منم خوبم .ممنون ک چیزایی ک حس کردی مهمه بهم گفتی...حسه این ک دیده نمیشم بهم دست نداد...قربونتتتتت..اااایییی بدک نیستیم نفسی میاد و میره خداروشکر
ایشالا شوما که خوبی؟؟؟!!!!
والا من خودمم یه مدت نبودم الان که میام همه پستارو نمیخونم......پستای آقای ایرانشاهی خیلی مهمه تونستی بخون....و اینکه یکی از بچه گفته بودن منکر این شده بودن که 1100 لغت واسه کنکور خوبه ولی الان به این نتیجه رسیده که همه لغات 504 و تافل رو هم شامل میشه....
اکثر پستا راجع به ثبت نام بود...دیگهههههه سلامتی عزیزم خبری نیست....
روزی چند ساعت میخونی؟؟؟؟من تا الان فقط نیم ساعت زبان خوندم![]()
شیرین دخترم من میگم نخوندم تو میگی چن ساعت.؟؟
ولی از امروز شرو کردم.تا الن هم 2 ساعت خوندم(یکم سخته آدم بخاد دوباره شرو کنه)یکم ک چ عرض کنم...خیلی سخته.
باشه میخونم ...مگه آقای ایرانشاهی دوباره پست گذاشتن؟؟
و اینکه بچه ها شما خیلی از کتابهارو تموم کردید؟؟؟
بچه ها ویدیو زبان 25 % اول آکادمی پیدا نمیکنم...کمک...

آخرین ویرایش:

(چون هدف اصلیم سال یا سالای بعده تا حالا سرسری می خوندم فقط برا تجربه) ... خلاصه از صبح با انگیزه شروع کردم بعدش یه کاری پیش اومد مجبور شدم برم یه جایی که نمی شناختم،انقد عجله داشتم برگردم خونه -به برنامه هام برسم- که حواسم اصلا به خیابونا اینا نبود، درست 1.5 ساعت پیاده دور خودم چرخیدم تا اون مکان خاصو پیدا کنم (جایی که سرراست کنار خیابون بوده من تمام کوچه پس کوچه هارم گشتم دنبالش) خلاصه به هر مکافاتی بود مشکل حل شد پاشدم بیام خونه، بعد اون همه گشتن انقد سرم گیج می رفت که وقتی از تاکسی پیاده شدم دیدم کیف پولمو جاگذاشتم، حالا بیا و بقیه مسیرو پیاده برگرد خونه!!!
از یه طرفم چون مسیر بعدی تاکسی رو می دونستم وسوسه شدم برم وایسم تو مسیر برگشتش شاید دیدمش که ندیدم آخرش
بالاخره جنازه م رسید خونه، فکرم مشغوله اینه که اقلا یه راهی پیدا کنم پولای تو کارتمو بریزم تو یه حساب دیگه تو این اوضاع کسر بودجه
(چون فک کنم رمزشم بود تو کیفم) تازه فردا هم باید برم تاکسی رانی دنبال کیفم، بعد از یه پیاده روی 2-3 ساعته با یه کوله پشتی و 2 تا کتاب سنگینم که کل استخونام درد می کنه اصلا فک نکنم تا 2-3 روز دیگه حال درس خوندن داشته باشم ... یعنی فک کنم با اراداه ی پولادین -!!!- قشنگ 3 روزو از دست دادم در حالی که تا دیروز که مثلا سرسری می خوندم هم به زندگیم می رسیدم هم اقلا روزی 2-3 ساعت درس می خوندمو از کنکوری بودنم لذت می بردم 
که اینقدر پست میدید! آخرش نگفتید این نسیم عسگری مگه کتاب داره که شما میگفتید از رو کتاب و جزوه معماری اورارتوها و آرامگاه کوروش و مقایسه کردید؟