مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااایییی بدک نیستیم نفسی میاد و میره خداروشکر
ایشالا شوما که خوبی؟؟؟!!!!
والا من خودمم یه مدت نبودم الان که میام همه پستارو نمیخونم......پستای آقای ایرانشاهی خیلی مهمه تونستی بخون....و اینکه یکی از بچه گفته بودن منکر این شده بودن که 1100 لغت واسه کنکور خوبه ولی الان به این نتیجه رسیده که همه لغات 504 و تافل رو هم شامل میشه....
اکثر پستا راجع به ثبت نام بود...دیگهههههه سلامتی عزیزم خبری نیست....
روزی چند ساعت میخونی؟؟؟؟من تا الان فقط نیم ساعت زبان خوندم:(
منم خوبم .ممنون ک چیزایی ک حس کردی مهمه بهم گفتی...حسه این ک دیده نمیشم بهم دست نداد...قربونتتتتت..:gol:
شیرین دخترم من میگم نخوندم تو میگی چن ساعت.؟؟
ولی از امروز شرو کردم.تا الن هم 2 ساعت خوندم(یکم سخته آدم بخاد دوباره شرو کنه)یکم ک چ عرض کنم...خیلی سخته.
باشه میخونم ...مگه آقای ایرانشاهی دوباره پست گذاشتن؟؟
و اینکه بچه ها شما خیلی از کتابهارو تموم کردید؟؟؟
بچه ها ویدیو زبان 25 % اول آکادمی پیدا نمیکنم...کمک...:wallbash:

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم خوبم .ممنون ک چیزایی ک حس کردی مهمه بهم گفتی...حسه این ک دیده نمیشم بهم دست نداد...قربونتتتتت..:gol:
شیرین دخترم من میگم نخوندم تو میگی چن ساعت.؟؟
ولی از امروز شرو کردم.تا الن هم 2 ساعت خوندم(یکم سخته آدم بخاد دوباره شرو کنه)یکم ک چ عرض کنم...خیلی سخته.
باشه میخونم ...مگه آقای ایرانشاهی دوباره پست گذاشتن؟؟
و اینکه بچه ها شما خیلی از کتابهارو تموم کردید؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم......:smile:
یه پست راجع به 6.5 بیدار شدن و اینا گذاشته بودن فک کنم 10 صفحه بری عقب پیدا میکنی....البته اگه در جریانش نیستیااا:D
بچه های باشگاه که ماشالا همشون یه دور خوندن این دور دومشونه ولی من با مرکز پیش میرم تو فاز مرور سه آزمون گذشتم....البته چه مرور کردنی....بیشتر جنبه خوندن از نو داره تا مرور:confused:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم عزیزم......:smile:
یه پست راجع به 6.5 بیدار شدن و اینا گذاشته بودن فک کنم 10 صفحه بری عقب پیدا میکنی....البته اگه در جریانش نیستیااا:D
بچه های باشگاه که ماشالا همشون یه دور خوندن این دور دومشونه ولی من با مرکز پیش میرم تو فاز مرور سه آزمون گذشتم....البته چه مرور کردنی....بیشتر جنبه خوندن از نو داره تا مرور:confused:
در جریانش نیستم نیستم نیستم منه بیچاره...باشه نیگا میکنم.
شیرین راس میگی دور دومشونه؟؟؟
خوش ب حالشونن.
تو هم خوبه با مرکز پیش میری.بخون .ناامید نشو..تو همین مروراس ک آدم یادش میمونه و میفهمه تو چ مرحله ایه.
اگه دعوام نمیکنی آزمون 4 مرکز کی هس؟؟:redface:
و ی چیز دیگه...امروز ک من هستم هیشکی نیس...حالا اگه من نبودمو الن میومدم 100 تا پست گذاشته بودنننن

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در جریانش نیستم نیستم نیستم منه بیچاره...باشه نیگا میکنم.
شیرین راس میگی دور دومشونه؟؟؟
خوش ب حالشونن.
تو هم خوبه با مرکز پیش میری.بخون .ناامید نشو..تو همین مروراس ک آدم یادش میمونه و میفهمه تو چ مرحله ایه.
اگه دعوام نمیکنی آزمون 4 مرکز کی هس؟؟:redface:
و ی چیز دیگه...امروز ک من هستم هیشکی نیس...حالا اگه من نبودمو الن میومدم 100 تا پست گذاشته بودنننن

آره حتما نیگا کن.....
والا یه عده کثیری رو که مطمئنم دور دومشونه....عده قلیلی هم مثل من و تو نیم دور اولمونه:D
فافاااااااااااا!!!!!!!!!من کی دعوات کلدم...دلمو سیکستی:w04:
تاریخش یادم نیست ولی میدونم این هفته جمعه نه هفته بعد جمعس....:)

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه امروز تا الان 6/15ساعت خوندم .وای امروز دچار استرس ساعت شدم والا:biggrin: احتمالا یک ساعت خورده دیگه هم بخونم اگه خدا بخواد:):):)

Hamid.026

عضو جدید
بچه ها کسی فلش کارت یا فایلی که معنای فارسی کلمه های کتاب 400 Must Have Words for the TOEFL داشته باشه داره ؟؟؟ خیلی ضروریه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اینجا ساری

صدای مرا از کتابخانه ی آزادگان میشنوید
۸ صبح تا ۱۱ شب هر روز

در خدمت شما هستیم دوستان

تا این لحظه ۱۱ ساعت خوندم ....

خیلی خوبه 11 ساعت.ایشالا که موفق باشین.........خوش به حالتون که کتابخونه تا 11 شب بازه!چجوریاس؟!چرا شهر ما اینجوری نیس؟:cry:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اینجا ساری

صدای مرا از کتابخانه ی آزادگان میشنوید
۸ صبح تا ۱۱ شب هر روز

در خدمت شما هستیم دوستان

تا این لحظه ۱۱ ساعت خوندم ....

از 8 صبح شروع کردی تا الان شده 11 ساعت؟ چجوری آخه؟:surprised: شما بین تایمای خوندنتون چجوری چقد استراحت میکنین.............ملت چه انرژی دارین غبطه خوردم....:( من بین هر 1 ساعت یه ربع استراحت میکنم....

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید
تند خوانی = تقویت تمرکز

ی مشاوره و توصیه برا اونایی که لاک پشت وار میخونن و تأکید دارن که تمرکز یعنی خوندن کلمه به کلمه و ایده شون اینه که این شیوه خوندن باکیفیت تر و بهتره :d

فرض کنید دارید رانندگی میکنید خب اگر کند برونید قطعأ تمرکز شما بر روی راندن کمتر میشه ینی تمرکز زیادی نمیخواد به خرج بدین و میتونید همزمان مناظر رو ببینید و یا کارای دیگه رو هم انجام بدید ... حالا اگه با سرعت بیشتر برونید به ناچار مجبورید بیشتر حواستون به رانندگی باشه ...
مطالعه هم همین طوره تقریبأ ؛ وقتی به بهونه بهتر فهمیدن مطلب کندتر پیش برید و کلمه به کلمه بخونید درگیری ذهنی مطلوب ایجاد نمیشه و ذهن مدام منحرف میشه و ی جا دیگه مشغول میمونه نتیجتأ حواس پرتی رو به دنبال داره!
حالا نه اینکه انقد تند بخونید که هیچی نفهمید بلکه سرعت مطالعه رو تا حدی بیشتر کنید ک اون درگیری ذهنی ایجاد بشه تا ذهنتون تمرکز داشته باشه
پس تا میتونید سرعت مطالعه رو بیشتر کنید ؛ اینجوری دست کم زمان کمتری صرف کردید و با تمرکز بیشتر خوندید
وقتی آرام و لغت به لغت میخونید درک ذهنی از موضوع هم کمتر میشه چون میدونید که مغز با مفاهیم سروکار داره نه با کلمات ؛ و مفهوم و لُب مطلب رو در ی عبارت بهتر میشه فهمید تا ی کلمه
پس : مطالعه تندتر و سریع تر و مطالعه جمله وار = تقویت تمرکز و درک بهتر و سریع تر مطلب
با آرزوی موفقیت :gol:

سلام بچه ها :w42:
این پست به شدت تایید می شه نه تنها در مورد کیفیت درس خوندن بلکه تو هر زمینه ای! :w16:

+

دیشب با یه اراده ی پولادین -!!!- تصمیم گرفتم برای امسال همه ی تلاشمو بکنم و حسابی برنامه ریختم برا فشرده درس خوندن:w11: (چون هدف اصلیم سال یا سالای بعده تا حالا سرسری می خوندم فقط برا تجربه) ... خلاصه از صبح با انگیزه شروع کردم بعدش یه کاری پیش اومد مجبور شدم برم یه جایی که نمی شناختم،انقد عجله داشتم برگردم خونه -به برنامه هام برسم- که حواسم اصلا به خیابونا اینا نبود، درست 1.5 ساعت پیاده دور خودم چرخیدم تا اون مکان خاصو پیدا کنم (جایی که سرراست کنار خیابون بوده من تمام کوچه پس کوچه هارم گشتم دنبالش) خلاصه به هر مکافاتی بود مشکل حل شد پاشدم بیام خونه، بعد اون همه گشتن انقد سرم گیج می رفت که وقتی از تاکسی پیاده شدم دیدم کیف پولمو جاگذاشتم، حالا بیا و بقیه مسیرو پیاده برگرد خونه!!! :w47: از یه طرفم چون مسیر بعدی تاکسی رو می دونستم وسوسه شدم برم وایسم تو مسیر برگشتش شاید دیدمش که ندیدم آخرش :w05:بالاخره جنازه م رسید خونه، فکرم مشغوله اینه که اقلا یه راهی پیدا کنم پولای تو کارتمو بریزم تو یه حساب دیگه تو این اوضاع کسر بودجه :w25: (چون فک کنم رمزشم بود تو کیفم) تازه فردا هم باید برم تاکسی رانی دنبال کیفم، بعد از یه پیاده روی 2-3 ساعته با یه کوله پشتی و 2 تا کتاب سنگینم که کل استخونام درد می کنه اصلا فک نکنم تا 2-3 روز دیگه حال درس خوندن داشته باشم ... یعنی فک کنم با اراداه ی پولادین -!!!- قشنگ 3 روزو از دست دادم در حالی که تا دیروز که مثلا سرسری می خوندم هم به زندگیم می رسیدم هم اقلا روزی 2-3 ساعت درس می خوندمو از کنکوری بودنم لذت می بردم :w12:

حالا از اینایی که احساس ادیب بودن می کنن هی برا حرفاشون یه شعری پیدا می کنن خوشم نمیادا، ولی خدایی این یکی الان هر لحظه داره تو ذهنم تکرار می شه گفتم حیفه نگم

دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش
وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش

آخرین ویرایش:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامی دوباره و خسته نباشید دوستان
امیدوارم همه خوب خونده باشن
اومدم کوئیز بگیرم ازتون :D
بچه من امروز افت داشتم
زبان تخصصی 1 ساعت فقط لغت
1 ساعت دروس فنی مباحث سقف سازی و بام ها از جزوه عناصر
2 ساعت زبان عمومی - 2 درس تافل + گرامر
1:30 تاریخ - معماری اسلامی - شیوه رازی
1 ساعت هم درک عمومی مبحث طراحی بر اساس اقلیم

از 8 صبح شروع کردی تا الان شده 11 ساعت؟ چجوری آخه؟:surprised: شما بین تایمای خوندنتون چجوری چقد استراحت میکنین.............ملت چه انرژی دارین غبطه خوردم....:( من بین هر 1 ساعت یه ربع استراحت میکنم....

و اما راجب این غبطه خوردنا :D
دوست عزیز اگه قراره روزی مثلأ 10 ساعت درس بخونی فکرتو رو این که خیلی سخته و نمیشه و ممکن نیست تمرکز نکن !
سعی کن به هدفت از خوندن بیتشر فکر کنی تا سختی ساعات مطالعه بیشتر ... ی لحظه تصور کن جواب کنکور اومده و با ی رتبه عالی میتونی اتنخاب رشته کنی و اون لحظه چقد خوشحالی و برق شادی ک توو جشمات جم میشه رو تصور کن
اگه اون شوق و لذت رو اولیت بذاری قطعأ میتونی بیشتر از چیزی که بخوای غبطه بخوری بخونی
همین که فکرتو رو این موضوع متمرکز کنی میبینی آخر سر چقد لذت بخش بوده که ثمره اش رو گرفتی
یادت باشه همیشه توجه به لذت ها علاقه و رغبت رو ایجاد میکنه :smile:
موفق باشی :gol:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها :w42:

دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش
وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش

من هنوز متوجه این بیت آخر نشددم!
بالاخره تو زندگی باید سخت کوش باشیم یا نباشیم!؟:surprised:

عاقا ! دوستان بالا سری و پایین سری:w02: که اینقدر پست میدید! آخرش نگفتید این نسیم عسگری مگه کتاب داره که شما میگفتید از رو کتاب و جزوه معماری اورارتوها و آرامگاه کوروش و مقایسه کردید؟

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
بازم میگم اگه دوستان به جای ساعت خوندن تعداد صفحات خوندنشونو بگن خیلی حرکت مفیدتریه و استرس برا کسی ایجاد نمیشه

قبول ولی حالا بر فرض من بیام بگم امروز 300 صفحه خوندم 300 صفحه مرور کردم، 300 تا هم تست زدم. دیگه استرس ایجاد نمی شه؟

به نظرم آرامش یعنی اینکه تا جایی که می تونیم تلاش کنیم ولی خودمونو اون طوری که هستیم قبول داشته باشیم، یکی 11 ساعت می خونه، یکی مث من در حداکثر ترین حالت 6 ساعت... یکی در عرض یه ساعت 10 صفحه می خونه یکی 20 صفحه، یکی با دو بار خوندن یاد می گیره یکی ده بارم که بخونه تا عکس یا فیلمی در اون زمینه نبینه یا مطلب شفاهی نشنوه در موردش متوجه نمی شه، یکی حافظه ش خوبه یکی هی باید مرور کنه تا یادش بمونه... ما همه با هم فرق داریم، بعضیاش ذاتیه بعضیاش اکتسابی، بعضی از خصلتای اکتسابی رو با دونستن چند تا نکته ساده می شه عوض کرد، بعضیا رو می شه با یه سری تمرینات عوض کرد، بعضیاش عادت هایی هستن که در طول سال ها شکل گرفتن و زمان می بره تا با عادت های جدید جایگزین شن، بعضیا رو اصلا ممکنه شرایط زندگی مون اجازه نده عوض کنیم... خلاصه من با سیستم انگیزه دادن و بیدار کردن همدگیه موافقم ولی این طور که با جدیت بخواییم برنامه ها و مسیر پیشرفت بقیه رو کنترل کنیم و ببینیم بقیه دارن چی کار می کنن هیچ کمکی نمی کنه جز اینکه یه بخشی از توجه و حواس مونو اختصاص می دیم به کار بقیه در حالی که می تونیم همه رو متمرکز کنیم رو کار خودمون... همینکه بچه ها میان می گن من امروزم درس خوندم یعنی یه تلنگر به ما که مفیده دیگه بقیه جزئیاتش به هر شکلی باشه (چه ساعت، چه صفحه) فقط می شه یه استرس اضافی که خودمون به خودمون تحمیل می کنیم! اصلا از کجا معلوم 30 صفحه ای که من امروز خوندم مفیدتر از 300 صفحه ای که یه نفر دیگه خونده نباشه؟!!

من هنوز متوجه این بیت آخر نشددم!
بالاخره تو زندگی باید سخت کوش باشیم یا نباشیم!؟

عاقا ! دوستان بالا سری و پایین سری که اینقدر پست میدید! آخرش نگفتید این نسیم عسگری مگه کتاب داره که شما میگفتید از رو کتاب و جزوه معماری اورارتوها و آرامگاه کوروش و مقایسه کردید؟
ذهن منم مشغول می کرد همیشه (اگه یادتون باشه یکی از شعرای معروف کنکور بود تو تستای ادبیات) ... فک کنم منظورش مردم سخت گیره به خاطر قافیه ش گفته سخت کوش، به نظرم ما نباید عاطل و باطل بگردیم و عمرمونو تلف کنیم، تا اینجا خوبه، ولی دیگه نباید پامونو بکنیم تو یه لنگه کفش که این کار حتما باید بشه، از اینجا به بعدش بده... حتی این روان شناسی جدیدا هم تلاش و پذیرش رو در کنار هم توصیه می کنن، یعنی خودمونو اون طوری که هستیم قبول کنیم ولی نه اینکه بخوابیم تنبلی کنیم، مثلا من که هر روز پتانسیل و وقت 3 ساعت درس خوندنو داشتم (چون یه سری کارای دیگه هم داشتم) و این کارو می کردم یعنی تلاش و بد نبود، بعضی روزا همونم نمی خوندم و تلف می کردم وقت شو اون تنبلی بود، بعد که اومدم به اجبار از یه سری کارا بزنم که حتما اون 3 ساعت بشه 6 ساعت یه جورایی شد سماجت بیخودی و یه سری استرسایی رو وارد کرد که نتونستم کارا رو درست انجام بدم هی دردسر پشت دردسر به قولی جهان سخت گردید برام امروز :D

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

قبول ولی حالا بر فرض من بیام بگم امروز 300 صفحه خوندم 300 صفحه مرور کردم، 300 تا هم تست زدم. دیگه استرس ایجاد نمی شه؟

به نظرم آرامش یعنی اینکه تا جایی که می تونیم تلاش کنیم ولی خودمونو اون طوری که هستیم قبول داشته باشیم، یکی 11 ساعت می خونه، یکی مث من در حداکثر ترین حالت 6 ساعت... یکی در عرض یه ساعت 10 صفحه می خونه یکی 20 صفحه، یکی با دو بار خوندن یاد می گیره یکی ده بارم که بخونه تا عکس یا فیلمی در اون زمینه نبینه یا مطلب شفاهی نشنوه در موردش متوجه نمی شه، یکی حافظه ش خوبه یکی هی باید مرور کنه تا یادش بمونه... ما همه با هم فرق داریم، بعضیاش ذاتیه بعضیاش اکتسابی، بعضی از خصلتای اکتسابی رو با دونستن چند تا نکته ساده می شه عوض کرد، بعضیا رو می شه با یه سری تمرینات عوض کرد، بعضیاش عادت هایی هستن که در طول سال ها شکل گرفتن و زمان می بره تا با عادت های جدید جایگزین شن، بعضیا رو اصلا ممکنه شرایط زندگی مون اجازه نده عوض کنیم... خلاصه من با سیستم انگیزه دادن و بیدار کردن همدگیه موافقم ولی این طور که با جدیت بخواییم برنامه ها و مسیر پیشرفت بقیه رو کنترل کنیم و ببینیم بقیه دارن چی کار می کنن هیچ کمکی نمی کنه جز اینکه یه بخشی از توجه و حواس مونو اختصاص می دیم به کار بقیه در حالی که می تونیم همه رو متمرکز کنیم رو کار خودمون... همینکه بچه ها میان می گن من امروزم درس خوندم یعنی یه تلنگر به ما که مفیده دیگه بقیه جزئیاتش به هر شکلی باشه (چه ساعت، چه صفحه) فقط می شه یه استرس اضافی که خودمون به خودمون تحمیل می کنیم! اصلا از کجا معلوم 30 صفحه ای که من امروز خوندم مفیدتر از 300 صفحه ای که یه نفر دیگه خونده نباشه؟!!
همونطور که خودتون میگید هر کسی ممکنه طی فلان ساعت فلان صفحه بخونه پس هم اون فلان صفحه هم اون فلان ساعت گفتنش مهمه اگه قراره بااین کار برای بقیه انگیزه ایجاد کنیم، مثلا من بیام بگم 1ساعت خوندم یا 18ساعت جز دادن استرس کاری نکردم اما اگه بگم من 9ساعت درس خوندم که شامل 50صفحه هستش امسالم سال اولمه یا دومه یاسوم..... اینجوری میشه انگیزه ایجاد کرد واسه بقیه به شکل واقعی و ملموس یه جورایی قید کردن فقط ساعت درس خوندن پست مفیدی نیست به نظرم برای کسایی که حتی بعد ها میان تو این تاپیک
بازم البته هر کی هر جور صلاح میدونه عمل کنه صرفا پیشنهاد بود;)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
همونطور که خودتون میگید هر کسی ممکنه طی فلان ساعت فلان صفحه بخونه پس هم اون فلان صفحه هم اون فلان ساعت گفتنش مهمه اگه قراره بااین کار برای بقیه انگیزه ایجاد کنیم، مثلا من بیام بگم 1ساعت خوندم یا 18ساعت جز دادن استرس کاری نکردم اما اگه بگم من 9ساعت درس خوندم که شامل 50صفحه هستش امسالم سال اولمه یا دومه یاسوم..... اینجوری میشه انگیزه ایجاد کرد واسه بقیه به شکل واقعی و ملموس یه جورایی قید کردن فقط ساعت درس خوندن پست مفیدی نیست به نظرم برای کسایی که حتی بعد ها میان تو این تاپیک
بازم البته هر کی هر جور صلاح میدونه عمل کنه صرفا پیشنهاد بود;)

من منظورم این بود که کلا مقایسه کردن استرس ایجاد می کنه (اونم یه استرسی که هیچ کاری از دستت برنمیاد برا حل کردنش، یه شبه که نمی تونی عادت هاتو تغییر بدی) ولی اگه اصرار به این کار باشه صفحه و توضیح بهتره (چند صفحه از چه کتاب/ جزوه ای؟) ... شاید مفید ترم باشه اگه کسی تجربه یا نتیجه گیری خاصی داشته باشه در مورد مطالعات اون روزش بگه بقیه هم در جریان باشن... موفق باشین :gol:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

من منظورم این بود که کلا مقایسه کردن استرس ایجاد می کنه (اونم یه استرسی که هیچ کاری از دستت برنمیاد برا حل کردنش، یه شبه که نمی تونی عادت هاتو تغییر بدی) ولی اگه اصرار به این کار باشه صفحه و توضیح بهتره (چند صفحه از چه کتاب/ جزوه ای؟) ... شاید مفید ترم باشه اگه کسی تجربه یا نتیجه گیری خاصی داشته باشه در مورد مطالعات اون روزش بگه بقیه هم در جریان باشن... موفق باشین :gol:
منم برای همین میگم
مثلا اگه فقط بگیم فلان ساعت خوندم احتمال زیاد بعدا مدیرا این پستارو پاک میکنن چون مفید نیست اما وقتی بگیم فلان صفحه تو فلان ساعت خوندیم از فلان کتاب یا جزوه فکر نکنم پستهامون بعدا پاک شه چون به درد بچه هایی که سال بعد هم اینجا میان پستها رو بخونن هم میخوره میتونن یه تخمینی بزنن برای درس خوندنشون

از 8 صبح تا 1 خیلی روون زبان میخونم

گرامر

لغات و مرور لغات

درک مطلب

بعدش 1 ساعتی میریم با بروبچ تو نمازخونه ناهارینگ و مخلفاتش

ساعت که میشه 2 میایم سازه میخونیم تا 5 که هلاک خواب بشیم

دوباره میریم یه ساعت تو نمازخونه به حالت لای down قرار میگیریم

باقیشم دیگه یه ریز میشینیم تا مارو از کتابخونه پرت کنن بیرون :D

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام به همه :D
خدا قوت ;)
دوستان یه سوال اساسی :question:
من وقتی درسا رو می خونم قشنگ احساس می کنم که باید خلاصه نویسی هم انجام بدم
ولی
به دلیل وقت کم نمی رسم :wallbash:
حالا میگید چیکار کنم :w05:

شدیدا توصیه می کنم در برابر حس خلاصه نویسی طلب درونت مقاومت کنی!!:biggrin:
من چند بار وقت گرفتم دیدم قشنگ 2 تا 3 برابر زمان خوندن برا خلاصه نویسی وقت می ذارم، یعنی تو اون مدت می تونم کتابه رو 2 یا 3 دور بخونم و هر بار مطالب بیشتری متوجه شم! فقط یه نکته هست، چون خلاصه نمی نویسی سرعتت می ره بالا مثلا می تونی به جای 3 تا کتاب 5 تا بخونی، پس از اون طرف باید زمان مناسب برا مرور 5 تا کتاب در نظر بگیری (چون دیگه خلاصه هم نداری که سرعت مرورت بره بالا) پس یه تخمین درستی باید برا تعیین زمان تموم کردن مطالعه و شروع مرور داشته باشی که کم نیاری و یه سری از کتابایی که خوندی تلف نشن به خاطر مرور نشدن...

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شدیدا توصیه می کنم در برابر حس خلاصه نویسی طلب درونت مقاومت کنی!!:biggrin:
من چند بار وقت گرفتم دیدم قشنگ 2 تا 3 برابر زمان خوندن برا خلاصه نویسی وقت می ذارم، یعنی تو اون مدت می تونم کتابه رو 2 یا 3 دور بخونم و هر بار مطالب بیشتری متوجه شم! فقط یه نکته هست، چون خلاصه نمی نویسی سرعتت می ره بالا مثلا می تونی به جای 3 تا کتاب 5 تا بخونی، پس از اون طرف باید زمان مناسب برا مرور 5 تا کتاب در نظر بگیری (چون دیگه خلاصه هم نداری که سرعت مرورت بره بالا) پس یه تخمین درستی باید برا تعیین زمان تموم کردن مطالعه و شروع مرور داشته باشی که کم نیاری و یه سری از کتابایی که خوندی تلف نشن به خاطر مرور نشدن...
موافقم...
برای خلاصه نویسی میشه چکیده ی اونچه که می خونی(منظور کلمات مهم مربوط به اون توضیح) و کنار عکس مربوط به اون توضیح بنویسی.
اینجوری برای مرور می دونیم جاهایی که عکس داریم مطالعه کنیم.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه :D
خدا قوت ;)
دوستان یه سوال اساسی :question:
من وقتی درسا رو می خونم قشنگ احساس می کنم که باید خلاصه نویسی هم انجام بدم
ولی
به دلیل وقت کم نمی رسم :wallbash:
حالا میگید چیکار کنم :w05:
من مثلا برای تاریخ یه سری چیزا که میدونم قاطیشون میکنم مثل اسم معمارا و بنا ها یا اسم فلانی که افکارش رو این معماری تاثیر گذاشت اینارو یادداشت میکنم......
مساعل مربوط ب بناها و معماری هر دوررو سعی میکنم مفهومی بخونم..... اما چیزایی که باید 10 دوری از روش بخونم تا بره تو حافظه بلند مدتمو یادداشت میکنم..... که برای هر فصل شاید 1 صفحه شه......

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ینی همین جزوه ای ک از نسیم عسگری داریم در کتابش آورده...یا چیزه دیگه ای هست؟
راستش من نمی دونم.فقط از حرف های بعضی ها متوجه شدم که کتاب هم داره و بیتا هم گفت که تا 3 هفته دیگه کتاب میده بیرون.
ولی منطق میگه که همین جزوه شو کتاب می کنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا