ممنونم از انرژی مثبت همتون..
این تجربه منه.............................................................
من اگه زبانو بزارم اخر خیلی بهتر برام جواب میده چون زبانم افتضاحههههههههههههههههههههه......
وقتی اول سوالا زبانو میخونم و متاسفانه روحیم میشه مثل یه ورقی که مچالش کردیاصلا از حال میرم...................... بعد اصلا انرجیییییییییم خالی میشه..........استرس و و و.....
ولی وقتی اول برم سراغ فنو تاریخو منظرو درک و بعد در اخر برم سراغ زبان خیلی خیالم جمع تره چون سوالای زیادی ازون درسارو تونستم ج بدم...........
یعنی ی جورایی میگم درسیو ک توش ضعیفیمو اول شروع نکنیم بزاریم ااخر.....![]()
پس این حرفارو به دلت بگو....
کلا اول کنکور مغز همه قفل تا بیاد باز بشه زمان میبره.. اونجوری خوب تاریخت شاید بد بشه...
اول سعی کن اون داستان ساعت خواب رو درست کنی که سرحال باشی.. بعدم هر روشی داری حتما زیاد ازمایشش کن.. نه اینکه اولین بارت سر کنکور باشه...
شهر شاید ولی اینکه دقیق بگه چه قرنی نه... تقدم تاخر و سبک و تقارن زمانی با سبک دیگه یا سبک هنری اینا مهمه... خوب اگر سبک هارو بدونی و بنا هم بشناسی میشه تا حد زیادی به قرنش رسید..
+...++++++++++++++ :دیممنونم از انرژی مثبت همتون..
سلام خدمت آقای ایرانشاهی و دیگر دوستان
من لینک فیلم ها رو نتونستم پیدا کنم
میشه منو راهنمایی کنین؟
آقای ایرانشاهی به نظرتون اگه کسی تازه شروع کرده امید به قبولی میتونه داشته باشه؟![]()
سلام خدمت آقای ایرانشاهی و دیگر دوستان
من لینک فیلم ها رو نتونستم پیدا کنم
میشه منو راهنمایی کنین؟
آقای ایرانشاهی به نظرتون اگه کسی تازه شروع کرده امید به قبولی میتونه داشته باشه؟![]()
آقای ایرانشاهی
منبع برای تاریخ شهر چی بخونم ؟که بتونم مطلعات رو هم اضافه کنم به احتمالات قبولی؟!
صبحتون بخیر دوستان
+...++++++++++++++ :دی
مهندس ازین متنای فوق العاده ای ک زحمتشو کشیدید چجوری ب مهارت تست درک مطلب برسم؟؟؟
تستی ندارید ازشون؟؟
ممنون از اطلاع رسانی
اطلاعیه معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی
http://www.aparat.com/Hamed.ir
سلام بستگی داره سطح علمی شما الان چطوری باشه تو درس ها... کلاس رفتید یا نه درسیو... وقت خالیتون تو روز... تا کجا قبول بشید مطلوب براتون...
ممنون از اطلاع رسانی
میگن آقای ایرانشاهی پست هر کی لایک کنه از تهران قبول میشه خوش به حالت![]()
بچه کی مفصل صفر در نظر میگیریم ؟ این تمرین منو گیج کرده
بچه ها ميشه لطف كنيد ١٦٠٠عسگريرو بديد
به صورت ضميمه نباشه دستگام نميخونه
ممنون ميشم
تا حالا صد دفه خاستم
بفرماین #966بچه ها ميشه لطف كنيد ١٦٠٠عسگريرو بديد
ممنون ميشم
تا حالا صد دفه خاستم
خواهش میکنم
راجب سوالتون :
اولأ خود سوال برام جای سوال داره که واقعأ جوابش 5 میشه ؟؟
چون من جز مفصل سمت چپ بالا مفصل دیگه ای نمیبینم که محاسبه شده
بعد اینجا دو تا قاب داریم که به ازای هر قاب 3 عکس العمل تکیه گاهی داریم -----> 6 = 3*2
دو تا تکیه گاه هم که هر کدوم 2 عکس العمل ----- > 4 = 2+2 و مجموع عکس العمل ها میشه 10
تعداد روابط تعادل هم که در حالت معمول برا ی سازه ایستاتیکی 3 تاش مشخص + به ازای هر مفصل هم مجموع اعضای متصل به اون مفصل - یک ، رابطه تعادل میتونیم داشته باشیم ... که ی مفصل در طرح سوال من دیدم اونم سمت چپ بالا
با این حساب تعداد روابط تعادل میشه 4
پس 6 = 4 - 10
نمیدونم شاید من اشتبا حساب کردم ...
سلام.
بچه ها زبان تخصصی رستمی درک مطلب های سال های گذشته رو داره+تالیفی؟؟؟چند تا درک مطلب داره؟آیا برا تمرین بیشتر گرایش ها دیگه هم متن هاش هس...من چ میدونم مگه گرایش هنرهای ساخت یا نمیدونم چی زبانشون فرق میکنه.
چطوریه؟
الان من میخام تستای درک مطلب بزنم خب برا سال های قبلو کتاب همینو بخرم کافیه؟یا باس چیزه دیگه ای هم بخونم.
اسن برا زبان تخصصی من الان چ کار کنم برم مثلن برا کنکور سال 80.متنها رو بزنم؟؟اسن انگار ...شدم.
کتاب رستمی همینارو آورده جم کرده؟؟
لطفن بگید چ مزیتی داره نسبت ب پرینتایی ک از کنکورهای زبان داریم.
البته میدونم اون فصل 0 رو ها.
با تشکر..
ی آشفته ی ...
بچه ها ميشه لطف كنيد ١٦٠٠عسگريرو بديد
ممنون ميشم
تا حالا صد دفه خاستم
به نظر من تست بزنسلام به همه یک سوال داشتم من کتاب درک عمومی معماری رو نگرفتم به نظرتون الان بگیرم یا همون سوالای درک کنکور رای سالای قبل رو بخونم ممنون![]()
واقعا؟!!!!ببین سنجش دیگه چیه؟کیه؟!!!.........................بعضی از سوالات تو تخصصی گزینه های شبیه به هم دارن و ربطی به سطح زبان نداره!!!
بعضی از لغت هام واقعا سخته...
همونطور که میدونید ۱۰ تا سوال اول لغت هم زیاد لغت های معمول نیستن...
البته اینم بگما استادهای زبان هم برن ۱۰۰ نمیزنن...یه درصد اشتباه هم در نظز بگیریم..
واقعا؟!!!!ببین سنجش دیگه چیه؟کیه؟!!!.........................
بچه ها "شوادان"هست!..میشه تلفظش کنین برام؟.........shoadan یا shevadan?!........استادمون تو کاردانی می گفت shoadan استادمون تو کارشناسی میگه shevadan!
سلام بچه ها
یه سوال دارم نمیدونستم کجا بپرسم دیگه همینجا میپرسم ببخشید
بچه ها من میتونم واسه ارشد هم عمران امتحان بدم هم معماری؟؟؟(دانشگاه ازاد).
پدر شدیدا قصد داره منو بفرسته رشته عمران....
دلم واسه خودم میسوزه این همه نشستم واسه معماری خوندم حالا میگه برو عمران بخون
راستی یه سوال دیگه منابع امتحانی عمران با معماری خیییلی تفاوت داره؟؟؟