مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
لزوم خوانایی برامه درسی

این مطلب رو مهندس طباطبایی یکی از مدیران دپارتمان مشاوره و استاد درکمون اماده کردن خوبه بخونیدش:

نزدیک به ده هفته تا کنکور کارشناسی ارشد معماری زمان باقی است . یکی از سوالات همیشگی دانشجویان در این زمان نحوه ی برنامه ریزی دوره ها و مطالعه های نهایی است . برنامه ریزی که درسی را از قلم نیاندازد و تا کنکور روند منطقی خود را طی کنند. نگرانی از این که" آیا زمان کافی برای دوره را خواهم داشت ؟" و یا این که "این مقدار مطالعه برای موفقیت کافی است ؟" ذهن دانشجویان را درگیر می کند و این درگیری ذهنی باعث کاهش تمرکز و پایین آمدن کیفیت مطالعه می شود. دانشجویان و متقاضیان بسیاری بوده اند که به علت نداشتن همین تمرکز و به خاطر افزایش نگرانی های کاذب شک را متوجه توان ذهنی خود کرده و با بی انگیزگی به ادامه مسیر پرداخته اند. غافل از این که مهمترین علتی که باعث تغییر نتیجه آزمون خواهد بود همین تمرکز یا عدم تمرکز و نحوه ی صحیح مطالعه است

برای رفع این مورد دپارتمان مشاوره و برنامه ریزی با ارایه ی جدول سطح بندی منابع و همین طور برنامه ریزی های روزانه و ساعتی منطبق با گام ها و آزمون ها برای دانشجویان قصد دارد تا با کل نگری ذهن ها را از هر فکر اضافه و مزاحمی هنگام درس خواندن دور کند. اشراف کلی به چگونگی کار باعث کاهش نگرانی و واقع بینی خواهد شد. واقع بینی که باعث می شود هر فرد موقعیت صحیح خود نسبت به کاری که قرار است انجام دهد را بشناسد (یکی از اصول مهم برنامه ریزی است که هر فرد خود را با بهترین حالت برای خود مقایسه می کند و نه با بقیه )......

ادامه مطلب و دانلود جدول برنامه ریزی:

http://www.memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=134

mahi bano

عضو جدید
لزوم خوانایی برامه درسی

این مطلب رو مهندس طباطبایی یکی از مدیران دپارتمان مشاوره و استاد درکمون اماده کردن خوبه بخونیدش:

نزدیک به ده هفته تا کنکور کارشناسی ارشد معماری زمان باقی است . یکی از سوالات همیشگی دانشجویان در این زمان نحوه ی برنامه ریزی دوره ها و مطالعه های نهایی است . برنامه ریزی که درسی را از قلم نیاندازد و تا کنکور روند منطقی خود را طی کنند. نگرانی از این که" آیا زمان کافی برای دوره را خواهم داشت ؟" و یا این که "این مقدار مطالعه برای موفقیت کافی است ؟" ذهن دانشجویان را درگیر می کند و این درگیری ذهنی باعث کاهش تمرکز و پایین آمدن کیفیت مطالعه می شود. دانشجویان و متقاضیان بسیاری بوده اند که به علت نداشتن همین تمرکز و به خاطر افزایش نگرانی های کاذب شک را متوجه توان ذهنی خود کرده و با بی انگیزگی به ادامه مسیر پرداخته اند. غافل از این که مهمترین علتی که باعث تغییر نتیجه آزمون خواهد بود همین تمرکز یا عدم تمرکز و نحوه ی صحیح مطالعه است

برای رفع این مورد دپارتمان مشاوره و برنامه ریزی با ارایه ی جدول سطح بندی منابع و همین طور برنامه ریزی های روزانه و ساعتی منطبق با گام ها و آزمون ها برای دانشجویان قصد دارد تا با کل نگری ذهن ها را از هر فکر اضافه و مزاحمی هنگام درس خواندن دور کند. اشراف کلی به چگونگی کار باعث کاهش نگرانی و واقع بینی خواهد شد. واقع بینی که باعث می شود هر فرد موقعیت صحیح خود نسبت به کاری که قرار است انجام دهد را بشناسد (یکی از اصول مهم برنامه ریزی است که هر فرد خود را با بهترین حالت برای خود مقایسه می کند و نه با بقیه )......

ادامه مطلب و دانلود جدول برنامه ریزی:

http://www.memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=134
میشه لطف کنید در باره این جدول یکم توضیح بدید؟ ممنون از وقتی که میگذارید .

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها می خوام بر مبناش تصمیم بگیرم ...
کسایی که ایوان خانه کلاس رفتن یا میرن کمک کنند!

مباحثی که توی هر کروم از کلاسا مطرح میشه و ... این که مصالح ارزش کلاس رفتن داره یا نه؟ و عناصر چقدر مفیده ؟

لطفا ... تا امشب یاری تون رو برسونید....
سلام زیتون جون؟خوبی؟گلم من کلاسای ایوانخانه یا مشابه اونو نرفتم ولی با عرض معذرت به خودم جسارت دادم تا جواب بدم.مطمئنا خودتون می دونین موضوعات تدریس شده تو مصالح و عناصر چیان(می دونی دیگه؟!:razz:).....به نظرم برا مصالح دور کلاس رفتن و خط بکش.حیف پول و وقت و انرژیت نیس؟میری کلاس میگن این سنگه، اون بتنه، خواص قیر اینه و ...چون شما از الان می خوای شروع کنی به مصالح خوندن به نظرم نرو سراغ کتابای قطور و سنگین که کلهم اجمعین دو سه تا سوال ازشون میاد.شما یه جزوه خوب نانو پیدا کن و بخونش بعلاوه یه کتاب تست مصالح.برا مثال کتاب کاردانی به کارشناسی مصالح مدرسان و بخون.
برا عناصرم نمی گم کلاس خوب با استاد عالی بد میشه ولی اونم می تونی خودت تا کنکور سرو تهشو هم بیاری..موفق باشی;)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برین تو این سایت و این فایل پاورپوینت رو دانلود کنید خیلی خوبه واسه مرور
http://daneshjo.pro/دانلود-پروژه-معماري-چين-از-دوران-باستا/
بچه ها یه پروژه در مورد مدرنیته دارین بهم بدین
پاورپوینتی یا پی دی اف یا فایل وورد ..... هر چی
استاد انقلاب اسلامی ازم خواسته!!!:redface::redface:

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه لطف کنید در باره این جدول یکم توضیح بدید؟ ممنون از وقتی که میگذارید .

این جدول کمک میکنه که بصورت تصویری از وضعیت خودتون مطلع بشین...
حتما A3 پرینت بگیرید و بچسبونین به اتاقتون...

راستی یکس ایمیلشو بده من اون متن زبان تخصصی را براش بفرستم که به همه بده... مرسی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستی یکس ایمیلشو بده من اون متن زبان تخصصی را براش بفرستم که به همه بده... مرسی
z.habibipour@gmail.com
اقای مهندس خیلی متوجه جدول نشدیم یعنی چی؟
میزنیم به دیوار اتاق وقتی یه کم توضیح بدین

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه بیشتر توضیح بدین در مورد نحوه استفاده جدول
z.habibipour@gmail.com

منامنا

عضو جدید

من بازم سر در نیاوردم میشه بیشتر توضیح بدید؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من الان گیج شدم نمیدونم اینجا بگم یا تو اونیکی تاپیک بگم ... کسی خبر داره که فلش کارت ژاپن هست تو باشگاه یا نه؟؟؟
اون جدول هم متوجه نشدم چی به چیه
:eek:
:surprised::w05::w09::eek::eek::eek::eek:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
لینک آقای ایرانشاهی برا من بالا نمیاد
میشه لطفا یکی دانلود کنه و بزاره اینجا؟؟؟
مرسی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من الان گیج شدم نمیدونم اینجا بگم یا تو اونیکی تاپیک بگم ... کسی خبر داره که فلش کارت ژاپن هست تو باشگاه یا نه؟؟؟
اون جدول هم متوجه نشدم چی به چیه
:eek:
:surprised::w05::w09::eek::eek::eek::eek:
سال قبل از این موقعه به بعد ما اینجا فقط تست میذاشتیم گروهی حل میکردیم
توی تاپیک زمانبندی کوتاه مدت صحبت میکردیم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با اجازه ی آقای ایرانشاهی.
این برنامه یه لیست کلیه. یه لیست کلی از کل مطالبی که باید واسه کنکور خونده بشه. یه دید کلی بهمون میده که بدونیم در کل چیارو خوندیم و چیا مونده که باید بخونیم. مث چک لیست باید هرچی خوندیم کنارش تیک بزنیم. مثلاً هر فصل تاریخ یا فن رو که تموم کردین کنارش تیک بزنین و بنویسین از چی خوندین. یه دید کلی بهتون میده فقط. برنامه ی ریز نیست.

پیوست ها

• m93.pdf
    338.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال مهم ؟؟؟ یعنی برای تافل باید تا درس 30 خوند !!؟؟ طبق جدول . ..

Essential word fot toefl تا درس 30 ؟؟؟
بله دیگه. اما فقط خود درس و لغات هم معنیش. متنای بعدشو نمیخواد. یعنی لغتا با جملاتش و بعد ازون که synomym هاش هست. بعد ازینا میره واسه 6 7 تا متن که لغات درسو توشون به کار برده. اونا رو نمیخواد بخونین.
اینجور که پرسیدین فک کنم کتاب تافل شما تعداد درساش فرق داره. واسه من و اون کتابی که مرجع کنکوره کلاً 30 تا درسه.

azi sadeghi

عضو جدید
با اجازه ی آقای ایرانشاهی.
این برنامه یه لیست کلیه. یه لیست کلی از کل مطالبی که باید واسه کنکور خونده بشه. یه دید کلی بهمون میده که بدونیم در کل چیارو خوندیم و چیا مونده که باید بخونیم. مث چک لیست باید هرچی خوندیم کنارش تیک بزنیم. مثلاً هر فصل تاریخ یا فن رو که تموم کردین کنارش تیک بزنین و بنویسین از چی خوندین. یه دید کلی بهتون میده فقط. برنامه ی ریز نیست.
مرسی دوستم.کنار هرمبحثی 3تا مربع هست.یعنی با مرورش؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام خوذمو بکشم
از دست زبان:wallbash:

چیکار کنم بچه ها؟؟؟
راهنمایی کنین لطفا:w19:

همون کاری که من پارسال انجام دادم ته اش بی خیال لغت شدم دیدم نتیجه نداد برام رفتم سراغ درک مطلب ................از درک مطلب بهتر میشه نتیجه گرفت البته من یکی خودم هنوز درک مطلب را شروع نکردم گفتم اول504 بخونم بعدش برنامه درک مطلب بیارم وسط قربونش برم تافل و لغات کنکورهای سال قبل و کلی چیز دیگه هم مونده ولی پیشنهادم تمرین درک مطلب هستش خودم هم میدونم ته اش به درک مطلب می رسم ولی چون حالم خوب نیست نمی تونم همه را با هم ببرم جلو

alionel92

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

یه جزوه خوبی رو وعده داده بودین در مورد منظر که مثل اینکه جزوه تایپ شده از اساتید دانشگاه تهران بود ، چون اون که تو سایت آکادمی هست خیلی کیفیتش پایینه. ..

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان اقای گلابچی کتاب جدید منتشر نکرده؟؟؟؟

یعنی همین یک دونه را این وسط کم داریم که گلاب هم بیاد این وسط یک کتاب جدید بده بیرون مهندس شما برو قبلی ها را اول فوت اب شو بعد بیا نگران اون یک تست احتمالی که شاید بیاد یا نیاد از کتاب جدیدی که نمی دونیم چاپ شده یا نشده ...................والا به خدا

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها میشه مفهوم سینه کبکی تو منظر برام توضیح بدید

استفاده از سنگ های تراش دار در کف جوی برای نمایان شدن موج آب
( معمولا وقتی می خواستن تغییر ارتفاع تو مسیر اب بدن اون رو به صورت شیبدار درست می کردن و زیر آب این مدل سنگ ها رو به کار می بردن انگار که آب موج داره و قشنگ تر خودش رو نشون بده)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه مفهوم سینه کبکی تو منظر برام توضیح بدید
من جمله خودمونی میگم
مثل سینه کبک هستش که حالت شیار شیار داره، کف حوض رو اونطوری شیار میزدن که وقتی اب در حال حرکت از بدنه اش هست حالت خروشان بگیره و با صدا رد شه و بره
ببخشید خیلی خودمونی گفتم:redface:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم مشکل تو زدن تست داری یا حفط کردن لغات؟
اسمان جون سلام
دلم برات تنگ شده بود، یه عده از بچه ها نیستن .... مثل آلا و...
من لغت بلدم تقریبا میرم تست بزنم گیر میکنم که ای دل غافل چه کنم:(

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اسمان جون سلام
دلم برات تنگ شده بود، یه عده از بچه ها نیستن .... مثل آلا و...
من لغت بلدم تقریبا میرم تست بزنم گیر میکنم که ای دل غافل چه کنم:(

منم دلم تنگ شده :gol:
متاسفانه سخت مشعول درسم کمتر وقت می کنم بیام اینجا
می دونم راهنماییمو خوندی ، به دلایلی ترجیح دادم پاکش کنم
مشکلی داشتی خصوصی راهنمایی می کنم (بازم ببخشید نمی توتم زیاد بیام ولی تاپیک رفع اشکال تاریخ رو هر شب چک می کنم، موفق باشی :))

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا