مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دوستان من قرار نیست برم چرا شلوغ میندازین :surprised:
من فقط گفتم دلیل رفتن بقیه رو قهمیدم

فرزانه جان شما درست می گی منم منظورم همین بود برای 60 70 زدن کارایی که گفتم کافی نیست مدت زمان بیشتر و تلاش بیشتری نیازه
ولی با تمرین میشه 30 40 زد
بازم خودتون میدونید همه روش ها که با همه اشخاص جور نیست اگه اینجوری بود درصد همه مثل هم میشد یا همه بالا می زدن
مهم اینه راه درست رو انتخاب کنید
ولی رقتار بعضی ها واقعا خجالت آوره!
اینجا هر کی میاد نظر و تجربش رو میگه، لزومی نداره یکی دیگه بیاد داستان تعریف کنه و حرف یکی رو نقض کنه
همینطور که راجع به راهنمایی بقیه دوستان من هیچ نظری نمیدم چون بنده خدا داره تجربش رو در اختیار بقیه میذاره
اینجا راهنمایی ها و نظرات مختلف عنوان میشه و هر کس با توجه به شرایط خودش اونی که درسته رو انتخاب می کنه :smile:
به نظرم شما هم نترس تجربت رو بگی شاید برای 4 نفر دیگه جواب بده ، بله ممکنه برای کس دیگه ای جواب نده، اون شخص میتونه یک راه دیگه رو انتخاب کنه
بازم میگم اگه کسی فکر می کنه زبان بی فایدست انجام نده، ولی زبانی که اینقدر رتبه رو جابجا می کنه حیفه ادم از دستش بده
منم درگیر درسم و خیلی نمی تونم اینجا بیام، برای همتون ارزوی موفقیت می کنم و انشالله بهترین رتبه ها رو بیارید تو کنکور :gol::gol:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . من چندتا سوال خیلی مهم دارم .
من الان تاریخم رو یه بار کامل خوندم و دارم مرور می کنم . درک هم شده در روز هیچ درس دیگه ای نخونم دو ساعت واسه خوندن درک وقت میذارم و از کتاب عصر کنکاش می خونمش و تست می زنم و اینها .
زبان هم کلا دغدغه ام نیست .
میمونه ایستایی و ساختمان که من واقعا توش ضعیفم .یعنی رسما الان ایستایی می خونم فرداش یادم نمیاد چی می گفت . از عکساش هم بدم میاد چون همیشه غیر واضحه . یعنی می خوام بگم کلا یا این درس مشکل دارم . ولی چون باید قبول شم ، مجبورم این درس رو به 50 حداقل برسونم . به نظرتون چطور می تونم بهش برسم ؟! چه جزوه ها یا کتابایی بخونم و روی کدوم بخشاش وقت بیشتری بذارم ؟!
پیشاپیش مرسی

اتفاقا ایستایی خیلی آسونه
اصول اولیشو یاد بگیری
بقیه اش دیگه راحته

جزوه سروش نیا و طباطبایی خوبه اما باید سر کلاس باشی که اصول اولیه رو یاد بگیری
اما اگه پایه ات قویه فقط جزوه کفایت میکنه

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ایستایی خیلی آسونه
اصول اولیشو یاد بگیری
بقیه اش دیگه راحته

جزوه سروش نیا و طباطبایی خوبه اما باید سر کلاس باشی که اصول اولیه رو یاد بگیری
اما اگه پایه ات قویه فقط جزوه کفایت میکنه

ممنون از راهنماییت .
جزوه طباطبایی رو دارم . سروش نیا توی باشگاه هست ؟! نه جزوه های ریزه ریزه . یه جزوه ی کامل و جامع؟!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو کتاب درک علی عسگری نوشته مدت ماندن در فضاهای مختلف به قرار زیر:
داروخانه<آزمایشگاه<مطب<درمانگاه<اورژانس<بیمارستان<بازپروری، تیمارستان< خانه سالمندان
به نظرتون نباید جای اورژانس و درمانگاه عوض شه؟ مدت ماندن تو اورژانس بیشتر از درمانگاهه یعنی؟؟؟؟:surprised:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
داروخانه<آزمایشگاه<مطب<درمانگاه<اورژانس<بیمارستان<بازپروری، تیمارستان< خانه سالمندان
به نظرتون نباید جای اورژانس و درمانگاه عوض شه؟ مدت ماندن تو اورژانس بیشتر از درمانگاهه یعنی؟؟؟؟:surprised:
خب اورژانس سطح وسیعتری از رو پوشش میده اما درمانگاه سطح کمتری مثلا برای یک محله بر همین اساس پذیرش افراد متفاوت

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید که اینقدر رک میگم ولی مشاوره ی شما از تجربه ی 2 هفته ای بوده و اصلا پایه و اساس درستی نداشته!!!!!
من دو ساله که دارم کنکور میدم و سوالای زبان کنکورهای مختلف و کنکورهای آزمایشی رو زدم و میدونم چه جوری سوال میدن!
دقیقا به همین دلیل هم هیچوقت اینجا راهنمایی نمی کنم چون تا یه چیز میگم یک نفر دیگه میاد میگه بلد نیستین و مشاوره ندین و ... ولی قسمت جالبش اینجاست که خودش هزارتا مشاوره ی غلط میده!!
من مشاوره ندادم، راهنمایی و توصیه کردم
بله درصد 70 زدن فقط با خوندن تافل و 504 کافی نیست! شما نبودین! تازه اومدین!! وگرنه من خیلی مدته میام این تالار و از تابستون می گفتم هر کی درصد بالا می خواد فیلم انگلیسی ببینه با زیر نویس انگلیسی و متن های زبان معماری زیاد می خونه، مجله نت هرچی

حرفای من برای کسایی هست که صفرن و می خوان حداقل 30 40 بزنن!! من کنکورم معماری نیست و به خدا برای من فرقی نمی کنه 0 بزنید یا 100 ! برای همین اگه دوست ندارید انجام ندین !

پ . ن : من دیگه اینجا راهنمایی نمی کنم که شما و دوستان گمراه بشید!!!! (البته من در آخر نوشتم توصیه است و برای همه صدق نمی کنه، چون خیلیا اصلا به زبان علاقه ندارن و وقتی که باید رو نمیذازن)
پ . ن 2 : برا همه عزیزان : لطفا اگه منظورتون من نیستم از پست من نقل قول نگیرید!!!!!!!!!!!!
پ . ن 3 : خدایا صبرت رو شکر ! :gol:

(حالا میقهمم چرا علیرضا ، امید و بقیه رفتن!)

من توی حرفام توهینی به شما نکردم فقط گفتم که شرایط افراد فرق داره و از تجربیات خودم گفتم و وسطشم گفتم منظورم شما نبودید و این پست بهونه ای بود که این حرف هارو بزنم!!!!!
عکس العمل شما بسیار شدید هست.. امیدوارم بی دلیل از دست من دلخور نباشی.. با با گفتن تجربه هامون به بقیه باید کمک کنیم.. اتفاقا امید هم ۲ روز پیش که اومد پیشم گپ زدیم همینو گفت بهم!!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اورژانس سطح وسیعتری از رو پوشش میده اما درمانگاه سطح کمتری مثلا برای یک محله بر همین اساس پذیرش افراد متفاوت
اخه توی درمانگاه فضای بستری وجود داره اما توی اورژانس فضای بستری نداره
تا جایی که میدونم اورژانس برای کارای سرپایی هست
متوجه نشدم خوب توضیحتون رو

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بنظر من
باید در شرایط مساوی این دوتا رو باهم بسنجید مثلا خدایی نکرده دست شما شکسته:D به کدوم یکی از این مکانها مراجعه کنید کارتون زودتر انجام میشه خب اگه به درمانگاه برید زودتر دستتون گچ میگیرن چون میزان مراجعه کننده توی اورژانس بیشتر

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

من تا جایی که یادمه ما اصلا برا درمانگاه فضای بستری در نظر نگرفته بودیم موقع طراحی :surprised: ولی اورژانس فضای بستری رو حتما حتما داره، فضای بستری برای مصدومین، مسمومین -برای آقا و خانم و کودک- و اقلا 2 تا اتاق ایزوله مخصوص بستری انفرادی هم باید داشته باشه، به طور کلی افرادی که می رن درمانگاه سالم و سرپا هستن فقط به جای مطب دکتر می رن درمانگاه برای معاینه و ... بعد اگه لازم شد تو بخش بستری بیمارستان بستری می شن (نه تو خود درمانگاه) ولی اورژانس خیلیا وضعیت وخیمی دارن و یه مدت باید تحت مراقبت باشن تا وقتی که بشه جابه جاشون کرد، توی اورژانس یه اتاق عمل فوری هم هست... خلاصه مدت موندن تو اورژانس قطعا بیشتر از درمانگاه به طور کلی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا جایی که یادمه ما اصلا برا درمانگاه فضای بستری در نظر نگرفته بودیم موقع طراحی :surprised: ولی اورژانس فضای بستری رو حتما حتما داره، فضای بستری برای مصدومین، مسمومین -برای آقا و خانم و کودک- و اقلا 2 تا اتاق ایزوله مخصوص بستری انفرادی هم باید داشته باشه، به طور کلی افرادی که می رن درمانگاه سالم و سرپا هستن فقط به جای مطب دکتر می رن درمانگاه برای معاینه و ... بعد اگه لازم شد تو بخش بستری بیمارستان بستری می شن (نه تو خود درمانگاه) ولی اورژانس خیلیا وضعیت وخیمی دارن و یه مدت باید تحت مراقبت باشن تا وقتی که بشه جابه جاشون کرد، توی اورژانس یه اتاق عمل فوری هم هست... خلاصه مدت موندن تو اورژانس قطعا بیشتر از درمانگاه به طور کلی
مرسی دوستم
این جمله رو تو کتاب علی عسگری نوشته بود که گفتم ت
وی درمانگاه فضای بستری وجود داره!!!
متوجه شدم

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی دوستم
این جمله رو تو کتاب علی عسگری نوشته بود که گفتم ت
وی درمانگاه فضای بستری وجود داره!!!
متوجه شدم
خواهش، منظورم این بود که فک می کنم برای درمانگاه واجب نیست که حتما بستری داشته باشه و مث اورژانس جزء ارکان اصلیش نیست حالا بعضی جاها می تونه داشته باشه! -اینی که می گم فک می کنم بالای 80 درصده احتمال درست بودنش!-

baran72

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
ی سوال دارم
تو معماری جهان از دوره ی رمانسک به بعد دیگه اسم کلیساها نقشه ها و اطلاعاتشون تو ذهنم نمیمونه
الان که میخونم دو ساعت دیگه یادم نی چی بود
شمام اینجورین آیا؟
اگه نه چجوری میخونین که فراموشتون نشه؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
خواهش، منظورم این بود که فک می کنم برای درمانگاه واجب نیست که حتما بستری داشته باشه و مث اورژانس جزء ارکان اصلیش نیست حالا بعضی جاها می تونه داشته باشه! -اینی که می گم فک می کنم بالای 80 درصده احتمال درست بودنش!-

ما طرح 4 بیمارستان داشتیم دقیقا همین حرف تو یادمه! اورژانس بستری داشت، که بیمار ها قبل از اینکه بفرستنشون بخش بستری میشدن البته یه بستری کوتاه مدت
توی درمانگاه هم تخت گذاشته بودیم البته نه برای بستری ، برای اینکه کسی حالش خوب نیست می خوابید سرم میزدن
نمی دونم اشتباه بود؟ :confused:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
ی سوال دارم
تو معماری جهان از دوره ی رمانسک به بعد دیگه اسم کلیساها نقشه ها و اطلاعاتشون تو ذهنم نمیمونه
الان که میخونم دو ساعت دیگه یادم نی چی بود
شمام اینجورین آیا؟
اگه نه چجوری میخونین که فراموشتون نشه؟
معمولا عکسایی که قاطیشون میکنم یا یادم میررو اول رو عکسا مسلط میشم بعد متنو میخونم......... مثلا 10 دور صفحه ها فصل بیزانسو ورق میزنمو اسم بناهارو میگم از هر عکسیم یه چیزی داره که با بقیه فرق میکنه اونو باید یادم بمونه .............تا با بقیه اشتباش نگیرم:)وقتتی بناهارو بشناسی اطلاعاتشم کمتر از یادت میره....

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم بار سومه می پرسم!اقای ایرانشاهی ممنون میشم راهنمایی کنید ترتیب اهمیت مباحث گرامر چجوریه?کدوم مباحث100%هر سال سوال داره اگه فقط وقت داشته باشیم سه تا مبحث بخونیم?

servaa

عضو جدید
سلام به دوستای گلم
بچه ها من هرچی تست برا درک عمومی میزنم منفی در میاد
چندتا جزوه خوب برا درک معرفی کنید که یه کم درکم بالا بره با توجه به زمان باقی مانده

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اینکه درمانگاه ها بسته به تعداد مطبشون ممکنه فضاهای بزرگتر و یا کوچکتری رو شامل بشن.یعنی مثلا ممکنه تو شهرای کوچیک اندازه درمانگاه یک سوم اندازه کل بخش اورژانس بیمارستان باشه. پس نتیجه می گیریم مدت زمان موندن تو فضای درمانگاه و یا اورژانس ربطی به اندازشون نداره..............این از این!
دوما یه قسمتی تعبیه میشه تو بخش اورژانس به نام بستری.در کل این بستری به خاطر مدت زمانی که مریض توش بستریه با بخش بستری اصلی بیمارستان فرق داره.که این بستری مدت زمانش 24 ساعتس چه برای مریضای بدحال احیای قلبی و چه برای مسمومین. مریضا رو بعد از 24 ساعت انتقال میدن به بخش بستری اصلی(در صورت نیاز)....حالا......تو درمانگاه یه همچین بخشی تعبیه نمیشه. درسته تخت هست و یا سرم وصل می کنن و ....ولی مدت زمانش نسبت به اورژانس خیلی خیلی کمه. یعنی اگه مریضی خیلی بد حال باشه:w37: حتی اگه ببرنش درمانگاه (که محاله و احتمالش 1 درصده!!!) اوعدتش(اودت/اوعدت/عودت:razz:) میدن به اورژانس.اگرم خوشحال باشه :w42:(متضاد بد حال!) سریع سرو تهشو هم میارن و میفرستنش خونه!!!..............پس......((مدت ماندن در اورژانس بیشتر است از مدت ماندن در درمانگاه))

آخرین ویرایش:

sr.sh

عضو جدید
سلام دوستان.
بچه ها من کد رهگیری وشماره پرونده مو گم کردم:( برای سنجش هم تو بخش ارسال درخواست از سنجش ،درخواست گذاشتم ولی نمیدونم چقد زمان میبره جواب بدن.کسی میدونه راه سریعتری برای دستیابی به اطلاعاتم هست یانه؟؟!!به سنجشم که زنگ میزنم همه ش ضوابط کنکورو میخونه و کسی پاسخگو نیست.
یکی کمکم کنه!!!:cry::cry:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها کسی هست فرق شاتکریت تر و گانایت رو بدونه ؟
شاتکریت را می‌توان به عنوان بتن یا ملاتی که از طریق شیلنگهای لاستیکی (وبعضا دیده شده لوله‌های فلزی) حمل شده و با استفاده از هوای پرفشار و با سرعت زیاد به سطح مورد نظر پاشیده می‌شود، تعریف کرد.
اولین کاربرد شاتکریت به سال ۱۹۰۹ میلادی برمی‌گردد که در آن زمان تحت عنوان گونیت نامیده می‌شد و به کمک دستگاهی موسوم به تفنگ سیمان به کار می‌رفت.
در سال ۱۹۱۴ برای اولین بار شاتکریت در یک معدن آزمایشی در ایالات متحده آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.
پس از آن این سیستم برای پوشش سطوح سنگها و حفاظت آنها در برابر هوازدگی و گاه نیز بعنوان سیستم نگهداری موقتی به کار می‌رفت.
در این سال کارل اکلی دستگاهی برای پاشیدن مخلوط ماسه و سیمان ساخت و آنرا گانایت نامید.
و بعدها نامهایی چون گان گریت، پنو کریت، بلاست کریت و جت کریت بکار برده شده است.
اما در سال ۱۹۳۰ واژه شاتکریت از طرف انجمن مهندسین راه و ساختمان آمریکا بکار برده شد و تاکنون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم بار سومه می پرسم!اقای ایرانشاهی ممنون میشم راهنمایی کنید ترتیب اهمیت مباحث گرامر چجوریه?کدوم مباحث100%هر سال سوال داره اگه فقط وقت داشته باشیم سه تا مبحث بخونیم?

سلام دقیقش رو می پرسم میگم بهتون حتما...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فک نمیکنید بهتره این سوالا فنو درک و تو تاپیک خودش بپرسسیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
و لینکشو اینجا بزاریدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
و وقتی جوابشو گرفتید هم لینکشو پاککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک کنید:razz:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای گلم
بچه ها من هرچی تست برا درک عمومی میزنم منفی در میاد
چندتا جزوه خوب برا درک معرفی کنید که یه کم درکم بالا بره با توجه به زمان باقی مانده
کدوم تستا میزنی بلاا؟:D
1.1600؟
2.تست های کنکاش علی عسگری؟
3.آزمون های آزمایشی غیر استاندارد؟:D

آخه من تست ها ذرک کنکاش.علی عسگری میزنم...ی جوریه...راحته انگار البته من فرایند طراحیشو میگم
حالا ی عالمشم سوال دارماااا...
ولی فک میکردم سخت باشه خیلی ولی سخت نبود.

azi sadeghi

عضو جدید
بچه ها کسی مطالعات موردی خرپا نداره؟واسه خرسند یا سروش نیا یا طباطبایی:(

nayyereh.a

عضو جدید
سلاام.بچه ها بنظرتون من الان درک عمومی کنکاش علی عسگری رو بخرم دیر نیس؟؟؟؟؟یا فغط تست درک بزنم؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا