سلام دوستان ، من می خواستم شروع کنم واسه ارشد بخونم البته باید بگم که من بهمن ماه پایان نامه ام دفاع کردم و کارشناسیمو تموم کردم تا الان هم تنبلی کردم درس نخوندم البته فقط به خاطر تنبلی نبود چون از بابت این که می خوام ارشد بخونم یا نه مطمین نبودم،آخه همه میگن آدم اول بره سر کار بهتره بعدا هم میشه درس ادادمه داد و از این حرف ها ازطرفی هم از بین شاخه های ارشد معاری داخلی علاقه دارم ولی خوب قبولیش با توجه به ظرفیتها سخته و منم که اسکیسم و اینها اصلا خوب نیست شاخه خود معماری شنیدم میگن خیلی تکراری و شبیه کارشنسی ...واقعا همنطوره ؟؟؟؟ خلاصه که خیلی سردگمم ؟!!!!!
حالا اگه بخوام از الان شروع کنم و بخونم دیره و فایده ای نداره چون یه کم که تو تاپیک های دیگه گشتم (مطالعات گروهی) یه کم سر درگم شدم و احساس کردم که بقیه خیلی وقته شروع کردن به خوندنو این که کلاس رفتن حتما لازمه ؟؟؟؟؟ و این که خود کتاب ها یی هم که برای منابع لازمه زیاده و هزینه بر(دقیقا چه کتاب هایی واقعا ضروریه)
ببخشید که پرحرفی کردم گفتم شاید کسی اینجا بتونه یه کم منو راهنمایی کنه اگه لطف کنید در مورد مسایلی که گفتم (کار یا ادامه تحصیل ، و باقی مسایل ) بهم کمک کنید تا از سردرگمی و این همه استرس خلاص بشم ، خیلی ممنون میشم .![]()
عزیزم این چه حرفیه میزنی
نا امیدی یعنی شکست! از چی نا امیدی؟!!! هنوز که خیلی مونده تا کنکور
من هنوز امتحانام تموم نشده که شروع کنم. کسانی هم که میبینی شروع کردن فعلا زبان میخونن
عزیزم تا الان یه کتاب نخوندم! اینو گفنم که دلت محکم شه ، هرچی هم که بلدم از دانشگاه ودرس خوندن و امتحاناست...!
پس لطفا به جای نا امیدی پاشو یه برگه بیار و برنامه ریزی کن واسه درس خوندن