مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تجربه منه.............................................................
من اگه زبانو بزارم اخر خیلی بهتر برام جواب میده چون زبانم افتضاحههههههههههههههههههههه......
وقتی اول سوالا زبانو میخونم و متاسفانه روحیم میشه مثل یه ورقی که مچالش کردی:biggrin: اصلا از حال میرم...................... بعد اصلا انرجیییییییییم خالی میشه..........استرس و و و.....
ولی وقتی اول برم سراغ فنو تاریخو منظرو درک و بعد در اخر برم سراغ زبان خیلی خیالم جمع تره چون سوالای زیادی ازون درسارو تونستم ج بدم...........
یعنی ی جورایی میگم درسیو ک توش ضعیفیمو اول شروع نکنیم بزاریم ااخر.....:redface:

اره خوبه اینم... ولی حواست به زمان هم باشه... یعنی حتما اونور ۴۰ دقیقه بمونه واسه زبانت حتما... و خیلی خیلی تکرارش کن که زمان بندیت به مشکل نخوره... اگه خدایی نکرده نرسی به زبان واقعا خیلی بد میشه!!!!
میتونی دور بعدی فن و ایناتو که دایره دارارو می خوای بزنی بعد زبانت باشه که اگرم به یه سوال گیر دادی زبان و زده باشی تا حدی...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس این حرفارو به دلت بگو....:biggrin:
کلا اول کنکور مغز همه قفل تا بیاد باز بشه زمان میبره.. اونجوری خوب تاریخت شاید بد بشه...
اول سعی کن اون داستان ساعت خواب رو درست کنی که سرحال باشی.. بعدم هر روشی داری حتما زیاد ازمایشش کن.. نه اینکه اولین بارت سر کنکور باشه...
شهر شاید ولی اینکه دقیق بگه چه قرنی نه... تقدم تاخر و سبک و تقارن زمانی با سبک دیگه یا سبک هنری اینا مهمه... خوب اگر سبک هارو بدونی و بنا هم بشناسی میشه تا حد زیادی به قرنش رسید..

الان جملمو دیدم کپ کردم:surprised: منظورم از خیییلی آثار مهم یادمه این بود که آثار خییییلی مهم یادمه....:biggrin:
آره حتما باید آزمایش کنم تا قلقم بیاد دستم....منم که بد قلقققق:razz:
تو تاریخ بیشتر از فن با اعداد و ارقام کار داریم...والا:razz: دوباره باید جهانو از اول شرو کنم:cry:
بابت راهنماییاتون خیلی ممنون...

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که ازمون ایوانخانه دادند تونستند کارنامه شون ببینند !!!؟ ... برای من ارور میدهد؟!

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای ایرانشاهی
منبع برای تاریخ شهر چی بخونم ؟که بتونم مطلعات رو هم اضافه کنم به احتمالات قبولی؟!

Rozita9197

عضو جدید
سلام خدمت آقای ایرانشاهی و دیگر دوستان
من لینک فیلم ها رو نتونستم پیدا کنم
میشه منو راهنمایی کنین؟
آقای ایرانشاهی به نظرتون اگه کسی تازه شروع کرده امید به قبولی میتونه داشته باشه؟:cry:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت آقای ایرانشاهی و دیگر دوستان
من لینک فیلم ها رو نتونستم پیدا کنم
میشه منو راهنمایی کنین؟
آقای ایرانشاهی به نظرتون اگه کسی تازه شروع کرده امید به قبولی میتونه داشته باشه؟:cry:

http://www.aparat.com/Hamed.ir

سلام بستگی داره سطح علمی شما الان چطوری باشه تو درس ها... کلاس رفتید یا نه درسیو... وقت خالیتون تو روز... تا کجا قبول بشید مطلوب براتون...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای ایرانشاهی
منبع برای تاریخ شهر چی بخونم ؟که بتونم مطلعات رو هم اضافه کنم به احتمالات قبولی؟!

اگر تاریخت خوبه و زبانت... میخوای تاریخ شهر هم داشته باشی بیا بهت جزوه اکادمی رو بدم...
اگر نه خیلی خفن میخوای بخونی باید منبع بخونی...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبحتون بخیر دوستان
+...++++++++++++++ :دی
مهندس ازین متنای فوق العاده ای ک زحمتشو کشیدید چجوری ب مهارت تست درک مطلب برسم؟؟؟
تستی ندارید ازشون؟؟

من خیلی بیشتر از اینکه توصیه کنم متن زبان تخصصی بخونید میگم بیشتر تست متن بزنید..یعنی متن با تست...
این متن هام واسه زبان قوی هاست..

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اگه کسی قصد داره ارشد آزاد شرکت کنه از قافله جا نمونین
امسال تاریخ ثبت نام تغییر کرده

اطلاعیه معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص چگونگی ثبت نام از داوطلبان مقاطع تحصیلات تکمیلی برای سال تحصیلی 95-94

ضمن آرزوی توفیق برای متقاضیان شرکت در آزمون های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند، ثبت نام از داوطلبان آزمون های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب از روزهای یک شنبه مورخ 9 آذر ماه و دوشنبه مورخ 10 آذر ماه از طریق پایگاه ثبت نام الکترونیکی معاونت سنجش و پذیرش به آدرس Azmoon.org آغاز خواهد شد. برای آگاهی داوطلبان از رشته ها و مجموعه های امتحانی و همچنین رشته/محل های دایر در این دو مقطع ، فهرست رشته / محل های دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 94 از طریق پیوند ذیل در دسترس داوطلبان قرار گرفته است. از آنجایی که تعدادی رشته /محل نیز در دست بررسی و تصویب نهایی قرار دارد ، فهرست رشته /محل های جدید متعاقبا به اطلاع متقاضیان گرامی خواهد رسید تا در صورت علاقمندی نسبت به انتخاب آن ها اقدام نمایند.

در آزمون مقطع کارشناسی ارشد داوطلبان پس از انتخاب یک مجموعه امتحانی مجاز به انتخاب حداکثر 20 رشته /محل متناسب با آن می باشند.

رشته محلهای آزمون کارشناسی ارشد سال 1394

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

اطلاعیه معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

ممنون از اطلاع رسانی
میگن آقای ایرانشاهی پست هر کی لایک کنه از تهران قبول میشه خوش به حالت

بچه کی مفصل صفر در نظر میگیریم ؟ این تمرین منو گیج کرده

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    16 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Rozita9197

عضو جدید
http://www.aparat.com/Hamed.ir

سلام بستگی داره سطح علمی شما الان چطوری باشه تو درس ها... کلاس رفتید یا نه درسیو... وقت خالیتون تو روز... تا کجا قبول بشید مطلوب براتون...

ممنونم
والا کلاس که نرفتم اما تموم روزم خالیه و برنامه خاصی ندارم
در حال حاضر بسته ارشد آکادمی رو گرفتم ولی خب خیلی پیش نرفته هنوز
ترجیح میدم دولتی باشه چون سطح علمیه بهتری داره به نسبت بقیه جاها شهرش واسم زیاد مهم نیس ولی واقعا نمیدونم میشه یا نه؟

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ما چد روز نت اصلا نداشتیم نه که خراب بود کلا نبود .............اومدم کلی صفحه اضاف شده بودش .....مردم تا خوندم هااااااااااااااااااوای مردمممممممممم
بچه ها یک سوال کسی خلاصه از این دوتا کتاب اخر گلاب جون نداره یا اینکه خلاصه ازش بیرون میاد قبل امتحان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کتابها چند صفحه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و مطالبش توی چه ریتم هستش همپوشانی با بقیه کتابها داره یا جزواتی؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
راستی یادم رفت بگم دلم خیلی براتون تنگ شده بود

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از اطلاع رسانی
میگن آقای ایرانشاهی پست هر کی لایک کنه از تهران قبول میشه خوش به حالت

بچه کی مفصل صفر در نظر میگیریم ؟ این تمرین منو گیج کرده

خواهش میکنم :gol:

راجب سوالتون :
اولأ خود سوال برام جای سوال داره که واقعأ جوابش 5 میشه ؟؟
چون من جز مفصل سمت چپ بالا مفصل دیگه ای نمیبینم که محاسبه شده
بعد اینجا دو تا قاب داریم که به ازای هر قاب 3 عکس العمل تکیه گاهی داریم -----> 6 = 3*2
دو تا تکیه گاه هم که هر کدوم 2 عکس العمل ----- > 4 = 2+2 و مجموع عکس العمل ها میشه 10
تعداد روابط تعادل هم که در حالت معمول برا ی سازه ایستاتیکی 3 تاش مشخص + به ازای هر مفصل هم مجموع اعضای متصل به اون مفصل - یک ، رابطه تعادل میتونیم داشته باشیم ... که ی مفصل در طرح سوال من دیدم اونم سمت چپ بالا
با این حساب تعداد روابط تعادل میشه 4
پس 6 = 4 - 10
نمیدونم شاید من اشتبا حساب کردم ...

fzgnj

عضو جدید
بچه ها ميشه لطف كنيد ١٦٠٠عسگريرو بديد
به صورت ضميمه نباشه دستگام نميخونه
ممنون ميشم
تا حالا صد دفه خاستم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم :gol:

راجب سوالتون :
اولأ خود سوال برام جای سوال داره که واقعأ جوابش 5 میشه ؟؟
چون من جز مفصل سمت چپ بالا مفصل دیگه ای نمیبینم که محاسبه شده
بعد اینجا دو تا قاب داریم که به ازای هر قاب 3 عکس العمل تکیه گاهی داریم -----> 6 = 3*2
دو تا تکیه گاه هم که هر کدوم 2 عکس العمل ----- > 4 = 2+2 و مجموع عکس العمل ها میشه 10
تعداد روابط تعادل هم که در حالت معمول برا ی سازه ایستاتیکی 3 تاش مشخص + به ازای هر مفصل هم مجموع اعضای متصل به اون مفصل - یک ، رابطه تعادل میتونیم داشته باشیم ... که ی مفصل در طرح سوال من دیدم اونم سمت چپ بالا
با این حساب تعداد روابط تعادل میشه 4
پس 6 = 4 - 10
نمیدونم شاید من اشتبا حساب کردم ...

ممنون 3تا مفصل داره اون c های که روی شکل نوشته روابط شرطی . سوال من اینه که برای قاب بارگذاری قائم و افقی نداریم پس چرا یه مفصل صفر داریم ؟

توجه توجه درگیر این تمرین نشین اصلا اینا مخصوص عمرانیاس:w46:

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه یک سوال داشتم من کتاب درک عمومی معماری رو نگرفتم به نظرتون الان بگیرم یا همون سوالای درک کنکور رای سالای قبل رو بخونم ممنون:w10::w10::w10:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها زبان تخصصی رستمی درک مطلب های سال های گذشته رو داره+تالیفی؟؟؟چند تا درک مطلب داره؟آیا برا تمرین بیشتر گرایش ها دیگه هم متن هاش هس...من چ میدونم مگه گرایش هنرهای ساخت یا نمیدونم چی زبانشون فرق میکنه.
چطوریه؟
الان من میخام تستای درک مطلب بزنم خب برا سال های قبلو کتاب همینو بخرم کافیه؟یا باس چیزه دیگه ای هم بخونم.
اسن برا زبان تخصصی من الان چ کار کنم برم مثلن برا کنکور سال 80.متنها رو بزنم؟؟اسن انگار ...شدم.:D
کتاب رستمی همینارو آورده جم کرده؟؟
لطفن بگید چ مزیتی داره نسبت ب پرینتایی ک از کنکورهای زبان داریم.
البته میدونم اون فصل 0 رو ها.
با تشکر..
ی آشفته ی ...

آخرین ویرایش:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها زبان تخصصی رستمی درک مطلب های سال های گذشته رو داره+تالیفی؟؟؟چند تا درک مطلب داره؟آیا برا تمرین بیشتر گرایش ها دیگه هم متن هاش هس...من چ میدونم مگه گرایش هنرهای ساخت یا نمیدونم چی زبانشون فرق میکنه.
چطوریه؟
الان من میخام تستای درک مطلب بزنم خب برا سال های قبلو کتاب همینو بخرم کافیه؟یا باس چیزه دیگه ای هم بخونم.
اسن برا زبان تخصصی من الان چ کار کنم برم مثلن برا کنکور سال 80.متنها رو بزنم؟؟اسن انگار ...شدم.:D
کتاب رستمی همینارو آورده جم کرده؟؟
لطفن بگید چ مزیتی داره نسبت ب پرینتایی ک از کنکورهای زبان داریم.
البته میدونم اون فصل 0 رو ها.
با تشکر..
ی آشفته ی ...

سلام عزیز دل ...
عزیزم کل کتاب تمرین تست زدن ریدینگه
همه ریدینگ ها از کنکورهای سال های گذشته سراسری و آزاده
تنها چیزی که اضافه داره
توضیحاتش بعد از هر ریدینگه
و معنی لغات مهم هر ریدینگ که توی یک جدول بعدش اومده ...
در کل مهم ترین بخشش همون فصل 1 می باشد که خودم عکس گرفتم و گذاشتم ...
توضیحات بعد از هر ریدینگ گاهی یه نکته جدید داره ولی معمولا تکراری ه ...
:gol:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها ميشه لطف كنيد ١٦٠٠عسگريرو بديد
به صورت ضميمه نباشه دستگام نميخونه
ممنون ميشم
تا حالا صد دفه خاستم

اگه با کامپیوتر بیاید مشکلتون حل میشه، خیلی ها برای اینکه فایل ها همیشه تو باشگاه بمونه، همینجا آپلود می کنن
بفرمایید 1600 تست :
http://s5.picofile.com/file/8154439350/1655_Tests.rar.html

:gol:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه یک سوال داشتم من کتاب درک عمومی معماری رو نگرفتم به نظرتون الان بگیرم یا همون سوالای درک کنکور رای سالای قبل رو بخونم ممنون:w10::w10::w10:
به نظر من تست بزن
من دارم کتابش رو ولی احتمالا تو این فرصت دیگه نمی رسم بخونم
بازم بهتره اونایی که کتاب رو خوندن بیان و بگن چقدر مفید بوده براشون:cool:

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی از سوالات تو تخصصی گزینه های شبیه به هم دارن و ربطی به سطح زبان نداره!!!
بعضی از لغت هام واقعا سخته...
همونطور که میدونید ۱۰ تا سوال اول لغت هم زیاد لغت های معمول نیستن...
البته اینم بگما استادهای زبان هم برن ۱۰۰ نمیزنن...یه درصد اشتباه هم در نظز بگیریم..
واقعا؟!!!!ببین سنجش دیگه چیه؟کیه؟!!!.........................
بچه ها "شوادان"هست!..میشه تلفظش کنین برام؟:child:.........shoadan یا shevadan?!........استادمون تو کاردانی می گفت shoadan استادمون تو کارشناسی میگه shevadan!

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا؟!!!!ببین سنجش دیگه چیه؟کیه؟!!!.........................
بچه ها "شوادان"هست!..میشه تلفظش کنین برام؟:child:.........shoadan یا shevadan?!........استادمون تو کاردانی می گفت shoadan استادمون تو کارشناسی میگه shevadan!

استاد ما میگفت shavadan :biggrin:

سوسن طاهری

عضو جدید
سلام بچه ها
یه سوال دارم نمیدونستم کجا بپرسم دیگه همینجا میپرسم ببخشید
بچه ها من میتونم واسه ارشد هم عمران امتحان بدم هم معماری؟؟؟(دانشگاه ازاد).
پدر شدیدا قصد داره منو بفرسته رشته عمران....
دلم واسه خودم میسوزه این همه نشستم واسه معماری خوندم حالا میگه برو عمران بخون
راستی یه سوال دیگه منابع امتحانی عمران با معماری خیییلی تفاوت داره؟؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
یه سوال دارم نمیدونستم کجا بپرسم دیگه همینجا میپرسم ببخشید
بچه ها من میتونم واسه ارشد هم عمران امتحان بدم هم معماری؟؟؟(دانشگاه ازاد).
پدر شدیدا قصد داره منو بفرسته رشته عمران....
دلم واسه خودم میسوزه این همه نشستم واسه معماری خوندم حالا میگه برو عمران بخون
راستی یه سوال دیگه منابع امتحانی عمران با معماری خیییلی تفاوت داره؟؟؟

:eek: :eek: به گمانم زمین تا آسمون !!! فایده ش چیه ارشد عمران؟؟؟ وقتی از دروس پایه ش چیزی نمیدونیم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا