مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

نه این طوری نیست
توی همه درس ها
درصد با همون فرمولی که بچه ها گفتند حساب میشه
و ضریب دروس توی تراز تاثیر داده میشه !!که تراز هم رتبه رو تعیین می کنه!
گیج شدن الان این روشی که میگم درسته?
تعداد صحیح*3منهای تعداد غلط تقسیم بر تعداد کل سوالات ضربدر ضریبش??

و اگه این روش درسته چرا تو کارنامه ایوان خانه برای همه درسها. بدون در نظر گرفتن ضریب اخرش هر درس تقسیم بر تعداد کل سوالات اون درس ضربدر 3شده?

amin.shamshiri

عضو جدید
بچه ها میشه بهترین جزوه ها واسه تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات ها رو بهم معرفی کنید؟
آخه باید از صفر شروع کنم و وقت زیادی هم نمیتونم بزارم واسشون.
خییییییییلی ازتون ممنون میشم اگه کمکم کنید

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه بهترین جزوه ها واسه تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات ها رو بهم معرفی کنید؟
آخه باید از صفر شروع کنم و وقت زیادی هم نمیتونم بزارم واسشون.
خییییییییلی ازتون ممنون میشم اگه کمکم کنید

برای تاسیسات جزوه ایزدی
#984 #936 #754 #752
برای تنظیم شرایط محیطی مبانی فیزیک 2 قیابکلو
نمیدونم کدوم جزوه باشگاه خوب باشه خودم کتاب خوندم

amin.shamshiri

عضو جدید
برای تاسیسات جزوه ایزدی
#984 #936 #754 #752

ممنون از راهنماییت.یه سوال دیگه هم دارم:redface:
به نظر شما من فعلا همین جهان و معاصر و زبان تخصصی و درک رو ببرم جلو تا تموم شه بعد جزوه ها و کتابای جدیدو شروع کنم یا همزمان همه رو با هم بخونم؟احساس میکنم همه رو بخونم خیلی گیج و سردرگم میشم،عایا واقعا اینطوره؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییت.یه سوال دیگه هم دارم:redface:
به نظر شما من فعلا همین جهان و معاصر و زبان تخصصی و درک رو ببرم جلو تا تموم شه بعد جزوه ها و کتابای جدیدو شروع کنم یا همزمان همه رو با هم بخونم؟احساس میکنم همه رو بخونم خیلی گیج و سردرگم میشم،عایا واقعا اینطوره؟

همه رو باهم بخون از منابع سطح 1 شروع کن مثلا برای معاصر اول قبادیان بخون کامل مطمئن باش تسلط پیدا کردی بعد سطح 2 کامل نیا بخون بعدش سطح 3 بانی مسعود هم زمان سطح 1 پیش ببر برای فن اول سیستم ها از کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری
و همین طور الی آخر زبان تخصصی هم زیاد توی جزئیات نرو تست های سال قبل حل کن
برنامه هم اینطوری #7134

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
گیج شدن الان این روشی که میگم درسته?
تعداد صحیح*3منهای تعداد غلط تقسیم بر تعداد کل سوالات ضربدر ضریبش??

و اگه این روش درسته چرا تو کارنامه ایوان خانه برای همه درسها. بدون در نظر گرفتن ضریب اخرش هر درس تقسیم بر تعداد کل سوالات اون درس ضربدر 3شده?

اره روش درصد گیری همینه که خودت گفتی...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه رو باهم بخون از منابع سطح 1 شروع کن مثلا برای معاصر اول قبادیان بخون کامل مطمئن باش تسلط پیدا کردی بعد سطح 2 کامل نیا بخون بعدش سطح 3 بانی مسعود هم زمان سطح 1 پیش ببر برای فن اول سیستم ها از کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری
و همین طور الی آخر زبان تخصصی هم زیاد توی جزئیات نرو تست های سال قبل حل کن
برنامه هم اینطوری #7134
نفیسه خدا خیرت بده ننجون...
من 100 ساعت بلکم بیشتر دمباله پست حامد ایرانشاهی میگشتم...
اینجاس ک باید بگم :فدااااااااااات

araghon

عضو جدید
با سلام به همه دوستان.راستش من واسه اولین باره که میخوام ارشد شرکت کنم و هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم :redface:.از دوستان عزیز خواهش میکنم در خصوص سوالایی که دارم راهنمایی کنید.ممنونم
1.نحوه برگزاری ازمون سراسری و ازاد به چه شکلیه؟(اسکیس و تستی تو یه روز برگزار میشه؟)
2.من هیچ مطالعه ای نداشتم و 5 سال از لیسانسم میگذره با توجه به فرصت باقی مونده تا ازمون میشه اماده شد؟
3.ازمون دانشگاه ازاد کی برگزار میشه و زمان ثبت نام کی هستش؟
4.برا امادگی و با توجه به اینکه من شهرستان هستم چه تظری دارید؟(بسته های اموزشی ماهان.پارسه.مدرسان شریف یا .....)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نمیدونه?!
سلام.نحوه محاسبه درصد ربطی به ضریب نداره.یعنی درصد و شما خودت می تونی حساب کنی و ضریبم سنجش موقع تصحیح پاسخ برگتون و با احتساب پاسخبرگ بقیه شرکت کننده ها اعمال می کنه.در کل شما اگه می خوای بدونی فلان درس و چند درصد زدی از این روش استفاده می کنی.در ضمن هم از بچه هایی که جواب دادن و من دوباره کاری کردم معذرت می خوام هم اینکه به خاطر دستخطم شرمندم!
:sweatdrop:17112012471.jpg

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان.راستش من واسه اولین باره که میخوام ارشد شرکت کنم و هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم :redface:.از دوستان عزیز خواهش میکنم در خصوص سوالایی که دارم راهنمایی کنید.ممنونم
1.نحوه برگزاری ازمون سراسری و ازاد به چه شکلیه؟(اسکیس و تستی تو یه روز برگزار میشه؟)
2.من هیچ مطالعه ای نداشتم و 5 سال از لیسانسم میگذره با توجه به فرصت باقی مونده تا ازمون میشه اماده شد؟
3.ازمون دانشگاه ازاد کی برگزار میشه و زمان ثبت نام کی هستش؟
4.برا امادگی و با توجه به اینکه من شهرستان هستم چه تظری دارید؟(بسته های اموزشی ماهان.پارسه.مدرسان شریف یا .....)

1 - آزمون سراسری نیمه دوم بهمن ماه هر سال برگزار میشه و اسکیس پس از اعلام نتایج اولیه ( معمولأ خرداد ماه یا اوایل تیر ) برگزار میشه ؛ اما آزمون آزاد نیمه دوم اردیبهشت برگزار میشه و همزمان هم اسکیس و هم آزمون در ی روز
2 - بستگی به میزان علاقه اتون به مطالعه و تلاشتون داره که روزی چقد میتونید بخونید ... یادتون باشه هیچ وقت برا شورع دیر نیست .. از همین الان با انگیزه شروع کنید
3 - زمان ثبت نام آزمون آزاد معمولأ اوایل بهمن ماه صورت میگیره و همونطور ک گفتم آزمونش نیمه دوم اردیبهشت
4 - منابع رو دسته بندی کنید ... منابع دست اول رو بخونید با توجه به اینکه خیلی فرصت این نیست سراغ منابع خیلی مبتدی برید منابع پر بار رو بخونید
برا این بسته ها نمیتونم نطری بدم چون مقایسه نکردم کدومشون خوبه
با آرزوی موفقیت :gol:

آخرین ویرایش:

araghon

عضو جدید
دوستان و اساتید عزیز والا یه چند صفحه از تاپیکو بالا پایین کردم و دچار افسردگی و حس پشیمونی از شرکت در ازمون بهم دست داد:confused::cry:.برا من که میخوام از 0 شروع کنم به تفکیک درس چه منابع و جزواتی پیشنهاد میدید؟البته بنده پروانه دارم و در امتحان اسکیس مشکلی ندارم احتمالا(خط خطی بلدم:))اما در امتحان تئوری 0 کاملم . ممنون میشم راهنمایی کنید.بدجور تو دلم خالی شد:cry::(.با توجه به فرصت باقی مونده بیشتر تمرکزمو رو چه درسا و منابعی بزارم؟ملی که بعید میدونم برسم واسه غیر انتفاعی یا ازاد شاید بتونم:redface:

pzeinali

عضو جدید
برای تاسیسات جزوه ایزدی
#984 #936 #754 #752

سلام دوستان عزیز . برای تاسیسات مکانیکی جزوه ی ایزدی به نظر زیادی کمه . شما به همین اکتفا می کنین ؟ جزوات مکانیکی سلطاندوست اینجا زیاده . کدومش خوبه ؟ یه جزوه سلطاندوست آکادمی گذاشته که یکم کیفیتش پایینه . فکر کنم آخرش باید همون کتابشو بخونم

Bita.N.Arch

عضو جدید
دوستان کمک
می خوام بعد از ظهر برم جزوه بگیرم!
عناصر جزییات جزوه کی رو بگیرم؟

سینا سریفی؟
کزازی؟
طباطبایی؟

توی جزواتشون
طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده رو هم پوشش میدند؟!

طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده تو جزوه کزازی هست.من که خودم کزازی رو به سینا شریفی که کلی توی جزوه اش ایراد هست ترجیح میدم. در مورد طباطبائی هم خیلی خوب شنیدم ولی راستش جزوه اش رو ندیدم.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده تو جزوه کزازی هست.من که خودم کزازی رو به سینا شریفی که کلی توی جزوه اش ایراد هست ترجیح میدم. در مورد طباطبائی هم خیلی خوب شنیدم ولی راستش جزوه اش رو ندیدم.
میشه لطفا از جزوه تون قسمت جزئیات ارتقا دهنده شو برامون بذارین

hasanpour70

کاربر فعال
کسی نمیدونه?!

عزیزم روش درصد گیری با ضریب کاری نداره
(تعداد صحیح*3) از حاصل این عباررت تعداد غلطارو کم می کنی بعد عدد بدست اومده رو تقسیم بر (تعداد سوال*3) می کنی
روش درصد گیری برای همه ی درسا با هر ضریبی همینه ضریب روی تراز تاثیر گذاره نه روی درصد;)

araghon

عضو جدید
دوستان و اساتید عزیز والا یه چند صفحه از تاپیکو بالا پایین کردم و دچار افسردگی و حس پشیمونی از شرکت در ازمون بهم دست داد:confused::cry:.برا من که میخوام از 0 شروع کنم به تفکیک درس چه منابع و جزواتی پیشنهاد میدید؟البته بنده پروانه دارم و در امتحان اسکیس مشکلی ندارم احتمالا(خط خطی بلدم:))اما در امتحان تئوری 0 کاملم . ممنون میشم راهنمایی کنید.بدجور تو دلم خالی شد:cry::(.با توجه به فرصت باقی مونده بیشتر تمرکزمو رو چه درسا و منابعی بزارم؟ملی که بعید میدونم برسم واسه غیر انتفاعی یا ازاد شاید بتونم:redface:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب اگه میشه تایمتم بگو چقد میخوای وقت بذاری هر روز تا بقیه بهتر راهنمایی کنن.........
برا آزاد که نگران نباش قبولی...:D وقتم زیاده برا آزاد....اما واسه سراسری اگه میخوای از صفر شروع کنی و فول تایم بخونی امید هس خیلیم هس...

زبان: 504 و تافل و لغات کنکورای سالای قبل............البته تافل مهمتره و همینطور لغات سالای قبل چون همیشه چندتا تکراری داریم....واسه گرامر یه جزوه جمع وجور پیدا کن بخون و واسه تخصصی هر شب 2 تا درک مطلب حل کن.....

برای تاریخ...........جهان زارعی رو حتما باید بخونی و بخوریش.....همینطور سبک شناسی و معاصر قبادیان......بعد اینا کتاب بانی مسعود هم معاصرش و هم بخش جهانش.....واسه اسلامی وقت کردین حتما متدین 1 و 2 رو هم بخونین........راستی اینجا 2 تا جزوه هس برا جهان قابوسی و برا اسلامی عسگری اگه تایمت محدوده میتونی جای کتاب اینارو بخونی......گرچه چون کیفتش پایینه هیچ وقت درک نکردم ملت چه جوری اینارو میخونن.....:D

برا منظر......عصر کنکاش رو بخون وقت کمه همین فقط

واسه درک عمومی تست بزن همین فقط....:D

برا فن یا باید جزوه های خوب رو جمع کنی بخونی یا اینکه درک رفتار و سازه در معماری رو بخون بعد از خلاصه های باشگاهم استفاده کن

واسه تنظیم......همه میگن جزوه ولی من میگم همون کتاب قیلبکلو عالیه
صوت ونور و تاسیسات رو اگه رسوندی بخون و جزوه بخون حتما............البته میتونی یکیشو مثلا حذف کنی بستگی به شانستم داره سوال بیاد یا نه...

عناصر جزییات رو خودمم نمیدونم فهمیدی به منم بگو....:D

آخرین ویرایش:

araghon

عضو جدید
خب اگه میشه تایمتم بگو چقد میخوای وقت بذاری هر روز تا بقیه بهتر راهنمایی کنن.........

حداکثر 3 ساعت در روز البته تایمایی که سر ساختمونم میشه یه کارایی کرد ولی مبنارو رو همون 3 ساعت در روز بزاریم.درضمن ممنون بابت راهنماییتون

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های گل کسی هس که 1100 واژه رو بخونه.......چجوریاس بخونمش یا نه؟ من تافل و 504 رو تموم کردم نمیدونم 1100 رو شروع کنم یا کلا بی خیال شم و لغات کنکور رو بخونم........help me :confused:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

من کتاب کزازی رو دارم ماله سال 92 .
کسی می دونه که مثل جزوشه یا نه ؟ ینی اون 3 کتاب گلابچی رو پوشش می ده یا نه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا