من صبورم ستاره
من همین الان از اون لینکی ک یکی از دوستان گذاشته بودن ثبت نام اینترنتیو انجام دادم.
من صبورم ستاره
من همین الان از اون لینکی ک یکی از دوستان گذاشته بودن ثبت نام اینترنتیو انجام دادم.
راستی ی سوال ؟برا دانلود سوالهای سالهای قبل کنکور سراسری شما کجارو بهم سفارش میکنید
من تو آکادمی ب مشکل برخوردم 92 رو ک نداشت..93 هم جوابش نبود.
برا تحلیل میخامشون.![]()
وای سلاااااااااااااااااااام بچه ها.خسته نباشین .من بالاخره کتاب سازه در معماری و تموم کردم و رفتم سراغه درک رفتار سازه و همچنان جزوه تاریخ مانا قابوسی و زبان رو هر روز می خونم. شماها چه میکنید؟ من یه مشکلی دارم یکم تمرکزم کم شده و بعضی وقتا درگیر حواشیم به نظرتون چه کنم؟
ممنون گلم . خوب یکی از بچه های برتر باشگاه بهم گفت اینا رو اول بخونم بعد دوباره مثلا جزوه رو با کتاب باهم هماهنگ بخونم این دور فقط به صورت آشنایی بخونم. زبان3تا درس خودندم یه ذره کند پیش میرم منتظر نرم افزار نارسیسم. ممنون توام موفق باشی. تو تا کجا پیش رقتی ؟ پس درک و که تموم کردم دور بعد حتما اینکارو انجام میدم که باهم پیش ببرم مرسسسسسسسسسسسسسسیماشالله خوب میری جلو ولی آخه میگن سازه در معماری و درک رفتار سازه رو باهم پیش ببرین اول یه فصل از درک رفتار رو بخونین بعد هم همون فصل رو از سازه.زبان رو تا کجا رسوندی؟و تاریخ هم کاش جهان زارعی رو بخونی بعد بری همون فصل رو از جزوه مانا قابوسی من خودم این کارو میکنم.موفق باشی دوستی
ممنون ستاره جوووون . نه خب فقط پرسیدم که شماها تا کجا پیش رفتین. بازم ممنون که دوتا دوست دارم اینجا حداقلعزیزم اگه کسی جواب سوالتونو نمیده شاید برا این بوده که جوابتونو نمیدونه ....آخه چرا ناراحت میشی شما باید صبور باشی و مدام سوالتو برا کسایی که فک میکنی میتونن کمکت کنن بزاری.....موفق باشی
کتابا رو بخون، ببین تا چه حد خوب هستش و به ما بگو تا بخریم مارال جانسلام دوستان
من بعداز ی استراحت5روزه برگشتم
اومدم چندتا نکته بگم
من 5شنبه هفته پیش رفتم کتاب بخرم
کتاب تنظیمات ساختمانی کنکاش دیگه چاپ نمیشه ب جاش 4تا کتاب چاپ شده ک هرکدوم ی سری از مباحث فن رو داره و خب قیمت این 4تا باهم=4برابر کتاب قبلیش
نمیدونم خوبه یا بد
از ی طرف چون چاپ جدیدن این کتابا،میشه امیدوار بود ک مباحث کتب جدید گلابچی هم توشون باشه
از ی طرف یجور کلاهبرداری و سوءاستفادس
بهرحال من3تاشونو خریدم:
ایستایی ب زبان ساده
طراحی فنی و اجزا ساختمان
تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات ساختمان
ی کتاب دیگه هم داشت :مصالح سنتی و مدرن ک نخریدمش
بجز اون کتاب زبان تخصصی شو هم خریدم
کتاب زبان عمومی رستمی هم خواستم بخرم30تومن بود خیلی هم سنگین و حجیم ترجیح دادم نخرمش
کتاب درک معماری عسگری و راهیان ارشدو هم خریدم
تاسیسات سلطاندوستو پیدا نکردم
موفق باشید![]()
کتابا رو بخون، ببین تا چه حد خوب هستش و به ما بگو تا بخریم مارال جان
فراموشی در تاریخ یک امر طبیعی است .بشین دوباره بخون نگران نباش.بچه ها من هرچی تاریخ خونده بودم یادم رفتهچیکار کنم دوباره شروع کنم از اول بخونم؟؟؟؟؟؟
بچه ها من هرچی تاریخ خونده بودم یادم رفتهچیکار کنم دوباره شروع کنم از اول بخونم؟؟؟؟؟؟
فراموشی در تاریخ یک امر طبیعی است .بشین دوباره بخون نگران نباش.
خوبی تو نسبت به دیگران این هست که یه بار قبلا خوندی و سرعت خوندنت به شدت می ره بالا....![]()
بچه ها من هرچی تاریخ خونده بودم یادم رفتهچیکار کنم دوباره شروع کنم از اول بخونم؟؟؟؟؟؟
به نظرم شما باید هر درسی رو که می خونین روز بعدش قبل از شروع درس جدید یه مرور کلی رو درس قبلی داشته باشین( 20 دقیقه یا نیم ساعت بسته به حجم مطلب) بعد برین سراغ درس جدید و این روند و هر رور تکرار کنین.من که این طوری می خونم هم یادگیریم بیشتر میشه هم راندمان مطالعم میره بالا.![]()
سلام. بچه ها کسی سوالای معماری آکادمی تخصصی سال پیش رو داره ؟ خیلی بهشون احتیاج دارم![]()
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال داشتم این جزوه های پارسه یا اکادمی معماری هر سال تغییر هم می کنن؟منظورم اینه که همین هارو بخونیم مشکلی نیست؟ یا باید مال امسال باشند؟
شما آزمونای آکادمی امسالو دارین ؟ میشه بی زحمت بذارین ؟
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال داشتم این جزوه های پارسه یا اکادمی معماری هر سال تغییر هم می کنن؟منظورم اینه که همین هارو بخونیم مشکلی نیست؟ یا باید مال امسال باشند؟
خوش به حالت که پایان نامه رو تحویل دادیسلاامم
من پایان نامه رو تحویل دادم و برگشتم!!
بعد2هفته سبک خراسانی رو باز کردم بخونم خب نسبت به زمان گذشته میتونم بگم راضی بودم از خودم کلیاتش یادم بودراستی یه خلاصه ای چیزی واسه سبک پارتی پارسی سراغ ندارین؟ اصلا بهش که میرسم ناخوداگاه ورق میزنم میره
زبان هم که 504 تموم شده اما مرورش ادامه داره و تافل رو قبلا تا 6 خونده بودم در حال مرورشم
اما فن!!!داغونم!! دوستانی که قول فایل صوتی و جزوه ها رو جلسه به جلسه داده بودند کجایید؟
![]()
موافقم، من دو روزه دارم کتاب طراحی اقلیمی ابنیه سنتی قبادیان رو می خونم، قبلا هم تو جزوه ها مطالبی تو همین زمینه خونده بودم ولی واقعا فرق کتاب اصلی با جزوه رو لمس کردم، توصیه می کنم فعلا که وقت زیاده تا حد ممکن کتابای اصلی رو مطالعه کنین. جزوه شاید بتونه برای کسی که کلاس می ره و حرفای تکمیلی استادم می شنوه جایگزین کتاب شه ولی برای کسی که خودش می خونه، اصلا جایگزین خوبی نیست. حتی چن روز پیش یه حرفی زده بودم (که می خوام جزوه های ایزدی رو به جای کتابای قیابکلو بخونم) الان می خوام حرفمو پس بگیرم. خداوکیلی درک و دیدی که کتاب با توضیحاتش به آدم می ده جزوه نمی ده.سلام.
خوبیم.شما خوبی؟والا من انقد میدونم ک جزوه هایی ک تو باشگاه خودمون هس برا اساتید مث متدین و اینا...خیلی قدیمین...ما با همینا سر میکنیم دیگه..
تو باشگا کلی جزوه هس ک بجه های دور قبل هم همه از همینا استفاده کردن....ولی ی سری جزوه ها برا فن و سازه و اینا ...بجه هایی ک کلاس ثبت نام کردن گفتن میزارن.
جزوه هایی هم ک تو ایوان خانه و اینا هم میفروشن هم میگن گران است هم اینکه مال تدریس امسال استاد را نمیدهند...ب نقل از فرخ نوش جان عزیز(ک خیلی وقته هم ک نیست)
من همینقد میدونستم.ولب ب نظرم الان بچسب ب کتب اصلی.حالا میگم
سلام.
خوبیم.شما خوبی؟والا من انقد میدونم ک جزوه هایی ک تو باشگاه خودمون هس برا اساتید مث متدین و اینا...خیلی قدیمین...ما با همینا سر میکنیم دیگه..
تو باشگا کلی جزوه هس ک بجه های دور قبل هم همه از همینا استفاده کردن....ولی ی سری جزوه ها برا فن و سازه و اینا ...بجه هایی ک کلاس ثبت نام کردن گفتن میزارن.
جزوه هایی هم ک تو ایوان خانه و اینا هم میفروشن هم میگن گران است هم اینکه مال تدریس امسال استاد را نمیدهند...ب نقل از فرخ نوش جان عزیز(ک خیلی وقته هم ک نیست)
من همینقد میدونستم.ولب ب نظرم الان بچسب ب کتب اصلی.حالا میگم
سحر جان شرمنده خواستم زوایای سایه رو یاداوری کنمسلاامم
من پایان نامه رو تحویل دادم و برگشتم!!
بعد2هفته سبک خراسانی رو باز کردم بخونم خب نسبت به زمان گذشته میتونم بگم راضی بودم از خودم کلیاتش یادم بودراستی یه خلاصه ای چیزی واسه سبک پارتی پارسی سراغ ندارین؟ اصلا بهش که میرسم ناخوداگاه ورق میزنم میره
زبان هم که 504 تموم شده اما مرورش ادامه داره و تافل رو قبلا تا 6 خونده بودم در حال مرورشم
اما فن!!!داغونم!! دوستانی که قول فایل صوتی و جزوه ها رو جلسه به جلسه داده بودند کجایید؟
![]()