مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faezeh fazi

عضو جدید
دوست خوبم بعد از ظهر اپش میکنم تو تاپیک جزوات

خیلی ممنونم:gol::gol::gol:
atrali
نتونستم از اون صفحه از پست شما نقل قول بگیرم.
سازه های پارچه ای کششی دانلود نمیشه :(

خانم مهندس چک میکنم اگه مشکل داشت دوباره اپ میکنم ...[/QUOTE]

سلام ببخشید جزوه سعیدی میشه فایل ضمیمه نباشه چون فایل ضمیمه ها برام خاکسترین روشم میزنم باز نمیشن ممنون میشم

ali.bsr

عضو جدید
سلام بچه ها :smile:خوبین؟درسا خوب پیش میره؟ من ک به مشکل خوردم از اول مهر نتونستم بخونم امروز دوباره میخام شرو کنم:cry::w09:
ی سوال این جزوه های نور و صوت ایزدی باشگاه کامله؟ خوندین؟

mehrnaz.architec

عضو جدید
سلام به مهندسین خستگی ناپذیر ،انشالله که همگی به خوبی جلو میرید،منم دست و پا شکسته میخوونم،یه سوال برای مطالعات موردی درک رفتار اسم مهندس معمار و سازه و تاریخ ساخت و مکان وباید یاد بگیریم؟

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان
معماری ایرانی معماریان
همون معماری اسلامی ایران پیرنیا و تدوین معماریانه ؟!

یا نه اینا دوتا کتاب جدایند؟!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به مهندسین خستگی ناپذیر ،انشالله که همگی به خوبی جلو میرید،منم دست و پا شکسته میخوونم،یه سوال برای مطالعات موردی درک رفتار اسم مهندس معمار و سازه و تاریخ ساخت و مکان وباید یاد بگیریم؟

نه تاریخ ساختو مکان و عددا... بیشتر شیوه ها ساختو تمرکزت رو عکسا باشه :)
مثلا این سری مرکز از شکل صفه 37 سوال داده بود که اون اون تیر اتصال عمودی فقط در برابر نیروی رو به بالا باد مقاومت میکنه...

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
می گم مرکز برای معماری معاصر
هم قبادیان رو گفته
هم بانی مسعود
هم اعتضادی

همه اش رو بخرم ؟!
برای معماری اسلامی ایران
ابنیه سنتی قبادیان و سبک شناسی کافیه آیا؟
معماری اسلامی پیرنیا رو نخونم؟!
اولویت این کتابا
اول قبادیان و بعد بانی مسعد و بعد اعتضادی....
معماری اسلامی هم اول سبک بعد معماری ایرانی ...

aytakin69

عضو جدید
یه سوال بچه ها این جزوه ایزدی که میگین تو باشگاهم هس خیلی بی کیفیت آخه چه جوری میخونینش؟ اگه جزوه دیگه ای هس که نمیدونم به منم بگین واسه نور هیچی ندارم...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال :redface:
بچه ها درسنامه ها مرکز پس کی میاد....
برای شرکت تو ازمون اول تا کی مهلت داریم؟؟؟؟
ج بدید :cry:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی که جواب دادی عزیزم،منم همینجوری میخونم ولی مطمئنم که یادم نمیمونه حالا اسم معمارا یه طرف اعدادو ارقام ضخامت کابل و قوس و طول دهانه و....یه طرف ایناکه اصلا هیچ رقمه یادم نمیمونه،طبق سیلابس پیش میرم ولی خیییییییییییییییلی کم میخونم هم یه کاردانشجویی دستمه هم تنبلی میکنم:cry:
عزیزم خلاصرو دانلود کن فعلا اونو بخون.....

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دوستان
معماری ایرانی معماریان
همون معماری اسلامی ایران پیرنیا و تدوین معماریانه ؟!

یا نه اینا دوتا کتاب جدایند؟!

نه دو تا کتاب جدا هستند ولی مطابشون عینا مثل همه فقط معماری ایرانی یک سری مطالب اضافه تر + عکس های جدید + نثر بهتری داره
پیشنهاد می کنم معماری ایرانی رو بخرید

sh.enayati

عضو جدید
تاریخ کتاب زارعی و قبادیان و سبک پیرنیارو بخر با جزوه مانا قابوسیو نسیم عسگری تو باشگاه ... خیلی رات میندازه تو تاریخ...
کتابا تاریخو و فنو حذف کردی اونوقت میخای منظر دو تا کتاب بخونی :confused: خیلی ازونایی که رتبشون بالاست فنو زبان و تاریخو بالا زدن ...و منظر تاثیر زیادی تو رتبت نمیزاره ب اندازه اونا....
زبان 504 خوبه با تافل ... باید رو این دوتا مسلط شی... از سایت ممورایز استفاده کن ولی بیشتر برای مرور ازش استفاده کن.....................
کی گفته چند دور خونده هیچی نفهمیده من روزای اولی ک سازه در معماری میخوندم واقعا نا امید بودم همش میگفتم یعنی ممکنه این کتاب ی روز تموم شه.. خیلی هضمش برام سخت بود.. اما الان عاشق فنم... چون مث تاریخو زبان نیس سر جلسه یادت بره .. سوالا اکثرن سادست... از رو شکلا میاد... من خودم چنتا کتاب گلابو دارم میخام فن فاطمی و ایستایی کنکاشم بخرم ....
بعد اینکه درک عمومی معماری داریم فقط
درک منظر چیه نوشتی....
تشکر...درک عمومی معماری منظر یه کتاب جداگانه عصر کنکاشه

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سیلابس آزمونای مرکز معماری رو کجا میتونم ببینم؟ سیلابس انرژی رو میخوام ولی تو سایتش سرچ میکنم پیداش نیس :confused:

دوستان کسی نمیدونه سیلابس آزمون انرژی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ :(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی کتابو نخوونم!!!!!!!!!!!!!!!!از رو خلاصه بخوونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:میخاستم خلاصه هارو برای دوره بخوونم
خوندن فقط خلاصه ها این کتاب کلی زمان میبره من چند روزه خلاصه هارو تو کتاب علامت میزنم و میخونم هنوز تموم نشده ....
اونوق کی میشه دوره کرد....
اگه وقت زیاد داری بخون.. ولی من این زمانومیزارم برای خوندن درک رفتارو سازه درمعماری .... خوندن خط ب خط اونا مهم تره... فعلا این کتابو روخونی میکنم.. ولی رو خلاصه ها باید کامل مسلط شی.....

mehrnaz.architec

عضو جدید
خوندن فقط خلاصه ها این کتاب کلی زمان میبره من چند روزه خلاصه هارو تو کتاب علامت میزنم و میخونم هنوز تموم نشده ....
اونوق کی میشه دوره کرد....
اگه وقت زیاد داری بخون.. ولی من این زمانومیزارم برای خوندن درک رفتارو سازه درمعماری .... خوندن خط ب خط اونا مهم تره... فعلا این کتابو روخونی میکنم.. ولی رو خلاصه ها باید کامل مسلط شی.....

خب منم درک رفتارو میگم دیگه دوست جون:redface:واسه همین تعجب کردم که میگی خلاصه هاشو بخوونم فک کنم شما یه کتاب دیگه رو میگی؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
#340 بچه ها این توضیحارو معمار باشی عزیز راجب برخی کتابا گلاب داده ... برای ما که هنوز ی کتابو شروع نکردیم قبلش باید بدونیم چجوری باید اون کتابو بخونیم بعضی کتابا فقط باید روخونی شه بعضی ها هم خط ب خطش نکته است....
1- طبیعت منبع الهام ----> کلی بخونید ! هنوز کتاب جدیدیه برا کنکور و ریز ازش سوال نمی دن ! عکساش رو دقت کنید ...

2- ارکی تایپی ----> ایضاء

3- جزئیات ارتقائ دهنده معماری ----> ایضاء

4- نقد و معذفی دیکانستراکشن ----> ایضاء

5- فناوری های نوین ساختمانی ----> چند سالی هست که دارن ازش سوال می دن ... خوب و دقیق بخونید ... عکساش خیلی مهمه ...

6- تعامل تکنولوژی و معماری ----> ندیدم کتابشو ولی از اسمش حدس می زنم بیشتر برا بچه های تکنو باشه !

7- استاتیک کاربردی ---->
فقط​
صفحات خاکستری مطالعات موردیش مهمه !!! اصلا درگیر مسئله هاش و ... نشید اصلا !!!

8- سیستم های ساختمانی اینده ----> کتاب راحتیه ... من خلاصشو دارم میزارم براتون ... چند صفحه بیشتر نیست و بی نهایت چرت و ابکیه !

9- روش طرح و ساخت ----> مربوط به گرایش مدیریت پروژه هست !

10- ساختمانهای فولادی ---->
فقط​
صفحات خاکستری مطالعات موردیش مهمه !!! اصلا درگیر مسئله هاش و ... نشید اصلا !!!

11- مهندس + معماز = ساختار ----> فقط بخونید بره ! سخت نگیرید ... البته کتاب زبان اصلیش رو اگه پیدا کنید و بخونید برای زبان تخصوصیتون عالیه !!! چندین سال از متن این کتاب درک مطلب دادن !

12- پوسته ها و ورق تاشو ----> مهمه مخصوصا برا بچه های تکنولوژی که باید دقیق بخونند ! برا بچه های معماری در حد فهم سازه و عکس های کتاب جواب می ده !

13- طراحی ساختمان های بتنی ----> من نخوندم نمی دونم

14- سازه در معماری !!! ----> مهم مهم مهم ... هر چی بگم مهم بازم کم گفتم ! 4 بار این کتابو خوندم ! هر بار حس کردم مطالب تازه تری می فهمم !!! کتاب فوق العاده ایه ! حتما بخونید !!! جزء اولویت های مطالعاتیتون باید بگذارید !

15- سازه های مشبک فضاکار ----> مثل پوسته ها ... فقط در حد درک سازه ! و اسامی و مدلهاشون ... بیشتر برا بچه های تکنولوژی مهمه !

16- ساختمان ها چگونه عمل می کنند !!! ----> مثل سازه در معماری ... مهم!!! بدرد تنظیم شرایطتتون هم می خوره ! راحت و جذابه ! من با این کتاب کنکور رو شروع کردم !!! و لذت بردم ازش ... عکساش هم مهمه !

17- طراحی اقلیمی ----> اول کتاب فیزیک ساختمان قیابکلو ! اگر بازم وقت داشتید این کتاب رو هم بخونید !

18- نگاهی به مبانی معماری ----> ندیدم !

19- تحلیل سازه ها ----> من ندیدم ...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
20- نانو فناوری ----> کتاب جالبیه ... جذابه (حداقل برا من اینجوریه) ... اگه به فناوری های جدید علاقه دارید و هنوز نفهمیدید اینقدر که می گن نانو نانو چی چی هست از این کتاب لذت می برید ووو با علاقه بخونید ... من خودم از روی جزوه استاد طباطبایی خوندمش ... خلاصه و مفید بود و با کمک همون هم سوال های کنکور رو جواب دادم ... منتظرم کنکور اسکیس تموم شه شیرجه بزنم رو کتابش و واو به واوش رو بخونم (علاقه شخیصیه که به نانو دارم !)

21- مبانی مدیریت پروژه ----> معلومه دیگه برا بچه های گرایش مدیریت پروژه است

22- درک رفتار سازه ----> کتاب اسون و رونیه ... جزء اولویت ها در خوندن بگذاریدش ... با این که کم کم این کتاب ها داره از رده ی کنکور خارج می شه ولی این کتاب ها ، کتابهای پایه ای هستند که هیچ وقت نمی شه بهشون کم توجهی کرد !
یه پیشنهاد در باره این کتاب دارم ... همزمان با کتاب سازه در معماری بخونیدش ... به این شکل که اول یه فصل از درک رفتار رو بخونید بعد برید همون فصل رو از سازه در معماری بخونید ... چون سازه در معماری کمی کتاب سنگینیه ! و درک رفتار یه نگاه کلی و ساده از موضوع بهتون می ده و شما رو برای سازه در معماری اماده می کنه ...

23- طراحی لرزه ای برای معماران ! ----> کتاب مهمیه ... مثل نانو ه ... من دوسش داشتم ! عکساش و زیر نویس عکسا خیلی مهمه ! خیلی !!!

24- سازه به مثابه معماری ----> نه سوال میاد نه ارزش خریدن داره نه ارزش خوندن !!!

25- سیستم های اجرای پروژه در ساختمان ----> برا بچه های مدیریت پروژه هستش (90 % فکر کنم درست گفته باشم !)

26- سازه های چادری ... مثل کتاب پوسته ها می مونه ... وقت کردید بخونیدش ! ولی اولویت با درک و فهم کتاب سازه در معماریه ... اون رو اگه خوب بفهمید دیگه همه چی رو پوشش می ده ! جزوه استاد سروش نیا و طباطبایی این کتاب ها رو کاملا پوشش می ده ! و شما رو از شر خوندن 100000 تا کتاب راحت می کنه !

27- مقاومت مصالح کاربردی ----> مثل کتاب ایساتیک کاربردیه ! مسئله هاش مفت نمی ارزه ! فقط صفحه های خاکستریش که مطالعات موردیه رو بخونید !

28- معماری دیجیتال ----> من اینو هم از خلاصه های استاد طباطبایی خوندم ... دعا کنین قبول شم تک تک جزوه هامو براتون اسکن می گیرم می گزارم ...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ادامه حرفای دوستمون بگم که لازم نیست که همه این کتب خونده بشن تعدادی از فصلها حذفند که من این فصلا رو که نقل قول از جناب سروش نیاس براتون میذارم
سازه در معماری ص219-221 و فصل 15
مبانی سازه برای معماران فصل5-12-13
طراحی لرزه ای 13-15-17-18
ساختمانها چگونه عمل میکنند فصل 17 رو فقط بخونید کافیه بقیه اش رو در حد روخونی و نگاه به عکسا ( برا کنکور معماری که همون 17 کافیه)
کتب فناوری نوین و درک رفتار سازه همه اش مهمه
اول کتاب مبانی سازه برای معماران بعد درک رفتار و سازه در معماری (همزمان) ................. البته همش هم همزمان بخونید هم عالیه ...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منم درک رفتارو میگم دیگه دوست جون:redface:واسه همین تعجب کردم که میگی خلاصه هاشو بخوونم فک کنم شما یه کتاب دیگه رو میگی؟
من چقد گیجم:biggrin:
وقتی همزمان هم زبان میخوندم هم ج شمارو میدادم حواسم نبود چی دارم میگم... فک کردم کتاب معمار + مهندسو میگی...
بچه ها هم اومدن همشون لایک کردن یکی نگف چرا اشتبا مشاوره میدی :D...

linoo

عضو جدید
من چقد گیجم:biggrin:
وقتی همزمان هم زبان میخوندم هم ج شمارو میدادم حواسم نبود چی دارم میگم... فک کردم کتاب معمار + مهندسو میگی...
بچه ها هم اومدن همشون لایک کردن یکی نگف چرا اشتبا مشاوره میدی :D...

من احساس کردم که با معمار مهندس اشتباه گرفتی.ولی بعدش فک کردم حتما مشاور مرکز بهت گفته اینا مهمترن

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلا آقا ابرام....نگو که دلم خینه:cry::crying2:
روزی 6 یا5. 7 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم:(
وای خوشبحالت من روزی 4-5 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم

عزیزم میشه فایلتو بذاری ببینم؟؟؟منم دو سه تا دانلود کردم میخوام ببینم کدومو بخونم:gol:
من دو تا دانلود کردم یکیش مال سروش نیاس یکیشم مال مرکز معماری

درسته کتاب پرحجمیه من فصل دومشو تموم کردم پر حجمه ولی خوندنش جالبه ولی زیاد ریز شده بعضی جاها.مشاور مرکز گفت بجاش جزوه عناصر شریفی رو بخونی بهتره موندم جزوشم بگیرم ؛چون گفت مباحث بیشتری داره؛شما چیکار میکنید؟
من تو 3 ساعت فصل 1-2-3-6 رو خوندم کتاب جالبیه و به نظرم امسال جز منابع دسته اولم هستش.البته من پارسالم خونده بودمش

مشاور مرکز
واسه تنظیم گفت فقط قیابکلو 1
گفت کتابا دیگه واسه تنظیم هست که ما خلاصشو میزاریم....
تاسیساتم گفت سلطان دوست تاسیسات الکتریکی برای دانشجویان معماری.. دو تا گفتار داره گفتار اولشو باید بخونیم گفت پیش گفتارم بخونید چون تو پیش گفتار میگه جاها مورد علاقش کجاست از کجا سوال میده
مبانی فیزیک 1 اکوستیک با 3 نورو روشنایی قیابکلو ....
وا سه تنظیم که فیزیک 2 میشه یکش برا اکوستیکه منم مرکز رفتم برای نور.اکوستیک.تنظیم و تاسیسات ایزدی جزوه داشت.که من تنظیم و نورشو گرفتم آخه کتاب نور خیلی ستمه و اگه هم بیاد فوقش یه دونه ازش سوال میاد

سلام
من جزوه باشگاهو پرینت گرفتم خوبه!!

دوستان من گیج شدم از کتب خانم قیابکلو کدومارو باید بخونم؟؟؟
مقررات ملی ساختمانم لازمه؟؟ کدوم مبحث؟؟
اکوستیک.تنظیم.نور و سرمایش غر فعال برای همه جز سرمایش غیر فعال مرکز جزوه ایزدی رو معرفی کرده

باید ببینیم از جزییات ارتقا دهنده تا حالا چندتا سوال اومده.
این که خوبه کتاب اصول و مبانی طراحی ساختمانهای بلند هم هست.
ولی یه چیزی ما که نمی خوایم 100 درصد جواب سوالای فن و بدیم یعنی این منطقی نیست که فکر کنیم باید همه کتابهارو کامل بخونیم.
جزییات برای پارسال یه دونه ازش اومد اون دتیلهای آخر نمونه موردی ها رو نمیخواد بخونی من با آقای سروش نیا صحبت کردم گفت خیلی روون بخونین رو مطالبی که دایره سیاه کنارشه دقت بیشتری کنین
طراحی ساختمانهای بلند فصل 3 رو فقط بخونین البته تو کتاب فاطمی هم هست جزوه سروش نیا هم که بچه ها گزاشتن برای ساختمانهای بلند خوبه یادمه سمانه گفته بود که با خوندن همون به همه سوالهای ساختمانهای بلند پاسخ داده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا