مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مطلب نسبتا مهم واسه درک!!

من ازمون ازمایشی های موسسات دیگرو دیروز دیدم یه مورد مهم به ذهنم رسید در مورد درس خودم بگم!!!
واقعا در مورد تعداد تست ای هر درس باید دقت کرد...
در مورد درس خودم یعنی پرسپکتیو و سایه و کلا هندسه تو سالای مختلف:
۹۰ :۴ تا سوال
۹۱ :۴ تا سوال
۹۲ :۴ تا سوال
۹۳ :۳ تا سوال

ولی سوالا تو ازمونا خیلی کمتر از حد واقعیش بود و بسیار غیر استاندارد!!!( خیلی رو درس خودم غیرت دارم)
اینکه این پرسپکتیو چند نقطه ای واسه کنکور کاردانی هم دیگه نمی اد!!!!!!!!
تعداد هم باید ۳ یا ۴ تا باشه...

یه چیز مهم دیگه در مورد اهمیت سایه پرسپکتیو:
میانگین ۴ تا تست ضریب ۴ از ۲۰ تا تست درک مثل ۶ تا تست از ۳۰ تا تست فن!!!
یعنی سایه پرسپکتیو مثل ۶ تا تست فن میرزه!!! تازه میانگین درک پایین تره از فن!!!
۶ تا تست از تنظیم و تاسیسات و عناصر مهم تره تازه خیلی راحت تره!!!
بعضی ها به من تو باشگاه گفتن که سایه تستاش سخته!! قلقش دستت بیاد اسون هم هست!!!
حتما تست های ازمون های اکادمی با جواباشو ببنید و اون دفترچه سوالای تالیفیه منو... قسمت سایه و انعکاسم فیلماشو ببنید کلی جلو میافتید...

خیلی حیفه این درس به این هلویی!!!!!!

اصن یکی ایمیل بده!!!
این دفترچه رو ایمیل کنم... ای سوالا ۷ تا تست کنکور هم قاطیشه ولی حدود ۵۰ تا تست تالیفی هست که جواب خیلی خیلی تشریحی داره... اینو حتما ببنید...

سلام

من هر سری تست درک می زنم حسابی آخرش ناامید میشم . چون تقریبا تعداد غلطهام نصف تعداد درستامه . یعنی خیلی زیاد . واسه تاریخ هم همنجوری ام .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

یه خانم asemane داریم تو باشگاه که خیلی هم با من دوسته!!!
ایشون من تاپیک هاش و میدیدم واسه زبان خوب راهنمایی می کنه...
اگر جواب بدن خیلی خوبه... من دکتر تقی زاده و مهندس خرسند رو خیلی سخت پیدا میکنم!!!
من راستش نظر همین دو تا استاد یعنی اقای تقی زاده و خرسند برام ملاکه برا همین منتظر جواب شما هستم
چون دیگه وقتی واسه ازمون خطا با راهنماییه بقیه نیست
اگه بشه ازشون راجع به پرسوالترین مباحث گرامر که هر سال 100%سوال داره بپرسین برا کسی که سه،چهار تا مبحث بیشتر نمیتونه بخونه طوری که اقلا 2تا تستو بشه قطعی زد واقعا ممنونتون میشم

azi sadeghi

عضو جدید
بچه ها من دارم واسه تنظیم کتاب ساسان مرادی رو میخونم.کافیه؟
کسی تنظیم ایزدی رو نداره؟

alionel92

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

من ازمون ازمایشی های موسسات دیگرو دیروز دیدم یه مورد مهم به ذهنم رسید در مورد درس خودم بگم!!!

ولی سوالا تو ازمونا خیلی کمتر از حد واقعیش بود و بسیار غیر استاندارد!!!( خیلی رو درس خودم غیرت دارم)

حتما تست های ازمون های اکادمی با جواباشو ببنید و اون دفترچه سوالای تالیفیه منو... قسمت سایه و انعکاسم فیلماشو ببنید کلی جلو میافتید...

اصن یکی ایمیل بده!!!
این دفترچه رو ایمیل کنم... ای سوالا ۷ تا تست کنکور هم قاطیشه ولی حدود ۵۰ تا تست تالیفی هست که جواب خیلی خیلی تشریحی داره... اینو حتما ببنید...

ممنون از راهنماییهاتون ، ايشالا این تستا هم در ادامه فیلم های خوبتون در جا افتادن مطلب به ما کمک میکنن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

veritaaa

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

سلام به همگی .. من به علت اینکه کارای دانشگام خیلی زیاد شده اصلا دیگه نمیخونم .. دارم افسرده میشم دوس دارم بخونم ولی واقعا نمیشه ، پروژه هام میمونه ..
دلم واسه وقت و انرژی ای که تابستون و مهر ماه گذاشتم میسوزه .. نمیدونم چیکار کنم :((((
به نظرتون بعد تحویلم فقط خلاصه ها و جزوه های کوتاه رو بخونم یا بیخیال شم کلا ؟؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی .. من به علت اینکه کارای دانشگام خیلی زیاد شده اصلا دیگه نمیخونم .. دارم افسرده میشم دوس دارم بخونم ولی واقعا نمیشه ، پروژه هام میمونه ..
دلم واسه وقت و انرژی ای که تابستون و مهر ماه گذاشتم میسوزه .. نمیدونم چیکار کنم :((((
سلام
ببین هر چی میتونی بخووون
من خیلی چیزا نخوندمم
تا جایی برسه میخونیم
تازه ی چیز دیگه:این روزا آدم سرعتش بیشتر میشه..میتونی سریع ی جزوه یا ی کتابو تموم کنی.
هر چقد میتونی بخون.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

اصن یکی ایمیل بده!!!

سلام
اقا ایرانشاهی فیلماتون ببینیم کافی نیست؟؟؟ حتما باید اینارو بخونیم؟؟؟ با دیدن و خوندن اینا میتونیم به چند درصد مطالب مسلط بشیم......من کلا دنبال کم خوندن هستم.!!!!!!!:D

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اقا ایرانشاهی فیلماتون ببینیم کافی نیست؟؟؟ حتما باید اینارو بخونیم؟؟؟ با دیدن و خوندن اینا میتونیم به چند درصد مطالب مسلط بشیم......من کلا دنبال کم خوندن هستم.!!!!!!!:D

فیلم ها واسه پرسپکتیو تستاشو ببین... واسه سایه و انعکاس همشووو.... اینا میشه ۴ ساعت!!!!
این دفترچه هم ایمیل کردم واسه بچه ها... میزارن تو باشگاه دانلود کن کافیه!!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم ها واسه پرسپکتیو تستاشو ببین... واسه سایه و انعکاس همشووو.... اینا میشه ۴ ساعت!!!!
آقای ایرانشاهی فوق العادست این فایل ...ممنون از زحمتتون و محبتی که نسبت به بچه های باشگاه دارین.

ترنج

عضو جدید

سلام .

آقای مهندس ایرانشاهی خیییییلی خییییلی ازتون ممنون و سپاسگزارم به خاطر وقتی که واسه بچه های باشگاه میذارید.راهنماییهاتون خیییلی تاثیرگذاره.

من چن وقتی هس که 6 صب پا میشم و خییییلی موثره.از شنبه ام سعی کردم طبق برنامه ریزی که واسه هر درس و تایمش گفتین پیش برم البته هنوز واسم سخته ولی خیلی آدم آرامش میگیره وقتی می بینه هر روز واسه همه درسا وقت می ذاره!
و ی تشکر دیگه ام واسه فیلمای آموزشی که لطف می کنین و می ذارین!عااااالین!

دیروز قسمت اول سایه رو دیدم.خیییییلی خوب توضیح داده بودین.من هیچ وقت فکر نمی کردم بتونم ی روز تستای سایه و پرسو ج بدم ولی با فیلمای شما خییییلی امیدوار شدم.

سپاس از لطف بی دریغتون:gol::gol::gol::gol:

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .

آقای مهندس ایرانشاهی خیییییلی خییییلی ازتون ممنون و سپاسگزارم به خاطر وقتی که واسه بچه های باشگاه میذارید.راهنماییهاتون خیییلی تاثیرگذاره.

من چن وقتی هس که 6 صب پا میشم و خییییلی موثره.از شنبه ام سعی کردم طبق برنامه ریزی که واسه هر درس و تایمش گفتین پیش برم البته هنوز واسم سخته ولی خیلی آدم آرامش میگیره وقتی می بینه هر روز واسه همه درسا وقت می ذاره!
و ی تشکر دیگه ام واسه فیلمای آموزشی که لطف می کنین و می ذارین!عااااالین!

دیروز قسمت اول سایه رو دیدم.خیییییلی خوب توضیح داده بودین.من هیچ وقت فکر نمی کردم بتونم ی روز تستای سایه و پرسو ج بدم ولی با فیلمای شما خییییلی امیدوار شدم.

سپاس از لطف بی دریغتون:gol::gol::gol::gol:

ممنون ایشالا که کلا تو کنکور هم بتونید موفق باشید..مرسی

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم جزوه ای هست که تمام عکس های کتاب های گلابچی رو با توضیح زیر عکسش جمع کرده باشه ؟ چون من به کتاب ها دسترسی ندارم و میخوام فقط یه نگاه اجمالی به عکسای مهم بندازم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مثل همیم یه جورایی.راستش من خیلی وقته نمی خونم.درسام وقتم و پر میکنه هیچ!کارم پیدا کردم که فقط بیگاریه.سر کارمم سر بچه های کوچیک داد میزنن(داد نیستا با عرض معذرت، روم به دیوار باشگاه، عربدس برا همین افسردگی گرفتم.من کلا آدم خیلی آرومیم ولی محیط کارم وحشتناکه.....واقعا نمی تونم توضییح بدم حسمو:cry:.ولی شما حیفی....صد در صد نذار کنار.بشین اونایی که خوندی رو مرور کن.
سلام
بچه ها کسی هست به من توضیح بده خرپا ساده ،مرکب و پیچیده چطوری از هم تشخیص بدم؟؟؟؟
سلام.من کتاب راسل جانسون و دارم گلم.تو چن دو سه صفحه خرپارو توضیح داده اگه می خوای فردا عکس بگیرم برات.(الان یکم کسالت دارم و کارمم مونده وگرنه همین الان عکس می گرفتم:w22:)ولی اگه بخوای حتما فردا سر ساعت 10 یا 10 و نیم صبح عکس می گیرم می ذارم تو تاپیک.

بچه ها جونم کسی پلان و حجم یه خونه تو اقلیم گرم و خشک نداره بده به من؟!:cry:همراهی جون لطف کردن لینک دادن ولی اونا خونه های قدیمی هستن من خونه تقریبا مدرن می خوام.برا فردا باس اسکیس ببرم.اگه به صورت اسکی و پرزانتم باشه قبوله................:w05: .plz

alionel92

عضو جدید
بچه های ایوان خانه پاسخنامه آزمون 7 آذر رو اگه ممکنه قرار بدن ...

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان اگه کسی قصد داره ارشد آزاد شرکت کنه از قافله جا نمونین
امسال تاریخ ثبت نام تغییر کرده

اطلاعیه معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص چگونگی ثبت نام از داوطلبان مقاطع تحصیلات تکمیلی برای سال تحصیلی 95-94

ضمن آرزوی توفیق برای متقاضیان شرکت در آزمون های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند، ثبت نام از داوطلبان آزمون های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب از روزهای یک شنبه مورخ 9 آذر ماه و دوشنبه مورخ 10 آذر ماه از طریق پایگاه ثبت نام الکترونیکی معاونت سنجش و پذیرش به آدرس Azmoon.org آغاز خواهد شد. برای آگاهی داوطلبان از رشته ها و مجموعه های امتحانی و همچنین رشته/محل های دایر در این دو مقطع ، فهرست رشته / محل های دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 94 از طریق پیوند ذیل در دسترس داوطلبان قرار گرفته است. از آنجایی که تعدادی رشته /محل نیز در دست بررسی و تصویب نهایی قرار دارد ، فهرست رشته /محل های جدید متعاقبا به اطلاع متقاضیان گرامی خواهد رسید تا در صورت علاقمندی نسبت به انتخاب آن ها اقدام نمایند.

در آزمون مقطع کارشناسی ارشد داوطلبان پس از انتخاب یک مجموعه امتحانی مجاز به انتخاب حداکثر 20 رشته /محل متناسب با آن می باشند.

رشته محلهای آزمون کارشناسی ارشد سال 1394
azmoon.net یا azmoon.org ?

سوسن طاهری

عضو جدید
سلام مثل همیم یه جورایی.راستش من خیلی وقته نمی خونم.درسام وقتم و پر میکنه هیچ!کارم پیدا کردم که فقط بیگاریه.سر کارمم سر بچه های کوچیک داد میزنن(داد نیستا با عرض معذرت، روم به دیوار باشگاه، عربدس برا همین افسردگی گرفتم.من کلا آدم خیلی آرومیم ولی محیط کارم وحشتناکه.....واقعا نمی تونم توضییح بدم حسمو:cry:.ولی شما حیفی....صد در صد نذار کنار.بشین اونایی که خوندی رو مرور کن.

سلام.من کتاب راسل جانسون و دارم گلم.تو چن دو سه صفحه خرپارو توضیح داده اگه می خوای فردا عکس بگیرم برات.(الان یکم کسالت دارم و کارمم مونده وگرنه همین الان عکس می گرفتم:w22:)ولی اگه بخوای حتما فردا سر ساعت 10 یا 10 و نیم صبح عکس می گیرم می ذارم تو تاپیک.

بچه ها جونم کسی پلان و حجم یه خونه تو اقلیم گرم و خشک نداره بده به من؟!:cry:همراهی جون لطف کردن لینک دادن ولی اونا خونه های قدیمی هستن من خونه تقریبا مدرن می خوام.برا فردا باس اسکیس ببرم.اگه به صورت اسکی و پرزانتم باشه قبوله................:w05: .plz

ممنون میشم کمکم کنید:redface:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما::w24:..........................من::confused:
بچه ها برا ساخت خونه تو اقلیم گرم و خشک...پلان باس مربع باشه یا مستطیل؟کشیدکیش چطوری باشه؟
برای مدرن کردن باید تو اقلیم گرمو خشک به شش ضلعی و مربع نزدیکش کنیم...........................
ببین میتونی از کار بچه های کلاستون عکس بندازی بم بدی ...منم پروجم گرمو خشکه.................:smile:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا