دو صفحه همه درگیره زبانن

به خدا زبان بالا زدن سخت نیست من که گفتم پارسال لغت بلد نبودم 65 زدم
به خدا می تونید منتهی باید به چند نکته توجه کنید (دوست دارید هم توجه نکنید یا قبول نکنید واسه خودتون می گم

)
نکته اول : هیچوقت از کسی که زبانش ضعیفه راهنمایی نخواید!! چون بیشتر گمراه میشید
نکته دوم : نمره اورترین بخش زبان درک مطلب هست
تا می تونید درک مطلب کار کنید، نه اینکه بخونیدش بعد معنی کنید بعد تازه سوالات رو جواب بدید، برای جواب دادن به سوالات درک لازم به دونستن همه لغات نیست!
باید مهارت های درک مطلب کار کنید پیشنهاد می کنم از کتاب زبان تخصصی معماری و هنرهای ساخت بابک رستمی استفاده کنید
اول یک دور درک مطلب رو روخونی کنید (بعضیا همین کارم نمی کنن!) بعد سوالات رو بخونید سعی کنید سوال رو توی متن پیدا کنید و با رد گزینه جواب بدین
مثلا سوالاتی مثل اینکه ضمیر they یا that به کدوم کلمه بر می گرده نیاز به دونستن معنی متن نداره!
نکته سوم : 5 سوال گرامر سخت نیست می تونید جواب بدید پس الکی نذارید کنار (البته اگه وقتتون خیلی محدوده پیشنهاد نمی کنم)
سوالات گرامر معمولا دو جور میان یک جور سوال رو می تونید با خوندن متن های زیاد کم کم دستتون بیاد و جواب بدین
اما جور دوم رو حتما باید بلد باشین بعضی نکات این چند سال اخیر خیلی سوال اومده (مثل ترتیب صفت ها، ing و ed ، شکل if و would have و حرف های رابط بین دو جمله) (یکی یاداوری کنه نکات مهم رو گلچین کنم بزارم واستون!

)
اینم بعد خوندن با تست زدن به مهارت می رسید (در کل تست زیاد بزنید

)
نکته چهارم : لغت
متاسفانه اون شخصی که سوال طرح می کنه ، بنده خدا زبان انگلیسیش زیاد قوی نیست و در واقع مترجمی زبان بلده!
خیلی از سوالایی که میزاره از نظر دستوری و نگارشی غلط و اصلا همچین جملاتی تو زبان انگلیسی وجود نداره! و به این صورت عنوان نمیشه ! (فرق formal و informal رو هم نمی دونه

)
برای همین راحت ترین و بی دردسرترین و سریع ترین راه حل برای رسیدن به جواب اینه که جملات رو به فارسی معنی کنید بعد دونه دونه کلمات رو معنی کنید و بعد معنای درست رو انتخاب کنید!
شاید مسخره بیاد ولی دقیقا همین جوری جواب میده
پ.ن : این تجربیات منی بود که دو سوال کنکور ازمایشی معماری میدم و نخونده یه بار 67 زدم و یه بار 65 ! سوالی بود در خدمتم
پ.ن 2 : حرفهای من صرفا توصیه بود لازم الاجرا نیست و شاید برای همه صدق نکنه !
موفق باشید