مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه هایی که سوالات سالهای قبلو بررسی کردن میشه بگن تو تاریخ اسلام لازمه حفظ کنیم که گنبد فلان مسجد چیه؟؟؟؟مثلا گسسته ناریه! باید بدونیم تک تک کدوم گنبد تو بنا چه نوعیه! تا حالا سوال اومده؟؟؟؟؟؟

کسی نمیدونه تا حالا اینجور سوالا بوده یا نه؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نمیدونه تا حالا اینجور سوالا بوده یا نه؟

بعضی ها که خیلی تابلو اند را باید بدونی وقتی تصویر میدن میگن مال کجاست اسم گنبد بدونی که راحت تر میشه حفظشون کرد برا درک ممکنه ازش بیاد دقت کن ،جزوه نسیم عسگریهم ببینی توش نوشته

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو سبک شناسی سبک رازی گنبد سلطانیه رو نوشته ترکین ص165 بعد توآذری ص223-224نوشته سبویی میشه یکی توضیح بده کدوم درسته یا هر دو درسته؟؟؟؟؟؟

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام
بچه هایی که سوالات سالهای قبلو بررسی کردن میشه بگن تو تاریخ اسلام لازمه حفظ کنیم که گنبد فلان مسجد چیه؟؟؟؟مثلا گسسته ناریه! باید بدونیم تک تک کدوم گنبد تو بنا چه نوعیه! تا حالا سوال اومده؟؟؟؟؟؟

تاریخ باید ریزو درشت همه چیو حفظ باشین
هر چ بیشتر مرور کنین همون قد درصدتون میره بالا
پس هر چ بیشتر بهتر
در ضمن الآن خوب یادم نیست ولی فک کنم از رازی ب بعد بیش از 90 درصدشون ناری بود و قبل از اون ...(یادم نیست)
ولی ی همچین نتیجه گیریایی تو مرورای زیادتون خاهین گرفت
اینجوری کار حفظ کردنتون راحتتر میشه

شما چند دور ک تاریخ رو خوندین کم کم ب ی سری اصول و ی سری کلیت هایی میرسین ک مطالب تو ذهنتون ی نظم خوبی میگیرن

پس تاریخو هر چ در توان دارین مرور کنین

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها تو سبک شناسی سبک رازی گنبد سلطانیه رو نوشته ترکین ص165 بعد توآذری ص223-224نوشته سبویی میشه یکی توضیح بده کدوم درسته یا هر دو درسته؟؟؟؟؟؟

عزیزم این سوالاتون خیلی خوبه برای همین بهتره تو تاپیک رفع اشکال بپرسی شاید سوال بقیه هم باشه
اینجا بین پستا گم میشه
هر دو درسته
گنید سبویی : گنبدی که با چفد چمانه زده می‌شه گنبد سبویی میگن (یعنی قوسش از نوع چمانه هست)
گنبد ترکین : گنبد ترکین گنبدیه که با باریکه ی تاق درست می شه و بعد بین باریکه ها رو پر می کنند
:gol:

آخرین ویرایش:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم این سوالاتون خیلی خوبه برای همین بهتره تو تاپیک رفع اشکال بپرسی شاید سوال بقیه هم باشه
اینجا بین پستا گم میشه
هر دو درسته
گنبد تر کین :
گنید سبویی : گنبدی که با چفد چمانه زده می‌شه گنبد سبویی میگن (یعنی قوسش از نوع چمانه هست)
گنبد ترکین : گنبد ترکین گنبدیه که با باریکه ی تاق درست می شه و بعد بین باریکه ها رو پر می کنند
:gol:

ممنون از راهنمایی مفیدتون
حق باشماست باید میزاشتم تو رفع اشکال تاریخ ولی راستش برا این اینجا گذاشتم چون کسی اونجا سر نمیزنه ....اون وقت خیلی دیر جواب میگرفتم :redface:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمایی مفیدتون
حق باشماست باید میزاشتم تو رفع اشکال تاریخ ولی راستش برا این اینجا گذاشتم چون کسی اونجا سر نمیزنه ....اون وقت خیلی دیر جواب میگرفتم :redface:

من هر روز سر میزنم بلد باشم حتما جواب میدم کم کم بچه های دیگه هم میان ;)

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این سوال خوبیه.. چند تا نکته:
-تو دور اول و حتی دوم و حتی سوم و حتی چهارم هم این موارد را نباید حقظ کنید و تقریبا از دور پنجم به بعد شروع به حفظ از این دست نکات می کنید(تقریبا 1 ماه آخر) .. البته بعضی ها که خیلی مهمند را باید حفظ کنی مثل گنبد مسجد امام اصفهان، مسجد جامع اصفهان و .... ولی این مواردم در خصوص این چند مسجد را از دور های سوم به بعد، دورهایی که در مربوط به 2 ماه آخر هست می خونید... لازم نیست همون دور اول این ها را بخونید... دور اول اصطلاحا دور ارزیابی ... نیاز به موشکافی نیست .. تو دور اول خیالتون راحت می شه که حداقل می دونید تاریخ اونقدر سخخت نیست .. تو دور های بعدی ضمن تثبیت مدام بر دانشتون اضاف می کنید..

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال خوبیه.. چند تا نکته:
-تو دور اول و حتی دوم و حتی سوم و حتی چهارم هم این موارد را نباید حقظ کنید و تقریبا از دور پنجم به بعد شروع به حفظ از این دست نکات می کنید(تقریبا 1 ماه آخر) .. البته بعضی ها که خیلی مهمند را باید حفظ کنی مثل گنبد مسجد امام اصفهان، مسجد جامع اصفهان و .... ولی این مواردم در خصوص این چند مسجد را از دور های سوم به بعد، دورهایی که در مربوط به 2 ماه آخر هست می خونید... لازم نیست همون دور اول این ها را بخونید... دور اول اصطلاحا دور ارزیابی ... نیاز به موشکافی نیست .. تو دور اول خیالتون راحت می شه که حداقل می دونید تاریخ اونقدر سخخت نیست .. تو دور های بعدی ضمن تثبیت مدام بر دانشتون اضاف می کنید..

ممنون خیالم راحت شد ........

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دیجیتال ارچ عزیزم یادم بود حقیقتش میدونم که داشتم اما پیداش نکردم فایلاس تنظیم شرایطم خیلی درهمه
اما اون موقع ما از روی اکوتکت (عکسی که گذاشتم) کار میکردیم و استادمون از او همون توضیح داد نمیدونم تو جزوه هایی که شما خوندی چقدر توضیح داده
angles-hsa.gif
من از روی جزوه کلاسم اینا رو براتون میذارم اما نمیدونم چقدر به درد بخوره
VSA= atan (tan (altitude)/ cos (HSA))v
HSA= azimuth - orientation

از اینا هم واسه محاسبه همق و عرض سایه بان استفاده میشه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

دیجیتال ارچ عزیزم یادم بود حقیقتش میدونم که داشتم اما پیداش نکردم فایلاس تنظیم شرایطم خیلی درهمه
اما اون موقع ما از روی اکوتکت (عکسی که گذاشتم) کار میکردیم و استادمون از او همون توضیح داد نمیدونم تو جزوه هایی که شما خوندی چقدر توضیح داده
مشاهده پیوست 215652
من از روی جزوه کلاسم اینا رو براتون میذارم اما نمیدونم چقدر به درد بخوره
VSA= atan (tan (altitude)/ cos (HSA))v
HSA= azimuth - orientation

از اینا هم واسه محاسبه همق و عرض سایه بان استفاده میشه
ممنون سحر جان لطف کردین میدونی تو جزوه ای که دارم توضیح داده تا این حد اما تاکید شده ای مطلب رو از تو کتاب بخونیم اما من هیچ کتابی از قیابکلو رو پیدا نکردم که این مطلب توش باشه شما نمیدونی این مبحث مال کدوم کتابه?

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون سحر جان لطف کردین میدونی تو جزوه ای که دارم توضیح داده تا این حد اما تاکید شده ای مطلب رو از تو کتاب بخونیم اما من هیچ کتابی از قیابکلو رو پیدا نکردم که این مطلب توش باشه شما نمیدونی این مبحث مال کدوم کتابه?

من 2 تا کتاب دارم یکی سرمایش گرمایش - یکی هم سیستم های کنترل محیط زیست توی هردو درمورد هنندسه خورشیدی توضیح دادند اما اون چیزی که شما مد نظرتون هست فکر نمیکنم توش باشه
باز چک میکنم اگه چیزی یافتم میذارم

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگر موافقید یه برنامه ریزی برای خوندن داشته باشیم و طبق اون بریم جلو؟

من که موافقم ولی الان هر کدوم از بچه ها برنامه خاص خودشونو دارن ....فک نکنم بتونیم با هم پیش بریم .....شرایط هر کس فرق داره

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ایوان خانه خبر داده 30 تیر ساعت 8 تا 12 آزمون جامع رایگانه...کسی میدونه آزمون اینترنتیه یا نه؟:w05:

arch_ro1

عضو جدید
بچه ها اگر موافقید یه برنامه ریزی برای خوندن داشته باشیم و طبق اون بریم جلو؟

اره حتما امتحانش که ضرر نداره اگه حتی 5 نفر هم بتونیم طبق این برنامه ریزی عمل کنیم عالی میشه.فقط به شرطی که برنامه خیلی ارمانی و رویایی نباشه که بعد دو روز همه خسته شن از درس خوندن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما یه برنامه برا تاپیک معرفی کنید ....من هم سعی میکنم تا حد توان همراه شما پیش برم

ببخشید ولی من یک نظر دارم هر برنامه چیزی میخواید بزارید بهنظرم بزارید برای بعد ماه رمضون چون واقعا ادم دیگه این اخراش کم میاره من یکی دیروز به مرگ خودم راضی شدم ، نمیشه توی این شرایط خوند برنامه که ادم بزاره و فقط برنامه باشه اجرا نشه به نظرم ارزش نداره مهندس

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید ولی من یک نظر دارم هر برنامه چیزی میخواید بزارید بهنظرم بزارید برای بعد ماه رمضون چون واقعا ادم دیگه این اخراش کم میاره من یکی دیروز به مرگ خودم راضی شدم ، نمیشه توی این شرایط خوند برنامه که ادم بزاره و فقط برنامه باشه اجرا نشه به نظرم ارزش نداسره مهندس

کاملا درسته دوستی جون .....

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
درسا خوب پیش میره یا شمام مث من افتادید تو دس انداز تنبلی؟؟؟:D
راستش من که خیلی از برنامم عقب افتادم ،انقد که شاید عوضش کنم ......تاریخ خونده بودم که 60درصد فراموشم شده .....الانم دارم درک رفتار میخونم .....زبانم که اصلا نمیدونم دارم چه میکنم......

arch_ro1

عضو جدید
سلام دوستان
درسا خوب پیش میره یا شمام مث من افتادید تو دس انداز تنبلی؟؟؟:D[/QUOTE
فکر کردم من فقط این جوری شدم این جور که پیداست همه مثل خودمن.فکر کنم از ماه رمضون هم باشه چون اصلا انرژی ندارم کتاب رو ورق بزنم چه برسه به اینکه بخونم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره حتما امتحانش که ضرر نداره اگه حتی 5 نفر هم بتونیم طبق این برنامه ریزی عمل کنیم عالی میشه.فقط به شرطی که برنامه خیلی ارمانی و رویایی نباشه که بعد دو روز همه خسته شن از درس خوندن

درسته من هم با حرفی که میزنید موافقم برنامه علاوه بر اینها باید انعطاف بزیر باشه که اگه یک روزی ادم نتونست اجرا کنه عقب نیفته چون زندگی غیر قابل پیش بینی و هر لحظه یک اتفاقی میفته به خاطر همین نباید طوری باشه که با یک روز نخوندن یا دو روز نخوندن ادم دلسرد کنه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
درسته من هم با حرفی که میزنید موافقم برنامه علاوه بر اینها باید انعطاف بزیر باشه که اگه یک روزی ادم نتونست اجرا کنه عقب نیفته چون زندگی غیر قابل پیش بینی و هر لحظه یک اتفاقی میفته به خاطر همین نباید طوری باشه که با یک روز نخوندن یا دو روز نخوندن ادم دلسرد کنه

خوش به حالتون که شروع کردید....من خیلی دوست دارم که دوباره درس بخونم اما خوب اون جووش نی.....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوش به حالتون که شروع کردید....من خیلی دوست دارم که دوباره درس بخونم اما خوب اون جووش نی.....

یا ابرفرض
شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی ارشد اینقد سخته ک باید چنددفه کنکور داد؟؟؟ نگو تروخدا:||:
انشا... همتون همین امسال قبول میشید میرید پی درستون دس از سر این تاپیک مطالعه گروهی برمیدارید-البته بعنوان راهنما قدمتون همیشه رو چش ماست:redface: اما بعنوان رقیب خیر:razz:
من امروز درک رفتارو تا آخر گنبد ژئودزیک خوندم-تاریخ جهانم هنو ایرانم
زبان هم مرور لغات 504 همچنان ادامه داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا