خوش به حالتون که شروع کردید....من خیلی دوست دارم که دوباره درس بخونم اما خوب اون جووش نی.....
راستش من که خیلی از برنامم عقب افتادم ،انقد که شاید عوضش کنم ......تاریخ خونده بودم که 60درصد فراموشم شده .....الانم دارم درک رفتار میخونم .....زبانم که اصلا نمیدونم دارم چه میکنم......
من حدود 30 درصد درک رفتارو خوندم ماه پیش ولی اونجوری که کتاب درک رفتار نشون میده بهتره واسه جمع بندی و اخر دوره بزاری چون بیشتر معرفی بنا و نحوه عملکردسازه ش به طور خلاصس و اینا باعث میشه فرار باشه.اگه پیش زمینه مبانی سازه و سازه در معماری رو نداشته باشی یکمی درکش سخته بهتره بجاش کتابای پایترو بخونی.چرا زبان نمیدونی مگه منابعو نداری؟راستش من که خیلی از برنامم عقب افتادم ،انقد که شاید عوضش کنم ......تاریخ خونده بودم که 60درصد فراموشم شده .....الانم دارم درک رفتار میخونم .....زبانم که اصلا
نمیدونم دارم چه میکنم......
من حدود 30 درصد درک رفتارو خوندم ماه پیش ولی اونجوری که کتاب درک رفتار نشون میده بهتره واسه جمع بندی و اخر دوره بزاری چون بیشتر معرفی بنا و نحوه عملکردسازه ش به طور خلاصس و اینا باعث میشه فرار باشه.اگه پیش زمینه مبانی سازه و سازه در معماری رو نداشته باشی یکمی درکش سخته بهتره بجاش کتابای پایترو بخونی.چرا زبان نمیدونی مگه منابعو نداری؟
واسه شروع زبان همه اینجورین ولی با افزایش دایره لغاتت بهتر میشه .چیزای با ارزش راحت بدست نمیان.نمیشه از زبان گذشت سهم خیلی تاثیر گذاری داره بیشتر براش وقت بزار موفق میشیممنون ...برا زبان منابع دارم ....ولی زبانم خیلی ضعیفه ...خیلی خیلی کند پیش میرم یه متن یه هفته بیشتر طول میکشه تا تموم کنم ....برا همین زود دل زده میشم میزارم
کنار
منابع رو دوستان گذاشتندرود......
منم میخوام شروع کنم ولی نمیدونم از کجا؟
میشه راهنمایی کنید؟
واقعا الان زوده برا شروع کردن؟؟؟
برنامه مرداد ماه من
زبان : 504 و نصف لغات سال های گذشته کنکور + 1/3 گرامر + 1/3 تخصصی + مهارت درک مطلب
دروس فنی ساختمان :
ایستایی - سازه کششی - بارگذاری ( سروشنیا)
مبانی سازه برای معماران
استاتیک کاربردی
زمین - پی - سازه فولادی (شریفی )
ساختمان های فولادی
انرژی - اقلیم - هندسه خورشیدی ( ایزدی )
صوت (ایزدی )
تاریخ :
ایران :
اصول معماری ایرانی - قبل اسلام - خراسانی (عسگری )
متدین 1
جهان :
نصف زارعی
معاصر :
قبادیان
درک معماری :
عسگری 2 فصل
حجت مبانی نظری و مقالات
نصف فرم فضا نظم
منظر :
نصف شاهچراغی
نصف مبانی طراحی منظر
اسکیس
سپیده : بیان و گرافیک پلان
طراحان چگونه می اندیشند
اندیشه و ندبیر در طراحی معماری
جلد اول طایفه چگونه معمارانه طراحی می کنم ؟!
منابع رو دوستان گذاشتن
به نظر من با توجه به حجم زیاد کتابای فن و زبان اصلا هم زود نیس اگه بخوای موفق شی باید از الان شرو کنی برنامه ریزی کن و زودتر استارت بزن
این همه کتاب قرار نیست همه خونده بشهباشه رو چشمم ....فقط من برنامه ریزی بلد نیستم !!!بچه ها کلی کتاب گذاشتن تو مرداد بخونن ....چطوری میشه اینهمه کتارو هم خوب خوند هم مرور کرد !!!!یعنی کتابا راحتن تموم میشن؟میشه یکم راهنمایی کنین چطور برنامه بزارم ؟مخصوصا برا زبان...که وقت کم نیارم و منابع رو حداقل 2بار مرور کرده باشم.....؟
ممنون ...برا زبان منابع دارم ....ولی زبانم خیلی ضعیفه ...خیلی خیلی کند پیش میرم یه متن یه هفته بیشتر طول میکشه تا تموم کنم ....برا همین زود دل زده میشم میزارم کنار
عزیزم چرا اینقد نااامیدی ما هنوز خیلی وقت داریم و اگه با یه برنامه ریزی خوب پیش بریم بهترین نتیجه ممکن و میگیریمبچه ها من همه پیجای تاپیکو نخوندم....شاید سوال شده و من ندیدیم
به نظر شما معماری جهان چه کتاب و جزوه ای بخونم....هییییچی از جهان یادم نمونده...روشی سراغ دارین که آدم بتونه خوب حفظش کنه؟؟؟؟
من معماری معاصر 18 شده بودم ولی دریییغغغهیچی یادم نمونده که!!!هرچقدرم میخونم انگار میخ تو سنگ میکوبم
البته هنو شروع نکردم ولی میخوام معماری معاصر غرب قبادیان رو شرو کنم....یادم نمیمونه هااااا کلا میخوام قید ارشدو بزنم![]()
عزیزم چرا اینقد نااامیدی ما هنوز خیلی وقت داریم و اگه با یه برنامه ریزی خوب پیش بریم بهترین نتیجه ممکن و میگیریمپس شاد باش و پرانرژی ... توووووووووووووو می توووووووووووووونی
تاریخ خیلی فراره باید تکرار و مرور شه واین طبیعیه که یادت بره . دوتا جزوه توباشگاه هست معماری معاصر مانا قابوسی و معماری جهان نسیم عسگری اونا رو هم دانلود کن. کتاب قبادیان و بانی مسعود غربش هم عالین ..
نگران نباش ما اینجا ترم بالایی ها رو داریم که حواسشون به ماهست وکمکمون میکنن![]()
خواهش عزیزم... موفق باشی و همیشه شادآهان یابیدم تو جزوه معماری اسلامی نسیم عسگری معماری جهانم هست![]()
فکر نکنم خوندن این موارد لازم باشه.... چون اولا خواندن مقاله واقعا زمان گیر و طاقت فرسا هست و نیاز به انرژی هست ثانیا سوالات درک ربطی به این مقاله و حتی کتب نداره.. سوالات درک را باید درکی و از روی دانش معماریتون بزنید.... در مورد اسکیسم بهتره بعد تئوری شروع به کار کنی ... الان خیلی خیلی خسته می شوی .برنامه مرداد ماه من
زبان : 504 و نصف لغات سال های گذشته کنکور + 1/3 گرامر + 1/3 تخصصی + مهارت درک مطلب
دروس فنی ساختمان :
ایستایی - سازه کششی - بارگذاری ( سروشنیا)
مبانی سازه برای معماران
استاتیک کاربردی
زمین - پی - سازه فولادی (شریفی )
ساختمان های فولادی
انرژی - اقلیم - هندسه خورشیدی ( ایزدی )
صوت (ایزدی )
تاریخ :
ایران :
اصول معماری ایرانی - قبل اسلام - خراسانی (عسگری )
متدین 1
جهان :
نصف زارعی
معاصر :
قبادیان
درک معماری :
عسگری 2 فصل
حجت مبانی نظری و مقالات
نصف فرم فضا نظم
منظر :
نصف شاهچراغی
نصف مبانی طراحی منظر
اسکیس
سپیده : بیان و گرافیک پلان
طراحان چگونه می اندیشند
اندیشه و ندبیر در طراحی معماری
جلد اول طایفه چگونه معمارانه طراحی می کنم ؟!