تو جزوه سروش نیا نوشته سازه پوسته ای کشش فشار برشو تحمل میکنه ص اولش نوشته
سازه ورف تا شو هم فشار کشش برش و خمشو تحمل میکنه![]()
ولی تا اونجایی که یادمه تو سازه در معماری نوشته بود فشارو تحمل نمیکنه

تو جزوه سروش نیا نوشته سازه پوسته ای کشش فشار برشو تحمل میکنه ص اولش نوشته
سازه ورف تا شو هم فشار کشش برش و خمشو تحمل میکنه![]()
ولی تا اونجایی که یادمه تو سازه در معماری نوشته بود فشارو تحمل نمیکنه[/ QUOTE]
من الان با جزوه مهندس خرسند چک کردم. نوشته سازه های پوسته ای : کشش برش فشار
سروش نیا اشتباه نمیگه.فقط خمش و بارمتمرکز تحمل نمیکنه دوستمولی تا اونجایی که یادمه تو سازه در معماری نوشته بود فشارو تحمل نمیکنه![]()
پوسته فشارم تحمل میکنه دیروز مرور کردم مطمئنم ....صلوات...ولی تا اونجایی که یادمه تو سازه در معماری نوشته بود فشارو تحمل نمیکنه![]()
پوسته فشارم تحمل میکنه دیروز مرور کردم مطمئنم ....صلوات...![]()
سروش نیا اشتباه نمیگه.فقط خمش و بارمتمرکز تحمل نمیکنه دوستم
ممنون از همگی.....یادم میمونهولی تا اونجایی که یادمه تو سازه در معماری نوشته بود فشارو تحمل نمیکنه[/ QUOTE]
من الان با جزوه مهندس خرسند چک کردم. نوشته سازه های پوسته ای : کشش برش فشار![]()
شیرین جان شاید با سازه های چادری اشتباه گرفتی.... چون اونان که فقط کشش رو تحمل میکننولی تا اونجایی که یادمه تو سازه در معماری نوشته بود فشارو تحمل نمیکنه![]()
سلام دوستان برای بار چندم درخواست میکنم
کسی هست که لغات تافل رو ممورایز کرده باشه فقط لغات اصلیشو نه این چیزی که تو باشگاه هست بعضی از لغاتش با کتاب تافل من نمیخونه
اگه کسی داره لطف بزرگی میکنه فایلشو بزاره
جزوه تاسیسات و تنظیم آکادمی همین چند هفته پیش گرفتم ولی روش ننوشته جزوه کیهاگر بخواین من براتون میزارم
اگه این کارو کنی که حسابی مدیونتم نفیسه جون
راستی اون قضیه پیگیری و رهگیری رو خواستم واست عکس بفرستم نشد. بالای برگ ثبت ناممو نگاه کردم. نوشته کد رهگیری ثبت نام.
میدونم ممکنه اونقدری خوب نباشه. اما تو این وقت کم چاره چیه؟ بهترین استاد این درسا ایزدیه. پس خوندن جزوه ش بهتر از نخوندنشه. نفیسه جون اگه وقت کنی این جزوات ایزدی رو بذاری من و بقیه بچه ها کلی دعات میکنیم.سلام
من جزوه های جدید ایزدی رو گرفتم به هیچ دردی نمی خورن عین کتابایقویابکلور و کپی کرده بدون حتی یک زره توضیح اضافی تازه اگه خود کتابو نداشته باشی نمیفهمی چی گفته
من موندم این همه تعریف که از جزوه های ایزدی میکردن به خاطر چی بود قیمت این جزوهها از خود کتاب قیابکلو بیشترههه
مخصوصااااا جزوه نورش افتضاحه
اگه این کارو کنی که حسابی مدیونتم نفیسه جون
راستی اون قضیه پیگیری و رهگیری رو خواستم واست عکس بفرستم نشد. بالای برگ ثبت ناممو نگاه کردم. نوشته کد رهگیری ثبت نام.
سلام، این کورس ممرایز خیلی کامله، ویرایش 5ام هست:سلام دوستان برای بار چندم درخواست میکنم
کسی هست که لغات تافل رو ممورایز کرده باشه فقط لغات اصلیشو نه این چیزی که تو باشگاه هست بعضی از لغاتش با کتاب تافل من نمیخونه
اگه کسی داره لطف بزرگی میکنه فایلشو بزاره
نه اصلا مگه میشه حفظ شون کرد تقریبا غیر ممکنهمهندسین گرامی
خدا قوت
میشه بگین من باید سال های ذکر تو کتابای تاریخ رو حفظ کنم یا نه ؟
مثلن سال ساخت فلان پل
یا سال آغاز فلان دوره
برای جلوگیری از پست اضافی
همین جا پیش پیش ممنون
![]()
مهندسین گرامی
خدا قوت
میشه بگین من باید سال های ذکر تو کتابای تاریخ رو حفظ کنم یا نه ؟
مثلن سال ساخت فلان پل
یا سال آغاز فلان دوره
برای جلوگیری از پست اضافی
همین جا پیش پیش ممنون
![]()
نه ما ک ماشین نیسم این اعداد تو سرمون بمونه.........یه سواله دیگه که یادم رفت بگم
خصوصیات مربوط به سازه ها رو چی
مثلن ارتفاع و طول دهانه فلان سازه
مثل تالار ماشین
مثل اندازه های دهانه پل
بچه ها ی سوال
من تا الان واسه عناصر و جزئیات هیچی نخوندم
به نظرتون تو این زمانی که باقی مونده کدوم جزوه رو بخونم جواب میده؟
سلامسلام دوستای گلم
و رقبای سر سخت و پرانرژی و پر تلاشم!!!
کسی هست بدونه مباحثی که توی مواد و مصالح تدریس میشه چیه؟
و مباحثی که توی عناصر و جزئیات مطرح میشه؟
اساسا مواد
و مصالح ارزش کلاس رفتن داره آیا؟سوال ازش میاد تو کنکور؟!
من چاپ 93 رو دارم چاپ 91 رو ندیدم.اما فهرست کلی کتاب:بچه ها کسی میدونه سیستم ساختمانی کنکاش چاپ 91 با چاپ جدیدش خیلی فرق داره یا نه؟ منظورم نمونه هاس که اضافه شده؟من امروز میخریدم دیدم منابع جفتشون یکیه 91 ارزونترم هس گرفتم اگه تغییر کرده بگین عوض کنم مرسی