مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

azinmehr

عضو جدید
چه منابعی برای ایستایی و فن ساختمان کارآتر و مفیدتر هسن؟

چه منابعی برای ایستایی و فن ساختمان کارآتر و مفیدتر هسن؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز .

میخواسم بدونم از دوستانی که ارشد مهندسی معماری ( دانشگاه روزانه ) قبول شدن ، برای دروس ایستایی و فن ساختمان چه کتاب و جزواتی رو پیشنهاد میکنن ؟

همچنین منابع هم گسترده هسن میخواسم بدونم کدوم یکیاشون مفیدتر و کارآتر هسن و برای کنکور واقعا تاثیر دارن .

با توجه به اینکه شهرستان هم هسم اینجا کلاسهای خاصی در این زمینه تشکیل نمیشه و واقعا تو این زمینه مشکل دارم و سردر گمم.

باتشکر از شما

azadehhh73

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

دوستان بهترين زمان تست زدن چه موقع است،بعد از اتمام درس يا بعد از اتمام دور اوليه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

cna12

عضو جدید
عارضم به خدمت همگی که سلام...
من از تلفات کنکور 93 هستم و به امیدخدا شروع می کنم واسه سال94 و این بار با اشتباهات کمتر
رو کمک همه حساب میکنم و فک کنم کمک خوبیم واسه تازه کارها باشم...
ایشالا هم مسیر راهیم تو شبای پاییز و زمستون که تو این شبا درس خوندن کولاک میکنه

cna12

عضو جدید
دوستان بهترين زمان تست زدن چه موقع است،بعد از اتمام درس يا بعد از اتمام دور اوليه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا تست زدن مناسبه 1.5 ماه اخره....ولی تو همین شروع کار تستای کنکورهای قبل رو از لحاظ منبعی بررسی کن تا بتونی به بهینه ترین شکل ممکن کتاب بخونی
درهر صورت بعد از اتمام درس تست زدن اصن خوب نیس...و خوبه که تستها دوره ای باشه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااام
برنامه امروزم:
درک رفتار سازه ها تا خرپا
زبان:شروع 225تا لغت آخر504
تاریخ: اسلام:اصفهانی
جهان:شرو کنم ببینم داستانش از چه قراره:ی
خدا قوت
موفق باشید

طوبی01

عضو جدید
سلام
من میخوام تازه شروع کنم به خوندن. اصلا نمیدونم باید از چی شروع کنم!!!!چطوری شروع کنم!!! اصلا نمیدونم کتابام مناسب هستن کافی هستن!!!!
کسی میتونه بهم کمک کنه؟؟؟؟

Anita.Mosavi

عضو جدید

میخواسم بدونم از دوستانی که ارشد مهندسی معماری ( دانشگاه روزانه ) قبول شدن ، برای دروس ایستایی و فن ساختمان چه کتاب و جزواتی رو پیشنهاد میکنن ؟

همچنین منابع هم گسترده هسن میخواسم بدونم کدوم یکیاشون مفیدتر و کارآتر هسن و برای کنکور واقعا تاثیر دارن .

با توجه به اینکه شهرستان هم هسم اینجا کلاسهای خاصی در این زمینه تشکیل نمیشه و واقعا تو این زمینه مشکل دارم و سردر گمم.

باتشکر از شما
سلام
اگه نخای کتابای دکتر گلابچی رابخونی
جزوه های دکتر سروش نیا دکتر گلابچی و دکتر کتایون تقی زاده

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من میخوام تازه شروع کنم به خوندن. اصلا نمیدونم باید از چی شروع کنم!!!!چطوری شروع کنم!!! اصلا نمیدونم کتابام مناسب هستن کافی هستن!!!!
کسی میتونه بهم کمک کنه؟؟؟؟
سلام عزیزم، طور خاصی نمی خواد منابع کنکور رو یه نگاهی بندازی متوجه میشی باید چی بخونی ، به نظر من سریع نرو کتابهای زیادم بخر، اول فکر کردی کدوم گرایش رو میخوایی بخونی؟
بعدش درسها رو آروم آروم شروع کن از هر چی دم دستت هست
مثلا زبان بخون، بعئش کتاب تارخ حتما داری(جهان و ...)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

باتشکر از شما
سلام دوست عزیز ، من تجربه ندارم واسه کنکور ارشد، امسال قراره کنکور بدم اما کتابهای گلابچی که بعضیهاشو به همراه سروش نیا ترجمه شده خیلی خوبن، ووووو البته کتاب های عصر کنکاش فوق العاده اس اگه بتونی بخری، فقط ایستایی رو بخر خیلی روان و نکته بندی شده گفته، اسم دقیق کتابی که من میخونم؛ سیستم های ساختمانی در معماری (فن سازه) قیمتش هم 12 تومن هست.
موفق باشی

طوبی01

عضو جدید
سلام عزیزم، طور خاصی نمی خواد منابع کنکور رو یه نگاهی بندازی متوجه میشی باید چی بخونی ، به نظر من سریع نرو کتابهای زیادم بخر، اول فکر کردی کدوم گرایش رو میخوایی بخونی؟
بعدش درسها رو آروم آروم شروع کن از هر چی دم دستت هست
مثلا زبان بخون، بعئش کتاب تارخ حتما داری(جهان و ...)
طراحی داخلی دوست دارم ولی فکر نکنم همچین چیزی قبول بشم!!!
ممنون. لطف کردی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون. لطف کردی[/QUOTE

اینجا همه تلاش می کنن برای بهترینها:w31:
دیگه این حرفو نزن:w43:، از الان که باختی:w20:
میدونی چقدر وقت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w24:
توکل کن بخدا و زحمت بکش

moeinz

کاربر بیش فعال
من همون 55 تو لیست آکادمی تخصصی هستم
مال ایوان خانه باز نکرد
ولی برا آکادمی تنها کمکم ازشون ی آزمون مفتی اینترنتی داشتم اونو وسطش رفتم ک آخرشم جوابشو ندیدم سوالاشم تکراریه سالهای پیش بود
کلن هیچ کلاسو آزمونی من شرکت نکردم
اونجور ک شناختم آکادمی بیشتر دنبال تبلیغاته
ایوان خانه اساتیدش قدرتره
حداقل سال پیش
امسال خبر ندارم
مرکز معماریم بد نیس...خوبه

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
مال ایوان خانه باز نکرد
ولی برا آکادمی تنها کمکم ازشون ی آزمون مفتی اینترنتی داشتم اونو وسطش رفتم ک آخرشم جوابشو ندیدم سوالاشم تکراریه سالهای پیش بود
حداقل سال پیش
امسال خبر ندارم
میشه محبت کنید و بگید دقیقا کدوم کتابها رو خوندین؟
به نظر شما عصر کنکاش بهتره یا راهیان ارشد؟
ما رو کمک کنید

moeinz

کاربر بیش فعال
میشه محبت کنید و بگید دقیقا کدوم کتابها رو خوندین؟
به نظر شما عصر کنکاش بهتره یا راهیان ارشد؟
ما رو کمک کنید
عصر نکاش حرف نداره
البته راهیانو ندیدم
من فن کتابای گلابچی و قیابکلو کتابای عصر کنکاشو جزواتسینا شریفیو مقررات ملی و ... رو حونم
تاریخ دو جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی
درک هیچی
منظر عصر کنکاش

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارضم به خدمت همگی که سلام...
من از تلفات کنکور 93 هستم و به امیدخدا شروع می کنم واسه سال94 و این بار با اشتباهات کمتر
رو کمک همه حساب میکنم و فک کنم کمک خوبیم واسه تازه کارها باشم...
ایشالا هم مسیر راهیم تو شبای پاییز و زمستون که تو این شبا درس خوندن کولاک میکنه

وای گفتی...
پاییز و زمستونو میگما...درس خوندنو ن..:redface:
من از همین الان میگم حاضرم از تجربه ها استفاده بکنم.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مال ایوان خانه باز نکرد
حداقل سال پیش
امسال خبر ندارم

منم همین طور، هم اسمم توی مرکز معماری هست هم اکادمی. من فقط یک تخمین رتبه توی آکادمی شرکت کردم. آکادمی فقط تبلیقه

طوبی01

عضو جدید
ممنون. لطف کردی[/QUOTE

اینجا همه تلاش می کنن برای بهترینها:w31:
دیگه این حرفو نزن:w43:، از الان که باختی:w20:
میدونی چقدر وقت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w24:
توکل کن بخدا و زحمت بکش
توکل به خدا ببینیم چی میشه...:redface:
فقط باید انگیزمو ازدست ندم...

saman3230

عضو جدید
صفحه مربوط به منابع رفرش نمی شود ... برای من فقط از 19 صفحه 5 صفحه نشان میدهد ...
حسودیم شد ... پس چرا سی دی که ایوانخانه به من داد خالیه ...
میشه فقط ان فایل 19 صفحه برای دانلود بگذاری ...

این فایل کامل برای همه اینجوریه

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال متوال که خیلی از بچه ها تو ذهنشو که چه طور شروع کنیم....
این سوال هزاران جواب داره.. چون به روحیه ادم خیلی مربوطه.. حتی بین رتبه های برتر تفاوت های زیادی وجود داره .. ولی یه حالت کلی را می گم که پارسالم به بچه هایی که باهام در ارتباط بودند گفتم...
روزتونو به 3 قسمت تقسیم کنید ... یک قسمت مجموعه تاریخ / یه قسمت مجموعه فن / یک قسمت زبان ..... قسمت زبان 2 ساعت و دو قسمت دیگه هر کدوم 3 ساعت .... مجموعا 8 ساعت درس خوندن مفید... اگر زبانتون ضعیفه از زبان شروع کنید و بعد به سراغه فن و بعد ناهار که ذهن خسته تره سراغ تاریخ که تحلیل کمتر نیاز داره بروید ....
در طول هفته مدام درس نخونید.... در کشور های توسعه یافته، دو روز در هفته مناسبه برای استراحت تو هفته ... که تو کنکور هم جواب می ده... این تجربه چندین رتبه برتر کنکور 91 هست که گروهی می خوندند... پس 5 روز در هفته بخونید و یک یا دو روز در هفته به خودتون استراحت بدهید.. حتی شهر بازی و پارک بروید ...
برای شروع کتاب های پیشنهادی من ... (درک رفتار سازه ها ... 504 و معماری جهان زارعی هست )....

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها .....
خراسانی رو هم خوندم ....خیلی آسون بود!!!فک کنم سخت ترین فصل سبک شناسی همون پارسی و پارتی باشه.
بیاین بگین پیا میخونین.....موفق باشین.....
خیلی خوب داری پیش می ری... تو سبک شناسی سبک اصفهانی و آذری را خیلی جدی بگیرید .. خیلی فصول مهمی هستند... ;)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام بچه ها .....
خراسانی رو هم خوندم ....خیلی آسون بود!!!فک کنم سخت ترین فصل سبک شناسی همون پارسی و پارتی باشه.
بیاین بگین چیا میخونین.....موفق باشین.....

من این ترم واسه تاریخ این کتابو جویدم البته اصفهانی حذف شده بود الان دارم میخونمش
اما بنظرم هنو هضم نشده-نیاز ب بازجَوی داره:surprised:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من کار کردم با چی بشکل داری؟

آآی خدا رسوندت
قاصدک جان من فصل اول درک رفتارو خوندم اما با محاسباتش مشکل دارم
ببین مثلا واسه محاسبه مولفه های نیروی عکس العمل نوشته:
fx=fcos fy=fsin sigmaF=fx+fy=0
rx=-fx ry=-fy sigmaFy=fy+ry=0
=> r=rx/cos+ry/sin
من این خط آخرو متوجه نشدم چجوری ب این نتیجه رسیده.......

• Like
واکنش ها: !ala

arch_ro1

عضو جدید
من یه درس از 504 رو خوندم + معماری جهان فصل معماری هند البته در حد روخوانی.بچه ها من هر روز 3 ساعت میخونم با اینکه میخوام ساعات مطالعه ام رو زیاد کنم ولی نمیتونم :(:crying:شما چند ساعت میخونین؟؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
آآی خدا رسوندت
قاصدک جان من فصل اول درک رفتارو خوندم اما با محاسباتش مشکل دارم
ببین مثلا واسه محاسبه مولفه های نیروی عکس العمل نوشته:
fx=fcos fy=fsin sigmaF=fx+fy=0
rx=-fx ry=-fy sigmaFy=fy+ry=0
=> r=rx/cos+ry/sin
من این خط آخرو متوجه نشدم چجوری ب این نتیجه رسیده.......

یه لحظه فکر کردم اینا تو نارسیسه. کپ کردم.
میشه صفحه بگی.

memari1900

عضو جدید
من بالاخره بعد از تحقیقات گسترده!منابعی که لازم بود خریدم. هنوز کامل نیست منابعم اما کامل میشه. 504از فردا شروع میکنم!جهان زارعی به گفته دوست عزیزم
ebram0412
شروع کردم
یک ساعت فعلا مفید خوندم.درک رفتار سازه فکر نکنم امروز استارت بخوره. اما از فردا انشاالله این سه تا کتاب درست درمون شروع میکنم. امروز نشد چون تازه منابع به دستم رسید.بعد ازین هرشب میام و میگم چی خوندم:)

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه درس از 504 رو خوندم + معماری جهان فصل معماری هند البته در حد روخوانی.بچه ها من هر روز 3 ساعت میخونم با اینکه میخوام ساعات مطالعه ام رو زیاد کنم ولی نمیتونم :(:crying:شما چند ساعت میخونین؟؟
راستش منم حدود 3 ساعت میخونم شایدم کمتر .هر از گاهی هم یکی دو روز نمیتونم اصلا بخونم....ولی خوب موتورم تازه داره گرم میشه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا