مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin.shamshiri

عضو جدید
سلام دوستان.شب همگی خوش
من امروز به زوووووور 2,5ساعت خوندم چون هر دوتایم صبح و عصر مشغول بودم.
یک ساعت معاصر غرب شیکاگو و ارت نوو
یک ساعت درک کنکاش هنوز به اخر فصل دو نرسیدم
نیم ساعت هم زبان لغت خوندم
اینارو میگم که انرژی بگیرید و بدونید چقد جلویید و امیدوار بشید:biggrin:
آره اینجوریاس ولی من اینم بگم که من از همتون امیدوارترم.
به امید موفقیت هممون

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.شب همگی خوش
من امروز به زوووووور 2,5ساعت خوندم چون هر دوتایم صبح و عصر مشغول بودم.
یک ساعت معاصر غرب شیکاگو و ارت نوو
یک ساعت درک کنکاش هنوز به اخر فصل دو نرسیدم
نیم ساعت هم زبان لغت خوندم
اینارو میگم که انرژی بگیرید و بدونید چقد جلویید و امیدوار بشید:biggrin:
آره اینجوریاس ولی من اینم بگم که من از همتون امیدوارترم.
به امید موفقیت هممون
تنها نیستی رفیقققققققق
منم عین توام...
باز تو درک از من جلوتری....برو جشن بگیر...بساطشم با منننن
من تا الان.3 ساعت.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از 8 صبح شروع کردی تا الان شده 11 ساعت؟ چجوری آخه؟:surprised: شما بین تایمای خوندنتون چجوری چقد استراحت میکنین.............ملت چه انرژی دارین غبطه خوردم....:( من بین هر 1 ساعت یه ربع استراحت میکنم....
من بدون استثنا وقتی میبینم دیگه نمیتونم رو درس تمرکز کنم ساعتو نگا میکنم میبینم 1.5 ساعت شده ...انگار کوکش کردن لامصصصبو:w06::w00:...حتتتما باید یه رب فی مابین برم پی یللی تللی:Dنرم دو ساعتم پرت میشه میره پی کارش
امروز چی شده همه ساعتشون پایینه....منم 2 ساعت تقریبا:biggrin:
احتمالا فردا هم پایین بشه چون کلاس زبان دارم....ولی شدیییدا پشیمونم از اینکه ثبت نام کردم وقتمو میگیره اصلا فرصت نمیکنم بخونم:(نظر شما چیه بچه ها؟؟؟؟کلاس زبانو تازه ثبت نام کردم ادامه بدم؟؟؟یا انصراف؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 3:45:25 اینجا تبریز است

بچه ها میخوام یه سوال بپرسم
سایتی هست که بشه مقالات مرتبط با منظر مجله آبادی ازش خوند :w05: نمیخوام حاشیه خوانی کنم فقط میخوام مقالاتش ببینم :w05:

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

سایتی هست که بشه مقالات مرتبط با منظر مجله آبادی ازش خوند :w05: نمیخوام حاشیه خوانی کنم فقط میخوام مقالاتش ببینم :w05:

:w33::w33::w33::w33::w33::w33: صبح بخیر

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised: الان صبحه امروز برات یا شب دیشب؟؟؟ :D منظورم اینه خوابیدی 4 بیدار شدی یا تا 4 بیدار بوددی؟ ملت چرا من انقد تعجب میکنم همش......:biggrin:

anahitashiraz

عضو جدید
یعنی چی ؟؟

یعنی ما بین الاستیک و پلاستیک ؟؟

مگه داریم ؟؟؟
از داشتنش که آره داریم. مهندس خرسند در موردش کلی توضیح داد که که من یادم نمونده :)) جزوه رو هم الان ندارم تا شنبه وگرنه از روش برات مینوشتم اینجا. این جمه از سایت تخصصی عمران:
مرحله ای که پس از ترک خوردن بتن تا رسیدن به استانه رفتار غیر خطی مصالح را الاستوپلاستیک میگویند. تخصصی تر : (در حالتی که تنش در قسمت کششی بتن از حد مدول گسیختگی بتن بالاتر باشد قسمت کشش ترک میخورد. در این حالت اگر در قسمت فشاری بتن تنش از 0.5fc کمتر باشد توزیع تنش در این ناحیه خطی خواهد بود. به این حالت در بتن حالت الاستوپلاستیک گفته میشود)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جون خسته نباشید..یه سوال دارم.به نظرتون این فرمول هایی که تو کتاب فیزیک 2 قیابکلو هستش برای زاویه ارتفاع خورشید وغیره مهمن؟؟یعنی باید یادبگیریم؟؟؟:surprised::confused::redface:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه :D
خدا قوت ;)
دوستان یه سوال اساسی :question:
من وقتی درسا رو می خونم قشنگ احساس می کنم که باید خلاصه نویسی هم انجام بدم
ولی
به دلیل وقت کم نمی رسم :wallbash:
حالا میگید چیکار کنم :w05:

سلام دوستان وقت بخیر .. امیدوارم خوب باشید و سرحال
وقتی همچین احساسی داری باید تخلیه اش کنی که ی عامل حواس پرتی رو ازخودت دور کنی
ینی وقتی احساس میشه که نت برداری کنی توصیه میکنم حتمأ این کارو بکنی
به چند دلیل :
1 - قطعأ با یادادشت برداری میتونی نکات مهم رو برا بعدت داشته باشی
2 - وقتی ی موضوعی ذهنت رو درگیر کرده تا اون موضوع برطرف نشه ادامه مطالعه فایده کمتری داره برات
3 - خلأ ذهنی ایجاد شده رو میاری رو کاغذ و ذهنت آماده پذیرش مطلب بعدی میشه
خیلی هم وقتگیر نیست ... همین ک ب ی نکته برخوردی اونو یاداشت میکنی و یادت میمونه اون مطلب رو که بعد برات جای سوال بود بلافاصله از یادداشتات جوابشو پیدا میکنی .. ینی با صرف زمان کمتر
موفق باشی:gol:

anahitashiraz

عضو جدید
سلام بچه ها جون خسته نباشید..یه سوال دارم.به نظرتون این فرمول هایی که تو کتاب فیزیک 2 قیابکلو هستش برای زاویه ارتفاع خورشید وغیره مهمن؟؟یعنی باید یادبگیریم؟؟؟:surprised::confused::redface:
باید چک کنی با یه جزوه اونایی که تو جزوه هم گفته رو بخونی. جزوه ایزدی مثلا

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال راجع به نحوه محاسبه درصد داشتم الان مثلا زبان که برای هنرهای ساخت ضریب 2داره نحوه درصد حساب کردنش میشه تعداد جواب های درست ضربدر سه منهای تعداد جواب های غلط تقسیم بر 60???
یا برای درس تنظیم تو هنر های ساخت که ضریب 4داره از همین روش استفاده میکنیم و اخرش تقسیم بر 100میکنیم?

anahitashiraz

عضو جدید
بچه هایی که تاریخ معاصر رو خوندن, آیا کتاب معماری ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود با معاصر غرب قبادیان هم پوشانی داره؟؟ من بانی مسعود رو خوندم اما اصلا تسلط ندارم. با توجه به زمان کممون به نظرتون اینو چند بار بخونم و مسلط شم یا برم غرب قبادیانم بخرم؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که تاریخ معاصر رو خوندن, آیا کتاب معماری ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود با معاصر غرب قبادیان هم پوشانی داره؟؟ من بانی مسعود رو خوندم اما اصلا تسلط ندارم. با توجه به زمان کممون به نظرتون اینو چند بار بخونم و مسلط شم یا برم غرب قبادیانم بخرم؟

هر دوتا کتاب مهم هستن قبادیان بخون وقتی کتابی میخونین ازش خلاصه بنویسین

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممممم بر همگی:w14:
خوبید انشاا..؟
من تا الان 3 ساعت و 30 دقیقه خوندم 4 ساعتش میکنم و میرم دانشگاه:)
دیروزم فقط 3 ساعت خوندم و بقیه روز دانشگاه بودم
دیروز رفتم نمایشگاه کتاب دانشجویی کتاب فن ساختمان عصر کنکاش رو خریدم. انقده خوشحال بودم که امروز صبح 2 ساعت فصل اولش رو خوندم:biggrin: مابقی زمانمم تاریخ خوندم،سبک آذری ولی کامل نتونستم بخونمش
شب دوباره میان ساعتای مطالعه تونو ببینم:smoke: زیاد بخونیدا
انشاا.. که روز پر درسی واسه همه باشه;)

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کمک
می خوام بعد از ظهر برم جزوه بگیرم!
عناصر جزییات جزوه کی رو بگیرم؟

سینا سریفی؟
کزازی؟
طباطبایی؟

توی جزواتشون
طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده رو هم پوشش میدند؟!

nayyereh.a

عضو جدید
سلام به همه منم 3 ساعت خوندم
2 ساعت منظر
1 ساعت معماری اسلامی
راستییی من برای معماری اسلامی فغط جزوه متدین1و2 رو با کتاب سبک شناسی رو دارم ایا کافیاست؟؟؟
برای منظر هم فغط جزوه سیمین عسگری رو میخونم.
برای درک هم فعلا جزوه علی عسکری تست میزنم اما قدیمیه از سال90 شرو کرده:(
لطفا نظرتونو بگید در مورد منابعم

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کمک
می خوام بعد از ظهر برم جزوه بگیرم!
عناصر جزییات جزوه کی رو بگیرم؟

سینا سریفی؟
کزازی؟
طباطبایی؟

توی جزواتشون
طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده رو هم پوشش میدند؟!

من نمیدونم دقیقا مال کدوم بهتره ولی جناب ایرانشاهی جزوه ی طباطبایی رو خوب میدونستن
ولی من خودم الان این کتاب فن ساختمان کنکاش رو که گرفتم راضی ام چون انواع سازه رو گفته و کلی مثالای موردی داره که فک کنم جزییات ارتقا دهنده رو پوشش میده و ی فصل هم در مورد ساختمان های بلند داره.. نویسنده هاشم، سید جواد طباطبایی و سحر قلیچی
برای مباحث عناصر هم میخوام جزوه ی سینا شریفی سایت رو بخونم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

یه سوال راجع به نحوه محاسبه درصد داشتم الان مثلا زبان که برای هنرهای ساخت ضریب 2داره نحوه درصد حساب کردنش میشه تعداد جواب های درست ضربدر سه منهای تعداد جواب های غلط تقسیم بر 60???
یا برای درس تنظیم تو هنر های ساخت که ضریب 4داره از همین روش استفاده میکنیم و اخرش تقسیم بر 100میکنیم?
کسی نمیدونه?!

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه رو تقسیم بر 100 میکردم ! نمیدونستم ضریب تاثیر داره ..چه خنگی ام :surprised::d:w05:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

نرم افزار برای محاسبه درصد http://riazisara.ir/post/93

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نمیدونه?!
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]فرمول محاسبه نمره خام[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]1- تعداد کل سوالات یک درس را در 3 ضرب می کنیم.
[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]2- تعداد گزینه های درستی را که در آزمون داده ایم در 3 ضرب می کنیم.
[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]3- تعداد گزینه های غلط را از عدد حاصل در گزینه های صحیح کسر می کنیم.

[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]4- عدد حاصل از کسر گزینه های غلط از صحیح را از عدد حاصل از کل گزینه ها نسبت می گیریم [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]عدد حاصل نمره خام خواهد بود.[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]

[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]مثال- اگر تعداد سوالات درسی 25 باشد و ما 18 گزینه صحیح و 6 غلط و 1 نزده داشته باشیم 25 را در 3 ضرب می کنیم که حاصل 75 است 18 را در 3 ضرب نموده و حاصل را که 54 است از 6 کم می کنیم که حاصل 48 است. اگر 75 را در 3 تقسیم و در 4 ضرب کنیم به عدد 100 که نمره کامل خام است می رسیم. لذا 48 را هم در 3 تقسیم و در 4 ضرب می کنیم که حاصل 64 است. یعنی در این فرض نمره خام ما 64 درصد است.[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]فرمول محاسبه معدل و نمره تراز

[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]1- نمره خام به دست آمده از هر درس را بر عدد 5 تقسیم می کنیم.

[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]2- حاصل تقسیم فوق را در ضریب درس مربوطه در آزمون ضرب نمائید.

[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]3- حاصل جمع اعداد به دست آمده را محاسبه و بر عدد مجموع ضرایب دروس آزمون تقسیم می کنیم.

[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]

[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]پس از انچام مراحل فوق نمرات دروس الف تا ه به ترتیب 21 و 16/8 و 21/2 و 28/4 و 13/2 است که جمع آن ها 100/6 که نتیجه تقسیم آن بر عدد 10 که مجموع ضرایب دروس فرضی ما است برابر با 10/6 خواهد بود.

منبع :
http://sokhaneno.blogsky.com/1391/10/05/post-232/

این سایتم خوب توضیح داده
http://aftab.cc/article/1169-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F[/FONT]

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من همه رو تقسیم بر 100 میکردم ! نمیدونستم ضریب تاثیر داره ..چه خنگی ام :surprised::d:w05:
فکر کنم اینجوریه
تعداد صحیح *3منهای تعداد غلط تقسیم بر تعداد کل سوالات ضربدر 3
پس این ضریبا تو درصدا تاثیر نداره?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

فک کنم اون 3 که گفتی ضریب درس باشه مثلا برای تاریخ 2 برای منظر 1 :D ملت اگر اینجوری نباشه بگین
اخه اگه اینجوری باشه یعنی همونطور که گفتم تو هنرهای ساخت زبان باید تقسیم به 60(چون 30تا سواله با ضریب 2)و تنظیم تقسیم به100(چون 25تا سواله با ضریب 4)بشه اما تو کارنامه های ایوان انگار همه درسا تقسیم بر تعداد کل سوالات اون درس ضربدر 3شدن!!!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

کسی نمیدونه ؟ :w05:

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه اگه اینجوری باشه یعنی همونطور که گفتم تو هنرهای ساخت زبان باید تقسیم به 60(چون 30تا سواله با ضریب 2)و تنظیم تقسیم به100(چون 25تا سواله با ضریب 4)بشه اما تو کارنامه های ایوان انگار همه درسا تقسیم بر تعداد کل سوالات اون درس ضربدر 3شدن!!!

بله بله ضریب هر درس در نمره خام حساب نمیکنن در تراز کل حساب میکنن
این سایت خیلی خوب تراز و نمره خام توضیح داده

http://aftab.cc/article/1169-تراز-چیست-و-نحوه-و-فرمول-محاسبه-تراز-در-کنکور-ها-و-آزمون-ها-چیست؟

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم اون 3 که گفتی ضریب درس باشه مثلا برای تاریخ 2 برای منظر 1 :D ملت اگر اینجوری نباشه بگین

نه این طوری نیست
توی همه درس ها
درصد با همون فرمولی که بچه ها گفتند حساب میشه
و ضریب دروس توی تراز تاثیر داده میشه !!که تراز هم رتبه رو تعیین می کنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا