی دقت کنین و تو ذهن تون نگه دارین، اینجا هم یه کورس ساده هست که 50 تاشونو گردآوری کردن، البته دیگه بیشتر از این (اگه برا کنکور می خونین) فک کنم اتلاف وقت بیخود باشه -وسیله تبدیل به هدف نشه که زیادی براش وقت بذارین-

http://www.memrise.com/course/63096/50-basic-roots-for-english/

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
هميـت خواب و چگونـگي خوابيـدن:???
به موارد زير دقت کنيد تا اهميت خوابيدن براي شما روشن گردد:

ساعت 9 تا 11 شب:
زماني است براي از بين بردن مواد سمي و غير ضروري که اين عمليات توسط آنتي اکسيدان ها انجام مي شود.در اين ساعت بهتر است بدن در حال آرامش باشد.

ساعت 11 تا 1 شب:
عمليات از بين بردن مواد سمي در کبد ادامه دارد و شما بايد در خواب عميق باشيد.

ساعت 1 تا 3 نيمه شب:
عمليات سم زدايي در کيسه صفرا، در طي يک خواب عميق به طور مناسب انجام مي شود.

ساعت 3 تا 5 صبح:
عمليات از بين بردن مواد سمي در ريه اتفاق مي افتد.
بعضي مواقع ديده شده که افراد در اين
زمان، سرفه شديد يا عطسه مي کنند.

ساعت 5 تا 7 صبح:
اين عمليات در روده بزرگ صورت مي گيرد، لذا مي توانيد آن را دفع کنيد.

ساعت 7 تا 9 صبح:
جذب مواد مغذي صورت مي گيرد، پس بهتر است صبحانه بخوريد.افرادي که بيمار مي باشند، بهتر است صبحانه را در ساعت 6 و 30 دقيقه ميل کنند.
دير خوابيدن و دير بلند شدن از خواب، باعث مي شود مواد سمي از بدن دفع نشوند.
حالاهي تاصبح بيدارباشين پست بگذارين!?

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو صفحه همه درگیره زبانن :surprised:
به خدا زبان بالا زدن سخت نیست من که گفتم پارسال لغت بلد نبودم 65 زدم
به خدا می تونید منتهی باید به چند نکته توجه کنید (دوست دارید هم توجه نکنید یا قبول نکنید واسه خودتون می گم :D)
نکته اول : هیچوقت از کسی که زبانش ضعیفه راهنمایی نخواید!! چون بیشتر گمراه میشید
نکته دوم : نمره اورترین بخش زبان درک مطلب هست
تا می تونید درک مطلب کار کنید، نه اینکه بخونیدش بعد معنی کنید بعد تازه سوالات رو جواب بدید، برای جواب دادن به سوالات درک لازم به دونستن همه لغات نیست!
باید مهارت های درک مطلب کار کنید پیشنهاد می کنم از کتاب زبان تخصصی معماری و هنرهای ساخت بابک رستمی استفاده کنید
اول یک دور درک مطلب رو روخونی کنید (بعضیا همین کارم نمی کنن!) بعد سوالات رو بخونید سعی کنید سوال رو توی متن پیدا کنید و با رد گزینه جواب بدین
مثلا سوالاتی مثل اینکه ضمیر they یا that به کدوم کلمه بر می گرده نیاز به دونستن معنی متن نداره!
نکته سوم : 5 سوال گرامر سخت نیست می تونید جواب بدید پس الکی نذارید کنار (البته اگه وقتتون خیلی محدوده پیشنهاد نمی کنم)
سوالات گرامر معمولا دو جور میان یک جور سوال رو می تونید با خوندن متن های زیاد کم کم دستتون بیاد و جواب بدین
اما جور دوم رو حتما باید بلد باشین بعضی نکات این چند سال اخیر خیلی سوال اومده (مثل ترتیب صفت ها، ing و ed ، شکل if و would have و حرف های رابط بین دو جمله) (یکی یاداوری کنه نکات مهم رو گلچین کنم بزارم واستون! :D)
اینم بعد خوندن با تست زدن به مهارت می رسید (در کل تست زیاد بزنید :D)
نکته چهارم : لغت
متاسفانه اون شخصی که سوال طرح می کنه ، بنده خدا زبان انگلیسیش زیاد قوی نیست و در واقع مترجمی زبان بلده!
خیلی از سوالایی که میزاره از نظر دستوری و نگارشی غلط و اصلا همچین جملاتی تو زبان انگلیسی وجود نداره! و به این صورت عنوان نمیشه ! (فرق formal و informal رو هم نمی دونه :razz:)
برای همین راحت ترین و بی دردسرترین و سریع ترین راه حل برای رسیدن به جواب اینه که جملات رو به فارسی معنی کنید بعد دونه دونه کلمات رو معنی کنید و بعد معنای درست رو انتخاب کنید!
شاید مسخره بیاد ولی دقیقا همین جوری جواب میده

پ.ن : این تجربیات منی بود که دو سوال کنکور ازمایشی معماری میدم و نخونده یه بار 67 زدم و یه بار 65 ! سوالی بود در خدمتم
پ.ن 2 : حرفهای من صرفا توصیه بود لازم الاجرا نیست و شاید برای همه صدق نکنه !
موفق باشید ;)

دوست خوب من... یه داستان خیلی کوچولو من تعریف کنم...
من سال ۸۷ دانشجوی ترم ۴ کاردانی بودم... ۲ هفته به کنکور یه سری جزوه و اینا خوندم... (واقعا ۲ هفته) رتبم تو کاردانی تو کشور شد
۱۵ !!!!!
اکادمی که رفتم دکتر سعیدی پور گفت تو مشاوره نده لطفا تجربه نداری... منم جوگیر هرکیو گیر میو وردم یه گوشه یواشکی بهش مشاوره می دادم:
کاری نداره...
تاریخ!!!! اصن تاریخ نخون من نخوندم ۱۵ شدم...
ایستایی.. بابا ایستایی که کاری نداره من نخونده از ۱۰ تا ۹ تاشو زدم...
معارف که کتابش کار ۲ روزه بی خیل بابا...
ادبیات من فقط ۵ سال اخیر رو خوندم از مدرسان ۹۴ در صد زدم.. اینا چیه میخونییی!!!!
خیلی طول کشید این خراب کاری منو جبران کنن و منو تا مرز اخراج برد!!! چون واقعا داشتم زحمات استادا و کار دانشجو هارو خراب میکردم...
اتفاقا داشتم بدون غرض مشاوره می دادم ولی مشکلم این بود که فکر می کردم نتیجه کنکور من واسه اون ۲ هفته و کارای اون ۲ هفتم بوده!!! در صورتیکه اگه تاریخ نزدم قبول شدم چون اون سال پرسپکتیو که کلا قوی بودم زیاد اومده بود ویا ایستایی و بیر جانسون و مریام و خودم خودجوش تو کاردانی خونده بودم... یا ادبیات من کلا قوی بوده نه به خاطر اون خوندن...

مشاوره دادن خیلی خیلی کار حساسی هست...
تو آکادمی استادها حق مشاوره ندارن!! فقط تو درس خودشون می تونن اظهار نظر کنن...
مشاور ها هم زیاد از تجربیات شخصی نمیتونن استفده کنن... هرچی همه با هم به نتیجه برسیم میگیم...
چون تجربیات شخصی واقعا برای یه نفر دیگه میتونه خطرناک باشه چون هم پارامتر ویژگی اون شخص هم پارامتر کنکور اون سال توش شدیدا تاثیر گذاره....
منظورم شما نبودید تو صحبت... این پست شما بهونه ای بود برای این صحبت..

یه جمله که خیلی تاکید دارم بگم اینکه اصلا به یک رتبه یه سال نمیشه اعتماد کرد... فکر نکنید که چون رتبش خوبه کافیه... افراد موفق با تجربه شدیدا برتری دارن چون چند سال کنکور رو دیدن و جو گیر یک سال نیستن...

در اخر با توجه به تجربه ام میتونم پیش بینی کنم دلیل موفقیت شما در درس زبان یک یا چند دلیل از موارد زیر هست:
کلاس زبان میرفتی قبلا تا حد بالایی...
موزیک انگلیسی گوش میدادی...
فیلم زبان اصلی نگاه میکردی خیلی...

منم اوایل که ایستایی یا پرسپکتیو درس می دادم همش به خودم میگفتم بابا ایناکه خیلی سادس چرا یاد نمیگیرن!!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میشه بگید اون 19 تا لغت دیگه چی شد پس؟:surprised:
اونا همش ناآشنا بود؟
ینی تو چ کتابایی بوود؟
ممنون.:gol:

گفتم قبلا........ نگفتم!!! پس دقت لطفا!!!!!

زبان منبع نداره... یعنی از کتاب خاصی سوال قرار نیست بیاد..
اما چون معمولا کلمات اسون نیستن استادهای ایرانی زبان قدرت طراحی این جملات را ندارن... تمام تمام سوالات مثال اول تا سوم گزینه ی درست در دیکشنری های معتبر مثل لانگمن اکفورد کمبریج و .... حالا معنی حرفم این نیست که برید بخونیدا!!!!

پس چرا میگن ۵۰۴ و تافل بخونید... چون تا اینارو یاد نگیرید که مثلا اسونن نباید سراغ بقیه کار برید..

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای ایرانشاهی
لطفا آموزش سایه در فصلهای مختلف برامون بزارین
یعنی فقط تشکر تشکر تشکر ...

واقعی میگی؟؟؟؟؟؟
من همین دیشب ضبط کردم سایه رو و همین الان گذاشتم تو آپاراتم!!!!!!

حتما حتما حتما اموزش
سایه ها از ۱ تا ۵ رو ببینید و هم انعکاس رو....
پرسپکتیو هم اگر فکر میکنید بلدید فقط قسمت تست هاشو ببنید...
من امار بازدید
نیگاه کردنم و دیدم همتون اون ۲ قسمت اول که مهم نیست رو دیدید تو پرسپکتیو!!!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

گفتم قبلا........ نگفتم!!! پس دقت لطفا!!!!!

زبان منبع نداره... یعنی از کتاب خاصی سوال قرار نیست بیاد..
اما چون معمولا کلمات اسون نیستن استادهای ایرانی زبان قدرت طراحی این جملات را ندارن... تمام تمام سوالات مثال اول تا سوم گزینه ی درست در دیکشنری های معتبر مثل لانگمن اکفورد کمبریج و .... حالا معنی حرفم این نیست که برید بخونیدا!!!!

پس چرا میگن ۵۰۴ و تافل بخونید... چون تا اینارو یاد نگیرید که مثلا اسونن نباید سراغ بقیه کار برید..
اقای ایرانشاهی یعنی هیچی از 1100نیومده بود!!!!!!!!!!!
راستی سوالی که ازتون پرسیدم تو صفحات پیش گم شد من جمعا 3تا مبحث میرسم بخونم برای گرامر میشه به ترتیب اولویت بگید چه مباحثی تو گرامر پر سواله و حتما هر سال سوال داره اقلا دو تاشو بتونم جواب بدم قطعا

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. کسی مجله آبادی شماره 51 رو نداره؟ اگه لینک دانلود دارین ممنون میشم بهم بدین. :smile:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
صبح بخیر

تو مبحث اقلیم تو درک
این " به تاخیر انداختن زمان استفاده "
تو مناطق گرم و سرد
ینی چی ؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دوست خوب من... یه داستان خیلی کوچولو من تعریف کنم...
من سال ۸۷ دانشجوی ترم ۴ کاردانی بودم... ۲ هفته به کنکور یه سری جزوه و اینا خوندم... (واقعا ۲ هفته) رتبم تو کاردانی تو کشور شد
۱۵
!!!!!
اکادمی که رفتم دکتر سعیدی پور گفت تو مشاوره نده لطفا تجربه نداری... منم جوگیر هرکیو گیر میو وردم یه گوشه یواشکی بهش مشاوره می دادم:
کاری نداره...
تاریخ!!!! اصن تاریخ نخون من نخوندم ۱۵ شدم...
ایستایی.. بابا ایستایی که کاری نداره من نخونده از ۱۰ تا ۹ تاشو زدم...
معارف که کتابش کار ۲ روزه بی خیل بابا...
ادبیات من فقط ۵ سال اخیر رو خوندم از مدرسان ۹۴ در صد زدم.. اینا چیه میخونییی!!!!
خیلی طول کشید این خراب کاری منو جبران کنن و منو تا مرز اخراج برد!!! چون واقعا داشتم زحمات استادا و کار دانشجو هارو خراب میکردم...
اتفاقا داشتم بدون غرض مشاوره می دادم ولی مشکلم این بود که فکر می کردم نتیجه کنکور من واسه اون ۲ هفته و کارای اون ۲ هفتم بوده!!! در صورتیکه اگه تاریخ نزدم قبول شدم چون اون سال پرسپکتیو که کلا قوی بودم زیاد اومده بود ویا ایستایی و بیر جانسون و مریام و خودم خودجوش تو کاردانی خونده بودم... یا ادبیات من کلا قوی بوده نه به خاطر اون خوندن...

مشاوره دادن خیلی خیلی کار حساسی هست...
تو آکادمی استادها حق مشاوره ندارن!! فقط تو درس خودشون می تونن اظهار نظر کنن...
مشاور ها هم زیاد از تجربیات شخصی نمیتونن استفده کنن... هرچی همه با هم به نتیجه برسیم میگیم...
چون تجربیات شخصی واقعا برای یه نفر دیگه میتونه خطرناک باشه چون هم پارامتر ویژگی اون شخص هم پارامتر کنکور اون سال توش شدیدا تاثیر گذاره....
منظورم شما نبودید تو صحبت... این پست شما بهونه ای بود برای این صحبت..

یه جمله که خیلی تاکید دارم بگم اینکه اصلا به یک رتبه یه سال نمیشه اعتماد کرد... فکر نکنید که چون رتبش خوبه کافیه... افراد موفق با تجربه شدیدا برتری دارن چون چند سال کنکور رو دیدن و جو گیر یک سال نیستن...

در اخر با توجه به تجربه ام میتونم پیش بینی کنم دلیل موفقیت شما در درس زبان یک یا چند دلیل از موارد زیر هست:
کلاس زبان میرفتی قبلا تا حد بالایی...
موزیک انگلیسی گوش میدادی...
فیلم زبان اصلی نگاه میکردی خیلی...

منم اوایل که ایستایی یا پرسپکتیو درس می دادم همش به خودم میگفتم بابا ایناکه خیلی سادس چرا یاد نمیگیرن!!

ببخشید که اینقدر رک میگم ولی مشاوره ی شما از تجربه ی 2 هفته ای بوده و اصلا پایه و اساس درستی نداشته!!!!!
من دو ساله که دارم کنکور میدم و سوالای زبان کنکورهای مختلف و کنکورهای آزمایشی رو زدم و میدونم چه جوری سوال میدن!
دقیقا به همین دلیل هم هیچوقت اینجا راهنمایی نمی کنم چون تا یه چیز میگم یک نفر دیگه میاد میگه بلد نیستین و مشاوره ندین و ... ولی قسمت جالبش اینجاست که خودش هزارتا مشاوره ی غلط میده!!
من مشاوره ندادم، راهنمایی و توصیه کردم
بله درصد 70 زدن فقط با خوندن تافل و 504 کافی نیست! شما نبودین! تازه اومدین!! وگرنه من خیلی مدته میام این تالار و از تابستون می گفتم هر کی درصد بالا می خواد فیلم انگلیسی ببینه با زیر نویس انگلیسی و متن های زبان معماری زیاد می خونه، مجله نت هرچی

حرفای من برای کسایی هست که صفرن و می خوان حداقل 30 40 بزنن!! من کنکورم معماری نیست و به خدا برای من فرقی نمی کنه 0 بزنید یا 100 ! برای همین اگه دوست ندارید انجام ندین !

پ . ن : من دیگه اینجا راهنمایی نمی کنم که شما و دوستان گمراه بشید!!!! (البته من در آخر نوشتم توصیه است و برای همه صدق نمی کنه، چون خیلیا اصلا به زبان علاقه ندارن و وقتی که باید رو نمیذازن)
پ . ن 2 : برا همه عزیزان : لطفا اگه منظورتون من نیستم از پست من نقل قول نگیرید!!!!!!!!!!!!
پ . ن 3 : خدایا صبرت رو شکر ! :gol:

(حالا میقهمم چرا علیرضا ، امید و بقیه رفتن!)

sh.enayati

عضو جدید
لینک اموزش سایه بخش3و4 مهندس ایرانشاهی رو تو اپارات یکی برام بذاره...پیداش نمیکنم

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آسمان تو عزیزه منی
ی وقت نری ها دخترر
بابا ایشونم گفتن ک داشته اشتبا میکرده خودش...همون مشاوره ی 2 هفته ای رو میگم...
ببین من از پستا شما استفاده میکنم...
هر کی باید بدونه کجای نکتشو بگیره..
مثلن پست خود تو..ب من گوشزد کردی برم تستارو بزنم...تستای مختلف...فقط تست..و خیلی چیزای دیگه
پس باش..باش..باش...باش..باش
همه باشین..همه باشین...همه باشین..
ماچ..ماچ
:gol:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید که اینقدر رک میگم ولی مشاوره ی شما از تجربه ی 2 هفته ای بوده و اصلا پایه و اساس درستی نداشته!!!!!
من دو ساله که دارم کنکور میدم و سوالای زبان کنکورهای مختلف و کنکورهای آزمایشی رو زدم و میدونم چه جوری سوال میدن!
دقیقا به همین دلیل هم هیچوقت اینجا راهنمایی نمی کنم چون تا یه چیز میگم یک نفر دیگه میاد میگه بلد نیستین و مشاوره ندین و ... ولی قسمت جالبش اینجاست که خودش هزارتا مشاوره ی غلط میده!!
بله درصد 70 زدن فقط با خوندن تافل و 504 کافی نیست! شما نبودین! تازه اومدین!! وگرنه من خیلی مدته میام این تالار و از تابستون می گفتم هر کی درصد بالا می خواد فیلم انگلیسی ببینه با زیر نویس انگلیسی و متن های زبان معماری زیاد می خونه، مجله نت هرچی

حرفای من برای کسایی هست که صفرن و می خوان حداقل 30 40 بزنن!! من کنکورم معماری نیست و به خدا برای من فرقی نمی کنه 0 بزنید یا 100 ! برای همین اگه دوست ندارید انجام ندین !

پ . ن : من دیگه اینجا راهنمایی نمی کنم که شما و دوستان گمراه بشید!!!! (البته من در آخر نوشتم توصیه است و برای همه صدق نمی کنه، چون خیلیا اصلا به زبان علاقه ندارن و وقتی که باید رو نمیذازن)
پ . ن 2 : برا همه عزیزان : لطفا اگه منظورتون من نیستم از پست من نقل قول نگیرید!!!!!!!!!!!!

یه وقت نزارین برین
توصیه شما به من امید داد واسه زبان
:gol:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

سلاااام
ای بابا این چه وضعش ما دیگه نمیتونیم تحمل کنیم کسی بره مثلا ما کنکور داریم چرا به ما استرس وارد میکنید؟؟؟
خب هر کس نظر خودشو داره و هر نظری واسه یه عده مفید واسه یه عده نه...
بابا اقا ایرانشاهی هم قبلا گفتن که در اولویت خوندن درک مطلب قرار داره....
خواهش میکنم کسی اینجا رو ترک نکنه اقا ایرانشاهی و اسمان و .... همه اساتید بزرگ که میان مشاوره میدن بدون شک همه نظرات شما واسه ما مفید
مارو تنها نذارید رو قلبمون پا نذارید

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
1..2..3..3333
الوووو..لووو..ووو
صدا میاد میاد میاد..دددد
دوستان عزیز تجمع نکنید کسی نمیره...تموم
;)
دیگه راجبش حرف نزنیم
من میدونم ک میگمم
و حالا آرامو بی صدا بدون اینکه برید سراغ یخچال برید تو اتاقتونووووو...ن باباااا..درس بوخونید..
باریکلا
:D

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

به نظر من نرو، اگه خودت خسته شدی که هیچی ولی اگه به خاطر حرف یه نفر می خوایی بری به نظرم درست نیست... منم اینجا مستقیم و غیرمستقیم خیلی حرف شنیدم (افه زبان میاد یا کسایی که فک می کنن علامه دهرن و از این جور حرفا - والا من اگه قصدم پز دادن بود باید مث خیلیا کارنامه غیرمجاز و درصد 5 درکمو مخفی می کردم کلا- و ...) ولی من به هر حال بازم نظرمو می گم شاید به درد 1 نفر خورد و همیشه هم سعی می کنم نکات احتیاطی و جانبی شم بگم تا برا اونایی که به دردشون نمی خوره گمراه کننده نباشه حرفام (همون طور که خودم هم از بین این همه کاربر فقط از نظرات چند نفر که با وضعیت من منطبقه استفاده می کنم و قرار نیست به بقیه بگم حرف نزن چون به درد من نمی خوره)...

البته آقای ایرانشاهی هم حرف بدی نزدن، منم دیشب بعد پستت اول می خواستم تایید کنم که خیلی آسونه کنکور زبان و می خواستم یه راه ساده و سرسری برا گرامر کنکور -که برا خودم جواب داده بود- بگم ولی چون زیادم اصولی نبود ترسیدم یکی این کارو کنه بدتر نمره منفی بیاره بی خیال شدم، اینکه می خواستی نکات مهم رو برا بچه هایی که می خوان بخونن آماده کنی خیلی کار مفیدیه ولی خب در مورد خوندن برا درصد 60 خیلی هم با صراحت نمی شه به همه گفت آره برو جلو تو می تونی، شاید اون وقتی که می ذاره برا زبان 10 درصد پیشرفت می کنه رو اگه بذاره برا فن -مثلا- 30 درصد پیشرفت کنه و به مراتب وضعیتش بهتر باشه... شاید هم واقعا فقط خودشو می ترسونه و با یه تمرین کوچیک بتونه یهو 30-40 درصد جلو بیفته... به نظرم هر دو وجه قضیه باید گفته شه حالا شخص یا خودش تشخیص می ده کدوم یکیش در موردش صدق می کنه یا باید یه مشاور با تجربه حضوری ببینه ایشونو تا متوجه شه کدوم یکی درسته

آخرین ویرایش:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . من چندتا سوال خیلی مهم دارم .
من الان تاریخم رو یه بار کامل خوندم و دارم مرور می کنم . درک هم شده در روز هیچ درس دیگه ای نخونم دو ساعت واسه خوندن درک وقت میذارم و از کتاب عصر کنکاش می خونمش و تست می زنم و اینها .
زبان هم کلا دغدغه ام نیست .
میمونه ایستایی و ساختمان که من واقعا توش ضعیفم .یعنی رسما الان ایستایی می خونم فرداش یادم نمیاد چی می گفت . از عکساش هم بدم میاد چون همیشه غیر واضحه . یعنی می خوام بگم کلا یا این درس مشکل دارم . ولی چون باید قبول شم ، مجبورم این درس رو به 50 حداقل برسونم . به نظرتون چطور می تونم بهش برسم ؟! چه جزوه ها یا کتابایی بخونم و روی کدوم بخشاش وقت بیشتری بذارم ؟!
پیشاپیش مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا