مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پست موقت

پست موقت

معاصر نگو که دلم خییینههههه:crying:
چند گرفتی؟؟؟؟
بچه ها من فک میکنم بعد ارشد نتونم پول کتابایی که برا ارشد گرفتم دربیارم:biggrin:وااااللللااااا....کتاب میشه 2 تومن ... 3 تومن......نه که 30 40 تومن:w00:
قبلنا 5 تومن پول درشت بود میرفتیم یه چی بخریم فروشنده میگف خانوم پول خورد بده .... الان کلللی 5 تومنی میریزیم پاش میگه خانوم تراول بده تمومش کن دیگه....سه ساعت باید بشمرمشون:cry:

این کتابه38 هست قیمتش و نه بابا معاصر هم میخونیم بد نباشه ....................نگران نباش در میاری من یک ماه کار کردمپول این کتابها را در اوردم با پول همون کتاب خریدم که الان بخونم .....سخت نگیر بعدش این قدرپول در میاری کهبه 1میلیارد و 2 میلیار د میگی 1تومن و دو تومن :biggrin:
اسپم نکنید:mad:
.
.
.
باشد تا رستگار شوید:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسپم نکنید:mad:
.
.
.
باشد تا رستگار شوید:D

باسه چسم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این کتاب معماری معاصر غرب بانی مسعود هستش ....................من خریدمش والا برای اولین بار دارم می بینمش کسی هست بدونه این کتاب چطوری بخونم ماشاله خوش دست هم هست هم ریزنوشته هم کلی صفحه داره ............چرااین اینقدر جنس صفحاتش خوبه ادم دلش نمیاد بخونه از اون کتابهاست که برای کلاس باید بزاری توی کتابخونه ات :biggrin:

گلم کتاب خیلی خوبیه.چون شما اولین باره که میگی تاریخ می خوام بخونم یه کاری باس انجام بدی...
1-نیم ساعت تایم بگیر،بگو تو این نیم ساعت 10 صفحه رو می خوام روخونی کنم.فرض میکنیم از صفحه 1 تا صفحه 10 می خوای بخونی.این رو خونی که میگم اسمش روشه....فقط رو خونی میکنی..نه استاپ می کنی نه زوم می کنی رو مطالب نه سعی می کنی حفظ کنی....فقط و فقط رو خونی....تو این نیم ساعت یه چیزایی از متن و متوجه میشی یه چیزاییم متوجه نمیشی...در حین روخونی هم عکسارم یه نگاه میندازی بهشون.
2-حالا بر میگردی اولین صفحه ای که برا روخونی شروع کردی که میشه صفحه 1.این دفعه شروع میکنی با دقت می خونی.مثل اینکه بهت گفتن باید سوال طرحی کنی از این ده تا صفحه.مو به مو می خونی.اعداد مهم و سعی می کنی حفظ کنی.بازم تاکید می کنم(یه بار دیگه تاکید کردم آخه:smile:)بعضی وقتا شما مجبوری برخی از مطالب و حفظ کنی.نگین آی و وای ....که حفظ کردن برا یادگیری مفید نیس بعضی وفتا مهمه و شاید لازم.سعی میکنی مطالب و هضم کنی واس خودت.زیادم لفطش نده...درسته که مدت زمان این بخش از مدت زمان روخونی باید بیشتر باشه ولی نشین 5 ساعت واسه ده صفحه وقت بذار....
3-به قول خودت این کتاب جون میده بذاریش تو قفسه کتاب.ولی من که کتابام و خط خطی میکنم(دور از چشم مامانم آخه متنفرن از اینکه ببینن چنین بلایی سر کتاب بیاد:biggrin:)دلم نیومد با این کتابم یه همچین کاری بکنم.برا همین از شدتش کم کردم.یه ماژیک فسفری(اصلا فکر رنگ دیگه ای نباش.چون هم کتاب زشت میشه و هم اینکه چشمت آسیب می بینه)ورداشتم و روی نکات مهمش خط کشیدم.شمام اگه می خوای این کارو انجام بده.نه افراط کن نه تفریط.این کار برا مرور کردن و روخونی خیلی کمکت می کنه(البته اگه می خوای)..
تموم شد ...راستی یه تجربه شخصی بهت بگم......این کتاب و نذار شب بخونی...آخه گلاسست شبا نور چراغ و بازتاب میده لامصب......موفق باشی;)

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها من طبق برنامه مرکز معماری میخوام پیش برم( امروز به این نتیجه رسیدم:D) و توی ازموناش شرکت نکردم...:cool:
میخواستم ببینم کسایی که مثل من شرکت نکردن و طبق برنامه مرکز پیش میرن مطمئن هستن که بچه ها ازمونا رو تو سایت میزارن یا نه؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم کتاب خیلی خوبیه.چون شما اولین باره که میگی تاریخ می خوام بخونم یه کاری باس انجام بدی...
1-نیم ساعت تایم بگیر،بگو تو این نیم ساعت 10 صفحه رو می خوام روخونی کنم.فرض میکنیم از صفحه 1 تا صفحه 10 می خوای بخونی.این رو خونی که میگم اسمش روشه....فقط رو خونی میکنی..نه استاپ می کنی نه زوم می کنی رو مطالب نه سعی می کنی حفظ کنی....فقط و فقط رو خونی....تو این نیم ساعت یه چیزایی از متن و متوجه میشی یه چیزاییم متوجه نمیشی...در حین روخونی هم عکسارم یه نگاه میندازی بهشون.
2-حالا بر میگردی اولین صفحه ای که برا روخونی شروع کردی که میشه صفحه 1.این دفعه شروع میکنی با دقت می خونی.مثل اینکه بهت گفتن باید سوال طرحی کنی از این ده تا صفحه.مو به مو می خونی.اعداد مهم و سعی می کنی حفظ کنی.بازم تاکید می کنم(یه بار دیگه تاکید کردم آخه:smile:)بعضی وقتا شما مجبوری برخی از مطالب و حفظ کنی.نگین آی و وای ....که حفظ کردن برا یادگیری مفید نیس بعضی وفتا مهمه و شاید لازم.سعی میکنی مطالب و هضم کنی واس خودت.زیادم لفطش نده...درسته که مدت زمان این بخش از مدت زمان روخونی باید بیشتر باشه ولی نشین 5 ساعت واسه ده صفحه وقت بذار....
3-به قول خودت این کتاب جون میده بذاریش تو قفسه کتاب.ولی من که کتابام و خط خطی میکنم(دور از چشم مامانم آخه متنفرن از اینکه ببینن چنین بلایی سر کتاب بیاد:biggrin:)دلم نیومد با این کتابم یه همچین کاری بکنم.برا همین از شدتش کم کردم.یه ماژیک فسفری(اصلا فکر رنگ دیگه ای نباش.چون هم کتاب زشت میشه و هم اینکه چشمت آسیب می بینه)ورداشتم و روی نکات مهمش خط کشیدم.شمام اگه می خوای این کارو انجام بده.نه افراط کن نه تفریط.این کار برا مرور کردن و روخونی خیلی کمکت می کنه(البته اگه می خوای)..
تموم شد ...راستی یه تجربه شخصی بهت بگم......این کتاب و نذار شب بخونی...آخه گلاسست شبا نور چراغ و بازتاب میده لامصب......موفق باشی;)

اه من قبلا ها تاریخ میزاشتم برای شبا مرسی که گفتی ..................ممنون از راهنمایی ات

alionel92

عضو جدید
بچه ها کسی جزوه تنظیم شرایط حميدرضا ایزدی رو داره بذاره؟ تاسیساتی که ازش تو سایت گذاشتن هم مثکه کامل نیس...

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها من طبق برنامه مرکز معماری میخوام پیش برم( امروز به این نتیجه رسیدم:D) و توی ازموناش شرکت نکردم...:cool:
میخواستم ببینم کسایی که مثل من شرکت نکردن و طبق برنامه مرکز پیش میرن مطمئن هستن که بچه ها ازمونا رو تو سایت میزارن یا نه؟؟؟

تا پارسال که میزاشتن ... امسال هم مطمئنا لطف بچه ها کم نخواهد بود حالا شما با برنامه مرکز بخونید هم ضرر نمیکنید

arch.fr

عضو جدید
بچه ها کتاب مبانی طراحی ساختمان های بلند مهمه یا طراحی مفهومی ساختمان های بلند؟

Arc.a

عضو جدید
سلام ب همه خسته نباشین...
من ی مشکلی دارم:cry:
کتابای گلابچی هر 5 صفحه ش 2 ساعت طول میکشه بخونم فقط م روخونی البته برای درسای دیگه هم خیلی کندم اینجوری اصلن نمیتونم هیچ کتابی رو تموم کنم چون وقتم خیلی کمه :( چیکار کنم؟
میشه فصلای مهم معماری معاصر و اسلامی رو بگین؟؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ب همه خسته نباشین...
من ی مشکلی دارم:cry:
کتابای گلابچی هر 5 صفحه ش 2 ساعت طول میکشه بخونم فقط م روخونی البته برای درسای دیگه هم خیلی کندم اینجوری اصلن نمیتونم هیچ کتابی رو تموم کنم چون وقتم خیلی کمه :( چیکار کنم؟
میشه فصلای مهم معماری معاصر و اسلامی رو بگین؟؟؟
کارایی که باید بکنی اینه که اول ساعت مطالعتو زیاد کنی بعد اینکه منم سازه در معماریو شروع کرده بودم اینجوری پیش میرفتم الانم که دارم بعضی فصلارو با سیلابس دوره میکنم یکم طول میکشه... ولی باید براش زمان بزاری تا درکش کنی... کتاب فاطمی هم خوبه چون نکته ای گفته کمکت میکنه واسه اینکه زودتر اصل مطلبو بگیری...
معماری معاصر و اسلامی باید خورده بشه همش مهمه...
میتونی نکته های این دو کتابو از جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی بخونی تو باشگاه هست تا زودتر تموم شه عزیز....
میتونی هر فصلی و که میخای بخونی اول جزوه هارو بخونی و عکسارو از رو کتاب همزمان نگاه کنی.. رو جزوه که مسلط شدی از رو کتاب روخونی کن اون فصلو و نکته هایی که تو جزوه نیومده بودو هم علامت بزنی....

Arc.a

عضو جدید
میتونی نکته های این دو کتابو از جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی بخونی تو باشگاه هست تا زودتر تموم شه عزیز....

وقتشو ندارم بخورمشون :redface: تاریخم همه رو قاطی میکنم و هیچی یادم نمیمونه گفتم فقط چن فصل مهمشو بخونم :whistle:

Arc.a

عضو جدید
جزوه واسه تاسیسات مکانیکی میخام؟؟؟
چن تا سوال ازش میاد؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب مبانی طراحی ساختمان های بلند مهمه یا طراحی مفهومی ساختمان های بلند؟

کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند مهمه اونم در حد المپیک..... اون یکی یعنی طراحی مفهومی جز منابع درجه 3 و زیاد مهم نیست

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

وقتشو ندارم بخورمشون :redface: تاریخم همه رو قاطی میکنم و هیچی یادم نمیمونه گفتم فقط چن فصل مهمشو بخونم :whistle:
کنکور چن ماه دیگست از الانم لاک پشتی بری جلو میتونی بخوریش ....

faezeh fazi

عضو جدید
کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند مهمه اونم در حد المپیک..... اون یکی یعنی طراحی مفهومی جز منابع درجه 3 و زیاد مهم نیست

کتاب طراحی ساختمانهای بلند اگه بجاش کتاب فاطمی وکتاب حجت الله عادلی بخونی کفایت میکنه یا نه کامل نیست باید خودشو خوند؟

atrali

کاربر ممتاز
کتاب طراحی ساختمانهای بلند اگه بجاش کتاب فاطمی وکتاب حجت الله عادلی بخونی کفایت میکنه یا نه کامل نیست باید خودشو خوند؟

توصیه میکنم کتاب های دکتر گلابچی رو حتما خودشون رو بخونید چون عینا خیلی وقتا از شکلاش سوال میاد که تو جزوات نیست.....کتاب عادلی زمانی خوب بود که دکتر کتابش چاپ نشده بود
فصل 3 این کتاب هم خیلی مهمه و تقریبا 80 درصد کتاب از لحاظ محتوا و مفاهیم کتاب نه حجم

faezeh fazi

عضو جدید
توصیه میکنم کتاب های دکتر گلابچی رو حتما خودشون رو بخونید چون عینا خیلی وقتا از شکلاش سوال میاد که تو جزوات نیست.....کتاب عادلی زمانی خوب بود که دکتر کتابش چاپ نشده بود
فصل 3 این کتاب هم خیلی مهمه و تقریبا 80 درصد کتاب از لحاظ محتوا و مفاهیم کتاب نه حجم

پس شما توصیه میکنین خود کتاب دکتر گلابچی بخونم کافیه دیگه لزومی به عادلی نیست؟کتابهای دیگه اشون مثل سازه کششی یا آرکی تایپی یا نانو کل کتاب بایستی بخونم یا نه؟

atrali

کاربر ممتاز
پس شما توصیه میکنین خود کتاب دکتر گلابچی بخونم کافیه دیگه لزومی به عادلی نیست؟کتابهای دیگه اشون مثل سازه کششی یا آرکی تایپی یا نانو کل کتاب بایستی بخونم یا نه؟

بله نیازی به هیچ کتابی نیست

اولویت ها رو هم چند بار گفتم ولی بازم میگم
سازه در معماری
درک رفتار سازه
مبانی سازه برای معماران
مبانی طراحی ساختمانهای بلند
طراحی لرز ه ای

البته مسائل رو هم از رو کتاب ایستایی به زبان ساده یاد بگیرید

اینا مهمن و حتما باید خونده بشن و اگه وقت اضافه اوردید منابع درجه 2 رو معرفی میکنم ولی اینا رو بخونید درصد خوبی از این درس کسب میکنید;)

faezeh fazi

عضو جدید
بله نیازی به هیچ کتابی نیست

اولویت ها رو هم چند بار گفتم ولی بازم میگم
سازه در معماری
درک رفتار سازه
مبانی سازه برای معماران
مبانی طراحی ساختمانهای بلند
طراحی لرز ه ای

اینا مهمن و حتما باید خونده بشن و اگه وقت اضافه اوردید منابع درجه 2 رو معرفی میکنم ولی اینا رو بخونید درصد خوبی از این درس کسب میکنید;)

ممنونم تشکر

سلام دوستان الهی که همیشه عالی باشید، طراحی لرزه ای برای معماران چند روزه شروع کردم کتاب خوبیه ولی یک خورده مباحثش سنگینه این کتاب چند سالی هست که منبع طراح برای طرح سوال درک عمومی معماری می باشد .دو سال پیش سوال موقعیت و محل دسترسی به بیمارستان و پارسال هم سوال برج میلاد و موقعیت ایستگاه مترو را توی درک به خودش اختصاص داد . کتاب جزئییات ارتقا دهنده رو هم تا می تونید دیتل ها و جزئییاتش رو دقیق به خاطر بسپارید که پارسال هم دو سوال ایستایی و فن که مربوط به دتیل سازه ای بود از این کتاب طرح شده بودکه یک سوالش همون جزئییات سازه اسپایدر قابی شیشه ای بود . و امسال هم به احتمال زیاد چند سوال دتیل از این کتاب طرح خواهد شد به تازگی استاد گلابچی یک کتاب جدید نوشته که چاپ شد که الان حظور ذهن ندارم این کتاب هم به احتمال شاید یکی از منابع برای طرح سوال امسال باشد . به هر حال هر سال سوالات رو به سمت مفهومی تر شدن پیش میره و سعی می گرددقدر ت درک و دانش دانشجوی معماری را با سیستم ها و عناصر سازه ای جدید بسنجن که ممکنه یک خورده آزمون به سمت مشکل بودن پیش بره در صورتی که با استراتژی طراحان سوال آشنا باشید می تونید از قبل خودتون رو آماده کرده باشید . تا جایی که می تونید مبانی سازه برای معماران و سازه در معماری رو زود تمومش کنید فقط به مرورشون بچسبید به این چند کتاب مهم که ممکنه وقت کم بیارید وقت بزارید . درک عمومی هم من خودم الان انرژیمو گذاشتم روی سایه ها و گستره و پرسپکتیو که 5 سوال رو به راحتی از این مباحث طرح خواهند کرد .

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان الهی که همیشه عالی باشید، طراحی لرزه ای برای معماران چند روزه شروع کردم کتاب خوبیه ولی یک خورده مباحثش سنگینه این کتاب چند سالی هست که منبع طراح برای طرح سوال درک عمومی معماری می باشد .دو سال پیش سوال موقعیت و محل دسترسی به بیمارستان و پارسال هم سوال برج میلاد و موقعیت ایستگاه مترو را توی درک به خودش اختصاص داد . کتاب جزئییات ارتقا دهنده رو هم تا می تونید دیتل ها و جزئییاتش رو دقیق به خاطر بسپارید که پارسال هم دو سوال ایستایی و فن که مربوط به دتیل سازه ای بود از این کتاب طرح شده بودکه یک سوالش همون جزئییات سازه اسپایدر قابی شیشه ای بود . و امسال هم به احتمال زیاد چند سوال دتیل از این کتاب طرح خواهد شد به تازگی استاد گلابچی یک کتاب جدید نوشته که چاپ شد که الان حظور ذهن ندارم این کتاب هم به احتمال شاید یکی از منابع برای طرح سوال امسال باشد . به هر حال هر سال سوالات رو به سمت مفهومی تر شدن پیش میره و سعی می گرددقدر ت درک و دانش دانشجوی معماری را با سیستم ها و عناصر سازه ای جدید بسنجن که ممکنه یک خورده آزمون به سمت مشکل بودن پیش بره در صورتی که با استراتژی طراحان سوال آشنا باشید می تونید از قبل خودتون رو آماده کرده باشید . تا جایی که می تونید مبانی سازه برای معماران و سازه در معماری رو زود تمومش کنید فقط به مرورشون بچسبید به این چند کتاب مهم که ممکنه وقت کم بیارید وقت بزارید . درک عمومی هم من خودم الان انرژیمو گذاشتم روی سایه ها و گستره و پرسپکتیو که 5 سوال رو به راحتی از این مباحث طرح خواهند کرد .

سلام مممنون بابت راهنمایی مفیدتون کتاب جدیدشون منظورتن معماری بیونیک یافن شناسی معماری ایران؟

linoo

عضو جدید

منظور از گستره چی هست؟

دوست عزیز فن شناسی معمارای ایران طوری که من شنیدم به هر طراح سوال اجازه طرح کردن نه سوال رو بهش می دن پارسال کتاب جزئییات ارتقادهنده به تازگی چاب شده بود که طراح سوال از این کتاب دو سوال طرح کرده بود . به هر حال باید از قبل با برنامه منسجم پیش بینی کرد که چه منابعی دارای ارزش زیاد و کدوم منبع فعلا یک خورده کم رنگ تر ه. ولی تا جایی می تونید سه کتاب مهم رو زود جمع بندی کنید فقط به مرور و تثبیت بپردازید . شاید فکر کنید خیلی راحت از این سه کتاب می گم، ولی سوالات هر سال رو با سوالات قبلش مقایسه کنید یک تغییری رو به فناوری نو پیش میره . جالب اینکه پارسال طراح درس معماری اسلامی با طرح سوال معمار مسجد امام اصفهان کیست ؟ باعث شد بساری از اساتید از نحوه چنین طرح سوالاتی انتفاد کنن که در مجله معمار نسخه 85 چاب شد که انتقاد شده بود باید دانش درک دانشجوی معماری را زیاد کرد نه دانش حفظیات اورا چون هر کس از هر رشته ای در آزمون معماری شرکت کند با حفظ کردن چند کتاب به راحتی احتمال قبولیش بالا میره . پس تا جایی که می تونید مفهومی تر پیش بیرید مثل طرح سوال تلفیق شبستان و ایوان مسجد گوهر شاد که طراح با این سوال باعث شده بود درصد کمی به این سوال پاسخ دهند .

atrali

کاربر ممتاز
دوست عزیز فن شناسی معمارای ایران طوری که من شنیدم به هر طراح سوال اجازه طرح کردن نه سوال رو بهش می دن پارسال کتاب جزئییات ارتقادهنده به تازگی چاب شده بود که طراح سوال از این کتاب دو سوال طرح کرده بود . به هر حال باید از قبل با برنامه منسجم پیش بینی کرد که چه منابعی دارای ارزش زیاد و کدوم منبع فعلا یک خورده کم رنگ تر ه. ولی تا جایی می تونید سه کتاب مهم رو زود جمع بندی کنید فقط به مرور و تثبیت بپردازید . شاید فکر کنید خیلی راحت از این سه کتاب می گم، ولی سوالات هر سال رو با سوالات قبلش مقایسه کنید یک تغییری رو به فناوری نو پیش میره . جالب اینکه پارسال طراح درس معماری اسلامی با طرح سوال معمار مسجد امام اصفهان کیست ؟ باعث شد بساری از اساتید از نحوه چنین طرح سوالاتی انتفاد کنن که در مجله معمار نسخه 85 چاب شد که انتقاد شده بود باید دانش درک دانشجوی معماری را زیاد کرد نه دانش حفظیات اورا چون هر کس از هر رشته ای در آزمون معماری شرکت کند با حفظ کردن چند کتاب به راحتی احتمال قبولیش بالا میره . پس تا جایی که می تونید مفهومی تر پیش بیرید مثل طرح سوال تلفیق شبستان و ایوان مسجد گوهر شاد که طراح با این سوال باعث شده بود درصد کمی به این سوال پاسخ دهند .

خیلی ممنون اردشیر جان از راهنمایی هات ولی واسه سازه این روش مفید نیست و شدیدا توصیه میکنم خیلی مفهومی پیش نرید و تا جایی مفهوم خوبه که به مفاهیم سازه ای مسلط باشید والا خیلی از سوالات مثل شکل کتابها رو نمیشه مفهومی زد و دقیقا باید شکل رو دیده باشی یا سیستم های سازه ای و گزینه هاش خیلی نزدیکه و اگه فقط مفاهیم رو خونده باشی ممکنه غلط بزنی و واسه سازه به همین خاطره پیشنهاد اکید میکنم کتابها رو بخونید

راستی این قضیه 9 سوال؟(اگه درست متوجه شده باشم)از کتاب فن شناسی چیه؟منبعت موثقه؟

آخرین ویرایش:
QUOTE=linoo;7907051]منظور از گستره چی هست؟[/QUOTE]

با توجه به چند سال اخیر مباحث معماری پارامتریک کمکم توی دانشکده های معماری جای باز کرده . ممکنه طراح سوالی مثل سوال چند سال اخیر بده یک پرتقال توی فضا به وسیله یک صحفه مایل برش می خوره حال از دانشجو می خواد حدس بزنه شکل برش خورده کدوم از شکل های گزینه های داده شده است یا یک کره کاغذی ساخته شده از دانشجو می خواهند حدس بزنه از چند وجه تشکیل شده یا اشکال دفورمه یا امثال این گونه سوالات . کتاب مشق معماری استاد حجت در این مورد تا حدودی توضیح داده ولی برای ازمون ارشد کفایت نمی کنه . توصیه من به شما کتاب های رشته هنر بخش پرسپکتیو و گستره رو خوب مطالعه کنید تا رشته کلام دستتون بیاد . موفق باشید

سلام مهندس خدا قوت ، درسته حرف شما ولی وسواس بعضی از بچه ها معلوم می شه که تا موقع آزمون ارشد امسال نتونن انتظاری از خودشون واسه این درس در نظر گرفتن بالاترین بهره رو ببرن چون تا نزدیکی کنکور بعضی از دوستان حسابی احساس استرس و تنبلی از اینکه کند دارن پیش میرن و یا اینکه هنوز درست حسابی کتاب رو نخوندن یا امثال این حرفها بگن . من به شخصه نظرم اینه که این کتاب هایی که این چنین وقت نیاز دارن یکم سریع پیش برن تا از طرفی مرور چند باره بر کتاب داشته باشن مثل حس نزدیکی امتحانات ترم . من خودم سعی کردم تا اخر این ماه کتاب های ایستایی و درک سازه رو جمع بندی کنم . و فقط مرور و تست . یک پاسخ سوال دیگر که اینکه هر طرح حق دارد حداکثر 9 سوال طرح کند . حال اگه شما خودت رو به جای طراح سوال بزارید و از شما بخواند از این نه سوال دو تا از سوالات رو دشوار طرح کنید . به نظرت سوال دشوارت رو سراغ منابع قدم میری که همه موسسات معرفی می کنن و شرکت کنندگان حسابی براش وقت می زارن یا منبع جدیدی که چاب شده استثنا یک سوال طرح بشه تا به عنوان منبع برای سال بعد توسط موسسات کنکوری معرفی بشه .به هر حال کنکور بر پایه احتمالات می چرخه پس بایدطبق تعریف آماری واریانس کلک طراح سوال رو به صفر رسوند تا ضریب ساختار شکستمون از ازمون ارشد به صفر برسه . موفق باشید .

fzgnj

عضو جدید
مشاهده پیوست 222376
دوستای گلم مرکز سیلابساشو فقط به کسایی میده که ثبت نام کنن ازموناشو
دوستم که رفته بود بهش گفتن
میتونی از سیلابس پارسالش بخونی که هست نو باشگاه

دوستان کسی نمیدونه سیلابس آزمون انرژی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ :(

سوسن طاهری

عضو جدید
بچه ها من میخواستم واسه تاسیسات (طبق برنامه مرکز) از جزوه ایزدی استفاده کنم ولی نمیتونم تو باشگاه پیداش کنم (چندتا جزوه هست ولی مباحثی که باید مطالعه بشه نیستن)کسی میتونه کمک کنه؟؟؟

sh.enayati

عضو جدید
سلام
من برای سازه در معماری و مبانی طراحی سازه و درک رفتار از منابع اصلی،ساختمان های بلند و میخوام از جزوه سعید پور و بقیه مناب فن رو سعی میکنم اگه رسیدم جزوه های سروش نیا که تو باشگاه هست وبخونم...اما در کنار اینا موندم کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری ایران که مولفش اقای فاطمی و دو جلدیه بگیرم یا کتابای ایستایی به زبان ساده وسیستم های ساختمانی عصر کنکاش؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا