سلام بچه ها.1600 تست علی عسگری جواب همه سوالارو نداره واقعا؟![]()
من پایه ام اگه یه جایی باشه سوالاتی که نمی تونیم تحلیل کنیم رو
باهم تحلیل کنیم ...
البته یکی از بچه ها انگار از یه کتابی حرف می زد که جواب این تسست ها رو داره!!
سلام بچه ها.1600 تست علی عسگری جواب همه سوالارو نداره واقعا؟![]()
منم پایه ام زیتون جان واسه تحلیل سوالای درک.
سلام عزیزسلام بچه هاااا خسته نباشید..امکانش هست یکی بهم بگه چجوری باید یه فایل رو آپلود کنم؟من جزوه طباطبایی رو دارم از بخش عملیات خاکی و سقف و کف و دیوار عکس گرفتم pdf کردمش حجمش 19 مگابایت شده.بگین چجوری آپلودش کنم
![]()
بچه ها که میگن این کتاب خوبه منم ندارمشبچه ها به نظرتون برای درک عمومی معماری > کتاب کنکاش بخونم با تستهای تالیفی و سال های قبل . .. !؟؟!؟
به نظر من اول تستای درک و از همین جا دانلود کن و بزن بعد اگه وقت آوردی کتابو بخر. من کتابو خریدم ولی اینقد تست دارم که بعید میدونم وقت کنم بخونمبچه ها به نظرتون برای درک عمومی معماری > کتاب کنکاش بخونم با تستهای تالیفی و سال های قبل . .. !؟؟!؟
مگه میشه همچین چیزی؟دوستان یه مشکلی انگار پیش اومده
صفحات 741 و 742 تایپک واسه من یه شکلن
ینی پیاماشون یکیه
در اصل من پیام های صفحه 742 رو ندارم و به جاش همون پیام های صفحه 741 رو می بینم![]()
1600 تست همه جوابارو نداره تازه تحلیلشم نداره فقط فک کنم 500تابه نظر من اول تستای درک و از همین جا دانلود کن و بزن بعد اگه وقت آوردی کتابو بخر. من کتابو خریدم ولی اینقد تست دارم که بعید میدونم وقت کنم بخونم
دوستان یه مشکلی انگار پیش اومده
ینی پیاماشون یکیه
در اصل من پیام های صفحه 742 رو ندارم و به جاش همون پیام های صفحه 741 رو می بینم![]()
حالا چیزه خاصیه هم نیست فقط نقل قوله یه refresh بکنینی از صبح همین جوریه
رفته رو اعصابم![]()
راستی این فصل 4 ( معماری ایران ) کتاب زارعی رو باید بخونیم ؟
راستی این فصل 4 ( معماری ایران ) کتاب زارعی رو باید بخونیم ؟
بچه ها مگر زارعی کتاب معماری ایران هم داره؟؟؟
دوستان یه مشکلی انگار پیش اومده
ینی پیاماشون یکیه
مشاهده پیوست .پاسخ تشریحی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته معماری 31.pdfسلام دوستان .کسی پاسخ تشریحی کنکور 93 معماری و داره؟
سوال دوم اینکه مبانی طراحی ساختمان های بلند گلابچی و واسه کنکور معماری باید خوند؟؟؟
آفـــــــــــــــــرین به شمااورین
منم برا همین اصن گزارش نمیدم..
ولی امروز رکورد خودمو زدم............................هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
11 ساعت و ربع..................
بازم میخام بخونم....بیشتر شد بتون میگم....بوسسسسسسسسسسسسسسسسس![]()
اورین
ولی امروز رکورد خودمو زدم............................هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اورین